Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024
  • Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας
  • Σιωνιστής έποικος επιτίθεται σε μοναχή – Εκκλησιαστικοί ηγέτες προειδοποιούν για αυξανόμενες απειλές κατά των Χριστιανών
  • Σαν σήμερα 3 Μάη
  • Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα
  • Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Κωλοτούμπα στο «Μακεδονικό»
Πολιτική

Κωλοτούμπα στο «Μακεδονικό»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιούλ 2019, 00:00

Πρώτα είχαμε μια επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Τερίζα Μέι, που αναφερόταν στη συζήτηση της βρετανίδας πρωθυπουργού με τον νεοεκλεγέντα Μητσοτάκη και μεταξύ των άλλων σημείωνε: «Σχετικά με ευρύτερα περιφερειακά ζητήματα, η πρωθυπουργός είπε ότι πίστευε πως η Συμφωνία των Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και χαιρέτισε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της». Με το γνωστό της στιλ (σφάξιμο με το βαμβάκι), η βρετανική διπλωματία επέλεξε να σημειώσει και αυτό το ζήτημα, για να κοινοποιήσει την εκ προοιμίου υποταγή του Μητσοτάκη στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών. Αλλο τι λέγαμε την εποχή των συλλαλητηρίων, άλλο τι θα κάνουμε ως κυβέρνηση, ήταν η δήλωση που έκανε ο Μητσοτάκης στη Μέι, η οποία βγήκε και τον «έκραξε», με ισχυρή δόση χαιρεκακίας.
 
Υστερα είχαμε δυο υπουργούς, τον Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αναπληρωτή Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που μίλησαν στο συνέδριο του Economist και… έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές», είπε ο Παναγιωτόπουλος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, προσθέτοντας ότι «αν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον»! «Τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας», είπε ο Βαρβιτσιώτης απευθυνόμενος στον Νικολά Ντιμιτρόφ που ήταν επίσης ομιλητής στο συνέδριο, «έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών»!
 
Φυσικά, ξέσπασε σάλος. Ο Καράογλου, τοποθετημένος από τον Μητσοτάκη στο υπουργείο «Μακεδονομάχων», συνέχισε στην… παλιά γραμμή: «Το θέμα του ονόματος μας ενοχλεί και μας πληγώνει (…) Θα πρέπει να αλλάξουν κι άλλα ζητήματα, όπως το ζήτημα της εθνότητας». Ο Παναγιωτόπουλος, που εκλέγεται στην Καβάλα, προσπάθησε να τα μπαλώσει και τα έκανε χειρότερα. «Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μιλούσα σε διεθνές ακροατήριο. Ηταν σαφές ο αποδέκτης (σ.σ. άψογα τα ελληνικά του!), ήταν σαφές για ποιον ήταν. Απλά αυτό έγινε ανεπαισθήτως στη διπλωματική γλώσσα που άρμοζε στη συγκεκριμένη περίσταση», είπε, ομολογώντας ότι η ΝΔ έχει δυο γλώσσες, μία για το διεθνές ιμπεριαλιστικό ακροατήριο και μία για τους εγχώριους… Βουκεφάλες.
 
Ο Μητσοτάκης, ξέροντας τι έχει γίνει με τους υπουργούς του, προσπάθησε να περάσει το ζήτημα στα γρήγορα, με μια αμφίσημη τοποθέτηση κατά την ανάγνωση των προγραμματικών του δηλώσεων: «Στα Βαλκάνια, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, προτεραιότητα αποτελεί η άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και αιχμή εδώ αποτελεί το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα για τη Βόρεια Ελλάδα, η απόλυτη προτεραιότητα την οποία δίνω στην προστασία των μακεδονικών μας προϊόντων, με μια μεγάλη διεθνή επικοινωνιακή καμπάνια για τη Μακεδονία μας. (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας) Και θέλω να ξαναστείλω ένα μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος. Από τη συμπεριφορά και την καλή συνεργασία των γειτόνων μας θα κριθεί τελικά και η πορεία τους προς την Ευρωπαϊκή Ενωση».
 
Οι συριζαίοι άρχισαν την πλάκα και τις καταγγελίες για προεκλογικό εθνικιστικό λαϊκισμό της ΝΔ. Ο Δένδιας, όμως, δε μάσησε. Στη δική του ομιλία υπήρξε σαφέστατος: «Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι γνωστή η θέση μας. Την εκφράσαμε και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η συμφωνία έπρεπε να ολοκληρωθεί με επωφελέστερο τρόπο για τα εθνικά μας συμφέρονται. Σκοπός μας είναι να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειές της. Θα επιδιώξουμε την εμβάθυνση των σχέσεων με τον βόρειο γείτονά μας στο πλαίσιο της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας. Δεν θα ανεχθούμε όμως φαινόμενα μη πλήρους συμμόρφωσης». Μ' άλλα λόγια, η Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να υπογραφεί, αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερο περιεχόμενο.
 
Στο τέλος, αναγκάστηκε να ξαναμιλήσει για το ζήτημα ο Μητσοτάκης στη δευτερομιλία του, κομπάζοντας ότι αυτός επιδεικνύει «συνέπεια μεταξύ προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων». Είπε συγκεκριμένα: «Είχα πει από αυτό εδώ το Βήμα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια κακή και επιζήμια συμφωνία. Είχα προειδοποιήσει, όμως, από αυτό εδώ το Βήμα ότι άπαξ και κυρωθεί δεν αλλάζει μονομερώς. Επιβάλλεται να αγωνιστούμε για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειές της, αξιοποιώντας ως μοχλό πίεσης τη διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στηρίζοντας τα μακεδονικά μας προϊόντα, τα οποία εσείς αφήσατε στην τύχη τους…(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας) … και υλοποιώντας μια μεγάλη, παγκόσμια επικοινωνιακή καμπάνια για την αυθεντική, την ελληνική Μακεδονία. Αυτά είπα και αυτά θα κάνω!». Προσπάθησε, δηλαδή, να βάλει τη διάσταση των ευρωπαϊκών διαδικασιών, χωρίς όμως να πει τίποτα για βέτο (που έλεγαν προεκλογικά οι δεξιοί).
 
Η κωλοτούμπα δεν μας εξέπληξε. Αναμενόμενη ήταν. Οχι μόνο από τον Μητσοτάκη ή τον Δένδια (ο οποίος επιδεικτικά δήλωνε ότι απέχει από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια), αλλά ακόμα και από τους ακροδεξιούς τύπου Βορίδη και Γεωργιάδη. Αυτοί στρογγυλοκάθησαν στα υπουργεία και δεν είναι κορόιδα να βρεθούν εκτός, κυνηγώντας εθνικιστικές χίμαιρες. Αυτές είναι μόνο για τους… Βουκεφάλες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣυνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί
Επόμενο άρθρο Αξονας αμερικανοδουλείας

Σχετικά Αρθρα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

Διεθνή 30 Απρ 2026, 21:08

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

Πολιτική 30 Απρ 2026, 20:12

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

Πολιτική 29 Απρ 2026, 21:51

Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»

Πολιτική 28 Απρ 2026, 20:56

Απροκάλυπτος εντολοδόχος του Μητσοτάκη, ο απερχόμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρνήθηκε να ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Πολιτική 27 Απρ 2026, 19:45

H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη

Πολιτική 23 Απρ 2026, 14:28
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024

Τρίτη σε εξαγωγές πολεμικού υλικού η Ελλάδα

3 Μάι 2026, 06:40
Καταστολή

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

3 Μάι 2026, 06:32
Διεθνή

Σιωνιστής έποικος επιτίθεται σε μοναχή – Εκκλησιαστικοί ηγέτες προειδοποιούν για αυξανόμενες απειλές κατά των Χριστιανών

3 Μάι 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάη

3 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα

Πανηγύρια για γνώση δεκάδων χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

2 Μάι 2026, 09:39
Διεθνή

Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές

2 Μάι 2026, 09:24
Αγροτικά

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

2 Μάι 2026, 06:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

2 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

2 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

1 Μάι 2026, 08:20
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

1 Μάι 2026, 08:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάη

1 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

30 Απρ 2026, 21:08
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές

30 Απρ 2026, 20:20
Πολιτική

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

30 Απρ 2026, 20:12
Πολιτισμός

Yπεραστικοί: «Πρωτομαγιά 1944»

Η καινούργια δημιουργία της μπάντας «τα λέει όλα»

30 Απρ 2026, 18:50
Διεθνή

Drone FPV της Χεζμπολά καταστρέφει ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα και τραυματίζει 12 στρατιώτες στη δυτική Γαλιλαία

Είναι η πρώτη φορά που drone FPV της Χεζμπολά με οπτική ίνα έφτασε στη δυτική Γαλιλαία

30 Απρ 2026, 18:04
Κόντρες

Maple Leaf Rag

30 Απρ 2026, 14:50
Διεθνή

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

30 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

30 Απρ 2026, 08:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάη

Ημέρα ηλίου.

Ημέρα κατά του άσθματος.

1886: Σε συνέχεια των γεγονότων της Πρωτομαγιάς στο Σικάγο, η αστυνομία ανοίγει πυρ κατά εργατών του εργοστασίου McCormick σκοτώνοντας έξι εργάτες.

1933: Αποφασίζεται η συγκέντρωση όλων των κομμουνιστών στις φυλακές της Ακροναυπλίας.

1937: Οδομαχίες μεταξύ CNT και ΚΚ Ισπανίας στη Βαρκελώνη.

1944: Ιδρύεται το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

1944: Οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής εκτελούν πενήντα Ελληνες στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου.

1945: 145 ταγματασφαλίτες επιδράμουν στη Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης.

1972: Τρεις συλλήψεις μελών της ΑΑΑ για τοποθετήσεις βομβών.

1981: Ανατινάζεται το αυτοκίνητο του α’ γραμματέα της αμερικανικής πρεσβείας, βόμβες στις γραμμές του τραίνου που χρησιμοποιούν οι πολυεθνικές ΕΘΥΛ και «Esso Pappas» και στο αυτοκίνητο του υπεύθυνου των εταιρειών.

2004: Τριπλή βομβιστική επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo