Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 30 Μάη
  • Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ
  • Follow the money
  • Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα
  • Για τα μάτια της Σταμάτας…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Υπό διπλή πολιορκία η κυβέρνηση
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

Υπό διπλή πολιορκία η κυβέρνηση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιούλ 2008, 00:00

Πάνω που σχεδίαζε την έξοδό της από το σκάνδαλο Siemens, ανοίγοντας την υπόθεση Μαντά-Μαντέλη-Rocos και μεταφέροντας την προσοχή στο πεδίο του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση Καραμανλή βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Η πολιορκία της πλέον είναι διπλή. Είναι δεδομένη η εμπλοκή της στο σκάνδαλο Siemens, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και της προέκυψε επιπρόσθετα κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος ο περιβόητος Π. Βουρλούμης. Και πολιτικά κατηγορούμενοι ο Αλογοσκούφης και ο ίδιος ο Καραμανλής, που ήταν πλήρως ενήμεροι και ενέκριναν τη σκανδαλώδη εξαγορά της «Γερμανός» από τον ΟΤΕ (Cosmote). Το ΠΑΣΟΚ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, διότι σε μια κρίσιμη συγκυρία βρίσκεται κατηγορούμενη η κυβέρνηση και μάλιστα μετά από δικές του ενέργειες.

Στο κυβερνητικό επιτελείο ήδη ψάχνονται και ο Χατζηγάκης δεν αισθάνεται καθόλου καλά το κεφάλι στους ώμους του. Διότι ο μηχανισμός τους έχασε τον έλεγχο και μια τόσο σοβαρή υπόθεση, που πλήττει άμεσα την κυβέρνηση του «αδιάφθορου», χωρίς να μπορεί να τη συμψηφίσει με οτιδήποτε άλλο, όχι μόνο έφτασε στην άσκηση διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, αλλά αυτό έγινε στη χειρότερη για την κυβέρνηση συγκυρία. Οχι μόνο δεν πρόσεξαν σε ποιον εισαγγελέα εφετών ανέθεσαν την προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από τη μηνυτήρια αναφορά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, το Φλεβάρη του 2007, αλλά άφησαν να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση τώρα, μέσα στο φούντωμα του σκανδάλου Siemens.

Η εισαγγελέας εφετών που διεξήγαγε την προκαταρκτική εξέταση, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, δεν ήταν ελεγχόμενη από το σύστημα Σανιδά-Κολιοκώστα (πρώτο σφάλμα του διδύμου). Διαπίστωσε σημεία και τέρατα στην εξαγορά της «Γερμανός» και απήγγειλε κατηγορίες, σημειώνοντας και τα ονόματα αυτών που από τις ανακριτικές της πράξεις φάνηκε πως ήταν υπεύθυνοι (Βουρλούμης, Μαρτιγόπουλος, Γερμανός, μέλη των ΔΣ των τριών εταιριών –ΟΤΕ, Cosmote, «Γερμανός»– και χρηματιστές που έκαναν το κόλπο της χειραγώγησης). Από δω και πέρα, βέβαια, η συγκεκριμένη εισαγγελέας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους «απο πάνω», οι οποίοι δε συγχωρούν τέτοιου είδους «αυτονομήσεις», αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει. Το κακό δευτέρωσε, όμως, καθώς στο Πρωτοδικείο, όπου στάλθηκε η δικογραφία για να ασκηθούν οι διώξεις, η συνενόηση έγινε… μπουζούκι (από το τηλέφωνο) και οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν προσωποποιημένες.

Το μόνο που λειτούργησε ήταν το θάψιμο. Πόσο θα κρατούσε, όμως, αυτό; Οι δικαστικοί συντάκτες έχουν τη συνήθεια να κοιτάζουν τι διώξεις ασκούνται, οπότε σε μια βδομάδα βρέθηκαν μπροστά στη μεγάλη είδηση. Ετσι, το θάψιμο της είδησης από πλεονέκτημα λειτούργησε ως απόδειξη ενοχής της κυβέρνησης και των οργάνων της στο δικαστικό μηχανισμό. Γιατί βέβαια ακόμη και ένας ηλίθιος δε θα έχαβε τη δικαιολογία του Πούλιου (προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών), ότι δε θεώρησε σημαντική την άσκηση δίωξης για να την ανακοινώσει! Αν είναι δυνατόν να μη θεωρείται είδηση η άσκηση δίωξης για μια υπόθεση που ερευνήθηκε μετά από αναφορά πλειάδας βουλευτών της αντιπολίτευσης και η οποία απασχόλησε κατ’ επανάληψη τη Βουλή και την επικαιρότητα.

Η πλάκα είναι πως ο Σανιδάς έτρεχε και δεν προλάβαινε και δήλωνε off the record πως η δίωξη ήταν in rem και όχι προσωποποιημένη. Οχι πως θα είχε καμιά σημασία (γιατί ποιος άλλος θα ήταν υπεύθυνος εκτός από τα στελέχη του ΟΤΕ και της Cosmote;), όμως οι δικαστικοί συντάκτες είχαν στα χέρια τους εκτύπωση από τον υπολογιστή του Πρωτοδικείου, στο οποίο φαίνονται φαρδιά-πλατιά τα ονόματα εκείνων που διώκονται. Η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι πως την ίδια παπαριά (η δίωξη είναι in rem) επανέλαβε τρεις μέρες αργότερα και ο Ρουσόπουλος, γινόμενος για μια ακόμα φορά περίγελως.

Ο ίδιος προσπάθησε να κάνει κι άλλη μια κουτοπονηριά, το χαμηλό επίπεδο της οποίας αποκάλυψε την απελπισία που διακατέχει τα στελέχη του Μαξίμου. Για να υπερασπιστεί τον Βουρλούμη, ο οποίος διατηρείται στον ΟΤΕ ως κυβερνητικό στέλεχος (ήταν ένας από τους όρους για τη μεταβατική περίοδο στη συμφωνία ξεπουλήματος στη Deutsche Telekom), έδειξε ως βασικό ύποπτο τον Μαρτιγόπουλο, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην κεφαλή της Cosmote από το ΠΑΣΟΚ και διατηρήθηκε από τη ΝΔ. Εκανε, δηλαδή, μια προσπάθεια συμψηφισμού των πολιτικών ευθυνών. Ομως, το ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει καθαρή τη φωλιά του. Κατήγγειλε την αγορά της «Γερμανός» και έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα. Οι Πασόκοι ακολουθούν την παροιμία «από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί;» και κανένας δε μπορεί να τους χρεώσει το Μαρτιγόπουλο.

Ο Ρουσόπουλος να δούμε πως θα δικαιολογήσει αυτά που με τον πιο επίσημο τρόπο έχει καταθέσει στη Βουλή ο Βουρλούμης στις 19.7.2006 (κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων).  Κατέθεσε, λοιπόν, και είναι καταχωρισμένο στα πρακτικά, ότι ενημέρωνε τακτικότατα τον Αλογοσκούφη «για ό,τι συζητήσεις κάναμε» με τον Γερμανό. Δεν άφησε καμιά αμφιβολία ότι ήταν ο Αλογοσκούφης αυτός που έδωσε την έγκριση γα την αγορά («του είχα πει αρκετά ώστε να μπορεί να κρίνει και να πει αν είναι καλό ή όχι»). Οσο για το Λιάπη, «τον ενημερώσαμε όταν έπρεπε». Δηλαδή, κατόπιν εορτής, τότε που έπρεπε να δώσει την τυπική έγκριση, όπως και έκανε.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, έχουμε τη διοίκηση μιας υπό κρατικό έλεγχο επιχείρησης κατηγορούμενη σε βαθμό κακουργήματος για ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο. Και έχουμε την σε ανύποπτο χρόνο δήλωση αυτής της διοίκησης, ότι το σκάνδαλο αυτό είχε την έγκριση τουλάχιστον του κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης. Σε μια καπιταλιστική χώρα με κοινοβουλευτική παράδοση ήδη θα είχαν πάει σπίτι τους και ο Βουρλούμης και ο Αλογοσκούφης, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να παραδεχτεί εμμέσως την εμπλοκή του, δηλώνοντας σε συνέντευξή του ότι «δεν αντιλαμβάνεται το σκεπτικό» της άσκησης δίωξης. Βέβαια, αν έπαιρνε πόδι ο Αλογοσκούφης, έκθετος θα έμενε ο Καραμανλής. Οσο για τον Βουρλούμη, είναι ήδη τελειωμένος. Τον κρατούν για να έχουν κάποιον να του φορτώσουν το σκάνδαλο και να τον στείλουν σαν αποδιοπομπαίο τράγο στην έρημο, μόλις σφίξουν περισσότερο τα γάλατα με την ποινική δίωξη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

Μας κάνουν και πλάκα
Επόμενο άρθρο

Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

Παράπλευρη απώλεια ο Περισσός

Σχετικά Αρθρα

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

Πολιτική 27 Μάι 2026, 23:23

Γκαμπόρ Ματέ: Η γενοκτονία στη Γάζα είναι χειρότερη από το Αουσβιτς

Πολιτική 27 Μάι 2026, 15:01

Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη

Πολιτική 26 Μάι 2026, 18:25

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

Πολιτική 25 Μάι 2026, 13:03

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

Πολιτική 23 Μάι 2026, 10:34

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

Πολιτική 22 Μάι 2026, 18:15
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

29 Μάι 2026, 20:55
Κόντρες

Follow the money

29 Μάι 2026, 20:41
Διεθνή

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

29 Μάι 2026, 14:04
Υγεία

Για τα μάτια της Σταμάτας…

29 Μάι 2026, 12:22
Διεθνή

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

29 Μάι 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
Διεθνή

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

27 Μάι 2026, 20:04
Υγεία

Aμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεσαι και πρωταθλητής στο… άλμα εις ύψος

«Αττικό»: Τοποθέτηση τομεάρχη με παράκαμψη δεκάδων εργαζόμενων

27 Μάι 2026, 19:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

1941: Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

1951: Καταστέλλεται κίνημα αξιωματικών της δεξιάς στρατιωτικής οργάνωσης ΙΔΕΑ.

1969: Οι πρώτες γυναίκες αστυφύλακες στην Ελλάδα αναλαμβάνουν υπηρεσία.

1972: 25 νεκροί και 72 τραυματίες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από επίθεση Ιαπώνων – μελών της οργάνωσης “Στρατός Ερυθρού Αστέρα” που συνδέεται με την PLO.

1977: Συλλαμβάνεται ο εν ενεργεία ανθυπίλαρχος Γ. Διαμαντής για ρίψη χειροβομβίδας σε βιβλιοπωλείο με βουλγαρικά βιβλία στην Ασκληπιού.

2006: Ο Επαναστατικός Αγώνας πυροδοτεί εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο σπίτι του υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    17Ν
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Εφετείο 17Ν
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    ΕΛΑ
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Ποιοι είμαστε
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Επικοινωνία
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Όροι χρήσης
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Ποιοι είμαστε
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Επικοινωνία
  • Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Σκάνδαλο ΟΤΕ-Γερμανός

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo