Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Και Ρόδρι ο Κούλης
  • Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας
  • Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια
  • Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 21 Ιούλη
  • Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η πολιτική ευθύνη είναι για τους άλλους!
Πολιτική

Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική ευθύνη είναι για τους άλλους!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Μάι 2014, 00:00

Με τι θράσος μιλούν για το «ατύχημα» σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, που στοίχισε τη ζωή σ’ ένα παιδί και το βαρύ τραυματισμό σε ένα ακόμη, αυτοί που χρόνια τώρα ξιφουλκούν ενάντια στα «γραφειοκρατικά εμπόδια στην επιχειρηματικότητα» και ανακοινώνουν την ίδρυση κάθε είδους επιχείρησης με μια απλή υπεύθυνη δήλωση του επιχειρηματία, ο οποίος θα… αυτοελέγχεται; Με το θράσος των πολιτικών αλητών, που βρήκαν την ευκαιρία να πλήξουν όχι την καπιταλιστική ασυδοσία αλλά έναν πολιτικό τους αντίπαλο. Αν δήμαρχος του Ελληνικού δεν ήταν ο συριζαίος Κορτζίδης, δε θα γινόταν τόσος ντόρος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν, για παράδειγμα, αυτό συνέβαινε στην Αθήνα, δε θα μιλούσαν καθόλου για τον δήμαρχο, αλλά γενικά και αόριστα για «ευθύνες της πολιτείας».

Το ίδιο θράσος, όμως, επέδειξε και ο Κορτζίδης, μαζί με διάφορα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ σε φιλικές προς αυτόν φυλλάδες. Επί δυο μέρες ο Κορτζίδης κρύβονταν. Τη δεύτερη μέρα ο δήμος (και όχι προσωπικά ο ίδιος) εξέδωσε μια ανακοίνωση για να καταγγείλει τη «σφοδρή και στοχευμένη επίθεση που γίνεται σε βάρος μας από ορισμένα μέσα, δημοσιογράφους, πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες», η οποία «έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση άλλων στόχων και συμφερόντων». Και την τρίτη μέρα, επειδή το βλακώδες και προκλητικό επιχείρημα «δεν κρυβόμαστε, σεβόμαστε τη διαδικασία της έρευνας που είναι σε εξέλιξη» δεν έπειθε ούτε τον πιο φανατικό συριζαίο, αναγκάστηκε να δώσει μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία ψέλλισε αστείες δικαιολογίες, χωρίς ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής. Χωρίς καν μια αξιοπρεπή παραίτηση, για λόγους ευθιξίας βρε αδερφέ, την οποία θα απαιτούσε κάθε συριζαίος στην περίπτωση που το γεγονός συνέβαινε σε χώρο ευθύνης πολιτικού αντιπάλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κορτζίδης δεν πρωτοτύπησαν. Απέδειξαν ότι η έννοια της πολιτικής ευθύνης αναφέρεται στους άλλους, όχι στους ίδιους.

Με την κλασική υποκρισία των αστών πολιτικάντηδων ο Κορτζίδης είπε: «Ποιος μπορεί να είναι ήσυχος όταν έχει πεθάνει ένα μικρό παιδί και πολύ περισσότερο εγώ ως δήμαρχος; Με βασανίζει το ερώτημα εάν είχα να κάνω κάτι περισσότερο για να μην συμβεί ό,τι συνέβη. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι στις πολύ δύσκολες συνθήκες που δουλεύει ο δήμος και γενικά η τοπική αυτοδιοίκηση, με τα πολλά προβλήματα και αρμοδιότητες και τα λίγα μέσα και πόρους που διαθέτει, προσπαθώ με ευθύνη και ανιδιοτέλεια να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου». Δε σας θυμίζει Παπουτσή μετά το Σαμίνα; Ο Κορτζίδης, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από το δημαρχιλίκι ούτε από την υποψηφιότητά του.

Η παραπάνω τοποθέτηση Κορτζίδη θέτει και ένα γενικότερο πολιτικό ζήτημα. Τι διαχειρίζεται ένας δήμαρχος; Διαχειρίζεται την αθλιότητα της τοπικής διοίκησης. Καλείται να λειτουργήσει ως ένας τοπικός μάνατζερ του αστικού κράτους. Αυτό, φυσικά, το ξέρουν όλοι οι δημοτικοί «άρχοντες». Ας μη διαμαρτύρονται, λοιπόν, εκ των υστέρων. Αυτό είναι το καθεστώς, αυτό το καθεστώς καλούνται να διαχειριστούν και οφείλουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους (πρωτίστως τις πολιτικές), όταν αυτό το καθεστώς οδηγεί σε εγκλήματα. Αν δε θέλουν να είναι κομμάτι του καθεστώτος, ας παραμείνουν ως μόνιμη αντιπολίτευση για να καταγγέλλουν το καθεστώς.
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

Εριξε μπόι και το… ΔΗΚΚΙ
Επόμενο άρθρο

Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 21:36

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 19:31

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

Πολιτική 16 Ιούλ 2026, 19:59

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

Πολιτική 15 Ιούλ 2026, 13:07

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

Πολιτική 9 Ιούλ 2026, 21:47

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Και Ρόδρι ο Κούλης

21 Ιούλ 2026, 12:53
Υγεία

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

21 Ιούλ 2026, 12:06
Διεθνή

Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια

21 Ιούλ 2026, 10:24
Αθλητισμός

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

21 Ιούλ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

21 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

20 Ιούλ 2026, 19:50
Διεθνή

Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

20 Ιούλ 2026, 17:53
Υγεία

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

20 Ιούλ 2026, 13:28
Διεθνή

Το Παλαιστινιακό διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

20 Ιούλ 2026, 11:54
Διεθνή

Το Ιράν παγίδευσε τις ΗΠΑ με την ταχεία απάντησή του στην αμερικανική επίθεση, λέει άραβας αναλυτής

20 Ιούλ 2026, 11:18
Αγροτικά

Εννιά νέες εστίες: Ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων έγινε η χώρα μας

20 Ιούλ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2026, 00:01
Η παπάρα

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος

19 Ιούλ 2026, 11:34
Διεθνή

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

19 Ιούλ 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

18 Ιούλ 2026, 20:46
Διεθνή

Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση

18 Ιούλ 2026, 13:29
Διεθνή

«Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ

18 Ιούλ 2026, 10:33
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

Βέλγιο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1831).

Βολιβία: Ημέρα μαρτύρων.

1957: Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται κομαντάντε του επαναστατικού στρατού της Κούβας.

1965: Δολοφονείται από την αστυνομία ο φοιτητής Σωτήρης Πέτρουλας στη διάρκεια διαδήλωσης.

1972: Δεκατρείς νεκροί και 130 τραυματίες σε βομβιστικές επιθέσεις στο Μπέλφαστ (IRA).

1973: Δημοψήφισμα χούντας (78,4% ναι, 21,6% όχι) για το πολιτειακό.

1997: Τρία στελέχη της ETA καταδικάζονται σε 109 χρόνια κάθειρξη για συνωμοσία δολοφονίας του βασιλιά Χουάν Κάρλος (Ισπανία).

2002: Συλλαμβάνεται ο Θωμάς Σερίφης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    17Ν
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Εφετείο 17Ν
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    ΕΛΑ
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Επικοινωνία
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Όροι χρήσης
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Επικοινωνία
  • Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Κορτζίδης-ΣΥΡΙΖΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo