Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη
  • Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του
  • Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος
  • Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία
  • Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς
  • Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Την ουρά στα σκέλια
Πολιτική

Κυπριακό

Την ουρά στα σκέλια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Σεπ 2005, 00:00
Θυμάστε τί ακούγαμε στα μέσα Αυγούστου για τις εξελίξεις στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ, σε σχέση με το Κυπριακό; Εχει σημασία να τα θυμόμαστε, για να τα συγκρίνουμε με τα όσα συμφωνήθηκαν τώρα, ύστερα από ένα διπλωματικό μαραθώνιο ανάμεσα στη Βρετανική προεδρία και τους μόνιμους αντιπροσώπους των κρατών μελών της ΕΕ. Τον Αύγουστο, λοιπόν, η ελληνοκυπριακή πλευρά πανηγύριζε για τις δηλώσεις Ντε Βιλπέν, ζητούσε αυθορεί και παραχρήμα αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία και προεξοφλούσε ότι, αν αυτό δεν γίνει, δεν θα διστάσει να βάλει ακόμα και βέτο, ώστε στις 3 Οκτώβρη να μην ξεκινήσουν καν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας.
 
Και πού βρίσκονται τώρα; Εδώ και ένα δεκαήμερο παζαρεύουν λέξη προς λέξη μια άνευρη και πρακτικά ανίσχυρη δήλωση, εισπράττοντας στο τέλος μερικές λέξεις, με αντάλλαγμα να αφήσουν ήσυχους τους «μεγάλους» της Ευρωένωσης να κάνουν το δικό τους παιχνίδι με την Τουρκία, χωρίς να τους μπερδεύουν κάθε τρεις και λίγο με το Κυπριακό. Ο Παπαδόπουλος πήγε να πάρει και μερικές ακόμα λεξούλες (κάποιες φραστικές βελτιώσεις), όμως στην τελική φάση ο αντιπρόσωπος της Κύπρου βρέθηκε απομονωμένος ακόμα και από τον αντιπρόσωπο της Ελλάδας, οπότε διατάχθηκε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να υπογράψει.
 
Μαζί με την αντιδήλωση υπάρχει και ένα παράρτημα. Μια παράγραφος σ’ αυτό αναφέρει ότι τα κράτη μέλη δεσμεύονται να μην ξανανοίξουν στη διάρκεια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τα θέματα που καλύπτονται με τη συγκεκριμένη αντιδήλωση. Με μαστορικό τρόπο η πολύπειρη βρετανική διπλωματία έκλεισε στη γωνία την ελληνοκυπριακή πλευρά, της έδωσε δυο τρεις φραστικές βελτιώσεις στο αρχικό προκλητικό κείμενο της αντιδήλωσης και σε αντάλλαγμα της πήρε τη δέσμευση ότι… δεν θα τους ξαναζαλίσει με τα δικά της. Με άλλα λόγια, το Κυπριακό δεν επιτρέπεται να υπεισέλθει ως παράγοντας στις διαπραγματεύσεις της ΕΕ με την Τουρκία. Φυσικά, οι «μεγάλοι» μπορούν ανά πάσα στιγμή να το επικαλεστούν, όπως έκανε η Γαλλία για να «σπρώξει» το παζάρι της με τη Βρετανία, όμως ο Παπαδόπουλος θα τρώει στη μούρη το παράρτημα κάθε φορά που θα θέλει να χρησιμοποιήσει την ΕΕ για να προωθήσει τις θέσεις του στο Κυπριακό.
 
Πριν δούμε τι ακριβώς αλλαγές έγιναν στην αντιδήλωση, πρέπει να σημειώσουμε ότι η αντιδήλωση είναι ένα επίσης νομικά άκυρο κείμενο, όπως είναι και η δήλωση που έκανε η Τουρκία, περί μη αναγνώρισης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ενα κείμενο που δεν ενοχλεί καθόλου την Τουρκία, αφού δεν αναστέλλει την έναρξη των ενταξιακών διαδικασιών, ούτε απαιτεί απ’ αυτή να πάρει πίσω τη δήλωσή της. Η ΕΕ απλά καταγράφει την διαφορετική της άποψη.
 
Τί άλλαξε από το αρχικό βρετανικό κείμενο;
 
Δεν συνδέει την εφαρμογή του πρωτοκόλλου (δηλαδή την αναγνώριση της Κύπρου) με την ένταξη της Τουρκίας, όπως προέβλεπε το αρχικό βρετανικό σχέδιο, αλλά ούτε με την έναρξη των διαπραγματεύσεων, όπως ζητούσε η Κύπρος.

Αναφέρει: «Η μη πλήρης εφαρμογή των υποχρεώσεων (σ.σ. της Τουρκίας) θα επηρεάσει τη συνολική πρόοδο των διαπραγματεύσεων». Οταν μιλάμε για διαπραγματεύσεις που κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσουν (για δεκαπενταετία τουλάχιστον γίνεται λόγος) και δεν καθορίζεται επακριβώς πώς ακριβώς θα τις επηρεάσει η πλήρης εφαρμογή του πρωτοκόλλου από την Τουρκία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την τουρκική πλευρά. Οπως επίσης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από την αναφορά ότι «η ΕΕ θα παρακολουθήσει (σ.σ. την εφαρμογή του πρωτοκόλλου) βήμα προς βήμα και θα αξιολογήσει την πλήρη εφαρμογή το 2006». Δηλαδή, τί θα γίνει, θα βγει κάποια έκθεση αρνητική για την Τουρκία και θα επηρεαστούν οι διαπραγματεύσεις; Αν έχουν λόγο (δικό τους) οι «μεγάλοι» ναι. Αν όχι, θα βγει κάποια έκθεση που θα έχει όση πρακτική αξία έχουν οι διάφορες εκθέσεις του ΟΗΕ.
 

Από την αντιδήλωση δεν διαγράφηκε η παράγραφος που συσχέτιζε το όλο ζήτημα με την πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για επίλυση του Κυπριακού. Απλά, προστέθηκε μια αναφορά και στα «σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ». Μια αναφορά άνευ πρακτικής σημασίας, αφού τα παλιά ψηφίσματα του ΟΗΕ έχουν προ πολλού πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων. Ετσι και ο Κόφι Ανάν ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία, ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί και πάλι με την πλάτη στον τοίχο. Και αυτή τη φορά με χειρότερους όρους, γιατί θα είναι η δεύτερη.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κυπριακό

Δυστυχώς δεν είναι φάρσα
Επόμενο άρθρο

Κυπριακό

Αφηρημένος δημοκρατισμός και ταξική πάλη

Σχετικά Αρθρα

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 23:00

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 20:50

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

Εργατικά 7 Φεβ 2026, 13:03

Η ΠΟΓΕΔΥ υπαινίσσεται ότι τα λαμόγια εξακολουθούν να παίρνουν παράνομες επιδοτήσεις από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»

Χατζηδάκης και Πιτσιλής οφείλουν να απαντήσουν στα ερωτήματά της

Αγροτικά 6 Φεβ 2026, 19:20

Ακροδεξιά μέχρι το μεδούλι η Καρυστιανού

Χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες «εισβολείς»!

Καταστολή 6 Φεβ 2026, 12:09

Προσπαθούν να «στρατολογήσουν» έλληνες επιστήμονες οι σιωναζιστές του Τελ Αβίβ

Πολιτική 5 Φεβ 2026, 14:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
Πολιτισμός

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

8 Φεβ 2026, 09:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Φλεβάρη

8 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

Ιαπωνία: Εθνική εορτή.
Καμερούν: Ημέρα νεολαίας.
Λιβερία: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.
1916: Συλλαμβάνεται η Εμα Γκόλντμαν επειδή έδωσε διάλεξη για τον οικογενειακό προγραμματισμό (ΗΠΑ).
1930: Συγκρούσεις χωροφυλακής και εργατών στη Θεσσαλονίκη.
1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.
1977: Βόμβα στο βιβλιοπωλείο “Πλανήτης” στην Ασκληπιού (είχε προαναγγελθεί την προηγούμενη από τον νεοφασίστα Αργύρη Κακκαβά).
1987: Βόμβα στο δεύτερο όροφο κτιρίου όπου στεγάζεται η υπηρεσία ενημέρωσης ΦΠΑ του υπουργείου Οικονομικών (ΕΛΑ).
1990: Απελευθερώνεται ο Νέλσον Μαντέλα μετά από 27 χρόνια φυλάκισης.
1993: Βόμβα στην εφορία Μοσχάτου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κυπριακό

    17Ν
    • Κυπριακό

      Εφετείο 17Ν
  • Κυπριακό

    ΕΛΑ
    • Κυπριακό

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κυπριακό

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κυπριακό

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κυπριακό

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κυπριακό

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυπριακό

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυπριακό

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κυπριακό

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κυπριακό

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυπριακό

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυπριακό

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κυπριακό

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κυπριακό

      Κυπριακό

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κυπριακό

      Κυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κυπριακό

      Κυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κυπριακό

      Κυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κυπριακό

    Κυπριακό

    Ποιοι είμαστε
  • Κυπριακό

    Κυπριακό

    Επικοινωνία
  • Κυπριακό

    Κυπριακό

    Όροι χρήσης
  • Κυπριακό

    Κυπριακό

    Ποιοι είμαστε
  • Κυπριακό

    Κυπριακό

    Επικοινωνία
  • Κυπριακό

    Κυπριακό

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo