Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 15 Αυγούστου
  • Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα
  • Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις
  • Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες
  • Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Βανδαλισμοί και ναζιστικά συνθήματα στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Ταύρου
Παιδεία

Βανδαλισμοί και ναζιστικά συνθήματα στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Ταύρου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Απρ 2025, 17:27

Από drepani.gr

«Η ναζιστική ιδεολογία δεν έχει καμία θέση, ούτε στην εκπαίδευση ούτε πουθενά!»

Σε ανακοίνωσή της η Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει ότι ομάδα μαθητών του σχολείου βανδάλισε τον πίνακα ανακοινώσεων των εργαζομένων του σχολείου, ανέγραψε ναζιστικά συνθήματα και σύμβολα στους τοίχους και απαίτησε, με την απειλή νέων βανδαλισμών, να μην συνεχίσουν να αναρτώνται οι συνδικαλιστικές ανακοινώσεις των εκπαιδευτικών.

«Η Διεύθυνση του σχολείου, υποκύπτοντας στον εκβιασμό, κατέβασε και μετέφερε τον πίνακα ανακοινώσεων» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ.

Ωστόσο, «η συγκεκριμένη ομάδα των μαθητών εξακολουθεί ως σήμερα τη δράση της, κινούμενη απειλητικά προς εκπαιδευτικούς και στοχοποιώντας τους ποικιλοτρόπως».

Τέλος, δηλώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «με τον ναζισμό παιχνίδια δεν υπάρχουν!». «Η ναζιστική ιδεολογία δεν έχει καμία θέση, ούτε στην εκπαίδευση ούτε πουθενά!» καταλήγουν.

Η ανακοίνωση της Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας

Για τα πρωτοφανή γεγονότα στο Π. ΕΠΑ.Λ. Ταύρου

Το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ ενημερώθηκε για την πρωτοφανή και επικίνδυνη κατάσταση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Ταύρου. Συγκεκριμένα, ομάδα μαθητών του σχολείου βανδάλισε τον πίνακα ανακοινώσεων των εργαζομένων του σχολείου, ανέγραψε ναζιστικά συνθήματα και σύμβολα στους τοίχους και απαίτησε, με την απειλή νέων βανδαλισμών, να μην συνεχίσουν να αναρτώνται οι συνδικαλιστικές ανακοινώσεις των εκπαιδευτικών! Η Διεύθυνση του σχολείου, υποκύπτοντας στον εκβιασμό, κατέβασε και μετέφερε τον πίνακα ανακοινώσεων. Η συγκεκριμένη ομάδα των μαθητών εξακολουθεί ως σήμερα τη δράση της, κινούμενη απειλητικά προς εκπαιδευτικούς και στοχοποιώντας τους ποικιλοτρόπως. Την κατάσταση αυτή διαπίστωσε ιδίοις όμμασι και αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ, η οποία προπηλακίστηκε από την ομάδα αυτή.

Το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καταδικάζει απερίφραστα τα περιστατικά αυτά που εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Ταύρου! Πρόκειται για πρακτικές που διαμορφώνουν μια συνθήκη φίμωσης και λογοκρισίας, περιορισμού του συνδικαλιστικού δικαιώματος, ένα κλίμα τρομοκρατίας. Αυτοί που ζητούν την απαγόρευση της συνταγματικά κατοχυρωμένης διακίνησης ιδεών, ζητούν στην πραγματικότητα να μπουν στον γύψο η συνδικαλιστική δράση και η έκφραση άποψης, ελευθερίες και δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες.

Δεν θα το επιτρέψουμε!

Οι εκπαιδευτικοί, όπως και κάθε εργαζόμενος στον χώρο της δουλειάς του, έχουν δικαίωμα να συνδικαλίζονται και να εκφράζουν τις απόψεις τους ελεύθερα και ανεμπόδιστα. Η φίμωση στους τόπους δουλειάς δεν μπορεί να γίνει ανεκτή! Πόσο μάλλον η ναζιστική ιδεολογία μέσα στα σχολεία…

Είναι απορίας άξιο ποιος ωφελείται από την αναβίωση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και μάλιστα μέσα στους κόλπους της μαθητικής κοινότητας, όταν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών/-τριών πλήττονται διαρκώς, με συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, όταν διδακτικές ώρες χάνονται καθημερινά μέχρι και σήμερα λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών, όταν οι υποδομές καταρρέουν (καθημερινά φαινόμενα πτώσης σοβάδων, εκρήξεων καλοριφέρ, κλιματιστικών που λαμπαδιάζουν κ.λπ.), όταν η μόρφωση μετατρέπεται από δικαίωμα για όλους σε προνόμιο για λίγους, όταν το υπουργείο εξαπολύει πογκρόμ κατά των εκπαιδευτικών με χιλιάδες πειθαρχικά, διώξεις, ακόμα και δυνητική αργία, όταν η ακρίβεια καλπάζει, όταν ο κίνδυνος γενίκευσης των πολεμικών συγκρούσεων βρίσκεται επί θύραις.

Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι με τον ναζισμό παιχνίδια δεν υπάρχουν! Η ναζιστική ιδεολογία δεν έχει καμία θέση, ούτε στην εκπαίδευση ούτε πουθενά! Ο ναζισμός-φασισμός δεν είναι μία ακόμα ιδεολογία… Είναι το ίδιο το έγκλημα! Είναι η ιδεολογία που οδήγησε στο μεγαλύτερο σφαγείο των λαών που υπήρξε ποτέ, στον Β΄ ΠΠ, η ίδια ιδεολογία που μέχρι πρόσφατα όπλιζε τα χέρια των φονιάδων της Χρυσής Αυγής και των παραφυάδων της. Έχουν τεράστια ευθύνη όσοι ανέχονται, αν δεν ενθαρρύνουν κιόλας, τις ιδέες και τις πρακτικές αυτές μέσα στα σχολεία. Καμία ανοχή σε όσους σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο στα παιδιά του λαού!

Ζητούμε:

  • Από τον σύλλογο διδασκόντων και την διεύθυνση του σχολείου να προχωρήσουν στην λήψη των απαραίτητων παιδαγωγικών μέτρων και ενεργειών παιδαγωγικού χαρακτήρα προς την ομάδα μαθητών με την απειλητική συμπεριφορά.
  • Από τον σύλλογο διδασκόντων να ανοίξει την συζήτηση με τους μαθητές κατά του ναζισμού-φασισμού και να πάρει αντιφασιστικές πρωτοβουλίες ή να οργανώσει αντιφασιστικές εκδηλώσεις.
  • Από τον Σύλλογο Γονέων του Π.ΕΠΑ.Λ. και την Ένωση Γονέων Δ. Μοσχάτου-Ταύρου να προβούμε από κοινού σε δράσεις και παρεμβάσεις κατά του ρατσισμού, του ναζισμού, φασιστικών αντιλήψεων και συμπεριφορών.
  • Από την ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας να αναλάβει τις ευθύνες της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Π.ΕΠΑ.Λ. Ταύρου.
  • Από την ΟΛΜΕ να παρέμβει εκ νέου, καθώς τα γεγονότα βρίσκονται εν εξελίξει.

Καμία θέση στα σχολεία για το ναζιστικό δηλητήριο! Οι απόψεις κι η δράση τους είναι ξένο σώμα στην εκπαίδευση και πρέπει να το αποβάλλουμε!

Υπερασπιζόμαστε με αποφασιστικότητα τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες στους χώρους δουλειάς!

Εκτύπωση 🖨
ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Παλαιστινιακή Αντίσταση βομβάρδισε με πυραύλους την Ασκελόν
Επόμενο άρθρο Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν στοχευμένα σκηνή γεμάτη με δημοσιογράφους στη Χαν Γιούνις

Σχετικά Αρθρα

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παιδεία 8 Αυγ 2026, 05:27

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

Παιδεία 6 Αυγ 2026, 18:24

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

Παιδεία 2 Αυγ 2026, 19:43

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:11

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:04
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

Ινδία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1947).

Κονγκό: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Γρενάδα, Λιχτενστάιν, Κορσική: Εθνική γιορτή.

Νότια Κορέα: Ημέρα απελευθέρωσης (1945-1948).

Κόστα Ρίκα: Ημέρα μητέρας.

1943: Γερμανοί εκτελούν 388 Eλληνες στο Κομμένο Aρτας.

1945: Η Ιαπωνία παραδίδεται άνευ όρων στις ΗΠΑ.

1960: Εγγράφονται οι πρώτοι μαύροι σε σχολεία λευκών στη Βιρτζίνια (ΗΠΑ).

1968: Εξάρθρωση της οργάνωσης “Ελληνική Αντίσταση” και περισυλλογή εκρηκτικών μηχανισμών της σε έξι σημεία της Αθήνας.

1975: Στρατιωτικό πραξικόπημα στο Μπαγκλαντές, δολοφονείται ο πρόεδρος Σεΐχ Μουτζίμπ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι Η.Π.Α. έχουν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! Ο Ναυτικός Αποκλεισμός μας αποκαλείται, από όλους, «ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ», και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει το Ιράν γι’ αυτό. Δεν έχουν Ναυτικό, δεν έχουν Πολεμική Αεροπορία, οι εναπομείναντες στρατιώτες τους παραμένουν απλήρωτοι, το ΙRGC (Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης) έχει αποδεκατιστεί και τρέπεται σε φυγή, και η «Ηγεσία» τους είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αβέβαιη! Δεν έχουν Χρήματα – η χώρα τους είναι «ρημαγμένη». Το μόνο που έχουν είναι ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και 300% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, και η κατάσταση χειροτερεύει! Το Ιράν είναι πλέον μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, Οχι Πια ο Νταής της Μέσης Ανατολής. Δόξα στον Αλλάχ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ

Truth Social

(Ανάμεσα σε δεκάδες αναρτήσεις προσωπικής υποστήριξης [endorsement] διάφορων ρεπουμπλικανών υποψήφιων για τη Βουλή, τη Γερουσία, θέσεις Κυβερνήτη και πολιτειακού εισαγγελέα, στις οποίες κυριαρχεί το… πλούσιο λεξιλόγιό του [τέσσερα επίθετα εναλλάσσονται: fantastic, incredible, tremendous, great], πετάει και μια ανάρτηση για τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ενας λογικός άνθρωπος τη διαβάζει και τρίβει τα μάτια του, ψιθυρίζοντας: μα τι λέει ο ξεμωραμένος; Ας αναλογιστούμε, όμως, ότι η ίδια η συνθήκη της επικράτησης του Τραμπ αρχικά στο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μετά σε πανεθνικό εκλογικό επίπεδο – που αφορά μόλις το ένα τρίτο όσων έχουν δικαίωμα ψήφου – στηρίζεται σε μια βάση παραλογισμού, ανορθολογισμού, τερατολογίας, σκοταδισμού. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό έτοιμο να πιστέψει ό,τι «φίδια» του πει ο Τραμπ. Αυτό το κοινό θέλει να κρατήσει ενεργό ώστε να πάει να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη και να μειώσει τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών. Τι να τους πει; «Δυστυχώς, χάσαμε τον πόλεμο κατά του Ιράν»; Δε γίνεται. Να τους πλακώσει σε αναλύσεις για τη «ρευστότητα» και την «πολυπλοκότητα» της κατάστασης; Ούτε ο ίδιος μπορεί να κάνει τέτοιες αναλύσεις, ούτε αυτοί τις καταλαβαίνουν. Θα πετύχαινε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει. Τους πλακώνει λοιπόν στην τερατολογία και στο φιδεμπόριο. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια «φίδια» – όπως διδάσκει το δόγμα Γκέμπελς – στο τέλος κάποιοι μπορεί να τον πιστέψουν. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει. Κι αν μέχρι τον Νοέμβρη έρθει σε συμφωνία, ικανοποιώντας τις – παλιές και νέες – απαιτήσεις του Ιράν, αυτός θα  πλακωθεί σε νέα ψέματα: «νίκησα το Ιράν, άνοιξα το Ορμούζ». Τα υπόλοιπα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία δε θα τα αναφέρει, με τη βεβαιότητα ότι μεγάλο μέρος των φανατικών του MAGA δε θα δώσει σημασία. Γι’ αυτό και οι Δημοκρατικοί, που ως κόμμα έχουν τα χάλια τους, δεν προσπαθούν τόσο να πάρουν κόσμο από το MAGA, όσο να πάρουν κόσμο από την αποχή και να τον οδηγήσουν στην κάλπη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo