Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Φλεβάρη
  • Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε
  • Τζαμάλα
  • Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη
  • Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα
  • Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Δασοκτονίας συνέχεια
Περιβάλλον

Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

Δασοκτονίας συνέχεια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Ιούν 2007, 00:00

Ο Γ. Δρυς, υπουργός Γεωργίας της τελευταίας κυβέρνησης Σημίτη, με το πρόσχημα ότι δεν έχουν καταρτιστεί οι δασικοί χάρτες, είχε εισάγει την τελευταία στιγμή στο δασοκτόνο νόμο 3208/2003 τροπολογία, με την οποία καταργούσε τα πρόστιμα που επιβάλλονταν σε καταπατητές δασικών εκτάσεων, που είχαν οικοδομήσει παράνομα σ’ αυτές. Η ΝΔ τότε, ως μείζων αντιπολίτευση, είχε προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία (έγινε στις 4 Δεκέμβρη του 2003), για να δείξει πόσο μεγάλη σημασία έδινε στο θέμα.

Η αιτιολογία που επικαλέστηκε ο Δρυς ήταν προσχηματική και παράνομη, γιατί, σύμφωνα με την πάγια νομολογία, οι δασικές υπηρεσίες, προκειμένου να προστατεύσουν το δάσος, έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν σε διάφορες πράξεις (όπως π.χ. πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής ή πρωτόκολλο κατεδάφισης), χωρίς να έχουν βγάλει τελεσίδικες πράξεις χαρακτηρισμού ή να έχουν εγκριθεί και δημοσιευτεί οι δασικοί χάρτες.

Ο νυν υπουργός Γεωργίας και τότε αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Ε. Μπασιάκος, κατά την παρέμβασή του στη Βουλή, στις 3.12.2003, είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι καθυστέρησε σκόπιμα τη σύνταξη των δασικών χαρτών, ενώ είχε τα απαραίτητα κονδύλια, και πλέον επικαλείται αυτή την καθυστέρηση και τις αδικίες που παρατηρήθηκαν στην επιβολή των προστίμων, για να δικαιολογήσει μια ρουσφετολογική ρύθμιση (οι εκλογές έγιναν το Μάρτη του 2004). Για του λόγου το αληθές, ιδού χαρακτηριστικό απόσπασμα από την παρέμβαση Μπασιάκου: «Η ΝΔ ψηφίζει την τροπολογία μόνο για ένα λόγο, διότι έτσι αποδεικνύεται η ομολογία της αποτυχίας σας». Οφείλουμε, έστω και με καθυστέρηση, να συγχαρούμε τον Ε. Μπασιάκο για τη φοβερή του επινόηση, προκειμένου να διαιολογήσει την ψήφιση μιας καθαρά ρουσφετολογικής τροπολογίας που άνοιγε διάπλατα το δρόμο στους καταπατητές, παλιούς και νέους.

Τώρα, ο Ε. Μπασιάκος είναι υπουργός και όπως παγίως συμβαίνει με τα κόμματα εξουσίας, που εναλλάσσονται στους ρόλους «κυβέρνηση-αντιπολίτευση», ξέχασε όλα όσα καταμαρτυρούσε στον Γ. Δρυ το 2003. Ημέρα Παρασκευή, όπως έχει πλέον καθιερωθεί (για ευνόητους λόγους), κατέθεσε μαζί με τον Γ. Αλογοσκούφη τροπολογία (εξίσου ρουσφετολογική), με την οποία ολοκληρώνει την πολιτική της διαιώνισης των ατιμωρητί καταπατήσεων. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία δεν επιτρέπεται πια στις δασικές υπηρεσίες να προχωρούν σε διοικητικές πράξεις, όπως π.χ. η κατεδάφιση,  και σε παρεμβάσεις σε δικαστήρια, μέχρι την κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών! «Ολως τυχαίως», η ρύθμιση Μπασιάκου, όπως και η ρύθμιση Δρυ, με την οποία αλληλοσυμπληρώνονται, γίνεται λίγους μήνες πριν τις εκλογές… Θυμίζουμε ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ο Ε. Μπασιάκος δρά με δασοκτόνο πρόθεση. Αναφερόμαστε στην εγκύκλιό του του Οκτώβρη του 2004, με την οποία ξεπέρασε σε 17 περιπτώσεις το δασοκτόνο νόμο 3208/2003 του Γ. Δρυ.

Η τροπολογία τελικά αποσύρθηκε, επειδή αντέδρασε ο Σουφλιάς, με δημόσια δήλωσή του. Ο Μπασιάκος, όμως, την υπερασπίστηκε μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν ανήγγειλε την απόσυρσή της.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

Ποιο καρτέλ;
Επόμενο άρθρο

Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

Κατασταλτικό θράσος

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Φλεβάρη

24 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε

23 Φεβ 2026, 09:20
Κόντρες

Τζαμάλα

23 Φεβ 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη

23 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα

22 Φεβ 2026, 09:22
Διεθνή

Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»

22 Φεβ 2026, 09:08
Πολιτισμός

Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα

22 Φεβ 2026, 08:44
Παιδεία

Κατηγορίες σχολείων και απολυτηρίων: η αποθέωση του ταξικού διαχωρισμού

Το Διεθνές Απολυτήριο (International Baccalaureate) στα δημόσια Λύκεια

22 Φεβ 2026, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

22 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Kαρναβάλια

21 Φεβ 2026, 08:03
Πολιτική

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

21 Φεβ 2026, 07:23
Πολιτισμός

To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)

21 Φεβ 2026, 05:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

21 Φεβ 2026, 00:01
Υγεία

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

20 Φεβ 2026, 22:41
Πολιτική

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

20 Φεβ 2026, 21:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

20 Φεβ 2026, 19:22
Αγροτικά

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

20 Φεβ 2026, 14:56
Υγεία

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

20 Φεβ 2026, 14:03
Διεθνή

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

20 Φεβ 2026, 12:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Φλεβάρη

Εσθονία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1918).

Γκάνα: Ημέρα απελευθέρωσης (1966).

Μεξικό: Ημέρα σημαίας.

1920: Με πρωτοβουλία του Χίτλερ το Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (DAP) μετονομάζεται σε Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (NSDAP).

1945: Δολοφονείται στη βουλή ο αιγύπτιος πρωθυπουργός Αχμέντ Μαχέρ αφού διαβάζει το διάταγμα κήρυξης πολέμου κατά της Γερμανίας.

1972: Καταδίκες πέντε μελών του ΚΚΕ.

1975: Συλλαμβάνονται 37 αξιωματικοί που σχεδίαζαν ανατροπή της δημοκρατίας.

1993: Εντοπίζονται δύο βόμβες στα κτίρια των ΕΤΒΑ και ΕΤΕΒΑ (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    17Ν
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Εφετείο 17Ν
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    ΕΛΑ
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Επικοινωνία
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Όροι χρήσης
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Επικοινωνία
  • Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Νέα ρουσφετολογική διάταξη για τους καταπατητές

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo