Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη
  • Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις
  • Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας
  • ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου
  • Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του
  • Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Να μην απελαθεί στην Τουρκία ο αγωνιστής πολιτικός πρόσφυγας Αλί Ερκάν Γκιόκογλου!
Καταστολή

Να μην απελαθεί στην Τουρκία ο αγωνιστής πολιτικός πρόσφυγας Αλί Ερκάν Γκιόκογλου!

Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Νοέ 2024, 08:06

Εδώ και χρόνια, μια ομάδα αγωνιστών από την Τουρκία σέρνονται από δίκη σε δίκη, χρησιμοποιούμενοι στα παιχνίδια των ελληνικών αστικών κυβερνήσεων με το καθεστώς Ερντογάν. Κάθε που η ελληνική κυβέρνηση θέλει να δείξει «καλό πρόσωπο» στο τουρκικό καθεστώς και να δείξει την προθυμία της για «αντιτρομοκρατική» συνεργασία, στήνει μια σκευωρία εναντίον του πολιτικού χώρου στον οποίο κινούνται οι συγκεκριμένοι αγωνιστές.

Η αθωωτική απόφαση 462/2023 του Β’ Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών έβαλε την υπόθεση στην πραγματική της βάση, ακυρώνοντας την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση που αποτελούσε καθαρή κατασκευή και έστειλε τους 11 αγωνιστές στη φυλακή με ποινές δεκάδων χρόνων κάθειρξης. Σταμάτησε την ταλαιπωρία του εγκλεισμού τους για τρία χρόνια στις φυλακές, που κορυφώθηκε με πολυήμερη απεργία πείνας πριν και κατά τη διάρκεια της δίκης (μέχρι την αποφυλάκισή τους, διαρκούσας της δίκης, με παρεμπίπτουσα απόφαση του δικαστηρίου, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία).

Πρέπει να σημειωθεί ότι αθωωτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέα της έδρας, εισαγγελέα Εφετών Ουρανίας Σταθέα. Η εισαγγελέας Σταθέα υπήρξε καταπέλτης, μιλώντας για στοχοποίηση των κατηγορούμενων και για μένος των αρχών «για να εξυπηρετηθούν άλλοι εξωθεσμικοί σκοποί». Τη δε κατάθεση του ασφαλίτη αντιτρομοκρατικάριου την είχε χαρακτηρίσει αντιφατική, σημειώνοντας ότι αυτός ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας δεν εισέφερε κανένα πραγματικό γεγονός, παρά μόνο την άποψή του.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απαλλαγούν όλοι οι κατηγορούμενοι από τις κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες και να καταδικαστεί μόνο ο Σινάν Οζέν για απλή κατοχή όπλων, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας. Θυμίζουμε την κατακλείδα της πρότασης της εισαγγελέα της έδρας Ουρανίας Σταθέα:

Protasi_eisaggeleos_Stathea

Το μένος των αρχών «για να εξυπηρετηθούν άλλοι εξωθεσμικοί σκοποί», που στηλίτευσε η εισαγγελέας Εφετών Ουρανία Σταθέα, συνεχίζεται με αδιάλειπτη ένταση. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχ. Ζήσης άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης.

Παράλληλα, στήθηκε η βρόμικη υπόθεση της Χαλκίδας, άλλη μια σκευωρία, που αντιμετώπισαν οι αγωνιστές από την Τουρκία, μεθοδευμένη από τη διαβόητη Αντιτρομοκρατική. Η αστυνομία επιτέθηκε και συνέλαβε επαναστάτες που πήγαιναν στη Χαλκίδα για καλοκαιρινή κατασκήνωση. Σύμφωνα με την κλασική μεθοδολογία, τους άσκησε δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα: αντίσταση, απείθεια, φθορά και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων!

Οι αγωνιστές δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ερήμην σε φυλάκιση 3 χρόνων και 9 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ. Ενώ οι αγωνιστές ήταν κρατούμενοι στις φυλακές, δεν τους έστειλαν εκεί τις κλήσεις αλλά στο δημαρχείο Χαλκίδας! Στο δε εφετείο οι εφέσεις τους απορρίφθηκαν ως απαράδεκτες.

Αγωνιστές καταδικάστηκαν χωρίς να μπορέσουν να ασκήσουν το δικαίωμα της υπεράσπισης (τους αφαιρέθηκε με μεθόδευση) και τέσσερις απ’ αυτούς φυλακίστηκαν! Παρά τις νομικές ενέργειες που έγιναν, η ποινή τελεσιδίκησε. Μετά από νομικές μάχες, κατορθώθηκε η μετατροπή της ποινής σε χρηματική, έτσι ώστε να απελευθερωθούν οι αγωνιστές.

Αν και οι ποινές εξαγοράστηκαν, οι κρατούμενοι δεν απελευθερώθηκαν αμέσως. Η αστυνομία διέταξε τη διοικητική κράτηση των Σάντι Νάτζι Οζπολάτ, Χαζάλ Σετσέρ και Αλί Ερκάν Γκιόκογλου με το σκεπτικό ότι «αποτελούν απειλή για τη χώρα»! Οι αποφάσεις αυτές προσβλήθηκαν στα διοικητικά δικαστήρια και οι αιτήσεις δεν έγιναν δεκτές.

Αποφασίστηκε η απέλαση του Ali Ercan Gökoğlu, του οποίου συνεχίζεται η διοικητική κράτηση! Προβλήθηκαν αντιρρήσεις για την απέλαση στο Διοικητικό Δικαστήριο των Χανίων, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές.

Ο Ali Ercan Gökoğlu ξεκίνησε απεργία πείνας επ’ αόριστον από τις 5 Οκτώβρη του 2024 εναντίον της αστυνομικοδικαστικής τρομοκρατίας που συνεχίζεται σε βάρος του. Αυτή τη στιγμή κρατείται στο Αλλοδαπών, στην Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι θα σήμαινε απέλαση του αγωνιστή στην Τουρκία: βασανιστήρια και κλείσιμό του σε κάποιο από τα κολαστήρια, επειδή αγωνίστηκε ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Αύριο, Τρίτη 5 Νοέμβρη, στις 6 μμ, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προ Πο (προσυγκέντρωση στο Μετρό Κατεχάκη).

Απαιτούμε:

  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ALI ERCAN GÖKOĞLU!
  • ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
Εκτύπωση 🖨
11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 4 Νοέμβρη

Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

Επόμενο άρθρο Πραξικόπημα στο ΕΣΥ: Βαφτίζουν «Νοσοκομείο» το ιδιωτικό μαγαζί «ΕΛΠΙΔΑ»

Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

Σχετικά Αρθρα

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

Καταστολή 24 Δεκ 2025, 07:55

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Καταστολή 23 Δεκ 2025, 09:25

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

Καταστολή 22 Δεκ 2025, 18:16

Κάτω τα χέρια από την αλληλεγγύη: Οταν η διάσωση γίνεται έγκλημα

Καταστολή 19 Δεκ 2025, 06:06

Θυμίζουν τα τερτίπια της χούντας των συνταγματαρχών

Μητσοτάκης, Δένδιας, Ζαχαράκη εκδικούνται τη φοιτητική νεολαία

Καταστολή 15 Δεκ 2025, 15:30

Πόλα Ρούπα: Η παιδική ηλικία του γιου μου είναι σε μόνιμη ομηρία

Καταστολή 11 Δεκ 2025, 11:53
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

25 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

24 Δεκ 2025, 18:31
Παιδεία

Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας

Για την 16χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριά της

24 Δεκ 2025, 18:04
Εργατικά

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

24 Δεκ 2025, 11:58
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

24 Δεκ 2025, 11:50
Καταστολή

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

24 Δεκ 2025, 07:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Δεκέμβρη

24 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τα κάλαντα της αμερικανοδουλείας

23 Δεκ 2025, 20:42
Οικονομία

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

23 Δεκ 2025, 19:55
Διεθνή

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

23 Δεκ 2025, 12:06
Καταστολή

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

23 Δεκ 2025, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

23 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Δεκ 2025, 19:56
Καταστολή

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

22 Δεκ 2025, 18:16
Εργατικά

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

22 Δεκ 2025, 12:03
Πολιτική

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

22 Δεκ 2025, 10:33
Πολιτική

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

22 Δεκ 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Δεκέμβρη

22 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

«Ξεχασιάρηδες» οι Λάτσηδες

21 Δεκ 2025, 08:19
Εργατικά

Νόμιμη η απεργία-αποχή των διοικητικών των ΑΕΙ από τις διαγραφές φοιτητών – Αυτή είναι η απόφαση-κόλαφος στα μούτρα του Μητσοτάκη

21 Δεκ 2025, 05:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

1934: Βόμβα στο υπουργείο Στρατιωτικών με στόχο τον Γεώργιο Κονδύλη.

1936: Βέλγοι επίσκοποι καταδικάζουν τον φασισμό και τον κομμουνισμό.

1936: Ιδρύεται Οικονομική Αστυνομία στην Ελλάδα για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίωξη του λαθρεμπορίου.

1952: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1967: Βόμβα στην Κυψέλη.

1978: Το Βιετνάμ εισβάλλει στην Καμπότζη.

1991: Παραιτείται από την ηγεσία της ΕΣΣΔ ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Εφετείο 17Ν

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • ΕΛΑ

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Επικοινωνία

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Όροι χρήσης

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Ποιοι είμαστε

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Επικοινωνία

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

  • Όροι χρήσης

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

    Να μην τους επιτρέψουμε να διαπράξουν αυτό το έγκλημα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo