Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Αυγούστου
  • Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική
  • JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
  • Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ
  • Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς
  • Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παλαιστίνη»Με το Στόλο της Ελευθερίας»Η Κυπριακή κυβέρνηση σύμμαχος των Σιωνιστών
Με το Στόλο της Ελευθερίας

Παρασκευή, 28.5.2010

Η Κυπριακή κυβέρνηση σύμμαχος των Σιωνιστών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Μάι 2010, 00:00

Σαμποτάζ στο Στόλο της Ελευθερίας κάνει από το πρωί η κυπριακή κυβέρνηση. Ολο το ρεπορτάζ, στηριγμένο σε επικοινωνία με διεθνιστές που επιβαίνουν στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας έχει ως εξής.

Το πρωί κατέπλευσε ανοιχτά της Λάρνακας, στα διεθνή χωρικά ύδατα, η «Σφενδόνη». 30 άνθρωποι, ανάμεσά τους βουλευτές και ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες (συμμετείχαν ο Τάσος Κουράκης και ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Κυριάκος Τριανταφυλλίδης, υπεύθυνος του ευρωκοινοβούλιου για τις σχέσεις με τους Παλαιστίνιους) θα επιβιβάζονταν στη «Σφενδόνη», χρησιμοποιώντας ένα μικρό σκάφος που θα τους έβγαζε στ’ ανοιχτά, δεδομένου ότι η Κυπριακή κυβέρνηση είχε απαγορεύσει κάθε προσέγγιση των πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας στα κυπριακά λιμάνια. Παρασκηνιακά, η κυβέρνηση της Κύπρου επικαλούνταν απειλές του Ισραήλ, ότι θα αναγνωρίσει το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου και θα το χρησιμοποιεί για τουριστικές δραστηριότητες, εάν βοηθούσε το Στόλο της Ελευθερίας, όπως είχε κάνει παλαιότερα με άλλες αποστολές του FGM!

Οι άνθρωποι που θα επιβιβάζονταν στη «Σφενδόνη» σεβάστηκαν τη θέληση της Κυπριακής κυβέρνησης, γι’ αυτό και η επιβίβασή τους θα γινόταν έξω από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Με έκπληξή τους, όμως, είδαν, το Λιμενικό της Κύπρου να απαγορεύει τον απόπλου του σκάφους που θα τους μετέφερε στ’ ανοιχτά και να κρατάει την άδεια του καπετάνιου.
Βουλευτές, ευρωβουλευτές και λοιποί αλληλέγγυοι επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και κινήθηκαν προς τη Λεμεσσό, για να βρουν άλλη λύση να «δραπετεύσουν» από την Κύπρο, η οποία κατά τα άλλα ομνύει στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών.

Στο μεταξύ, το σκάφος «Challenger II», του Free Gaza Movement, το οποίο είχε αποπλεύσει από την Κρήτη με καπετάνιο τον Γιώργο Κλώντζα, ιστορικό καπετάνιο του FGM (ήταν ο πρώτος που μπήκε στο λιμάνι της Γάζας μετά από 41 χρόνια, τον Αύγουστο του 2008, με το μετασκευασμένο ψαροκάικο «Αγιος Νικόλαος»), παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα. Ο καπετάνιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να συνεχίσει το ταξίδι προς τη Γάζα και πως πρέπει να βγάλει τους επιβάτες σε ασφαλές σημείο στη στεριά. Το Λιμενικό της Κύπρου του αρνήθηκε την πρόσβαση. Από την πλευρά του FGM του υποδείχτηκε εν ανάγκη να βγει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ο Γ. Κλώντζας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος, ως έλληνας καπετάνιος, δεν μπορεί να νομιμοποιήσει την κατοχή της Κύπρου. Περίμενε να φτάσει στην περιοχή το τουρκικό σκάφος «Marmara», το μεγάλο επιβατικό του Στόλου της Ελευθερίας, στο οποίο αποβίβασε τους επιβάτες με ασφάλεια. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με το Λιμενικό της Κύπρου και ζήτησε να του δώσουν την άδεια να βγάλει το σκάφος στη στεριά, για να το τραβήξει έξω, επειδή έκανε νερά.

Το Λιμενικό του απάντησε να περιμένει και σε λίγο του είπε να γυρίσει πίσω στην Κρήτη. Τους απάντησε ότι αυτό είναι ανέφικτο, διότι δεν θα μπορεί να ελέγξει τα νερά στην ανοιχτή θάλασσα. Του έστειλαν επιθεωρητή, ο οποίος αρχικά του είπε ότι «δεν είναι τίποτα». Οταν ο Κλώντζας του απάντησε «εντάξει, θα γυρίσω στην Κρήτη, αλλά θα έρθεις και εσύ μαζί μου», κατέβηκε έντρομος, επιβεβαιώνοντας ότι το σκάφος πρέπει να τραβηχτεί έξω από τη θάλασσα. Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Κλώντζας περιμένει με το Challenger έξω από το λιμάνι της Λεμεσού και μαζί του περιμένουν και οι άνθρωποι στο καρνάγιο όπου θα έβγαινε το σκάφος για να επισκευαστεί (η επισκευή δε μπορεί να γίνει στη θάλασσα).

Ανατολικότερα από το σημείο που βρίσκεται το «Challenger» περιμένει η «Σφενδόνη» για να παραλάβει τους βουλευτές και ευρωβουλευτές. Οι τελευταίοι είναι περικυκλωμένοι από περιπολικά και ασφαλίτες στη στεριά, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε τους βήμα, απαγορεύοντάς τους να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε πλωτό μέσο για να βγουν στ’ ανοιχτά και να επιβιβαστούν στη «Σφενδόνη». Από την άλλη, σκάφη του Λιμενικού της Κύπρου πλεύρισαν το σκάφος και ζήτησαν ν’ ανέβουν για έλεγχο. Ο καπετάνιος αρνήθηκε και του ζητήθηκε να τραβήξει το σκάφος έξω από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Oλη αυτή την ώρα, ελικόπτερο της αστυνομίας έκοβε βόλτες χαμηλά πάνω από τη «Σφενδόνη».

Είναι φανερό πως η κυβέρνηση της Κύπρου δεν ενεργεί μόνο δουλικά αλλά και προβοκατόρικα. Σπρώχνει ουσιαστικά τα σκάφη της αποστολής να πιάσουν σε λιμάνι των κατεχόμενων Κυπριακών εδαφών, για να μπορεί μετά να κάνει καταγγελίες εκ του ασφαλούς. Το σκέφτηκαν άραγε μόνα τους τα στελέχη του κυβερνώντος ΑΚΕΛ ή τους το υπέδειξαν οι σιωνιστές φίλοι τους;

Ετσι έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής (18:45). Η «Ελεύθερη Μεσόγειος» πλησιάζει στην περιοχή (δεν είχαμε επικοινωνία ούτε με κινητό ούτε με τα δορυφορικά του σκάφους) και όταν συναντήσει τα υπόλοιπα πλοία θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την παραπέρα εξέλιξη της αποστολής.

Αυτά είναι τα σημερινά δεδομένα, μέχρι αυτή τη στιγμή. Να σταματήσουν οι φήμες που διακινούνται κι αν τις δείτε να διακινούνται μη τους δώσετε σημασία.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παρασκευή, 28.5.2010

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, Πέμπτη 27/5/2010
Επόμενο άρθρο

Παρασκευή, 28.5.2010

Σαν κοινός προβοκάτορας η κυπριακή κυβέρνηση

Σχετικά Αρθρα

Για μια δήλωση που δεν υπέγραψα

Με το Στόλο της Ελευθερίας 5 Ιούν 2010, 00:00

Δήλωση του Χρήστου Τσιγαρίδα στη συνέντευξη τύπου στο ΕΜΠ (4/6) video

Με το Στόλο της Ελευθερίας 4 Ιούν 2010, 00:00

Δήλωση του Αντρέα Μουστάκα, (4/6 ΕΜΠ) video

Με το Στόλο της Ελευθερίας 4 Ιούν 2010, 00:00

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης – Ανακοίνωση για Netafim (video)

Με το Στόλο της Ελευθερίας 4 Ιούν 2010, 00:00

Απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου στο ΕΜΠ 1/6

Με το Στόλο της Ελευθερίας 3 Ιούν 2010, 00:00

Προαπαιτούμενο η επιστροφή των πλοίων

Με το Στόλο της Ελευθερίας 2 Ιούν 2010, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

Ινδονησία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Γκαμπόν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Αργεντινή: Ημέρα San Martin (1850).

1936: Καίγονται χιλιάδες «κομμουνιστικά» βιβλία σε τεράστια πυρά στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

1944: Μπλόκο της Κοκκινιάς (150 νεκροί).

1954: Εκτελείται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1956: Η Δυτική Γερμανία θέτει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    17Ν
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Εφετείο 17Ν
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    ΕΛΑ
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Παρασκευή, 28.5.2010

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Παρασκευή, 28.5.2010

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Παρασκευή, 28.5.2010

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Παρασκευή, 28.5.2010

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παρασκευή, 28.5.2010

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Παρασκευή, 28.5.2010

    Ποιοι είμαστε
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Παρασκευή, 28.5.2010

    Επικοινωνία
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Παρασκευή, 28.5.2010

    Όροι χρήσης
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Παρασκευή, 28.5.2010

    Ποιοι είμαστε
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Παρασκευή, 28.5.2010

    Επικοινωνία
  • Παρασκευή, 28.5.2010

    Παρασκευή, 28.5.2010

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo