Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
  • Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν
  • 78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Καθ’ υπαγόρευση πράξη χαρακτηρισμού
Περιβάλλον

Δάσος Ουρανούπολης

Καθ’ υπαγόρευση πράξη χαρακτηρισμού

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Δεκ 2008, 00:00

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με εγκύκλιο διαταγή, που έστειλε μεσοβδόμαδα στο Δασάρχη Αρναίας, τον καλεί να προχωρήσει άμεσα σε πράξη χαρακτηρισμού του δάσους της Ουρανούπολης. Επιθυμία της προϊσταμένης είναι να χαρακτηριστεί η έκταση αυτή ως δασική, νομιμοποιώντας έτσι εκ των υστέρων την υπογραφή του Κ. Κιλτίδη στη γνωμοδότηση 161/2008 του ΝΣΚ. Πώς γνωρίζουμε την επιθυμία της; Επικοινωνήσαμε και είχαμε μια σύντομη συζήτηση μαζί της για το χαρακτήρα του δάσους της Ουρανούπολης. Καταρχάς τη ρωτήσαμε πώς θα προχωρήσει σε πράξη χαρακτηρισμού. Μας απάντησε ότι υπάρχει από κάτοικο της Ουρανούπολης αίτημα για πράξη χαρακτηρισμού και στην επισήμανσή μας, ότι ο κάτοικος αυτός απέσυρε την αίτησή του, μας απάντησε, ότι αγνοεί την απόσυρση της αίτησης.

Τελικά, ενώ ο κάτοικος της έστειλε την απόσυρση της αίτησής του, η κυρία αυτή στην εγκύκλιο διαταγή της επικαλείται τα ερωτήματα του Δασάρχη Αρναίας και της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χαλκιδικής, που προκλήθηκαν από την αίτηση του κατοίκου της Ουρανούπολης. Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της απόσυρσης της αίτησης. Για το χαρακτήρα της έκτασης η προϊσταμένη μας απάντησε, ότι πρέπει να εφαρμοστεί η παρ. 3β του άρθρου 1 του δασοκτόνου νόμου 3208/2003. Οταν της υπενθυμίσαμε ότι υπάρχει η ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 24 του συντάγματος, η οποία έχει ενσωματωθεί στο νόμο με τις παρ. 1 και 2 του άρθρου 1, ότι οι παράγραφοι αυτές ως έχουσες συνταγματική ισχύ υπερισχύουν της παρ. 3β του άρθρου 1 του νόμου 3208/2003, ότι από τη στιγμή που η βλάστηση καλύπτει κατά 100% την έκταση της Ουρανούπολης δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτή η βλάστηση ως αραιά και κατά συνέπεια η έκταση ως δασική, αλλά μόνον ως δάσος, μας απάντησε ότι δεν θα συνεχίσει άλλο τη συζήτηση μαζί μας, αποδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς, ότι έχουμε δίκιο με τη θέση μας ότι είναι δάσος.

Φαίνεται ότι η προϊσταμένη έχει αναλάβει τη δέσμευση να «πείσει» τον Δασάρχη Αρναίας να βγάλει την έκταση δασική και έτσι εκ των υστέρων να δικαιώσει τον Κ. Κιλτίδη, ο οποίος μ’ αυτή την πράξη χαρακτηρισμού παίζει τα ρέστα του για τον υπουργικό θώκο. Τελευταία, ο Κ. Κιλτίδης υπέγραψε μια εγκύκλιο διαταγή για τα λατομεία και την έκανε σημαία, προκειμένου να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν σε βάρος του, μετά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Λέτε να αρχίσει να βγάζει από το συρτάρι του κι άλλες χορταριασμένες εγκυκλίους διαταγές; Αναμένουμε τις κινήσεις του.

Συζητήσαμε με υψηλόβαθμο υπηρεσιακό παράγοντα της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος και ανάμεσα στ’ άλλα θέματα που συζητήσαμε ήταν τόσο η πράξη χαρακτηρισμού όσο και το πόσο πρέπει να είναι το ποσοστό κάλυψης της βλάστησης μιας έκτασης για να χαρακτηριστεί ως δάσος. Για το τελευταίο μας είπε, ότι γι’ αυτόν μια έκταση που καλύπτεται με βλάστηση ακόμη και θαμνώδη μεγαλύτερη από 65% είναι δάσος. Ενώ για τον υφυπουργό Κ. Κιλτίδη, όταν το ποσοστό κάλυψης με βλάστηση είναι μεγαλύτερο του 50% είναι δάσος. Εμμέσως πλην σαφώς ομολογείται απ’ αυτόν τον υπηρεσιακό παράγοντα, ότι για τον ίδιο και τον Κ. Κιλτίδη η έκταση της Ουρανούπολης που καλύπτεται κατά 100% με βλάστηση είναι δάσος. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Κ. Κιλτίδης υπεραμύνεται της υπογραφής που έβαλε στη γνωμοδότηση 161/2008 του ΝΣΚ, με την οποία το δάσος της Ουρανούπολης βαφτίζεται δασική έκταση και νομιμοποιήθηκε εκ των υστέρων το συμβόλαιο μεταβίβασης του δάσους στους Βατοπεδινούς και μετατροπής της δασικής έκτασης σε κληροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο.

Μας επισήμανε ακόμη, ότι υπάρχει διάσταση ανάμεσα στις παρ. 1 και 2 του άρθρου 1 του δασοκτόνου νόμου 3208/2003 (που είναι η ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 24 του Συντάγματος) και της παρ. 3β του ίδιου άρθρου και ότι χρειάζεται να γίνει νομοθετική ρύθμιση. Στην επισήμανσή μας, ότι υπερισχύουν οι παρ. 1 και 2 του άρθρου 1, που έχουν αυξημένη συνταγματική ισχύ, και στο ερώτημα γιατί δεν έλυσαν τη διάσταση αυτή με νομοθετική ρύθμιση, ενώ πέρασαν πέντε χρόνια, και γιατί τέλος πάντων, αφού έτσι έχουν τα πράγματα, δεν παγώνουν τις πράξεις χαρακτηρισμού, μας απάντησε ότι δεν πειράζει που θα γίνει η πράξη χαρακτηρισμού από τον Δασάρχη, μιας και υπάρχει  η δυνατότητα προσφυγών στις Επιτροπές Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων και στα δικαστήρια. Κατά την άποψή μας είναι προσχηματικός ο ισχυρισμός, ότι η διάσταση ανάμεσα στις παρ. 1 και 2 από τη μια και την παρ. 3β του άρθρου 1 του νόμου 3208/2003 από την άλλη μπορεί να λυθεί μόνο με νομοθετική ρύθμιση. Γιατί μπορούσε και μπορεί να λυθεί με διευκρινιστική εγκύκλιο διαταγή, μιας και οι παρ. 1 και 2 έχουν αυξημένη συνταγματική ισχύ. Αυτό το γνωρίζουν, όμως θέλουν πάση θυσία να βγει με την πράξη χαρακτηρισμού δασική έκταση το δάσος της Ουρανούπολης και να δικαιωθεί ο Κ.Κιλτίδης.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Δάσος Ουρανούπολης

Πέφτει ο επίσημος πληθωρισμός, καλπάζει η ακρίβεια!
Επόμενο άρθρο

Δάσος Ουρανούπολης

Τέλος δεν έχει το διατροφικό σκάνδαλο

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

Ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ημέρα τηλεπικοινωνιών.

1959: Η Κούβα εθνικοποιεί τις μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

1968: Η χούντα εγκαινιάζει το πεδίο βολής του ΝΑΤΟ στην Κρήτη.

1974: 34 άνθρωποι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο του Δουβλίνου.

1979: Συλλαμβάνεται ο Απ. Πρωτοπαππάς, βομβιστής της “Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης“.

1983: Δύο βόμβες στο ψυχικό με στόχο το αυτοκίνητο του σύριου πρέσβη και το σχολείο της λιβυκής πρεσβείας (ΕΛΑ).

2003: Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στην Καζαμπλάνκα, 41 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Δάσος Ουρανούπολης

    17Ν
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Εφετείο 17Ν
  • Δάσος Ουρανούπολης

    ΕΛΑ
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Δάσος Ουρανούπολης

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δάσος Ουρανούπολης

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δάσος Ουρανούπολης

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δάσος Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δάσος Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Δάσος Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Δάσος Ουρανούπολης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Δάσος Ουρανούπολης

    Ποιοι είμαστε
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Δάσος Ουρανούπολης

    Επικοινωνία
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Δάσος Ουρανούπολης

    Όροι χρήσης
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Δάσος Ουρανούπολης

    Ποιοι είμαστε
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Δάσος Ουρανούπολης

    Επικοινωνία
  • Δάσος Ουρανούπολης

    Δάσος Ουρανούπολης

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo