Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Ιούλη
  • Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος
  • Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή
  • Σαν σήμερα 19 Ιούλη
  • Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης
  • Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Μην αγοράσετε μανταλάκια, έρχεται «εθνική κοινωνική συμφωνία»
Κόντρες

Μην αγοράσετε μανταλάκια, έρχεται «εθνική κοινωνική συμφωνία»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Ιούν 2026, 09:34

Σε λίγες ώρες, η υπουργάρα Τάκαρος Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΕΒ Σ. Θεοδωρόπουλο, τον πρόεδρο των βιομηχάνων τροφίμων Ι. Γιώτη και τον πρόεδρο των σουπερμαρκετάδων Ι. Μασούτη, θα διαβεί τις πύλες του αυτοκρατορικού μεγάρου για να συναντηθεί με τον αυτοκρατορίσκο Κούλη Μητσοτάκη. Βγαίνοντας, θα ανακοινώσουν «εθνική κοινωνική συμφωνία» για συγκράτηση των τιμών. Πώς το ‘χουμε σίγουρο; Αν ήταν να μην καταλήξουν πουθενά, δε θα πήγαιναν στο Μαξίμου. Δε θα φορτωνόταν ο Κούλης το φιάσκο της αποτυχίας. Γι’ αυτό σας λέμε, σήμερα μην αγοράσετε μανταλάκια, φιδάκι για τα κουνούπια κτλ. Μπορεί και να φτηνήνουν. Πώς το ξέρουμε; Από την προηγούμενη φορά που είχε ξαναγίνει τέτοια συμφωνία και γέλαγε ο κόσμος με τα εμπορεύματα που οι καπιταλιστές «δεσμεύτηκαν» να κατεβάσουν τις τιμές. Και γέλαγε ο κόσμος με τα εμπορεύματα «μειωμένης τιμής». Αυτή τη φορά, για να γλιτώσουν το πολύ κράξιμο, θα βάλουν και κάνα παριζάκι και κάνα μακαρόνι. Ξέρετε, απ’ αυτά που είναι σε προσφορά.

Πάλι ντόρτια ήφερα

Ολα τα ‘κανε ο Μητσοτάκης στην «περιοδεία» της Νέας Σμύρνης. Μπήκε σε μαγαζί με γκάτζετ και αγόρασε ένα από εκείνα τα φορητά ανεμιστηράκια με μπαταρία. Και το έδειχνε στους δεξιούς που τον ακολουθούσαν χαχανίζοντας. Εκατσε σε μαγαζί και έκανε πως παίζει τάβλι. Με σοβαρό ύφος για να δείξει ότι είναι μεγάλος ταβλαδόρος. Να ευχηθούμε την επόμενη φορά να του στήσουν μερικούς πιτσιρικάδες και να παίξει μακριά γαϊδάρα.

Πήρε ευλογία

Στο μεταξύ, ο Σαμαράς έσπευσε να πάρει την ευλογία της αμερικάνικης πρεσβείας Μας ενημέρωσε η ίδια η Κίμπερλι με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα: «Στο πλαίσιο του ρόλου μου ως πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έχω δεσμευτεί να συναντώ σημαντικές προσωπικότητες απ’ όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδας. Πρόσφατα είχα μια εξαίρετη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά για να συζητήσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις».

In my role as United States Ambassador to the Hellenic Republic, I’m committed to engaging with key figures from across Greece’s political spectrum. I recently had an excellent meeting with former Prime Minister Samaras to discuss U.S.-Greece ties. 🇺🇸 🇬🇷 pic.twitter.com/IYnssWp31A

— Ambassador Kimberly Guilfoyle (@USAmbassadorGR) June 27, 2026

Ο Σαμαράς έχει δηλώσει θαυμαστής του Τραμπ σε θέματα όπως το Μεταναστευτικό, η απόρριψη της woke ατζέντας και οι υδρογονάνθρακες. Πέρασε, λοιπόν, από Την Πρεσβεία, έβγαλε τις φωτογραφίες του και είναι έτοιμος για τον Σεπτέμβρη. Μπορεί ένας ντεμέκ αριστερός να ντρέπεται να περάσει από Την Πρεσβεία σε προεκλογική περίοδο, ένας ντούρος δεξιός όμως το θεωρεί καθήκον του. Γιατί το ακροδεξιό ακροατήριο έχει την αστερόεσσα ραμμένη στο στήθος του.

Η στήλη είχε προβλέψει τις κινήσεις της Θοδώρας, γιατί – ως γνωστόν – είναι μεγάλη φαν της. Τώρα, λοιπόν, που ξεσκίζονται όλοι στο γράψιμο, η στήλη θα σιωπήσει. Δεν έχει ανάγκη να προσθέσει τίποτα στα όσα αποθεωτικά έχει γράψει για τη μόνη ελληνίδα πολιτικό που φορά αξιοπρεπώς της γόβες του Κριστιάν Λουμπουτέν (όχι σαν κάτι τσόκαρα). Θα επανέλθουμε όταν σταματήσουν οι άλλοι.

Αυτή μάλλον για ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ πάει

Δυστυχώς, ατύχησε η Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην πασόκα και πρώην βουλευτής Καστοριάς και υφυπουργός σε κυβερνήσεις, ΣΥΡΙΖΑ. Οι βαρυσήμαντες δηλώσεις της έπεσαν πάνω στην εμφάνιση της Θοδώρας και εύλογα πήγαν κουβά. Τι είπε η Τελιγιορίδου; Οτι ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ, τόπος συνάντησης «των ιστορικών ρευμάτων της Αριστεράς, των κομμουνιστών και των σοσιαλιστών, με τους δημοκρατικούς πολίτες του προοδευτικού Κέντρου», δεν υπάρχει πλέον, καθώς «άφησε στη ΝΔ πεδίον δόξης λαμπρόν και στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων». Στο κρίσιμο ερώτημα «ΠΑΣΟΚ ή ΕΛΑΣ;», η Τελιγιορίδου απάντησε σαν Πυθία: «Η ιστορική εμπειρία λέει πως όποιος αγωνίζεται με διαδικασίες διεύρυνσης χωρίς αποκλεισμούς και ρεβανσισμούς, με δημοκρατικό διάλογο και ολοκληρωμένες προτάσεις που δίνουν προοδευτικές απαντήσεις στα προβλήματα της κοινωνίας, ανεξάρτητα από τη στιγμιαία δημοσκοπική εικόνα» θα είναι ο νικητής. Αυτή είναι περιγραφή του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ.

 

Ξενώνας Munti Smolikas, στην περιοχή της Κόνιτσας. Φιλοξενεί κόσμο που ανεβαίνει στη Δρακόλιμνη και στην κορυφή του Σμόλικα. Η παλαιστινιακή σημαία στον τοίχο και στην πόρτα βλέπουμε και ένα δικό μας αυτοκόλλητο υπέρ του ένοπλου αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Πού να πατήσει σιώνι εκεί…

Αλά καρτ αναγνώριση γενοκτονίας

Ο σιωναζιστής υπουργός Εξωτερικών Γκιντεόν Σάαρ ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στην Κνεσέτ ψήφισμα για την επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Εκανε λόγο για μια βαθιά ηθική και ιστορική υποχρέωση! Σάμπως αργά δεν το θυμήθηκαν οι σιωναζιστές γενοκτόνοι των Παλαιστίνιων; Εχει κι αυτό την εξήγησή του. Μέχρι τις 7 Οκτώβρη του 2023 έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αναβαθμίσουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία. Είχαν φτάσει μέχρι και σε κοινές συνεδριάσεις διυπουργικών αντιπροσωπειών. Οπότε «ξεχνούσαν» τη γενοκτονία των Αρμενίων. Τη θυμήθηκαν τώρα που η Τουρκία πρωταγωνιστεί σε καταγγελίες της γενοκτονίας των Παλαιστίνιων.

Πληρωμένη απάντηση

Ο ιταλός ΥΠΕΞ, η δεξιά γριά αλεπού Αντόνιο Ταγιάνι, έβαλε αξιωματούχους του να υποστηρίξουν ότι η συμμετοχή της Ιταλίας στον αμερικανο-σιωνιστικό πόλεμο που επιβλήθηκε στο Ιράν περιορίστηκε σε τεχνική υποστήριξη και υλικοτεχνική μέριμνα και, ως εκ τούτου, δεν συνιστά συνεργασία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ, Εσμαεΐλ Μπακαεΐ, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, απάντησε ότι η παροχή τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υποστήριξης προς τις επιτιθέμενες πλευρές ισοδυναμεί με άμεση και απροκάλυπτη συμμετοχή στη διεξαγωγή ενός παράνομου επιθετικού πολέμου επιλογής, καθώς και με κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Πρόκειται για μια κραυγαλέα αντίφαση και ένα σοφιστικό επιχείρημα που αποσκοπεί στην αποφυγή της ευθύνης για συνέργεια σε μια σοβαρή διεθνώς παράνομη πράξη: δημόσια άρνηση οποιασδήποτε βοήθειας ή συνδρομής προς τους επιτιθέμενους, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζεται ανοιχτά η παροχή «τεχνικής και υλικοτεχνικής υποστήριξης», η οποία κατέστησε δυνατό και διευκόλυνε τον παράνομο αμερικανο-ισραηλινό επιθετικό πόλεμο κατά του Ιράν, έγραψε ο Μπακαεΐ στο Χ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 29 Ιούνη
Επόμενο άρθρο Λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα

Σχετικά Αρθρα

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

Κόντρες 17 Ιούλ 2026, 14:11

Φράξια με το φελλό

Κόντρες 16 Ιούλ 2026, 13:39

Μαρινακίες

Κόντρες 15 Ιούλ 2026, 14:25

Στα «σκληρά» έπεσαν οι σιωνιστές

Κόντρες 14 Ιούλ 2026, 19:01

Κόμμα είν’ αυτό ή οργάνωση της κόζα νόστρα;

Κόντρες 13 Ιούλ 2026, 14:46

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

Κόντρες 10 Ιούλ 2026, 09:52
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2026, 00:01
Η παπάρα

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος

19 Ιούλ 2026, 11:34
Διεθνή

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

19 Ιούλ 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

18 Ιούλ 2026, 20:46
Διεθνή

Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση

18 Ιούλ 2026, 13:29
Διεθνή

«Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ

18 Ιούλ 2026, 10:33
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

17 Ιούλ 2026, 21:36
Πολιτική

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

17 Ιούλ 2026, 19:31
Κόντρες

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

17 Ιούλ 2026, 14:11
Διεθνή

EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία

17 Ιούλ 2026, 10:04
Διεθνή

O Bανς στέλνει σιωνιστές «στο διάολο»!

17 Ιούλ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

17 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

Και οι 17 αμερικανικές βάσεις στην περιοχή έχουν καταστραφεί

16 Ιούλ 2026, 20:33
Πολιτική

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

16 Ιούλ 2026, 19:59
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

16 Ιούλ 2026, 13:39
Διεθνή

Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα

16 Ιούλ 2026, 11:53
Διεθνή

Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι

16 Ιούλ 2026, 10:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

Κολομβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1819).

ΗΠΑ: Ημέρα Σελήνης (1969).

1941: Ιδρύεται το Εργατικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

1944: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ από τον συνταγματάρχη Φον Στάουφεμπεργκ (τουφεκίζεται αμέσως).

1945: Αρχίζει η δίκη της Νυρεμβέργης.

1950: Η βασίλισσα Φρειδερίκη σε επιστολή της στον στρατηγό Μάρσαλ προτείνει ο γ’ παγκόσμιος πόλεμος να αρχίσει από την Ελλάδα με στόχο τη Ρωσία.

1974: Εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Στην Ελλάδα κηρύσσεται γενική επιστράτευση.

1975: Εμπρησμός εισόδου στην πλαζ ΕΟΤ Βούλας, ενός βορειοαμερικάνικου αυτοκινήτου και αναγραφή συνθημάτων ενάντια στην αυθαίρετη περίφραξη των ακτών, εμπρησμοί και σε διάφορα σημεία της πλαζ Βουλιαγμένης (ΕΛΑ).

1999: Εξεγέρσεις ακροαριστερών σε έξι τουρκικές φυλακές, 43 δεσμοφύλακες όμηροι.

2001: Δολοφονείται ο νεαρός ακτιβιστής Κάρλο Τζουλιάνι από Ιταλούς καραμπινιέρους στη διάρκεια διαδήλωσης στη Γένοβα (150 τραυματίες, οι εβδομήντα αστυνομικοί).

2002: Συλλαμβάνονται οι Ηρακλής Κωστάρης και Κώστας Καρατσώλης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οταν μιλάμε για νέες δομές, δεν εννοούμε νέα ονόματα σε παλιού τύπου κομματικά όργανα. Εννοούμε ένα σύγχρονο, υβριδικό κόμμα που συνδυάζει τη δημοκρατική λειτουργία των οργανωμένων μελών με τη σταθερή συμμετοχή ανθρώπων από την κοινωνία. Αξιοποιούμε την προσωπική επαφή και τα ψηφιακά εργαλεία για ενημέρωση, διαβούλευση και παραγωγή πολιτικής, δημιουργώντας θεματικά δίκτυα στα οποία οι πολίτες συνεισφέρουν με τη γνώση και την εμπειρία τους. Η δομή της ΕΛΑΣ περιλαμβάνει το Εθνικό Συμβούλιο, την Πολιτική Επιτροπή, το Κεντρικό Συντονιστικό και παράλληλα τους θεματικούς Τομείς για την επεξεργασία και παραγωγή εφαρμόσιμων πολιτικών. Στόχος μας δεν είναι ακόμα ένας μηχανισμός αναπαραγωγής προσώπων, αλλά ένας ανοιχτός, δημοκρατικός και αποτελεσματικός φορέας που αφουγκράζεται, τεκμηριώνει, αποφασίζει και λογοδοτεί.

Νίκος Τρίαντος, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών ΕΛΑΣ

(Νάτος και ο… νεωτερισμός: υβριδικό κόμμα. Δηλαδή, κόμμα και μη κόμμα, την ίδια στιγμή. Το «κόμμα» θα είναι ένας μηχανισμός μερικών εκατοντάδων ανθρώπων, που τους διόρισε ο αρχηγός. Αυτός μοιράζει και τα πόστα σε πρώτη φάση, ενώ σε επόμενη φάση θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός ώστε να εξασφαλίζονται οι ισορροπίες. Οι διορισμένοι θα γίνουν εκλεγμένοι, αλλά με διαδικασίες απόλυτα ελεγχόμενες. Το «μη κόμμα» θα δουλεύει μέσω Ιντερνετ. Σε μια φαλκιδευμένη διαδικασία που θα τους καλλιεργεί την ψευδαίσθηση της συμμετοχής. Κάπως έτσι θα βγάζουν και «αντιπρόσωπους» για το συνέδριο αποθέωσης του αρχηγού. Αλλά να μην μας τα πουλάνε αυτά για νεωτερισμό. Οταν τα έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης με το Ποτάμι, τον κορόιδευαν. Οτι τάχα αποκλείει τη ζωντανή επαφή, την τριβή και τη ζύμωση στις διαδικασίες βάσης και άλλα τέτοια ηχηρά. Το δρόμο του ακολουθούν. Εναν αρχηγοκεντρικό εκλογικό μηχανισμό στήνουν, ποντάροντας στη στήριξη που θα τους προσφέρουν ισχυρά μιντιακά συγκροτήματα και καπιταλιστικοί όμιλοι. Τα «μέλη» θα είναι για τη λάντζα. Θα παίρνουν τις εντολές στο Viber ή στο WhatsApp και θα τρέχουν να κάνουν τον χειροκροτητή του αρχηγού ή του υποψήφιου βουλευτή στις συγκεντρώσεις του και να μαζεύουν ψήφους πόρτα-πόρτα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo