Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»
  • Πατσαβουριές
  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως
  • Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»
  • Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής
  • Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιούν 2026, 11:41

Ο δήμαρχος Δούκας πήγε στην Ιταλία για να κάνει διαφήμιση στην εταιρία που κατασκευάζει το στέγαστρο για το γήπεδο που φτιάχνει το κράτος για τον Παναθηναϊκό στον Βοτανικό. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι καλός ως κονφερανσιέ-διαφημιστής. Ξεπερνάει και τον ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανό-υπουργό του Μητσοτάκη. Για τα «πράσινα» ψηφαλάκια δεν ξέρουμε. Είναι «μυστήρια φάση» οι οπαδοί. Το γήπεδο θέλουν, ενώ αυτόν που το φτιάχνει τζάμπα τον θεωρούν απλό υπάλληλο του αφεντικού. Το έδειξαν και οι ΑΕΚτζήδες με πολλούς και διάφορους, συριζαίους και δεξιούς, που τους είδαν σαν στυμμένες λεμονόκουπες (κι ας χτυπιόταν ο Πατούλης ότι «έβαλε κώλο» για να γίνει το παράνομο γήπεδο). Οπότε το ερώτημα για τον Δούκα είναι: θα «στηρίξει» η ιταλική εταιρία την καριέρα του ή τζάμπα της έκανε τη διαφήμιση;

Πιο φτηνιάρης πεθαίνεις

«Από τις γειτονιές μας, από τη Νίκαια, βγήκε ο Αργύρης Καμπούρης, αυτόν που κάποτε είχαν αποκαλέσει τίμιο γίγαντα, και τώρα έρχομαι εδώ για να βοηθήσω και να υποστηρίξω τον υπουργό και πρόεδρο του Eurogroup». Μιλάει ο γίγαντας της οικονομικής σκέψης Δημήτρης Μαρκόπουλος, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υφυπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών από τον απερχόμενο Γιώργο Κώτσηρα. Κλείσιμο του ματιού στους οπαδούς του Ολυμπιακού για «σταυρουλάκι»; Ασφαλώς, αλλά αυτοί δύσκολα τσιμπάνε. Αφήστε που ο συμπαθής Αργύρης Καμπούρης δεν είναι δεξιός. Με το ΠΑΣΟΚ έχει κατεβεί σε δημοτικές και βουλευτικές εκλογές.

Ο Μαρκόπουλος, παλιό γκεσέμι του «Πρώτου Θέματος», είδε κι έπαθε να τον κάνει ο Μητσοτάκης υφυπουργό. Γι’ αυτό και δίνει εξετάσεις στα «μεγάλα συμφέροντα», αυτά που μπορούν να τον στηρίξουν. «Δεν προβλέπεται να δοθεί 13η σύνταξη και μισθός στους δημόσιους υπάλληλους», ήταν ο τίτλος που έβαλε στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για μια από τις πρώτες συνεντεύξεις του ως υφυπουργός. Από ψηφοθηρική άποψη δεν είναι και τόσο… εμπορικό (οι αστοί πολιτικοί κάτι τέτοια τα λένε αλλά τα θάβουν κάτω από διάφορες υποσχέσεις). Το εκτιμούν, όμως, τα «μεγάλα αφεντικά».

Και να μην ξεχνάμε ένα παλιό δόγμα της αστικής πολιτικής: «Η υποτίμηση της δραχμής και οι πρόωρες εκλογές διαψεύδονται μέχρι τη στιγμή που γίνονται». Δραχμή δεν έχουμε πια, αλλά εκλογές…

Οπου υπάρχει μαρούλι

Μπορεί στην Ελλάδα να βρίζουν καθημερινά τον Ερντογάν, αλλά ο Βαρθολομαίος δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Αυτός πάει εκεί που υπάρχει μαρούλι. Αφού κανόνισε το θέμα του κτιρίου του παλιού ορφανοτροφείου στην Πρίγκηπο, του μεγαλύτερου ίσως σωζόμενου ξύλινου οικοδομήματος στην Ευρώπη, που θα γίνει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο (συμμετέχουν τουρκική και ελληνική εταιρία), καβάλησε το αεροπλάνο και πετάχτηκε από την Ισταμπούλ στην Αγκυρα, όπου ο Ταγίπ εφέντης τον περίμενε με ανοιχτές αγκαλιές στο Ακ-Σαράι. Οπως λέει το ρεπορτάζ πατριαρχείου, η συνάντησε έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Εστιάστηκε κυρίως στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Θέμα που χρονίζει, όχι γιατί αντιδρά η Αγκυρα αλλά γιατί αντιδρά η Αθήνα (για να τα λέμε όλα). Η Αγκυρα έχει τη θέση ότι η σχολή πρέπει να λειτουργήσει ως κρατικό πανεπιστήμιο, όπως επιβάλλει ο τουρκικός νόμος. Το πατριαρχείο (δηλαδή η Αθήνα) θέλει τη σχολή δική του, ιδιωτική δηλαδή. Λέγεται ότι Ερντογάν και Βαρθολομαίος «ψήνουν» λύση να παρέχει η σχολή μόνο μεταπτυχιακά, οπότε θα παραμείνει υπό τον οικονομικό και διοικητικό έλεγχο του Φαναριού και όχι του τουρκικού κράτους.

Παρακάλια

Εχει βαλθεί να πετύχει εκλογική συνεργασία ΝέΑρ και ΜέΡΑ25 ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Κι επειδή ο Μπαρουφάκης δεν τους πολυγουστάρει (φοβάται ότι με τις φραξιονιστικές τους ικανότητες και εμπειρία θα του χαλάσουν το μαγαζί), ο Γαβρίλος το έχει ρίξει στα παρακάλια: «Να μη γίνει το 2015 ανασταλτικός παράγοντας για το τι θα κάνουμε σήμερα. Να συζητήσουμε για την Αριστερά του 2025, του 2035 και του 2045».

Μάπετ σόου

Ο Πολάκης μετράει τις μέρες μέχρι να λήξει το… τελεσίγραφο που έχει στείλει στον Φάμελο για να φέρει… συμφωνία με τον Τσίπρα. Και γυρίζει βιντεάκια για ακάλεστους που θέλουν σώνει και καλά να γίνουν καλεσμένοι και άλλα τέτοια γραφικά. Ο Φάμελλος παίρνει το πιο μοβόρικο ύφος που διαθέτει και απαντά: «Δεν θα επιτρέψω να θέτει σήμερα ένα πρώην μέλος της ΚΟ, που έχει προσβάλει τη λειτουργία μας με δημόσιες τοποθετήσεις του και για αυτό διεγράφη από την ΚΟ, εκβιαστικά διλήμματα και να προκαλεί επιπλέον κρίση, καλώντας τους βουλευτές και τα στελέχη να διαλέξουν με ποιον θα πάνε, όταν έχουμε συλλογικά αποφασίσει τη στάση μας. Εχουμε πληρώσει πολύ ακριβά αντίστοιχα λάθη του παρελθόντος». Κι ο Τσίπρας γελάει. Ετσι που ξεφτιλίζονται, στο τέλος δε θα έχουν μούτρα να του ζητήσουν να τους βάλει στους συνδυασμούς του. Θα γλιτώσει από αρκετούς από δαύτους. Οι δε Πολακοδουροπαππάδες δε θα έχουν μούτρα να ζητήσουν ψήφο για ένα δικό τους μόρφωμα.

Κουράσατε, αλλάξτε θέαμα

Προς συριζαίους της ομάδας των Πολακοδουροπαππάδων. Παιδιά, βαρεθήκαμε όλο τα ίδια και τα ίδια. Ο Φάμελλος τούτο, ο Ζαχαριάδης τ’ άλλο κτλ. Κουράσατε και δεν κάνετε ταμείο πλέον. Ποιος θ’ αντέξει να βλέπει την ίδια επιθεώρηση κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι; Απαιτείται άμεσα ν’ αλλάξετε πρόγραμμα. Επειδή είστε καλοί πελάτες της στήλης, δίνουμε μερικές ιδέες. 

  • Ο Μάρκος περιλούζεται μ’ ένα γκαζοτενεκέ πετρέλαιο στο παλιό λιμάνι των Χανίων και απειλεί να αυτοπυρποληθεί. Τον βλέπει ο Πολάκης, που και καλά έπινε κάτι ρακές παραδίπλα, ορμάει, τον αγκαλιάζει και πέφτουν και οι δυο στη θάλασσα. Βγαίνοντας στην επιφάνεια, ο Πολάκης ακούγεται να φωνάζει: Κωστή, φέρε μου μρε το ψαροντούφεκο από το ΕξΤι, γιατί εκειάς είδα δυο χταποδάκια.
  • Ο Τρύφωνας απειλεί να πέσει από την Ακρόπολη. Εμφανίζεται η Ρένα, αμολάει ένα μακρύ μεταξωτό φουλάρι και με μια κίνηση το πετάει και το τυλίγει γύρω από το λαιμό του, όπως ο Ιντιάνα Τζόουνς το μαστίγιο. Αιφνιδιασμένος από το απαλό άγγιγμα του μεταξιού στο λαιμό του, ο Τρύφωνας γυρίζει. Τότε με μια ξαφνική κίνηση η Ρένα βρίσκεται δίπλα του, τον αγκαλιάζει και τον τραβάει σ’ ένα παθιασμένο τάνγκο, ενώ ο Νικόλας ο αρχιμανδρίτης εξηγεί στους εκστασιασμένους τουρίστες ποια σύγχρονη τραγωδία είδαν.

Μεγαλεία

Η δημοσιοκαφρίλα του πρωινάδικου του Mega διαμαρτύρεται on camera οτι η πρόεδρος ΜαρΚα ακύρωσε για τρίτη φορά εμφάνισή της στο πρωινάδικό τους. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι μετά το Βατερλό στο ραδιόφωνο του Alpha η πρόεδρος ΜαρΚα έχει μπει σε mute mode. Μόνο θα φαίνεται (έχει αλλάξει και το look στο πολύ μοντέρνο), ενίοτε θα απαγγέλλει σύντομες δηλώσεις, αλλά σε ζωντανή εκπομπή όχι. Γιατί ακόμα και συμφωνημένες να είναι οι ερωτήσεις, όλο και μπορεί να πέσει καμία «ξέμπαρκη» ή καμία follow up, οπότε δεν αργεί το νέο Βατερλό. Βρέθηκε, όμως, η λύση. Εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση η δικηγόρος Γρατσία (το Νο2 του μορφώματος της ΜαρΚα), που βγήκε στο πρωινάδικο μέσα από το αυτοκίνητο που βρισκόταν καθ’ οδόν προς τη Λάρισα. Η Γρατσία μιλούσε από τη θέση του συνοδηγού ενώ τον (ή μάλλον την) οδηγό δεν τον/την είδαμε ποτέ. Με-γα-λεί-α!

Πώς την πετσόκοψες έτσι;

Ηταν λέει αγενής και προσβλητικός ο Παϊτέρης απέναντι στη Λατινοπούλου. Σωπάτε τώρα. Ενας Παϊτέρης (αλήθεια, με ποιο κόμμα νταλαβερίζεται τώρα ο τσιγγανοπατέρας;) της χρειαζόταν. Να της τα χώσει πεζοδρομιακά και να την πετσοκόψει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο
Επόμενο άρθρο Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σχετικά Αρθρα

Πατσαβουριές

Κόντρες 2 Σεπ 2026, 21:03

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

Κόντρες 1 Σεπ 2026, 20:09

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

Κόντρες 31 Αυγ 2026, 12:16

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

Κόντρες 29 Αυγ 2026, 09:52

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

Κόντρες 27 Αυγ 2026, 19:40

Η Ημέρα του Κλόουν

Κόντρες 26 Αυγ 2026, 20:26
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
Διεθνή

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

31 Αυγ 2026, 09:40
Διεθνή

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

31 Αυγ 2026, 09:03
Διεθνή

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

31 Αυγ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

31 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

Βιετνάμ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Θιβέτ: Ημέρα δημοκρατίας.

1943: Οι Γερμανοί εκτελούν 246 γυναικόπαιδα στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

1944: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου με τη συμμετοχή ΕΑΜ και ΚΚΕ.

1945: Λήξη β’ παγκόσμιου πολέμου.

1970: Αποτυχημένη βομβιστική ενέργεια (ΠΑΜ – «Οργάνωση Αρης») με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην αμερικανική πρεσβεία. Νεκροί οι εκτελεστές της Κώστας Τσικουρής και Μαρία-Ελενα Αντσελόνι. Επικήρυξη (100.000 δρχ.) του φοιτητή Κ. Κωτσάκη ως συναυτουργού.

1996: Υπογράφεται εκεχειρία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους αντάρτες στις Φιλιππίνες, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος που διήρκεσε 24 χρόνια.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo