Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία
  • Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»
  • Η κρίση του παλαιστινιακού πολιτικού συστήματος και οι εκλογές ως «Panadol»
  • Πέτερ Χάντκε, Ανέμελη δυστυχία
  • Σαν σήμερα 30 Αυγούστου
  • Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Αυγ 2026, 12:30

Eνα χρόνο μετά από το γνωστό περιστατικό στην ταβέρνα «Αξιώτισσα» στη Νάξο, όπου βρετανοί σιωνιστές έσκισαν αυτοκόλλητα υπέρ της Παλαιστίνης, προκαλώντας την αντίδραση των ιδιοκτητών της ταβέρνας, και  στη συνέχεια προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό, η ιδιοκτήτρια της «Αξιώτισσας» καλείται στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας, για να διερευνηθεί αν διέπραξε… έγκλημα του αντιρατσιστικού νόμου!

Το γεγονός ότι κρατούσαν την υπόθεση στο συρτάρι για περίπου ένα χρόνο και την ανασύρουν τώρα δεν είναι ασφαλώς τυχαία. Συνδέεται με τις κινητοποιήσεις που γίνονται σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς ενάντια στην προκλητική παρουσία γενοκτόνων σιωνιστών που έρχονται με το γνωστό κρουαζιερόπλοιο.

Είναι μια γκροτέσκα κίνηση του μηχανισμού καταστολής, με εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα ακροδεξιά γκεσέμια της οποίας πρωτοστατούν σε προβοκάτσιες μαζί με κάτι (αλήτες ρουφιάνους) δημοσιογράφους που βρίσκονται στο pay roll της σιωνιστικής πρεσβείας. Γκροτέσκα, φρικιαστική και γελοία  συνάμα.

Ας δώσουμε το λόγο στους ανθρώπους της «Αξιώτισσας» που δημοσίευσαν ένα κείμενο γεμάτο αξιοπρέπεια, ήθος και αισθήματα αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό (η έμφαση δική μας):

«Ζούμε στην εποχή των ορισμών, ή για την ακρίβεια των διαρκώς μεταβαλλόμενων επαναπροσδιορισμών. Ας πάρουμε για παράδειγμα την έννοια της δικαιοσύνης. Δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την επανόρθωση της αδικίας, αλλά με την διαχείρισή της. Και αυτό μας έχει στιγματίσει ως κοινωνία, την τελευταία μάλιστα περίοδο πολύ έντονα.

Εναν χρόνο μετά από το γνωστό περιστατικό με την παρέα των Βρετανοσιωνιστών, πού -κατά την πάγια πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις- θίχτηκαν επειδή ζητάμε να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και μας κατηγόρησαν για αντισημιτισμό, μας θυμήθηκε και η Δικαιοσύνη και κληθήκαμε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Νάξου την επόμενη βδομάδα.

Για την ακρίβεια, μετά τις δηλώσεις του Σπυράδωνη και ακριβώς μια μέρα μετά τις παραινέσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Μαρινάκη, η εισαγγελία έσπευσε να κινήσει τη διαδικασία δικαστικής διερεύνησης των γεγονότων. Εμάς, βέβαια, μας κοινοποιήθηκε μερικές βδομάδες αργότερα. Έπρεπε να καταλαγιάσει πρώτα η δημοσιότητα γύρω από το θέμα, να κατακάτσει η συγκλονιστική αλληλεγγύη που εξέφρασαν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, και φυσικά να μη σπιλωθεί η «ανεξαρτησία» της Δικαιοσύνης.

Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε ότι η υπόθεση θα καταλήξει στο ακροατήριο, να δηλώσουμε όμως ότι έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη (Τέμπη, υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ, κλπ, κλπ). Βέβαια, μπορεί να είχε και κάποιο ενδιαφέρον (ανεκδοτολογικά μιλώντας) αν η Δικαιοσύνη είχε ενδιαφερθεί να διερευνήσει τις απειλές κακοποίησης, εμπρησμού και θανάτου που δεχτήκαμε μετά το γεγονός. Ή την κυβερνοεπίθεση που δεχτήκαμε δημόσια.

Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τη συγκυρία μέσα στην οποία διεξάγονται όλα αυτά. Η κλήτευση 13 διαδηλωτών από τις περσινές κινητοποιήσεις στη Σύρο ενάντια στην άφιξη του κρουαζιερόπλοιου με τους αδειούχους Ισραηλινούς στρατιώτες, είναι ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της υποτέλειας της ελληνικής κυβέρνησης στο καθεστώς του Νετανιάχου.

Η στοιχειώδης νοημοσύνη δεν φαίνεται να παροικεί στα κεφάλια του ελληνικού πολιτικού προσωπικού, αλλιώς θα αντιλαμβάνονταν ότι είναι τουλάχιστον φαιδρό να στηρίζεις ένα κράτος που συστηματικά κατακουρελιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. Ένα κράτος που διεξάγει κατακτητικό πόλεμο στο Νότιο Λίβανο, την απάνθρωπη κατοχή και τον εποικισμό της Παλαιστίνης, επιτίθεται κατά βούληση σε τρίτες χώρες όπως το Ιράν και ξεκινάει έναν παγκόσμιας εμβέλειας περιφερειακό πόλεμο με την εμπλοκή και της Αμερικής… Την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος επικαλείται το διεθνές δίκαιο προκειμένου να θεωρείται παράνομη η κατοχή της Βόρειας Κύπρου από την Τουρκία, την ίδια ώρα, η Ελλάδα εξέλιξε το μακροχρόνιο φλερτ με το Ισραήλ σε γάμο.

Εντάξει, δεν χρειάζεται να είναι κανείς και πολιτικός Αϊνστάιν για να αντιληφθεί το χαντάκι και την κατάντια του να γίνεται η Ελλάδα ο στρατηγικός απόπατος του Νετανιάχου. Εδώ, το καταλαβαίνουμε κι οι ταβερνιάρηδες!

Πριν μερικές μέρες, ήταν μια παρέα στο μαγαζί, άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας που, αφού πλήρωσαν τον λογαριασμό τους, ένας τους σηκώθηκε και ήρθε να μας συστηθεί. Ήταν Παλαιστίνιος γιατρός που ζούσε στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’70, και όταν άρχισε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στάση μας πέρυσι, η φωνή του έσπασε και δάκρυσε, και μετά από λίγο έκλαιγε με αναφιλητά. Και ήταν τόσο γνήσια και μεταδοτική η συγκίνησή του που μας συνεπήρε κι εμάς, και βρεθήκαμε να κλαίμε όλοι μαζί, τρεις- τέσσερεις νοματαίοι, μέσα στον πανζουρλισμό της τουριστικής φρενίτιδας, κλαίγαμε όλοι μαζί για την Παλαιστίνη και για την αλληλεγγύη. Για μια αξιοπρεπή ζωή.

Και εννοείται ότι στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση-διαμαρτυρία ενάντια στη γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα, την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 7.30μμ στην πλατεία Μανδηλαρά στο λιμάνι στη Χώρα που γίνεται στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη από την αντίστοιχη πρωτοβουλία της Νάξου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Zionists, get the fuck out of our country (σε απλά ελληνικά: σιωνιστές, τον πούλο από την Ελλάδα)

Σιωνίστρια του κερατά η… αθώα εβραιοπούλα

Δε θα περάσουν οι απειλές ενάντια στους ιδιοκτήτες της «Αξιώτισσας» στη Νάξο

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθρο Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

Σχετικά Αρθρα

Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία

Ανί Ερνό, Ρότζερ Γουότερς, Γκάι Πιρς, Ματέο Γκαρόνε, Πολ Λάβερτι μεταξύ των υπογραφόντων

Πολιτισμός 30 Αυγ 2026, 10:10

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

Αθλητισμός 28 Αυγ 2026, 12:10

Ενα σπάνιο γεγονός

Διεθνή 25 Αυγ 2026, 21:16

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 15:09

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 11:53

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

Καταστολή 17 Αυγ 2026, 07:49
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία

Ανί Ερνό, Ρότζερ Γουότερς, Γκάι Πιρς, Ματέο Γκαρόνε, Πολ Λάβερτι μεταξύ των υπογραφόντων

30 Αυγ 2026, 10:10
Παιδεία

Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Η ΕΘΑΑΕ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα της «ανεξαρτησίας»

30 Αυγ 2026, 09:05
Διεθνή

Η κρίση του παλαιστινιακού πολιτικού συστήματος και οι εκλογές ως «Panadol»

30 Αυγ 2026, 05:59
Πολιτισμός

Πέτερ Χάντκε, Ανέμελη δυστυχία

30 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;

29 Αυγ 2026, 13:49
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

Ημέρα εξαφανισθέντων.

Αφγανιστάν: Ημέρα παιδιών.

Τουρκία: Ημέρα νίκης – αεροπλοΐας.

1932: Αποτυγχάνει απόπειρα πραξικοπήματος στον Ισημερινό με απολογισμό πεντακόσιους νεκρούς.

1935: Περισσότεροι από 4.000 αγρότες συγκρούονται με τη χωροφυλακή στον Πύργο Ηλείας.

1944: Η ΟΠΛΑ γαζώνει με ριπές και προσπαθεί να πυρπολήσει το καφενείο του Απόστολου Μπόνου (στέκι ταγματασφαλιτών) στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

1946: 21 νεκροί σε προεκλογικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

1981: Βόμβα σκοτώνει τον πρωθυπουργό του Ιράν Μοχάμεντ Τζαβάτ Μποχουάρ, τον πρόεδρο Μοχάμεν Αλί Ατζαΐ και άλλα πέντε άτομα.

1997: Χαρτοκιβώτιο με πέτρες αφήνει η οργάνωση “Επαναστατικοί Πυρήνες” έξω από το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo