Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Γενάρη
  • Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ
  • Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο
  • Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!
  • Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)
  • Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου η διοίκηση Δούρου
Περιβάλλον

Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου η διοίκηση Δούρου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Οκτ 2014, 00:00

Ρόλο Πόντιου Πιλάτου τηρεί η διοίκηση Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής σε σχέση με το τεράστιο θέμα της χρηματοδότησης με 7 εκατ. ευρώ του μεγαλοκαπιταλιστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλαφούζου, την οποία έχει μπλοκάρει το Ελεγκτικό Συνέδριο. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Δούρου δε θα κάνει καμιά παρέμβαση σε δεύτερο βαθμό, αφήνοντας τον Αλαφούζο ανενόχλητο να προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνέδριου και να πάρει το παραδάκι που του είχε εξασφαλίσει η απελθούσα διοίκηση Σγουρού.

Οπως είναι γνωστό, με την Πράξη 381/2014, το Ε’ Κλιμάκιο (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου μπλόκαρε τη σύμβαση. Στον πυρήνα της επιχειρηματολογίας του, βρίσκεται η εξής προσέγγιση, που αποκαλύπτει αντισυνταγματικότητα της σύμβασης: «Η αρμοδιότητα επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων, η οποία, μεταξύ άλλων, μπορεί να αφορά στην εκτέλεση, βελτίωση ή συντήρηση αθλητικών έργων ή εγκαταστάσεων ανήκει, κατ’ αρχήν, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (…) Η κρατική αυτή αρμοδιότητα επιτρεπτώς μεταβιβάζεται στις Περιφέρειες, σύμφωνα με το άρθρο 102 παρ. 1 του Συντάγματος, υπό την προϋπόθεση ότι μεταφέρονται οι απαιτούμενοι για την άσκηση αυτής οικονομικοί πόροι, σύμφωνα με το άρθρο 102 παρ. 5 του Συντάγματος (…) Σε κάθε περίπτωση δεν έχει προβλεφθεί η μεταφορά στην Περιφέρεια των αναγκαίων οικονομικών πόρων για την άσκηση της αρμοδιότητας αυτής, ήτοι της χρηματοδότησης των εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου (…) αντιθέτως, οι πόροι για την υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης θα προέλθουν μέχρι του ποσού των 7.000.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας».

Η διοίκηση Δούρου θα έπρεπε, στην προσφυγή που σίγουρα ετοιμάζει ο Αλαφούζος, να παρέμβει υπέρ της Πράξης 381/2014, αν μη τι άλλο υπερασπιζόμενη τη συνταγματική νομιμότητα. Ομως, δείχνει αποφασισμένη να κρατήσει ρόλο Πόντιου Πιλάτου, αποφεύγοντας κάθε παρέμβαση και αφήνοντας ανυπεράσπιστη την πρωτοβάθμια απόφαση του ΕΣ.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη 2 Οκτώβρη, το θέμα δεν εισήχθη για συζήτηση. Το θέμα δεν υπήρχε, επίσης, στην ημερήσια διάταξη της Περιφερειακής Οικονομικής Επιτροπής για την Παρασκευή 3 Οκτώβρη και όπως μας δήλωσε ο πρόεδρός της Χρήστος Καραμάνος (της ΚΟΕ, παρακαλώ) υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα! Δε θα πούμε «πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος», γιατί αυτό έχει καταντήσει τόσο κοινότυπο πια. Θα πούμε, όμως, ότι η διοίκηση Δούρου κάνει πλάτες στον Αλαφούζο. Η προθεσμία για άσκηση προσφυγής ή παρέμβασης λήγει την Πέμπτη 9 Οκτώβρη. Εχουν στη διάθεσή τους ελάχιστες μέρες να αλλάξουν τη στάση τους.

Στέλεχος της νέας περιφερειακής αρχής μας έλεγε ότι το θέμα θα συζητιόταν σε επίπεδο Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Εκτελεστική Επιτροπή, όμως, δε θα γίνει την Παρασκευή 3 Οκτώβρη και το συγκεκριμένο στέλεχος εκτιμά ότι η Περιφέρεια δε θα κάνει τίποτα. Ούτε προσφυγή κατά της Πράξης 381/2014, ούτε παρέμβαση κατά της προσφυγής που σίγουρα θα κάνει ο Αλαφούζος. Αυτή είναι η νέα τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην εκτίθενται τασσόμενοι ανοιχτά κατά των αρπακτικών του κεφαλαίου, αλλά και να μην μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά τους. Φτάνουμε έτσι στο σημείο, ένα υπερσυντηρητικό δικαστήριο όπως το ΕΣ, να βγαίνει «από τ’ αριστερά» σε μια υποτιθέμενη αριστερή περιφερειακή αρχή!

Ανοιχτή επιστολή του Συντονιστικού Κατοίκων

Στο μεταξύ, ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβούλιου την Πέμπτη, το Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και Γύρω Περιοχών δημοσιοποίησε ανοιχτή επιστολή προς την περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αφού αναφέρεται στο ιστορικό της υπόθεσης και στην Πράξη 381/2014 του ΕΣ, τονίζει:

«Γνωρίζετε, ασφαλώς, ότι στην πόλη μας αντιμετωπίζουμε μια απειλή ενάντια στο άλσος της, εξαιτίας των αρπακτικών διαθέσεων του επιχειρηματία Μελισσανίδη. Αυτός εξαπέλυσε ορδές τραμπούκων ενάντια σε όσους αντιδράσαμε στα σχέδιά του. Ο ίδιος, έχει συμφωνήσει επί της προηγούμενης περιφερειακής αρχής να χρηματοδοτηθεί το επιχειρηματικό του σχέδιο με 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια.

Είναι προφανές ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας θα χρησιμοποιήσει τυχόν θετική έκβαση της χρηματοδότησης Αλαφούζου ως πρόκριμα και για τη δική του χρηματοδότηση από την Περιφέρεια. Αυτό το γαϊτανάκι των συνταγματικά παράνομων, πολιτικά χαριστικών και κοινωνικά απαράδεκτων χρηματοδοτήσεων επιχειρηματικών συμφερόντων, σε μια περίοδο που ο λαός μας πένεται και οι δημόσιες επενδύσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος έχουν πιάσει πάτο, πρέπει να σταματήσει τώρα.
Ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο και από την Περιφερειάρχη να πάρουν θέση τώρα.

Τώρα είναι η ώρα για να φανεί αν θα υπάρξει στοιχειώδης αντιστοίχηση του μετεκλογικού έργου με τον προεκλογικό λόγο. Αν η νέα περιφερειακή διοίκηση θέλει να είναι συνεπής ως προς αυτά που διακήρυσσε προεκλογικά, οφείλει να παρέμβει υπέρ της Πράξης 381/2014 του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε ενδεχόμενη προσφυγή της πλευράς Αλαφούζου. Τυχόν αποχή από αυτό το καθήκον, τυχόν στάση Πόντιου Πιλάτου, θα ερμηνευτεί ως στήριξη των επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος της κοινωνίας.

Και βέβαια, ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Περιφερειάρχη να μην υπογράψει Προγραμματική Σύμβαση στήριξης των καταστροφικών σχεδίων Μελισσανίδη με 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια, γιατί πέραν του γενικότερου ζητήματος, που εγείρεται μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η υπογραφή μιας τέτοιας Προγραμματικής Σύμβασης θα έρθει σε ευθεία σύγκρουση με το κοινό συμφέρον του λαού της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

Γιαλαντζί μπουλντόζες σε ένα γήπεδο μαϊμού
Επόμενο άρθρο

Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

Ιδού ποιοι έφτιαξαν το δασοκτόνο 4280/2014

Σχετικά Αρθρα

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

Περιβάλλον 18 Ιαν 2026, 18:46

Οι πλημμύρες, η ορεινή υδρονομία και οι πανεπιστημιακοί με τα τενεκεδένια παράσημα

Χωρίς φράγματα βάρους στα βουνά, δεν αποτρέπονται οι πλημμύρες

Περιβάλλον 7 Δεκ 2025, 08:45

O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας

Οικονομία 5 Δεκ 2025, 13:24

Ο κόσμος καταστρέφεται από τις πλημμύρες κι αυτοί κάνουν δημαγωγικά σόου

Χωρίς φράγματα βάρους στα ορεινά, οι πλημμύρες θα εξακολουθήσουν να μαστίζουν τον κόσμο της υπαίθρου

Περιβάλλον 26 Νοέ 2025, 17:47

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

Καταστολή 11 Σεπ 2025, 13:16
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα γιαγιάς.

1924: Πεθαίνει ο Λένιν.

1957: Συμπλοκές Τούρκων και Ελλήνων στην Κύπρο. Ελληνικά καταστήματα πυρπολούνται από Τούρκους, βανδαλισμοί.

1971: Επτά καταδίκες μελών του ΠΑΚ στο έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών.

1979: Συλλαμβάνονται εννιά βομβιστές που ανήκουν στην «Οργάνωσιν Εθνικής Αποκαταστάσεως» και ευθύνονταν για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στους κινηματογράφους. Δύο εκ των συλληφθέντων (Χρ. Τζαβέλλας και Γ. Γεωργιάδης) είναι εν ενεργεία αξιωματικοί του στρατού, άλλοι τέσσερις καταζητούνται.

1980: Βόμβα στο αυτοκίνητο του καθηγητή του Χημείου, Βασιλειάδη (ΕΛΑ).

1988: Απόπειρα κατά του αξιωματικού της DIA Τζορτζ Κάρος (17Ν).

1997: Η Μαντλίν Ολμπράιτ γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    17Ν
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Εφετείο 17Ν
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    ΕΛΑ
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Ποιοι είμαστε
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Επικοινωνία
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Όροι χρήσης
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Ποιοι είμαστε
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Επικοινωνία
  • Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Απόφαση Ελεγκτικού Συνέδριου για το γήπεδο Αλαφούζου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo