Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 30 Μάη
  • Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ
  • Follow the money
  • Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα
  • Για τα μάτια της Σταμάτας…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Μούγκα στη στρούγκα…
Κόντρες

Μούγκα στη στρούγκα…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Μαρ 2025, 12:53

Οπως μετέδωσε η πολιτική συντάκτρια του σιωνιστικού καναλιού 12, ο Νετανιάχου έδωσε εντολή στους υπουργούς του να μην κάνουν δηλώσεις σχετικά με τις συναντήσεις μεταξύ της Χαμάς και της διοίκησης Τραμπ στη Ντόχα. Λογικό. Ετσι και έβγαινε κανένας και πέταγε καμιά αντιαμερικάνικη παπάρα, για να ικανοποιήσει την πιο ακραία μερίδα του σιωνιστικού όχλου, ο Νετανιάχου θα εισέπραττε την οργή του Τραμπ. Δε θα μπορούσε να τον ξεπλύνει όχι ο ποταμής Ιορδάνης αλλά ολόκληρη η Μεσόγειος.

…και ομορφιές

Στο μεταξύ, στη σιωνιστική Βουλή (Κνεσέτ) συνεχίστηκαν οι ομορφιές. Βουλευτές ήρθαν στα χέρια κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συντάγματος και χρειάστηκε παρέμβαση των ασφαλιτών για να σύρουν μερικούς από δαύτους έξω από την αίθουσα. Με κεφαλοκλειδώματα και λαβές κραβ μαγκά! Είπαμε, μια ωραία ατμόσφαιρα είναι οι σιωναζιστές εσχάτως.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/03/xylo_Kneset-1.mp4

Ο εμίρης και ο κακομοίρης

Ο εμίρης είναι ο Πετράν και ο κακομοίρης ο Ανδρουλάκης. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν είναι μόνο το μισό κεφάλι που του ρίχνει, είναι και η αρχοντιά, το παράστημα, η καλοχτενισμένη μαλλούρα, το άνετο χαμόγελο, το σφίξιμο του χεριού, τα πάντα όλα του Πετράν.

Οι συριζαίοι δε δυσκολεύτηκαν να του βρουν δηλώσεις, τότε που κατηγορούσε εκείνους που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν τη ΝεΑρ, ότι παραβίασαν το… ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουν υπογράψει όσοι και όσες εκλέχτηκαν βουλευτές και βουλευτίνες με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο η έδρα ανήκει στο κόμμα. Σιγά τα ωά. Θα τους απαντήσει και ο Πετράν για το πραξικόπημα με το οποίο έδιωξαν τον σκέτο, θα θυμηθεί και τις περιπλανήσεις μερικών από δαύτους από κόμμα σε κόμμα και… να ‘χαμε να λέγαμε.

Ο Ανδρουλάκης πάλι, γιατί μαζεύει ό,τι σκουπίδι πέφτει από τα παράθυρα της Κουμουνδούρου; Σιγά τα στελέχη που θα δώσουν ώθηση στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ. Η απάντηση είναι: αυτούς βρίσκει πρόχειρους, αυτούς μαζεύει. Εχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα, καθώς τα γκάλοπ στηρίζουν την άποψη «δεν κάνει το παιδί». Ανακατεύει λίγο τον τραχανά στη χύτρα, για να ‘χει να λέει στους πασόκους που τον αμφισβητούν.

Ελα ναυαρχούκο, μην το βασανίζεις άλλο

Κατόπιν της προσχώρησης και του Πετράν στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ (μετά την προσχώρηση της τηλεπερσόνας Ράνιας), μένει ο ναυαρχούκος που ακόμα… υπερίπταται. Συζητάει με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, λένε οι πληροφορίες, αλλά συζητάει και με το ΚΙΔΗ. Με ποιους συζητάει στο ΚΙΔΗ; Ο ιδρυτής Στέφανος σκέτος είναι εξαφανισμένος από προσώπου γης. Και δεν νομίζουμε ότι κοτζάμ ναυαρχούκος θα συζητούσε με τη Θοδώρα. Είναι ζήτημα πρεστίζ και ιεραρχίας. Τα γαλόνια και τα παράσημα δεν μπορούν να «συζητήσουν» με τις γόβες Λουμπουτέν Από την άλλη, τα γκάλοπ δίνουν οριακά πάνω από το 2%, οπότε Βουλή γιοκ. Δεν τον έχουμε για κορόιδο τον ναυαρχούκο. Ισως το παζαρεύει τρώγοντας χρόνο για να ξεκαθαρίσει καλύτερα το τοπίο. Αλλά παίζοντας καθυστέρηση μπορεί να φας το γκολ στα «χασομέρια» και να το φυσάς και να μην κρυώνει.

Ο νομός των τιτανοτεράστιων

Σε νομό των τιτανοτεράστιων βουλευτών έχει εξελιχτεί ο νομός (περιφερειακή ενότητα το λένε τώρα) Πρέβεζας. Από τη μια ο Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη ο Σπύρος Κυριάκης της ΝΔ, που έκανε προχτές ένα εντυπωσιακό outing (μην πάει ο νους σας αλλού) στη Βουλή, εκφωνώντας τη μνημειώδη ατάκα: «Ο κ. Τριαντόπουλος κατηγορείται γιατί μπάζωσε λέει τον χώρο. Οποιοσδήποτε κατανοεί πώς γίνονται τα τεχνικά έργα καταλαβαίνει ότι αυτό που έγινε εκεί πέρα είναι εξυγίανση του χώρου»! Τουλάχιστον ο προηγούμενος βουλευτής της ΝΔ, ο μηχανικός και εργολάβος Στέργιος Γιαννάκης, που τον έφαγε μπαμπέσικα το μητσοτακέικο, δεν μιλούσε καθόλου. Ετούτος εδώ, φροντιστηριάς, μεγαλοξενοδόχος και γόνος καπιταλιστικής φαμίλιας, με μια ατάκα έγινε πιο διάσημος από τον Ηρόστρατο. Επειδή ξέρουμε το ανελέητο χιούμορ των Πρεβεζάνων, πολύ θα θέλαμε να είμαστε εκεί και ν΄ακούμε τις συζητήσεις που γίνονται στα πέριξ του Σεϊτάν Παζάρ.

Για τα παιδιά μας, ρε γαμώ το

Δεν χρειάζεται να έχεις καλή γνώμη για την ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού) για να της δώσεις δίκιο στην αποκάλυψη-καταγγελία που κάνει. Είναι πλήρως ντοκουμενταρισμένη. Στο Δελτίο Τύπου της ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) για το 46ο Συνέδριο της ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Μεταφορές), που έγινε 13-19/10/2024 στο Μαρακές, αναφέρεται:

«Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχε και η Ομοσπονδία μας την οποία εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Capt. Εμμανουήλ Τσικαλάκης […] Την αποστολή της ΠΝΟ στο Συνέδριο της ΙΤF πλαισίωσαν: ο Παναγιώτης Τσικαλάκης από το Νομικό Τμήμα της ΠΝΟ, ο Συντονιστής του Ελληνικού Τμήματος Επιθεωρητών της ITF, Κώστας Χαλάς καθώς επίσης και ο Επιθεωρητής ITF Κωνσταντίνος Τσικαλάκης, ο οποίος διακρίθηκε ως ο νεότερος Επιθεωρητής της ITF και της Ελλάδας».

Τρεις Τσικαλάκηδες παρέα! Ο πατέρας, ως γενικός δερβέναγας της ΠΝΟ, διόρισε  τον ένα του γιο υπάλληλο στην ΠΝΟ («σε θέση για την οποία δεν έχει τα στοιχειώδη προσόντα!», καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ, χωρίς εμείς να μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια της καταγγελίας) και τον άλλο γιο του στο ελληνικό τμήμα της ITF, που ο ίδιος ελέγχει. Ετσι, ο Τσικαλάκης της ΠΝΟ αναδεικνύεται σε πρωταθλητή μεταξύ των αστογραφειοκρατών συνδικαλιστών. Αυτά συνέβαιναν πάντοτε στην ΠΝΟ, που έχει ένα τέτοιο καταστατικό που την καθιστά εργαλείο στα χέρια των εφοπλιστών.

ΥΓ. Δεν ξέρουμε γιατί η ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει τώρα κάτι που έγινε πριν από πέντε μήνες. Τώρα το πήρε χαμπάρι ή πρόκειται για συνδικαλιστική… τακτική;

Μποϊκοτάζ συνέπειες

Η “Starbucks” αποφάσισε να βάλει λουκέτο σε τέσσερα μαγαζιά της στην Ιορδανία, λόγω της συνεχούς εκστρατείας μποϊκοτάζ που διαρκεί ήδη 17 μήνες, καθώς η αμερικάνικη εταιρία κατηγορειται για «στενές σχέσεις» με τη σιωνιστική οντότητα.

Στη Γλασκώβη της Σκωτίας, μια κινηματογραφική αίθουσα  αποφάσισε να αποσύρει τα προϊόντα της Coca-Cola, μετά από εκστρατεία μποϊκοτάζ που οργάνωσαν οι υπάλληλοί της κατά της μάρκας. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να πουλήσουν τα προϊόντα της αμερικάνικης εταιρίας λόγω της υποστήριξής της στη σιωνιστική οντότητα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓραμμή απολύσεων δίνει για τα πειθαρχικά ο Πιερρακάκης!
Επόμενο άρθρο ΟΛΜΕ: Να πάρουν πίσω την απόφαση για την Δυνητική Αργία της Χρύσας Χοτζόγλου και όλα τα πειθαρχικά!

Σχετικά Αρθρα

Follow the money

Κόντρες 29 Μάι 2026, 20:41

Κόντρες 26 Μάι 2026, 12:08

Tης αμύνης τα παιδιά…

Κόντρες 25 Μάι 2026, 14:53

Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης

Κόντρες 19 Μάι 2026, 19:23

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

Κόντρες 18 Μάι 2026, 15:21

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

Κόντρες 15 Μάι 2026, 11:55
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

29 Μάι 2026, 20:55
Κόντρες

Follow the money

29 Μάι 2026, 20:41
Διεθνή

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

29 Μάι 2026, 14:04
Υγεία

Για τα μάτια της Σταμάτας…

29 Μάι 2026, 12:22
Διεθνή

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

29 Μάι 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
Διεθνή

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

27 Μάι 2026, 20:04
Υγεία

Aμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεσαι και πρωταθλητής στο… άλμα εις ύψος

«Αττικό»: Τοποθέτηση τομεάρχη με παράκαμψη δεκάδων εργαζόμενων

27 Μάι 2026, 19:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

1941: Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

1951: Καταστέλλεται κίνημα αξιωματικών της δεξιάς στρατιωτικής οργάνωσης ΙΔΕΑ.

1969: Οι πρώτες γυναίκες αστυφύλακες στην Ελλάδα αναλαμβάνουν υπηρεσία.

1972: 25 νεκροί και 72 τραυματίες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από επίθεση Ιαπώνων – μελών της οργάνωσης “Στρατός Ερυθρού Αστέρα” που συνδέεται με την PLO.

1977: Συλλαμβάνεται ο εν ενεργεία ανθυπίλαρχος Γ. Διαμαντής για ρίψη χειροβομβίδας σε βιβλιοπωλείο με βουλγαρικά βιβλία στην Ασκληπιού.

2006: Ο Επαναστατικός Αγώνας πυροδοτεί εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο σπίτι του υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo