Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Γενάρη
  • Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα
  • Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών
  • Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη
  • Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Πέμπτη, 22.6.06
Εφετείο 17Ν

104η συνεδρίαση

Πέμπτη, 22.6.06

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιούν 2006, 00:00
Ο αστυνομικός Ν. Σβολίμης, ένας απ’ αυτούς που αιχμαλώτισε η 17Ν όταν εισέβαλε στο ΑΤ Βύρωνα, ακολούθησε το παράδειγμα του συναδέλφου του Ζερβογιαννάκη. Περιέγραψε τα πραγματικά περιστατικά που περιήλθαν στην αντίληψή του. Ανέφερε ότι οι εισβολείς ούτε τους έβρισαν, ούτε τους κακοποίησαν (όπως είπε χαρακτηριστικά, τους πήραν από το χέρι και τους οδήγησαν στο κρατητήριο, μη τυχόν και σκοντάψουν και χτυπήσουν, επειδή τους είχαν δεμένα τα μάτια). Οσο για την περιβόητη Βεργή, ήταν κι αυτός κατηγορηματικός: Μας έλεγε ότι τη χτύπησε ο ψευτοαστυνομικός και πως την πονούσε το σαγόνι, όμως ούτε σημάδι είδαμε, ούτε χτύπημα ακούσαμε. Επίσης, την ώρα που τους είχαν στο γραφείο του διοικητή, όπου υποτίθεται ότι ο Σάββας… παρενόχλησε σεξουαλικά τη Βεργή και ανέβηκε και χοροπηδούσε πάνω της (έτσι έχει καταθέσει η ερίτιμος αυτή κυρία), αυτός δεν αντελήφθη τίποτα τέτοιο. Ηταν εκεί, στο ίδιο γραφείο. Ας σημειωθεί ότι ο Γ. Γκουντούνας έδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες της Βεργή στις εφημερίδες της 18ης Αυγούστου, δηλαδή αμέσως μετά το περιστατικό, όπου η μαντάμ ποζάρη καμαρωτή. Ναι, ποζάρει, αυτή που της είχαν σπάσει το σαγόνι και την είχαν σακατέψει στο ξύλο!
 
Ο Σβολίμης δεν αναγνώρισε κανένα από τους κατηγορούμενους, ενώ απαντώντας σε ερώτηση συνηγόρου υπεράσπισης υπήρξε κατηγορηματικός: Ο ανακριτής του έδειξε μόνο τις φωτογραφίες των συλληφθέντων! Κάπως έτσι επιδιώκονταν οι αναγνωρίσεις.
 
Σχολιάζοντας την υπόθεση αυτή και τη δική του καταδίκη ο Ηρ. Κωστάρης είπε τα εξής:
«Θα είμαι πολύ σύντομος, λοιπόν είναι μία από τις τρεις κατηγορίες που δικάστηκα στο πρωτοβάθμιο Δικαστήριο και θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα. Και σε αυτή την υπόθεση καταδικάστηκα με καρμπόν τρόπο, δηλαδή θα σας διαβάσω: “Για τον Κωστάρη οι προανακριτικές και ανακριτικές δηλώσεις που περιγράφουν τα ως άνω περιστατικά και περιέχονται σε απολογίες Σάββα Χριστόδουλου Ξηρού και Κωνσταντίνου Καρατσώλη. Το προβληθέν άλλοθι ότι δήθεν κατά το χρόνο του συμβάντος βρισκόταν στην Ήπειρο δεν αποδείχθηκε, αφού μόνο ο φίλος του Αθανάσιος Βαλής που εξετάστηκε ως μάρτυρας καταθέτει σχετικώς”. Δηλαδή πόσους μάρτυρες πρέπει να φέρω; Θα μου πείτε, για να ξέρω τον αριθμό. 
 
Συνεχίζει: “Η δε στάση του Κωστάρη που αρνείται τη συμμετοχή στην επαναστατική οργάνωση, παρόλα τα στοιχεία καταθέσεις συγκατηγορουμένων και λοιπά” -πάλι το ίδιο και λοιπά- “καθιστούν κατάδηλο ότι ψεύδεται”. Εγώ θα σας αποδείξω ότι ψεύδεται το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο. Ψεύδεται γιατί όλα τα στοιχεία που διαβάσατε εδώ πέρα και το διαβιβαστικό και η έκθεση της Αστυνομίας αλλά και οι μάρτυρες μιλάνε για “έξι δράστες” και καταδικαστήκαμε οκτώ. 
Επίσης το Δικαστήριο χρησιμοποίησε τις προανακριτικές ομολογίες. Λέει τις “προανακριτικές”. Τι λένε οι προανακριτικές; Ο Σάββας Ξηρός δε λέει τίποτα, σε καμία προανακριτική είτε ανακριτική σε όποια ομολογία και να ψάξετε δε λέει τίποτα πουθενά. Δε λέει πουθενά για Κωστάρη, δε λέει πουθενά τίποτα. Και στη συγκεκριμένη υπόθεση για το Αστυνομικό τμήμα δεν αναφέρει καν τους κωδικούς που μου έχει αποδώσει η Αστυνομία. Και η απόφαση χρησιμοποίησε το Σάββα Ξηρό. 
Επίσης λέει “τις προανακριτικές Καρατσώλη και ανακριτικές δηλώσεις”. Πρέπει να σας γνωρίσω ότι δεν υπάρχουν ανακριτικές δηλώσεις Καρατσώλη. Επίσης θέλω να μου εξηγήσετε γιατί είναι αληθής ως προς το Αστυνομικό τμήμα η προανακριτική του Καρατσώλη και είναι ψευδής ως προς το ΕΛΤΑ Βύρωνα που αθωώθηκα; Επειδή στο Αστυνομικό τμήμα δε μπόρεσα εγώ να προσκομίσω πλήρη στοιχεία ενώ στο ΕΛΤΑ προσκόμισα εγώ στοιχεία; Δηλαδή πρέπει κι εκεί να βρω κάτι. Τι άλλο στοιχείο να βρω; Εφερα έναν μάρτυρα. Την άλλη φορά θα φέρω εκατό. Τώρα θα προτείνω για μάρτυρες. 
 
Το ίδιο ισχύει για του Χριστόδουλου Ξηρού. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως στου Βαρδινογιάννη, Πέτσου και κάποιες άλλες περιπτώσεις, έχω αθωωθεί από το Συμβούλιο, από το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο και καταδικάζομαι στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς άλλο στοιχείο. Δηλαδή χρησιμοποιείται η προανακριτική που έχουν καταγγελθεί κιόλας αυτές οι ομολογίες. 
 
Δηλαδή αυτά τα λοιπά ψάχνω και δεν τα βρίσκω, δε βρίσκω τίποτα άλλο. Είναι πανομοιότυπο καρμπόν οι προανακριτικές δηλώσεις παραβιάζοντας το τεκμήριο της αθωότητας και το 211Α που σας διάβασα και την προηγούμενη φορά που λέει θέλει κι άλλα στοιχεία για να καταδικαστώ. Δεν τα βρίσκω πουθενά».
Σχόλια έκαναν ακόμη οι υπερασπιστές των Κ. Καρατσώλη (Γ. Μαντζουράνης), Χρ. Ξηρού (Α. Κωνσταντάκης), Β. Τζωρτζάτου (Ι. Μυλωνάς), που με βάση τις καταθέσεις των μαρτύρων και τις περιγραφές τους κατέδειξαν ότι οι εντολείς τους δεν θα μπορούσαν να είναι εκεί. Στηλίτευσαν δε τα τερατουργήματα της πρωτόδικης απόφασης. Το πιο χαρακτηριστικό:Η απόφαση δέχεται ότι ψευδοαστυνομικός ήταν ο Σάββας και ψευδοκρατούμενος ο Χριστόδουλος, ενώ ταυτόχρονα επικαλείται τη μαρτυρία της Βεργή, η οποία λέει ότι ψευδοκρατούμενος ήταν ο Τζωρτζάτος, ενώ τον Χριστόδουλο δεν τον είδε πουθενά!
 
Η δίκη κράτησε μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, διότι οι Δ. Κουφοντίνας και Χρ. Ξηρός δήλωσαν ότι μετά το διάλειμμα δεν θα ανέβουν στο δικαστήριο, ούτε θα δεχτούν να εκπροσωπηθούν από συνήγορο, σε ένδειξη συμπαράστασης στο δ’ίκαιο αγώνα των φοιτητών.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

104η συνεδρίαση

Τετάρτη, 21.6.06
Επόμενο άρθρο

104η συνεδρίαση

Παρασκευή, 23.6.06

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

1865: Πεθαίνει ο Πιερ Ζοζέφ Προυντόν.

1915: Συλλαλητήρια σε Πάτρα και Βόλο για την τιμή του ψωμιού που έφτασε τα ογδόντα λεπτά.

1945: Ο Κόκκινος Στρατός μπαίνει στο γκέτο της Βαρσοβίας. Από τις 230.000 κατοίκους το 1940 είχαν απομείνει 900.

1978: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Bορειοαμερικανών στην Αθήνα (ΕΛΑ).

1994: Συλλαμβάνεται στην Ιταλία ο Λορέντσο Παντσαβόλτα που εξαγόρασε την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής, με την κατηγορία της απάτης κατά του κράτους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 104η συνεδρίαση

    17Ν
    • 104η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 104η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 104η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 104η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 104η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 104η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 104η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 104η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 104η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 104η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 104η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 104η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 104η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 104η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 104η συνεδρίαση

      104η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 104η συνεδρίαση

      104η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 104η συνεδρίαση

      104η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 104η συνεδρίαση

      104η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 104η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 104η συνεδρίαση

    104η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 104η συνεδρίαση

    104η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 104η συνεδρίαση

    104η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 104η συνεδρίαση

    104η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 104η συνεδρίαση

    104η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 104η συνεδρίαση

    104η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo