Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου
  • Σαν σήμερα 30 Ιούνη
  • Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία
  • Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ
  • Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για την τρίτη δίωξη κατά Καλφούτζου κ.ά.
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»Δίκη Σ.Π.Φ.»Δίκη ΣΠΦ – 3η συνεδρίαση Δευτέρα 9.1.12
Δίκη Σ.Π.Φ.

Δίκη ΣΠΦ – 3η συνεδρίαση Δευτέρα 9.1.12

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2012, 00:00
Για τη Δευτέρα 16 Γενάρη διακόπηκε η δίκη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, μετά από αίτημα των κατηγορούμενων, οι οποίοι είχαν και πάλι διασπαρεί σε διάφορες φυλακές της χώρας, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να έχουν καμιά συνεργασία με τους συνηγόρους τους.

Αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης και την ανάγνωση των μαρτύρων κατηγορίας που είχαν κληθεί για τη σημερινή συνεδρίαση, ζήτησε το λόγο ο Μιχάλης Νικολόπουλος, για να κάνει μια δήλωση εκ μέρους και των τεσσάρων κατηγορούμενων, σχετικά με το ζήτημα των μεταγωγών τους στις φυλακές Τρικάλων, Γρεβενών και Κομοτηνής. Θυμίζουμε ότι στις 20 Δεκέμβρη, μετά από αίτημα των συνηγόρων και των κατηγορούμενων, το δικαστήριο είχε αποφασίσει τη διακοπή της δίκης για τις 9 Γενάρη, προκειμένου συνήγοροι και κατηγορούμενοι να μπορέσουν να συνεργαστούν. 

Από μεριάς συνηγόρων είχε υποβληθεί αίτημα προς τον εισαγγελέα της έδρας και το δικαστήριο να φροντίσουν ώστε οι κατηγορούμενοι να παραμείνουν στη φυλακή του Κορυδαλλού, προκειμένου να έχει νόημα η διακοπή της δίκης. Πρόεδρος και εισαγγελέας δήλωσαν αναρμόδιοι γι’ αυτό το θέμα.  Σύμφωνα, όμως, με την καταγγελία των κατηγορούμενων, ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών απάντησε προφορικά στη Διεύθυνση της φυλακής στο γραπτό αίτημά τους να παραμείνουν στον Κορυδαλλό, ότι είναι αναρμόδιος. Παρέπεμψε, δε, στο δικαστήριο! Μ’ άλλα λόγια, δικαστήριο και εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών παίζουν μπαλάκι τις ευθύνες τους, αυτοανακηρυσσόμενοι σε αναρμόδιους, ενώ την ίδια στιγμή οι κατηγορούμενοι μετάγονται προκλητικά σε φυλακές μακριά από την Αθήνα.

Με την ίδια προκλητικότητα αντιμετώπισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου και σήμερα τους κατηγορούμενους. Αρχικά και για μερικά λεπτά επέμενε να μη δίνει το λόγο στον Μ. Νικολόπουλο, που δήλωσε ευθύς εξαρχής ότι θέλει να κάνει μια δήλωση για τις μεταγωγές. Χρειάστηκε να επιμείνει με τη σειρά του και ο Μ. Νικολόπουλος, ότι πρέπει να προηγηθεί των συνηγόρων (που θα ζητούσαν νέα διακοπή), με τους οποίους άλλωστε είχε συνεννοηθεί, για ν’ αναγκαστεί ο πρόεδρος να του δώσει το λόγο.

Η δήλωση που έκανε εκ μέρους όλων των κατηγορούμενων ο Μ. Νικολόπουλος, διακοπτόμενος από τον πρόεδρο, προφανώς για να τον κάνει να χάσει τον ειρμό του, ήταν η εξής:

«Αυτο το δικαστήριο, όπως είπα και παλαιότερα, είναι ένα πολιτικό στρατοδικείο. Μια πολύ καλή απόδειξη όλων αυτών είναι το ζήτημα των μεταγωγών. Στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε ζητηθεί από δω πέρα, μέσω των συνηγόρων μας, η παραμονή μας στη φυλακή Κορυδαλλού. Η έδρα δήλωσε αναρμοδιότητα και είχε γραφτεί στα πρακτικά –εάν θέλετε ανατρέχετε και το βλέπετε– και μας παρέπεμψε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών, μετά από αίτημά μας μέσα από τη φυλακή, μας απάντησε, πάλι μέσα από τη φυλακή, ότι είναι αναρμόδιος και ότι η αρμοδιότητα είναι στην έδρα του δικαστηρίου.

Προφανώς δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Εδώ και ένα χρόνο μας μεταφέρουν από φυλακή σε φυλακή έχοντας κάνει συνολικά δεκάδες μεταγωγές. Προφανώς, αυτό γίνεται για τη φυσική μας απομόνωση και την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ μας. Παράδειγμα ο Γιώργος ο Πολύδωρος που εδώ και δέκα μήνες βρίσκεται στη φυλακή, έχει πάει σε έξι διαφορετικές φυλακές. Επίσης, από την αρχή της κράτησής μας τοποθετούμασταν σε ειδικές πτέρυγες κράτησης, που η πλειονότητά τους ήταν βιαστές και ρουφιάνοι. Προφανώς αυτό είχε σκοπό την ηθική μας εξόντωση.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν ζητάμε καμία επιείκεια και κανένα δικαίωμα. Εχουμε πόλεμο ούτως ή άλλως. Απλά, εμείς εξαρχής δείξαμε τις προθέσεις μας και δεν κρυφτήκαμε. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Εσείς όχι, σε καμία περίπτωση. Φοβάστε να πείτε καταρχήν ότι εκτελείτε χρέη πολιτικού στρατοδικείου, αλλά ψεύδεστε και για το ζήτημα των μεταγωγών. Αναρμόδια και η έδρα, αναρμόδιος και ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών. Τι γίνεται, τι συμβαίνει; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Προφανώς υπάρχουν πολιτικοί σχεδιασμοί. Τι φοβόσαστε να μας κρατήσετε δέκα μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού; Τι φοβηθήκατε να καθήσουμε δέκα μέρες στον Κορυδαλλό; Ποιοι σχεδιασμοί υπάρχουν; Εντολή ποιος έδωσε; Η Αντιτρομοκρατική μήπως έδωσε την εντολή; Ηρθε η ώρα και σεις ν’ αναλάβετε τις ευθύνες σας».

«Πάντως το δικαστήριο δεν έδωσε καμία εντολή», ήταν το πικρόχολο σχόλιο του προέδρου, που μάταια είχε προσπαθήσει προηγουμένως να διακόψει τον Μ. Νικολόπουλο. Ρώτησε, δε, τον κατηγορούμενο αν έχει γραπτή απάντηση του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Εχουμε το γραπτό αίτημά μας, απάντησε ο Χρήστος Τσάκαλος, και πήραμε προφορικά την απάντηση από τη Διεύθυνση της φυλακής ότι ο εισαγγελέας δήλωσε αναρμόδιος και υπέδειξε ως αρμόδιους εσάς. Αν το ζήτημα που θέτετε εσείς, συνέχισε, είναι να έχουμε γραπτή απάντηση, θα ζητήσουμε από τη φυλακή να έρθει γραπτώς η απάντηση. «Δεν ζητάω εγώ γραπτή απάντηση», έσπευσε να πει ο πρόεδρος, κλείνοντας άρον-άρον τη συζήτηση που ο ίδιος ξεκίνησε, αμφισβητώντας την ειλικρίνεια των όσων υποστήριζαν οι κατηγορούμενοι!

Στη συνέχεια, οι συνήγοροι ζήτησαν ολιγοήμερη διακοπή, προκειμένου να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους εντολείς τους και να σχεδιάσουν την υπεράσπισή τους. Ο εισαγγελέας έσπευσε αμέσως να κάνει δεκτό το αίτημα. Και ο πρόεδρος, με απολογητικό ύφος, ρώτησε δυο-τρεις φορές συνηγόρους και κατηγορούμενους αν τους αρκεί ο χρόνος της διακοπής και διέκοψε για τη Δευτέρα 16 Γενάρη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔίκη Επαναστατικού Αγώνα – 10η συνεδρίαση, Πέμπτη 5/01/12
Επόμενο άρθρο Το ποδοσφαιρικό κονσέρτο του Ματίας Ζίντελαρ…

Σχετικά Αρθρα

Τρομοκρατική και συνάμα προβοκατόρικη απόφαση για τους τέσσερις αγωνιστές της ΣΠΦ

Δίκη Σ.Π.Φ. 2 Οκτ 2012, 00:00

Δίκη ΣΠΦ – 30η συνεδρίαση, Τετάρτη 19.9.12

Δίκη Σ.Π.Φ. 19 Σεπ 2012, 00:00

Δίκη ΣΠΦ – 29η συνεδρίαση, Τρίτη 11.9.12

Δίκη Σ.Π.Φ. 11 Σεπ 2012, 00:00

Δίκη ΣΠΦ – 28η συνεδρίαση, Παρασκευή 7.9.12

Δίκη Σ.Π.Φ. 9 Σεπ 2012, 00:00

Δίκη ΣΠΦ – 27η συνεδρίαση, Τετάρτη 5.9.12

Δίκη Σ.Π.Φ. 5 Σεπ 2012, 00:00

Δίκη ΣΠΦ – 25η Συνεδρίαση Τετάρτη, 25.7.12

Δίκη Σ.Π.Φ. 26 Ιούλ 2012, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
Πολιτική

Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου

29 Ιούν 2026, 13:08
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για την τρίτη δίωξη κατά Καλφούτζου κ.ά.

29 Ιούν 2026, 12:58
Η παπάρα

Λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα

29 Ιούν 2026, 10:30
Κόντρες

Μην αγοράσετε μανταλάκια, έρχεται «εθνική κοινωνική συμφωνία»

29 Ιούν 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούνη

29 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

28 Ιούν 2026, 19:57
Αγροτικά

Σε μια ακόμα δίκη, για τρίτη στη σειρά δίωξη, ο Ηλίας Καλφούτζος

Είναι από τους πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

28 Ιούν 2026, 19:18
Διεθνή

Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ

28 Ιούν 2026, 11:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

28 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται

Δεν εγκαταλείψαμε το πεδίο στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν θα το εγκαταλείψουμε, διότι αυτό είναι το καλό και η σωτηρία!

27 Ιούν 2026, 20:18
Διεθνή

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

27 Ιούν 2026, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1871).

1922: Μέλος του IRA εκτελεί στο Λονδίνο τον πρώην αρχηγό του βρετανικού επιτελείου και μέλος του κοινοβουλίου Σερ Χένρι Ουίλσον.

1934: “Νύχτα των μακριών μαχαιριών” στη Γερμανία, 77 αξιωματούχοι των  SA και τετρακόσιοι πολίτες νεκροί.

1992: Κάθειρξη δεκαεπτά ετών στον Κυριάκο Μαζοκόπο, αθώοι οι Μπουκετσίδης, Κογιάννης και Μπέρκνερ.

1993: Ο Αντώνης Σαμαράς ιδρύει την “Πολιτική Ανοιξη“.

1998: Βομβιστική επίθεση στο κτήριο του ΑΣΕΠ, τρεις αστυνομικοί τραυματίες (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo