Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών
  • Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει
  • Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη
  • Καμαρώνουν για τα καμένα
  • Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS
Αγροτικά

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιούλ 2025, 09:31

Tέσσερις νέες εστίες ευλογιάς αναφέρθηκαν στις 17 και 18 Ιούλη (δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία εργαστηριακής επιβεβαίωσής τους), όμως η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής ακόμα δεν τις δήλωσε στο WAHIS (Παγκόσμιο Σύστημα Πληροφοριών για την Υγεία των Ζώων).

  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στον Δήμο Φαρκαδόνας ΠΕ Τρικάλων. Δεν γνωρίζουμε, ούτε την ημερομηνία επιβεβαίωσης ούτε το αριθμό των θανατωθέντων αιγοπροβάτων.
  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στα Νέα Κερδύλλια της ΠΕ Σερρών. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία επιβεβαίωσής της. Θανατώθηκαν πάνω από 300 αιγοπρόβατα.
  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στο Νέο Σιδεροχώρι του δήμου Κομοτηνής στην ΠΕ Ροδόπης. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία επιβεβαίωσής της. Θανατώθηκαν 162 αιγοπρόβατα.
  • Μία (1) εστία επιβεβαιώθηκε στο χωριό Ρίζια της Ορεστιάδας της ΠΕ Εβρου. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία επιβεβαίωσής της. Θανατώθηκαν 190 αιγοπρόβατα.

Συνολικά, μέχρι τις 19 Ιούλη του 2025, εντοπίστηκαν στη χώρα 609 εστίες ευλογιές.

Δεδομένου ότι μόνο στις τρεις τελευταίες εστίες θανατώθηκαν πάνω από 652 αιγοπρόβατα, ο συνολικός αριθμός των θανατωθέντων αιγοπροβάτων μέχρι σήμερα είναι τουλάχιστον 141.429.

Κέλλας: Ομολογία, παρά την πρόθεσή του

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κέλλας στάλθηκε από τον υπουργό Τσιάρα σε ταξίδι στη Λάρισα και τη Φλώρινα στις 17 και 18 Ιούλη. Στάλθηκε για να κάνει σόου… ενεργοποίησης για την ευλογιά (σχεδόν ένα χρόνο μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος), αλλά χωρίς να το καταλάβει ομολόγησε (στις στις συσκέψεις που οργάνωσε) ότι γινόταν «πάρτι» με τις μετακινήσεις αιγοπροβάτων από τις ζώνες προστασίας και επιτήρησης. Εμμέσως πλην σαφώς έριξε τις ευθύνες στις αστυνομικές αρχές και στους περιφερειάρχες και δήμαρχους.

Παραθέτουμε την προκλητική δήλωση του Κέλλα, στην οποία ομολόγησε ότι τα αιγοπρόβατα μετακινούνταν ελεύθερα από τις ζώνες προστασίας επιτήρησης και άλλες απαγορευμένες ζώνες (η έμφαση δική μας):

«Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων χθες στη Λάρισα και σήμερα στη Φλώρινα ο Υφυπουργός τόνισε ότι για την αντιμετώπιση της ζωονόσου θα πρέπει όλες οι αρχές να κινηθούν συντονισμένα, ζητώντας την παρουσία της  Αστυνομίας στις ζώνες προστασίας για την επιτήρηση των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί. Επισήμανε, επίσης, την ανάγκη καθολικής κινητοποίησης για την αντιμετώπιση της επιζωοτίας, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να συνδράμουν στο έργο των αρχών.

“Πρέπει όλοι να πορευτούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου των κτηνοτρόφων μας. Οι Περιφέρειες και γενικά η Αυτοδιοίκηση είναι εκείνες που έχουν τον πρώτο ρόλο στην εφαρμογή των μέτρων”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Eγκλημα κατά της κτηνοτροφίας: Συνεχίζεται το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων – Τσιάρας και Κέλλας συνεχίζουν το χαβά τους – Υπέρ του καταστροφικού εμβολιασμού το ΚΚΕ!

ΣΕΚ για ευλογιά αιγοπροβάτων: Προτείνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ ξέρουν ότι θα επιφέρει καταστροφή

Οι κουτοπονηριές του Κουρέτα

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κουρέτας, ενώ συνέβαλε στο φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία (μεγάλη έξαρση στις ΠΕ Λάρισας και Μαγνησίας και πλοέον επανεμφάνιση της επιζωοτίας στην ΠΕ Τρικάλων) εμφανίζεται δημαγωγικά ως διαφωνών με την πολιτική του Κέλλα.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη δημαγωγική δήλωση Κουρέτα:

 «Μόλις ολοκληρώθηκε η τρίωρη σύσκεψη που οργάνωσε ο υφυπουργός κύριος Χρήστος Κελλας για την ευλογιά. Τα αιτήματα που είχε στείλει η περιφέρεια μετά την σύσκεψη με τους κτηνοτρόφους την Δευτέρα δυστυχώς δεν απαντήθηκαν. Ισως ο υφυπουργός να μην έχει την δύναμη . Πρέπει να συνεχίσουμε την άσκηση πίεσης σε πιο ανώτερο επίπεδο να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι που αυτήν την εποχή έχουν τα ζώα μέσα και δεν μπορούν να τα βγάλουν νόμιμα έξω να φάνε έξω όπως γινόταν κάθε χρόνο . Πρέπει άμεσα να στηριχθούν. Δεν έχουν να τα ταΐσουν. Η κτηνοτροφία είναι η πιο σημαντική οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συνεχίζουμε την πίεση με τους κτηνοτρόφους προς την κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Θερίζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων στην «επικράτεια» του Κουρέτα

Εκτύπωση 🖨
ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΕΛΛΑΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 20 Ιούλη

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Επόμενο άρθρο Με μια κλωτσιά ίσιαξε…

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Σχετικά Αρθρα

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

Αγροτικά 15 Οκτ 2025, 15:03

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

Αγροτικά 10 Οκτ 2025, 14:23

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

Αγροτικά 9 Οκτ 2025, 19:21

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 11:14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κρύβουν σημαντικό αριθμό νέων εστιών ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Αγροτικά 6 Οκτ 2025, 12:17
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Διεθνή

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

15 Οκτ 2025, 20:50
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

15 Οκτ 2025, 20:10
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

15 Οκτ 2025, 15:03
Υγεία

ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»

15 Οκτ 2025, 14:33
Αθλητισμός

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

15 Οκτ 2025, 12:18
Αθλητισμός

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

15 Οκτ 2025, 11:08
Διεθνή

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

15 Οκτ 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Πολιτισμός

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

14 Οκτ 2025, 10:49
Διεθνή

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

14 Οκτ 2025, 10:02
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

Ημέρα άρτου.

Ημέρα διατροφής.

Ημέρα υπέρ της υγιούς σπονδυλικής στήλης.

Τζαμάικα: Ημέρα εθνικών ηρώων.

1940: Οι ναζί ιδρύουν το γκέτο της Βαρσοβίας.

1945: Αιματηρή συμπλοκή με χειροβομβίδες μεταξύ μοναρχικών και κομμουνιστών στο Γαλάτσι.

1945: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων του ΟΗΕ.

1946: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού στη Νυρεμβέργη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ναζί.

1964: Η Κίνα γίνεται η πέμπτη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

1967: Βόμβα στο «Πι-Εξ» της Συγγρού.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της «Αυγής» από νεοφασίστες.

1994: Σε δημοψήφισμα στη Φιλανδία οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ με 56,5%.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Εφετείο 17Ν

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • ΕΛΑ

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Επικοινωνία

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Όροι χρήσης

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Ποιοι είμαστε

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Επικοινωνία

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

  • Όροι χρήσης

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

    Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo