Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
  • 81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 9 Μάη
  • Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος
  • ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Απολύσεις και συρρίκνωση
Οικονομία

Ολυμπιακή

Απολύσεις και συρρίκνωση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Δεκ 2007, 00:00
Την παράδοση των Κομισάριων, που δεν διακρίνονται για το πολιτικό τους τακτ, συνέχισε ο Ζακ Μπαρό, αποκαλύπτοντας σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα τη μυστική ατζέντα των συνομιλιών (και συμφωνιών;) με τον Κ. Χατζηδάκη για το μέλλον της Ολυμπιακής.
 
«Μόνο μια λύση τύπου Sabena θα επιτρέψει στην Ολυμπιακή να συνεχίσει να πετά με τους “κύκλους” στον ελληνικό ουρανό, αρκεί η κυβέρνηση να τρέξει και να εργαστεί με την Κομισιόν, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των νησιών», δήλωσε ο Επίτροπος, βάζοντας φωτιά στα τόπια. Γιατί ο πολύς κόσμος μπορεί να μην το γνωρίζει, οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι η βελγική Sabena ήταν ένας κολοσσός με 12.000 εργαζόμενους και όταν έκλεισε απολύθηκαν περισσότεροι από τους μισούς. Ενα δίμηνο μετά ιδρύθηκε η ιδιωτική Brussels Airlines, με τη συμμετοχή ιδωτικών κεφαλαίων και του βελγικού κράτους, η οποία έχει λιγότερο από το μισό του τζίρου της Sabena, ενώ η υπόλοιπη πίτα μοιράστηκε σε άλλες εταιρίες, μεταξύ των οποίων και η χαμηλού κόστους Virgin, η οποία γιγαντώθηκε χάρη στο κενό που άφησε το κλείσιμο της Sabena.
 
Οσο για τους εργαζόμενους, ο Μπαρό υπήρξε αρκούντως κυνικός. Αφού τους χαρακτήρισε «θύματα της ακινησίας του παρελθόντος», μας ενημέρωσε ότι «σε κάθε περίπτωση έχουν δικαίωμα αποζημίωσης (!), όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις προβληματικών επιχειρήσεων: χορήγηση βοήθειας και κοινωνικές ενισχύσεις, στο μέτρο που δε θίγεται ο ανταγωνισμός μεταξύ επιχειρήσεων και επιτρέπεται από τους κοινοτικούς κανόνες»!
 
Σαν έτοιμοι από καιρό οι υπουργοί, που μέχρι εκείνη τη στιγμή διαβεβαίωναν ότι «κανείς εργαζόμενος δε θα χάσει τη δουλειά του», γύρισαν την πλάκα. Ο Χατζηδάκης ανέλαβε να εξηγήσει από ραδιοφώνου το νόημα των δηλώσεων Μπαρό: «Οσοι εργαζόμενοι δεν απορροφηθούν από την καινούργια εταιρία (σ.σ. άρα πάει περίπατο η «δέσμευση» ότι κανείς δε θα χάσει τη δουλειά του) είτε θα ακολουθήσουν προγράμματα εθελουσίας εξόδου (!), όπως στον ΟΤΕ, και από εκεί και πέρα θα ληφθεί μέριμνα για όσους θέλουν να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου τομέα».
 
Και ο Ρουσόπουλος, που ρωτήθηκε στο press room πώς συμβιβάζονται οι «δεσμεύσεις» της κυβέρνησης με τις δηλώσεις Μπαρό, απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος: «Πρώτο θέμα, έχει αναφερθεί μια σειρά από ζητήματα, όπως είναι η εθελουσία έξοδος. Δεύτερο θέμα, όπως είναι οι μετατάξεις. Τρίτο θέμα, όπως είναι οι απορροφήσεις στη νέα εταιρία. Τέταρτο θέμα, όπως είναι το ζήτημα των συμβασιούχων και η αντιμετώπισή του. Ακόμα και στο ζήτημα των εργαζομένων, λοιπόν, βλέπει κάποιος ότι δεν είναι μια υπόθεση που εξαντλείται σε ένα ζήτημα, σε ένα θέμα. Οι εργαζόμενοι, ως γενικός τίτλος, ναι. Αλλά, άλλη είναι η τύχη του εργαζόμενου ο οποίος θα επιθυμήσει να φύγει με την εθελουσία έξοδο, άλλη αυτού ο οποίος θα μεταταγεί και άλλη αυτού που θα πάει στη νέα εταιρία».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ολυμπιακή

Ο Μυτιληναίος απαιτεί, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προσκυνήσει
Επόμενο άρθρο

Ολυμπιακή

Χοντρό δούλεμα

Σχετικά Αρθρα

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Διεθνή 3 Απρ 2026, 21:04

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

Διεθνή 3 Απρ 2026, 07:50

Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979

Διεθνή 2 Απρ 2026, 21:11

Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού

Διεθνή 12 Μαρ 2026, 10:19

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 21:44

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 19:45
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
Πολιτική

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

6 Μάι 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

Ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Ημέρα της Ευρώπης.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1948).

1933: Οι ναζί καίνε 25.000 βιβλία στο Βερολίνο.

1934: Κινηματογραφική απόδραση οκτώ κομμουνιστών από τις φυλακές της Αίγινας (άνοιξαν υπόνομο μήκους 25 μέτρων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί).

1970: Συλλήψεις τριών ηγετικών στλεχών του ΚΚΕ.

1976: Δολοφονείται η Ουλρίκε Μάινχοφ (RAF).

1978: Εκτελείται από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός Αλντο Μόρο.

1980: Βόμβες καταστρέφουν 22 αμερικάνικα αυτοκίνητα σε Κολωνάκι, Λυκαβηττό, Νέο Ψυχικό, Ιλίσια, Νέα Σμύρνη και Θησείο (ΕΛΑ).

1999: Πυροβολισμός στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας «Interamerican» και σε υποκατάστημα της «American Express» (Κόκκινη Γραμμή).

2004: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Τσετσενίας Αχμέντ Καντίροφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ολυμπιακή

    17Ν
    • Ολυμπιακή

      Εφετείο 17Ν
  • Ολυμπιακή

    ΕΛΑ
    • Ολυμπιακή

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ολυμπιακή

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ολυμπιακή

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ολυμπιακή

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ολυμπιακή

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ολυμπιακή

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ολυμπιακή

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ολυμπιακή

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ολυμπιακή

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ολυμπιακή

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ολυμπιακή

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ολυμπιακή

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ολυμπιακή

      Ολυμπιακή

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ολυμπιακή

      Ολυμπιακή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ολυμπιακή

      Ολυμπιακή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ολυμπιακή

      Ολυμπιακή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ολυμπιακή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ολυμπιακή

    Ολυμπιακή

    Ποιοι είμαστε
  • Ολυμπιακή

    Ολυμπιακή

    Επικοινωνία
  • Ολυμπιακή

    Ολυμπιακή

    Όροι χρήσης
  • Ολυμπιακή

    Ολυμπιακή

    Ποιοι είμαστε
  • Ολυμπιακή

    Ολυμπιακή

    Επικοινωνία
  • Ολυμπιακή

    Ολυμπιακή

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo