Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Tης αμύνης τα παιδιά…
  • Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;
  • Το ΣτΕ, με παράνομη απόφασή του, ανάβει το πράσινο φως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει την εθνική σύνταξη των συντάξεων χηρείας
  • Αμπάς, Φάταχ και Χαμάς: Ανάγνωση των Παλαιστινιακών Δημόσιων Τάσεων
  • Σαν σήμερα 25 Μάη
  • Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Λογοκρισία, αλχημείες και στην κορφή… ο υπαρχηγός του Σώρρα και διακινητής ναρκωτικών στις ΗΠΑ!
Πολιτική

Λογοκρισία, αλχημείες και στην κορφή… ο υπαρχηγός του Σώρρα και διακινητής ναρκωτικών στις ΗΠΑ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Οκτ 2018, 00:00

Κούζηλος και Κασιδιάρης είναι οι δύο επόμενοι νεοναζιστές βουλευτές, τις αγιογραφίες των οποίων ανέλαβαν να φιλοτεχνήσουν οι συνήγοροί τους, παρουσιάζοντας το «πλούσιο κοινοβουλευτικό τους έργο». Η αγιογραφία του Κούζηλου ολοκληρώθηκε, ενώ αυτή του Κασιδιάρη άρχισε την Πέμπτη το μεσημέρι και θα συνεχιστεί, άγνωστο για πόσες συνεδριάσεις ακόμα.
 
Κούζηλος και Κασιδιάρης πρωτοτύπησαν, καθώς οι υπερασπιστές τους ξεκίνησαν παρουσιάζοντας τα βιογραφικά τους.  Του πρώτου τα ναυτικά φυλλάδια και το πιστοποιητικό Πλοιάρχου Γ’ Τάξης και του δεύτερου το πτυχίο του γεωτεχνικού και τις άδειες εργασίας. Αυτή η πρωτοτυπία σχολιάστηκε αρνητικά, γιατί ενώ εμφανίζονται ως ντούροι χρυσαυγίτες, επιδεικνύουν συμπεριφορά που προσιδιάζει σε ποινικούς που προσπαθούν να δείξουν πόσο αξιόλογοι άνθρωποι είναι.
 
Οι συνήγοροι υπεράσπισης αυτών των δύο χρυσαυγιτών επιδόθηκαν και σε μια σειρά αλχημείες παρουσιάζοντας τις ψήφους που πήραν οι πελάτες τους. Ο συνήγορος του Κούζηλου συνέκρινε τα αποτελέσματα των εκλογών του Μάη του 2012 με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2015, υπονοώντας ότι αυτή την περίοδο αυξήθηκε η επιρροή της ΧΑ. Την αύξηση των ψήφων του Κούζηλου κατά 1.649 την παρουσίασε σαν αύξηση της εκλογικής επιρροής του νεοναζιστικού μορφώματος.
 
Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Στην Α’ Πειραιά, η εκλογική επιρροή του νεοναζιστικού μορφώματος μειώθηκε σε απόλυτα μεγέθη κατά 3.009 ψήφους. Επιπλέον, οι συνυποψήφιοι του Κούζηλου στις εκλογές του Μάη του 2012 είχαν πάρει αρκετές ψήφους, όμως στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ο φίρερ της ΧΑ του έβαλε ως συνυποψήφιους άλλους χρυσαυγίτες, ενώ στις εκλογές αυτές έγινε και κατευθυνόμενη σταυροδοσία. Με δυο λόγια, η αύξηση των ψήφων του Κούζηλου δεν φανερώνει αύξηση της εκλογικής επιρροής της ΧΑ.
 
Η αλχημεία γίνεται πιο φανερή αν δούμε τα εκλογικά αποτελέσματα των τεσσάρων τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων (Μάης και Ιούνης του 2012, Γενάρης και Σεπτέμβρης του 2015) στις εκλογικές περιφέρειες Α’ και Β’ Αθήνας, Αττικής και Α’ και Β’ Πειραιά. Από τις εκλογές του Ιούνη του 2012 ακόμα, με εξαίρεση την εκλογική περιφέρεια Αττικής, αρχίζει να μειώνεται η εκλογική δύναμη των νεοναζιστών. Για παράδειγμα, στη Β’ Αθήνας η εκλογική δύναμη της ΧΑ μειώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2015, σε σχέση με τον Μάη του 2012, κατά 18.363 ψήφους σε απόλυτα μεγέθη και σε ποσοστό κατά 26,72%. Είναι πολύ μεγάλες οι μειώσεις της εκλογικής δύναμης της ΧΑ σ’ αυτές τις περιοχές. Ετσι καταρρέει ο μύθος που καλλιεργούν οι νεοναζιστές, ότι τον Σεπτέμβρη του 2013 είχαν μεγάλη άνοδο στην εκλογική τους δύναμη και γι’ αυτό ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος τους.
 
Εννοείται πως και ο συνήγορος του Κούζηλου λογόκρινε το… κοινοβουλευτικό έργο του πελάτη του. Οι Ερωτήσεις που κάνουν «τζιζ» δεν κατατέθηκαν για ανάγνωση στο δικαστήριο.
 
Διαβάσαμε όλες τις Ερωτήσεις που κατέθεσε μέχρι τις 30 Οκτώβρη του 2013. Μετρήσαμε 124. Πολλές με ρατσιστικό περιεχόμενο. Αυτές τις έκοψε όλες. Μετρήσαμε ακόμη πολλές ερωτήσεις υπέρ του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Και αυτές τις έκοψε όλες ο Κούζηλος. Σίγουρα αυτό δεν έγινε τυχαία. Ειδικά αυτό το κόψιμο κρύβει σκοπιμότητα και θα επανέλθουμε την επόμενη εβδομάδα, γιατί θέλουμε να βρούμε πόσες ακόμα ερωτήσεις για τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου έκανε την περίοδο από το Νοέμβρη του 2013 μέχρι τον Οκτώβρη του 2018.  Αυτή η πλευρά είναι πολύ σημαντική και πρέπει να την αναδείξουμε, γιατί η υπεράσπιση του εφοπλιστικού κεφαλαίου συνδέεται, εκτός των άλλων, και με τη δολοφονική επίθεση στα μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.
 
Ψάχνοντας το «πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο» του νεοναζιστή βουλευτή Κούζηλου, «σκοντάψαμε» και σε μια Ερώτηση που με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν την κατέθεσε για να αναγνωστεί στη δίκη. Κανονικά, θα έπρεπε να την καταθέσει για ανάγνωση πρώτη-πρώτη, γιατί ειδικά αυτή η Ερώτηση αποτελεί παράσημο γι' αυτόν τον… κοινοβουλευτικό γίγαντα. Η Ερώτηση είχε Θέμα: «Οικονομική στήριξη του ελληνικού κράτους από την ομογένεια της Αμερικής» και ο Κούζηλος την κατέθεσε στις 18 Σεπτέμβρη του 2012. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα για να καταλάβετε:
 
«Στις 22-08-2012 φιλοξενήθηκε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμoύ CRETA ο πρόεδρος  της οργάνωσης End National Debt Μανώλης Λαμπράκης. Η οργάνωση αυτή έχει ιδρυθεί από την ελληνική ομογένεια  της Αμερικής  και ο πρόεδρός της ισχυρίζεται ότι διαθέτει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους στο σύνολό του» (η έμφαση δική μας).
 
Πρόκειται για έναν ελληνοαμερικανό γιατρό, πρώην υπαρχηγό του Σώρρα (κάποια στιγμή πλακώθηκαν και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το λόγο)! Ο τύπος αυτός είχε καταδικαστεί το 1995 για φοροδιαφυγή 120.000 δολαρίων, αλλά το 2016 η DEA τον έπιασε για τα καλά στην τσιμπίδα του. Κατηγορήθηκε για παράνομη διακίνηση 2,4 χαπιών οξυκωδόνης (οπιούχο σκεύασμα που αποκαλείται «ναρκωτικό των φτωχών»). Ο εισαγγελέας τον χαρακτήρισε «ενεργό και επικίνδυνο διακινητή ναρκωτικών». Τον Μάρτη του 2018, ο Λαμπράκης έκανε «ντιλ» και δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί ο Κούζηλος έκρυψε από το δικαστήριο αυτή την Ερώτησή του.
 
 
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ φίρερ, η… φιρερίνα, τα ζώα και ο… αληθινός φασισμός
Επόμενο άρθρο Δημαγωγία και υποκρισία

Σχετικά Αρθρα

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

Πολιτική 25 Μάι 2026, 13:03

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

Πολιτική 23 Μάι 2026, 10:34

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

Πολιτική 22 Μάι 2026, 18:15

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

Πολιτική 21 Μάι 2026, 12:04

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

Πολιτική 20 Μάι 2026, 22:07

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

Πολιτική 20 Μάι 2026, 20:05
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Tης αμύνης τα παιδιά…

25 Μάι 2026, 14:53
Πολιτική

Την… τιμημένη σημαία ποιος την πέταξε;

25 Μάι 2026, 13:03
Εργατικά

Το ΣτΕ, με παράνομη απόφασή του, ανάβει το πράσινο φως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει την εθνική σύνταξη των συντάξεων χηρείας

25 Μάι 2026, 11:19
Διεθνή

Αμπάς, Φάταχ και Χαμάς: Ανάγνωση των Παλαιστινιακών Δημόσιων Τάσεων

25 Μάι 2026, 06:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάη

25 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού

24 Μάι 2026, 19:39
Διεθνή

Γάζα: Μέλη δωσιλογικών συμμοριών παραδίνονται στην Αντίσταση

24 Μάι 2026, 10:17
Διεθνή

Πρώην επικεφαλής της σιωνιστικής ασφάλειας: Το Ιράν νίκησε· οι ΗΠΑ και το Ισραήλ βρίσκονται σε αδιέξοδο

24 Μάι 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάη

24 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

23 Μάι 2026, 10:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

23 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάη

23 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

22 Μάι 2026, 18:15
Παιδεία

Το φιάσκο των εξετάσεων PISA

22 Μάι 2026, 12:11
Διεθνή

Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

22 Μάι 2026, 12:02
Καταστολή

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

22 Μάι 2026, 10:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάη

Ημέρα αλληλεγγύης λαών για ελευθερία, ανεξαρτησία, ανθρώπινα δικαιώματα.

Ημέρα Αφρικής.

Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά.

Ημέρα της πετσέτας (οτοστόπ).

Αργεντινή: Ημέρα επανάστασης (1810).

1834: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και Δημήτριος Πλαπούτας καταδικάζονται σε θάνατο.

1942: Ο Θανάσης Κλάρας παίρνει το ψευδώνυμο Αρης Βελουχιώτης, βγαίνει στο βουνό με δεκαπέντε άντρες και συγκροτεί την πρώτη ένοπλη ομάδα του ΕΑΜ.

1966: Αρχή πολιτιστικής επανάστασης στην Κίνα, ανάρτηση της πρώτης εφημερίδας τοίχου (“Ντατζεμπάο“) στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

1989: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εκλέγεται πρόεδρος της ΕΣΣΔ.

1989: Ταυτόχρονη βομβιστική στο υπουργείο Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Αθήνα και στο ΙΚΑ Θεσσαλονίκης (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo