Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά
  • Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία
  • Σαν σήμερα 3 Απρίλη
  • Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση
  • Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Το πευκοδάσος στο Παλιούρι είναι δάσος
Περιβάλλον

Να τελειώνουν τα παιχνίδια

Το πευκοδάσος στο Παλιούρι είναι δάσος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Φεβ 2020, 00:00

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ανατέθηκε στο Τεχνικό Συμβούλιο Δασών (ΤΣΔ), από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Φάμελλο, να αποχαρακτηρίσει ένα πευκοδάσος 125,44 στρεμμάτων με δασοκάλυψη 100%, ηλικίας 25-40 χρόνων, που βρίσκεται μέσα σε έκταση 320 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας εταιρίας συμφερόντων Σαββίδη. Η εταιρία αυτή αγόρασε το κτήμα των 320 στρεμμάτων (στο οποίο βρίσκεται και ένα εγκαταλελειμμένο «Ξενία»), πληρώνοντας στο ΤΑΙΠΕΔ το εξευτελιστικό ποσό των 14 εκατ. ευρώ. Θέλει δε να αποχαρακτηρίσει το δάσος, γιατί είναι ένα εξαιρετικό «φιλέτο», δίπλα στη θάλασσα, στο οποίο θέλει να χτίσει μπαγκαλόους και βίλες που θα συνοδεύουν το προς ανακαίνιση «Ξενία».
Η βρόμικη δουλειά ανατέθηκε στο ΤΣΔ, γιατί η 10η Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΕΑ), που είχε οριστεί από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης να εξετάσει τις αντιρρήσεις για το δασικό χάρτη της συγκεκριμένης περιοχής της Χαλκιδικής, δεν τόλμησε να αποχαρακτηρίσει το δάσος.

Προϊστάμενος Διεύθυνσης, που είναι μέλος του ΤΣΔ, και η εισηγήτρια επιχείρησαν να πείσουν τα μέλη του να γνωμοδοτήσουν ότι δεν πρόκειται για δάσος και να στείλουν αυτή την γνωμοδότηση στην ΕΕΑ. Είχαμε διαβάσει αυτή την εισήγηση, που είχε μοιραστεί στα μέλη του ΤΣΔ, και αποκαλύψαμε το σχεδιασμό. Αυτή η αποκάλυψη θορύβησε όλα τα μέλη του ΤΣΔ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το πευκοδάσος έχει χαρακτηριστεί ως τέτοιο από τρεις Διευθύνσεις Δασών και έξι δασολόγους, οδήγησε στο «κάψιμο» αυτής της εισήγησης, η οποία παραπέμφθηκε στις ελληνικές καλένδες.

Μετά το «κάψιμο» της εισήγησης, το ΤΣΔ είχε δύο επιλογές, σύμφωνα με την ισχύουσα δασική νομοθεσία: Είτε να επιβεβαιώσει την απόφαση των τριών Διευθύνσεων Δασών, σύμφωνα με την οποία το πευκοδάσος των 125,44 στρεμμάτων είναι δάσος και όχι γεωργική γη, είτε να δηλώσει αδυναμία να γνωμοδοτήσει για το δασικό ή μη χαρακτήρα του και να επιστρέψει την υπόθεση στον υπουργό (στον Φάμελλο όσο υπήρχε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στον νεοδημοκράτη Χατζηδάκη που τον διαδέχτηκε μετά τις 7 Ιούλη του 2019). Ο υπουργός, πάντα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, έχει μια δυνατότητα: να στείλει την υπόθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Το σύρσιμο της υπόθεσης επί τόσο χρόνο δε δικαιολογείται με τίποτα. Δεν μπορούν τα μέλη του ΤΣΔ να λειτουργούν εν κρυπτώ και να μη δημοσιοποιούν ποια είναι εκείνα τα δυσεπίλυτα προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να αποφασίσουν, είτε επιβεβαιώνοντας την απόφαση έξι συναδέλφων τους είτε επιστρέφοντας την υπόθεση στον υπουργό.

Τον Σεπτέμβρη του 2019, το ΤΣΔ κάλεσε τέσσερις δασολόγους των δύο Διευθύνσεων Δασών της Χαλκιδικής, οι οποίες έχουν αποφανθεί για το δασικό χαρακτήρα του πευκοδάσους του Παλιουρίου. Πιθανόν τα μέλη του ΤΣΔ να ήθελαν να διαπιστώσουν από κοντά αν οι δύο από τους τέσσερις δασολόγους, που είχαν επιλεγεί πρόσφατα σε θέσεις ευθύνης, μετά τη συνταξιοδότηση συναδέλφων τους, συνέχιζαν να υπερασπίζονται τη θέση των Διευθύνσεών τους. Σε συνεδρίαση του ΤΣΔ στις 26 Σεπτέμβρη πήραν μέρος και οι τέσσερις δασολόγοι, οι οποίοι –όπως πληροφορηθήκαμε (το ΤΣΔ δεν εξέδωσε και πάλι καμιά ανακοίνωση του ΤΣΔ)- υπερασπίστηκαν το δασικό χαρακτήρα του πευκοδάσους, σεβόμενοι «το ψωμί που τρώνε» και το ρόλο τους ως δασολόγων του δημοσίου που οφείλουν να υπερασπίζονται το δασικό πλούτο της χώρας.

Από εκείνη τη συνεδρίαση έχουν περάσι τεσσερισήμισι μήνες και το ΤΣΔ εξακολουθεί να «σέρνει» την υπόθεση. Πού το πάει με αυτή την τακτική του; Τι επιδιώκει; Γιατί δε βάζει τέλος σ’ αυτή τη βρόμικη ιστορία αποφασίζοντας το αυτονόητο: ότι το πευκοδάσος είναι δάσος;

ΥΓ. Τα δημοσιεύματά μας ενόχλησαν τα μέλη του ΤΣΔ, γιατί αποκαλύψαμε τον αρχικό σχεδιασμό για τον αποχαρακτηρισμό του πευκοδάσους. Μάλιστα, κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να μας κατηγορήσουν για… διαρροή εγγράφων, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ μας. Οτι δηλαδή θέλουν να αποχαρακτηρίσουν το πευκοδάσος. Ας αφήσουν τα τερτίπια τα μέλη του ΤΣΔ και να τιμήσουν αυτό που απαιτεί το λειτούργημά τους ως δασολόγων δημοσίων υπαλλήλων.

Γεράσιμος Λιόντος

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Να τελειώνουν τα παιχνίδια

Και η NΔ επιδιώκει να νομιμοποιήσει τις περιβόητες οικιστικές πυκνώσεις
Επόμενο άρθρο

Να τελειώνουν τα παιχνίδια

Στο δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ, για τα συμφέροντα του κεφαλαίου

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

3 Απρ 2026, 11:02
Διεθνή

Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία

3 Απρ 2026, 09:21
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

3 Απρ 2026, 07:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

3 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

2 Απρ 2026, 22:50
Διεθνή

Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979

2 Απρ 2026, 21:11
Διεθνή

Η πρώτη φορά στην Ιστορία που το Ισραήλ πλήττεται καίρια και ήττάται από ΚΡΑΤΟΣ της Μέσης Ανατολής

2 Απρ 2026, 14:59
Διεθνή

Η «δικαιοσύνη» της Γαλλίας εξακολουθεί να καταδιώκει τον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

2 Απρ 2026, 11:00
Διεθνή

Οι αλήθειες του ραβίνου και τα πουλημένα μίντια

2 Απρ 2026, 10:01
Παιδεία

111η Σύνοδος Πρυτάνεων: Πάντα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των Πανεπιστημίων και των φοιτητών

2 Απρ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Απρίλη

2 Απρ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

1 Απρ 2026, 22:39
Διεθνή

Μέσα στον νότιο Λίβανο: Ο πόλεμος φθοράς της Χεζμπολά αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης

1 Απρ 2026, 21:17
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στα Ωνάσεια Σχολεία (1η Απρίλη)

1 Απρ 2026, 20:02
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση: Οι αγχόνες δεν μας τρομάζουν

1 Απρ 2026, 19:56
Πολιτική

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

1 Απρ 2026, 15:09
Παιδεία

Ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών/Φοιτητριών Ιονίου Πανεπιστημίου ζητά άμεσες απαντήσεις και στέγη για όλους

1 Απρ 2026, 13:31
Διεθνή

Zoρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά: Nα ενωθούμε όλοι γύρω από την Αντίσταση

«Aν το Ιράν χάσει σήμερα, η ιστορία θα μας παρασύρει όλους»

1 Απρ 2026, 13:26
Διεθνή

Συμφωνία Ιταλίας–Αλβανίας: νομικά σαθρό το καθεστώς κράτησης

1 Απρ 2026, 12:40
Διεθνή

Τα drones τακτικής δράσης της Χεζμπολά αιφνιδίασαν τους σιωναζιστές και παγίδεψαν το στρατό τους

1 Απρ 2026, 12:15
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

1906: Η “Μάχιμη Εργατική Ενωση” περικυκλώνει το σπίτι του αντιδραστικού διευθυντή επιχείρησης Βασίλι Σνεσάρεφ και το πυρπολεί (Ρωσία).

1917: Ο Λένιν μεταβαίνει κρυφά στη Ρωσία μέσω Γερμανίας.

1941: Αυτοκτονεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πίλος λόγω εισβολής των Γερμανών στη χώρα.

1948: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν υπογράφει το «Σχέδιο Μάρσαλ».

1969: Γέννηση Πόλας Ρούπα.

1984: Απόπειρα κατά του αμερικανού σμηνία Ρόμπερτ Τζαντ (17Ν).

1990: Βόμβες σε κτίριο της ΓΣΕΕ, υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, γραφεία του ΣΕΒ και Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΑ-1η Μάη).

1991: Πέντε βόμβες σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Ρουκέτα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ στο Γαλάτσι (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    17Ν
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Εφετείο 17Ν
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    ΕΛΑ
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Ποιοι είμαστε
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Επικοινωνία
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Όροι χρήσης
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Ποιοι είμαστε
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Επικοινωνία
  • Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Να τελειώνουν τα παιχνίδια

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo