Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη
  • Eντατικές ενδο-παλαιστινιακές διαβουλεύσεις στο Κάιρο: Τα όπλα της Αντίστασης δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση
  • Επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χημικά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς
  • Αυτά τα παιδιά γράφουν με το αίμα τους το αντιστασιακό έπος της Παλαιστίνης
  • Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται
  • Πρέπει ήδη να νοσταλγεί τη «γλάστρα» που πετάριζε τα βλέφαρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η δεξιά και η αριστερά του Κυρίου
Πολιτική

Η δεξιά και η αριστερά του Κυρίου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Μάι 2014, 00:00

Το σκηνικό ήταν στημένο με όλες τις προδιαγραφές ενός TV-show. Οι δεσποτάδες, με επικεφαλής τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο, πρόσφεραν στον Σαμαρά μια ευμεγέθη εικόνα του αγίου Αντωνίου. Πριν την παραλάβει, ο Σαμαράς έσκυψε και τη φίλησε ευλαβικά. Εκανε και δήλωση: «Στον πόλεμο δεν υπάρχουν άθεοι! Ολοι σταυροκοπιούνται στα χαρακώματα! Και εμείς ζούμε πόλεμο επιβίωσης τα τελευταία χρόνια. Πόλεμο που τον κερδίζουμε πια»… σταυροκοπούμενοι.

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να σχολιαστεί η δήλωση, που ήταν λες και βγήκε από τις υπηρεσίες προπαγάνδας της χούντας. Τέτοια προπαγάνδα χρειάζεται το ακροδεξιό κοινό του «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», τέτοια προπαγάνδα του προσφέρει το πνευματικό παιδί του Αβέρωφ. Τα άλλα, τα ευρωπαϊκά, τα ανεξίθρησκα, δεν είναι για την Ελλάδα. Συνήθιζε να το λέει και ο «μακαριστός» Χριστόδουλος, ο οποίος κατήγγειλε με σφοδρότητα τους «αθέους γάλλους». Μπορεί στη Γαλλία να κυβερνούσε τότε ο δεξιός Σιράκ, όμως η παράδοση του γαλλικού Διαφωτισμού είναι ακόμη ακμαία στα ζητήματα της ανεξιθρησκείας (και του αθεϊσμού ακόμη).

Ο Ιερώνυμος, όμως, δεν είναι Χριστόδουλος. Δεν είναι ακροδεξιός. Με το ΠΑΣΟΚ ήταν περισσότερος συνδεδεμένος, παρά με τη ΝΔ. Κι όταν ανήλθε στον αρχιεπισκοπικό θρόνο φρόντισε να επαναφέρει την Εκκλησία στη γραμμή της «αποπολιτικοποίησης», την οποία τηρούσε και ο σκληρός δεξιός Σεραφείμ. Σαν καλός μάνατζερ, που διευθύνει μια τεράστια επιχείρηση, ο Ιερώνυμος ξέρει πως δεν πρέπει να μπερδεύει τις προσωπικές πολιτικές του συμπάθειες με τις ανάγκες της επιχείρησης. Αυτή τη στιγμή το «μαχαίρι» το κρατά ο Σαμαράς. Και για να του δώσει το μισό «πεπόνι» (το δεσποταριάτο δεν συμβιβάζεται με λεπτές φέτες), θα πρέπει να γίνει ντεκόρ για το TV-show του Σαμαρά.

Μάζεψε, λοιπόν, τη μισή Ιερά Σύνοδο, τον Ανθιμο (η παρουσία του ζητήθηκε, προφανώς, από το Μαξίμου), τον Αλβανίας Αναστάσιο, διάφορους παράγοντες, ακόμη και τη Δαμανάκη, και προσήλθαν όλοι μαζί στο αμφιθέατρο του υπουργείου Εξωτερικών (μέσα στο ίδιο το «σπίτι» του Βενιζέλου!) και εκεί γυρίστηκε το TV-show. Μετά, είχαν και γεύμα στο Διόνυσο. Ο Σαμαράς πήρε αυτό που ήθελε και αντιγύρισε το δώρο, δίνοντας στους δεσποτάδες αυτό που ήθελαν. Ξεκινώντας από τη δήλωση ότι «στις πιο κρίσιμες στιγμές της περασμένης τετραετίας την κοινωνία μας την κράτησαν όρθια και ενωμένη η ελληνική οικογένεια, που παραμένει ισχυρή, και η ελληνική Εκκλησία, η οποία, πιστή στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας μας, έκανε το καθήκον της στο ακέραιο», ανακοίνωσε ότι το μισό του κοινοτικού πακέτου αλληλεγγύης, δηλαδή των άνω των 350 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν στη χώρα μας κατά την περίοδο 2014-2020 μέσω του Προγράμματος Τροφίμων και Ειδικής Βοήθειας, θα το διαχειριστεί η Εκκλησία.

Μ' άλλα λόγια, οι δεσποτάδες θα ενθυλακώσουν πάνω από 175 εκατ. ευρώ! Οπως αντιλαμβάνεστε, η εικόνα του Αγιαντώνη κόστισε πανάκριβα. Ούτε ολόχρυση και με φωτοστέφανο από πολύτιμους λίθους να ήταν! Αν διαφωνείτε με τη λέξη «ενθυλάκωση», θυμηθείτε το σκάνδαλο της «Αλληλεγγύης», της ΜΚΟ της Εκκλησίας που διαχειρίστηκε τέτοια προγράμματα στο παρελθόν. Θυμηθείτε τα σάπια κοτόπουλα που βρέθηκαν, θυμηθείτε τα εκατομμύρια που έλειψαν από το λογαριασμό, θυμηθείτε το σκάνδαλο που κουκουλώθηκε από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και μη μας πείτε ότι οι παπάδες κάνουν και συσσίτια. Κάτι πρέπει να κάνουν, αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει η επιχείρηση.

Ο Ιερώνυμος δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Ο Σαμαράς «αγόρασε» πολύ ακριβά τη συμμετοχή των δεσποτάδων στο προεκλογικό σόου.
Δεν μπορεί να θέλουν ίδια μεταχείριση οι υπόλοιποι, που δεν έχουν λεφτά να προσφέρουν. Προσφέρουν, όμως, πολιτική κάλυψη, η οποία είναι πάντοτε χρήσιμη. Διότι οι πρωθυπουργοί έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι δεσποτάδες και η επιχείρησή τους παραμένουν. Γι' αυτό και ο Ιερώνυμος και με τον Τσίπρα έχει συναντηθεί και τους Παπαδημούλη και Σακελλαρίδη δέχτηκε, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Σε όποιον ζητήσει την ευλογία του τη δίνει.

ΥΓ: Να τολμήσουμε την πρόβλεψη, ότι κάποιο «σόου» με τον Ιερώνυμο και τους δεσποτάδες του θα οργανώσει και ο Βενιζέλος, ο οποίος φροντίζει πάντοτε να διατυμπανίζει την ευλάβειά του και τη βαθιά γνώση των Γραφών;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο4η δίκη ΣΠΦ – 39η συνεδρίαση, Τρίτη 13.5.14
Επόμενο άρθρο ΣΚΟΤ ΜΑΓΚΙ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΣΙΓΚΕΛ – Το μυστικό της Μέιζι

Σχετικά Αρθρα

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

Καταστολή 22 Οκτ 2025, 14:50

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

Διεθνή 21 Οκτ 2025, 22:13

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

Πολιτική 21 Οκτ 2025, 08:43

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

Πολιτική 17 Οκτ 2025, 10:07

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

Πολιτική 16 Οκτ 2025, 10:43
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Eντατικές ενδο-παλαιστινιακές διαβουλεύσεις στο Κάιρο: Τα όπλα της Αντίστασης δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση

23 Οκτ 2025, 22:41
Καταστολή

Επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χημικά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς

23 Οκτ 2025, 20:33
Διεθνή

Αυτά τα παιδιά γράφουν με το αίμα τους το αντιστασιακό έπος της Παλαιστίνης

23 Οκτ 2025, 19:56
Παιδεία

Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται

23 Οκτ 2025, 19:06
Κόντρες

Πρέπει ήδη να νοσταλγεί τη «γλάστρα» που πετάριζε τα βλέφαρα

23 Οκτ 2025, 18:59
Παιδεία

Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής σε ρόλο Μεγάλου Αδερφού

23 Οκτ 2025, 13:07
Διεθνή

Σαμποτάρουν προκλητικά την είσοδο βοήθειας στη Γάζα οι σιωναζιστές

Mαταιοπονούν: η ενότητα λαού-Αντίστασης δεν σπάει

23 Οκτ 2025, 11:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς: Τιμούμε τους μάρτυρες από την ηγεσία μας

22 Οκτ 2025, 20:45
Καταστολή

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

22 Οκτ 2025, 14:50
Κόντρες

Kαρανικομπουμπουκίαση

22 Οκτ 2025, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Πολιτική

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

21 Οκτ 2025, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

Ημέρα αποτίμησης της γυναικείας εργασίας.

Ημέρα κατά της παχυσαρκίας.

Ημέρα ακτών.

Ημέρα πληροφόρησης για την ανάπτυξη.

Ζάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964).

1922: Ο Μουσολίνι και 50.000 μελανοχιτώνες ξεκινούν από τη Νάπολη την «πορεία προς τη Ρώμη».

1956: Σοβιετικά τανκ στους δρόμους της Βουδαπέστης κατά τη δεύτερη μέρα της ουγγρικής εξέγερσης.

1968: Ταυτόχρονες εκρήξεις βομβών της ΔΕ στις εισόδους της Νομικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

1977: Αποφυλακίζεται από τον Κορυδαλλό μετά από δεκαοκτάμηνη παραμονή ο βασανιστής Μπάμπαλης.

1978: Βόμβες σε έκθεση της AEG και στο μηχανοκίνητο της Χωροφυλακής στη Θεσσαλονίκη.

2001: Ο αστυφύλακας Γ. Τυλιανάκης πυροβολεί και σκοτώνει τον 21χρονο Μαρίνο Χριστόπουλο (Ζεφύρι).

2002: Ο ανθυπαστυνόμος Θοδωρής Κατσάς πυροβολεί και σκοτώνει τον 23χρονο Αναστάσιο Λυμούρα (Γλυφάδα).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo