Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
  • Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν
  • 78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν στοχευμένα σκηνή γεμάτη με δημοσιογράφους στη Χαν Γιούνις
Διεθνή

Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν στοχευμένα σκηνή γεμάτη με δημοσιογράφους στη Χαν Γιούνις

Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Απρ 2025, 18:08

Τουλάχιστον δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες ήταν το αποτέλεσμα στοχευμένου βομβαρδισμού της σιωναζιστικής αεροπορίας σε σκηνή γεμάτη με δημοσιογράφους, κοντά στο Ιατρικό Συγκρότημα Αλ-Νάσερ στη Χαν Γιούνις, στη νότια περιοχή της Λωρίδας της Γάζας. Το σιωναζιστικό πολεμικό αεροπλάνοστόχευσε τη σκηνή του πρακτορείου ειδήσεων Palestine Today.

Φωτογραφίες έδειξαν έναν από τους δημοσιογράφους, τον Αχμαντ Μανσούρ, να καίγεται ζωντανός κάτω από ένα καδρόνι και τους συναδέλφους του να προσπαθούν να σβήσουν τον τραβήξουν ρίχνοντας νερό.

Ο συνάδελφος είναι ζωντανός, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρθηκε.

His name is Ahmad Mansour. He’s still alive but in very critical condition.
Pray for him. pic.twitter.com/FvDrH9IQmG

— Said Shoaib | Gaza (@saidshoaib_gaza) April 7, 2025

Νεκροί είναι οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι Χίλμι Αλ-Φακάουϊ και Γιουσέφ Αλ-Χαζιντάρ. Μεταξύ των τραυματιών είναι οι συνάδελφοι Χασάν Ασλέιχ, Αχμαντ Αλ-Αγά, Μαχμούντ Αουάντ, Μοχάμεντ Φαγιέκ, Αμπντουλάχ Αλ-Ατάρ και Ματζίντ Κουνταΐχ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία.

«Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση και τις δολοφονίες παλαιστίνιων δημοσιογράφων από την Κατοχή. Καλούμε τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, την Ομοσπονδία Αράβων Δημοσιογράφων και όλα τα δημοσιογραφικά σώματα παγκοσμίως να καταδικάσουν τα συστηματικά εγκλήματα κατά των δημοσιογράφων», ανέφερε σε δήλωσή του το Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης της Κυβέρνησης στη Γάζα.

Και συνεχίζει: «Καθιστούμε την Κατοχή, την αμερικάνικη κυβέρνηση και τις χώρες που εμπλέκονται στο έγκλημα της γενοκτονίας πλήρως υπεύθυνες για τη διάπραξη αυτού του απαίσιου και βάρβαρου εγκλήματος ενάντια σε δημοσιογράφους. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα, τις διεθνείς οργανώσεις και τις δημοσιογραφικές οργανώσεις να καταδικάσουν τα εγκλήματα της Κατοχής, να τα αποτρέψουν και να τα μηνύσουν στα διεθνή δικαστήρια».

Ο αριθμός των δημοσιογράφων και των εργαζόμενων στα μίντια, που δολοφονήθηκαν στη Γάζα από τις 7 Οκτώβρη του 2023 έχει ξεπεράσει τους 210. Τον τελευταίο μήνα, ο σιωναζιστικός στρατός στόχευσε και βομβάρδισε τον ανταποκριτή του Αλ-Τζαζίρα Χοσάμ Σαμπάτ και τον δημοσιογράφο του Palestine Today, Μιοχάμεντ Μανσούρ. Ο σιωναζιστικός στρατός παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον Σαμπάτ, ισχυριζόμενος ότι ήταν… ελεύθερος σκοπευτής της Χαμάς!

Το 2024, ο σιωναζιστικός στρατός ήταν υπεύθυνος για το σχεδόν 70% όλων των δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν στον κόσμο. Ηταν το πιο θανατηφόρο έτος για τους δημοσιογράφους διεθνώς, σύμφωνα με αναφορά που κυκλοφόρησε στις 12 Φλεβάρη από την Επιτροπή Προστασίας Δημοσιοράφων (CPJ).

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΒανδαλισμοί και ναζιστικά συνθήματα στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Ταύρου

Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

Επόμενο άρθρο Το ντοκουμέντο ενός φρικτού εγκλήματος πολέμου

Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

Σχετικά Αρθρα

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Πολιτική 15 Μάι 2026, 13:03

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

Διεθνή 13 Μάι 2026, 19:56
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

Ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ημέρα τηλεπικοινωνιών.

1959: Η Κούβα εθνικοποιεί τις μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

1968: Η χούντα εγκαινιάζει το πεδίο βολής του ΝΑΤΟ στην Κρήτη.

1974: 34 άνθρωποι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο του Δουβλίνου.

1979: Συλλαμβάνεται ο Απ. Πρωτοπαππάς, βομβιστής της “Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης“.

1983: Δύο βόμβες στο ψυχικό με στόχο το αυτοκίνητο του σύριου πρέσβη και το σχολείο της λιβυκής πρεσβείας (ΕΛΑ).

2003: Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στην Καζαμπλάνκα, 41 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Εφετείο 17Ν

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • ΕΛΑ

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Επικοινωνία

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Όροι χρήσης

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Ποιοι είμαστε

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Επικοινωνία

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

  • Όροι χρήσης

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

    Δύο νεκροί και τουλάχιστον εφτά τραυματίες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo