Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε
  • Τζαμάλα
  • Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη
  • Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα
  • Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»
  • Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Δεν τόλμησε να αποχαρακτηρίσει το πευκοδάσος στο Παλιούρι
Περιβάλλον

Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

Δεν τόλμησε να αποχαρακτηρίσει το πευκοδάσος στο Παλιούρι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Σεπ 2018, 00:00

Στις 4 Σεπτέμβρη του 2018 συνεδρίασε στο Δασαρχείο Κασσάνδρας Χαλκιδικής η 10η Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων, προκειμένου να εξετάσει τις αντιρρήσεις που υπέβαλε το ΤΑΙΠΕΔ (για λογαριασμό της εταιρίας, «PREMIUM DEVELOΡMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», συμφερόντων Σαββίδη), ισχυριζόμενο ότι το πευκοδάσος των 135 στρεμμάτων, ηλικίας 25-40 ετών και με κάλυψη 100% στο Παλιούρι Χαλκιδικής, δημιουργήθηκε τεχνητά και ήταν γεωργική γη (προκειμένου η εταιρία του Σαββίδη να εκτελέσει ανενόχλητη το καταστροφικό οικοδομικό της σχέδιο και στο πευκοδάσος, χτίζοντας πολυτελείς βίλες μέσα σ’ αυτό).
 
Επειδή τα στοιχεία είναι αδιάψευστα, η Επιτροπή δεν τόλμησε να κάνει δεκτές τις αντιρρήσεις που υπέβαλε το ΤΑΙΠΕΔ και να αποχαρακτηρίσει το δάσος αυτό. Αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στον υπουργό Περιβάλλοντος, προκειμένου να αποφασίσει αυτός για τον αποχαρακτηρισμό ή μη του δάσους.
 
Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 18 του νόμου 3889/2010 για τους δασικούς χάρτες, σε περίπτωση που μια Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων υποβάλει αίτηση για επίλυση νομικών ή τεχνικών ζητημάτων, ο υπουργός Περιβάλλοντος στέλνει την υπόθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ή στο Τεχνικό Συμβούλιο Δασών.
 
Επειδή η βούληση της κυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων είναι να αποχαρακτηριστεί το συγκεκριμένο δάσος, προς όφελος των «επενδυτικών» (κερδοσκοπικών) σχεδίων του Σαββίδη, εκτιμούμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει το Τεχνικό Συμβούλιο Δασών ως το όργανο που θα δεχτεί να γνωμοδοτήσει για τον αποχαρακτηρισμό του πευκοδάσους των 135 στρεμμάτων.
 
Τα τέσσερα από τα πέντε μέλη του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών είναι δασολόγοι. Ενα απ’ αυτά είναι διευθυντής της Διαχείρισης Δασών και μ’ αυτή την ιδιότητα γνωμοδότησε στις 7 Νοέμβρη του 2017 ότι συμφωνεί με τη θέση του Δασάρχη Κασσάνδρας για τον δασικό χαρακτήρα αυτής της έκτασης. Τι θα κάνει ο εν λόγω υπηρεσιακός παράγοντας; Θα κάνει «χαρακίρι» ή θα υπερασπιστεί τη θέση του ότι πρόκειται για δάσος και ότι η εταιρία του Σαββίδη είναι υποχρεωμένη να χτίσει σ’ αυτό το δάσος όπως προβλέπει το άρθρο 49 του νόμου 998/1979, όπως γνωμοδότησε ο Δασάρχης Κασσάνδρας και συμφώνησαν όλοι οι (δασολόγοι στην ειδικότητα) αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης;
 
Το ερώτημα αφορά και τα άλλα τρία τακτικά μέλη του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών: θα υπερασπιστούν το δασικό πλούτο της χώρας και θα τιμήσουν την ειδικότητά τους ή θα γνωμοδοτήσουν καθ’ υπαγόρευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος προκειμένου να κρατήσουν τα διευθυντικά τους πόστα;
 
Θυμίζουμε ότι η εταιρία του Σαββίδη, στις 23 Ιούνη του 2017, ύστερα από απαίτηση του Δασάρχη Κασσάνδρας να στείλει το σχέδιό της για την έκταση που θέλει να οικοδομήσει μέσα στο πευκοδάσος των 135 στρεμμάτων, όπως προβλέπεται από το άρθρο 49 του νόμου 998/1979, έστειλε σχέδιο με το οποίο ζητούσε να οικοδομήσει 12.000 τετραγωνικά μέτρα περισσότερα από αυτά που επιτρέπει ο νόμος! Ο Δασάρχης Κασσάνδρας δεν μπορούσε να δεχτεί την παρανομία και απέρριψε το σχέδιο της εταιρίας. Εκτός των άλλων, θυμίζουμε αυτό το γεγονός για να σημειώσουμε ότι και η εταιρία του Σαββίδη είχε αποδεχτεί ότι το πευκοδάσος είναι δάσος και όχι γεωργική έκταση, όπως θέλει να το βαφτίσει τώρα, έχοντας τη βοήθεια του ΤΑΙΠΕΔ και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος.
 
Κατά την άποψή μας, κακώς η Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων δε συμφώνησε με τη θέση του Δασάρχη Κασσάνδρας και όλων των συναρμόδιων Διευθύνσεων Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης. Αν τα μέλη αυτής της Επιτροπής Εξέτασης Αντιρρήσεων αδυνατούσαν να αντιμετωπίσουν τις υπουργικές πιέσεις, όφειλαν να παραιτηθούν.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

Καλύτερα να τρως παρά να μιλάς…
Επόμενο άρθρο

Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

Οι κρίσεις δεν θα ξεπεραστούν όσο υπάρχει καπιταλισμός (1)

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε

23 Φεβ 2026, 09:20
Κόντρες

Τζαμάλα

23 Φεβ 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη

23 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα

22 Φεβ 2026, 09:22
Διεθνή

Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»

22 Φεβ 2026, 09:08
Πολιτισμός

Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα

22 Φεβ 2026, 08:44
Παιδεία

Κατηγορίες σχολείων και απολυτηρίων: η αποθέωση του ταξικού διαχωρισμού

Το Διεθνές Απολυτήριο (International Baccalaureate) στα δημόσια Λύκεια

22 Φεβ 2026, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

22 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Kαρναβάλια

21 Φεβ 2026, 08:03
Πολιτική

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

21 Φεβ 2026, 07:23
Πολιτισμός

To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)

21 Φεβ 2026, 05:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

21 Φεβ 2026, 00:01
Υγεία

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

20 Φεβ 2026, 22:41
Πολιτική

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

20 Φεβ 2026, 21:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

20 Φεβ 2026, 19:22
Αγροτικά

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

20 Φεβ 2026, 14:56
Υγεία

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

20 Φεβ 2026, 14:03
Διεθνή

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

20 Φεβ 2026, 12:35
Κόντρες

Τα στρατά του Κούλη στη Γάζα

20 Φεβ 2026, 10:51
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη

Ημέρα κατάποσης σπαθιών.

Μπρουνέι: Εθνική γιορτή.

Γουιάνα: Ημέρα δημοκρατίας (1970).

Ρωσία: Ημέρα Κόκκινου Στρατού.

1943: Ιδρύεται η Εθνική Πανελλαδική Οργάνωση Νέων.

1973: Φοιτητές καταλαμβάνουν τη Νομική.

1974: Εκρηξη τεσσάρων βομβών στο εργοστάσιο της «Dow» στο Λαύριο, νεκροί δύο πυροτεχνουργοί, καταγγέλλεται σαν προβοκάτσια των φασιστών Πλεύρη και Φαρμάκη.

1981: Ο συνταγματάρχης Antonio Tejero Molina και μέλη της Πολιτοφυλακής και της Στρατονομίας κρατούν ομήρους τα μέλη της ισπανικής βουλής και με την απειλή όπλων ο πρώτος εκφωνεί λόγο στο ακροατήριο.

1982: Το 52% του πληθυσμού της Δανίας λέει “όχι” στην ΕΟΚ σε δημοψήφισμα.

1993: Χτύπημα στη ΔΟΥ Χαλανδρίου (17Ν).

1994: Αμνηστία στους πραξικοπηματίες του 1991 κατά του Γιέλτσιν από το ρωσικό κοινοβούλιο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    17Ν
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Εφετείο 17Ν
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    ΕΛΑ
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Ποιοι είμαστε
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επικοινωνία
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Όροι χρήσης
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Ποιοι είμαστε
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επικοινωνία
  • Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων στη Χαλκιδική

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo