Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη
  • Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!
  • Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)
  • Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν
Καταστολή

Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2023, 12:29

Αύριο, 10 Γενάρη του 2023, συνεχίζεται (4η συνεδρίαση) στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου συνεδριάζει το Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας η δίκη  των 11 αγωνιστών από την Τουρκία. Μια δίκη απλής οπλοκατοχής, που αναβαθμίστηκε σε δίκη εγκληματικής οργάνωσης και κατέληξε στην επιβολή τεράστιων ποινών κάθειρξης (χρόνος έκτισης 20 χρόνια) από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας στη δίκη του πρώτου βαθμού.

Ο αγωνιστής Ozen Sinan Oktay από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη για την κατοχή των όπλων επί εννιά ώρες. Στην τρίτη συνεδρίαση της κατ’ έφεση δίκης έκανε την εξής δήλωση:

«Από το λάθος μου (σ.σ. την κατοχή των όπλων για εννιά ώρες) καταδικάστηκαν οι δέκα συναγωνιστές μου και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό το λάθος μου. Μπροστά σας είναι οι απεργοί πείνας που διαμαρτύρονται για την άδικη αυτή απόφαση. Θα συνεχίσουν την απεργίας πείνας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εγώ δεν απεργώ γιατί έχω κάνει δύο μπάι-πας. Είμαι αριστερός και από το 1995 ζω στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας. Εφυγα από την Τουρκία για να αποφύγω τα βασανιστήρια. Δεν είμαι μέλος σε καμία οργάνωση.

Το σπίτι στην Αυλώνος 14 νοικιάστηκε από ένα πρόσφυγα που είχε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, για να υπάρξει ένας χώρος για τους πολιτικούς πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα. Εγώ έμενα στο στέκι του συλλόγου στη Τζαβέλα. Για τα όπλα που βρέθηκαν παίρνω εγώ την ευθύνη. Ενας γνωστός μου πρόσφυγας μου ζήτησε να κρύψω τα όπλα γα μερικές μέρες. Ημουν σίγουρος ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα χρησιμοποιούσε τα όπλα εναντίον της Ελλάδας. Οι συγκατηγορούμενοί μου δεν ήξεραν τίποτα για το τούνελ. Αυτό το τούνελ φτιάχτηκε από το φόβο.

Οι άνθρωποι που μένουν στη Τζαβέλα 3 προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολιτικούς πρόσφυγες και δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση DHKP-C. Και αυτοί που έμεναν στην Αυλώνος 14 δεν είχαν καμία σχέση με την οργάνωση. Αγαπώ και σέβομαι τον ελληνικό λαό. Η αλληλεγγύη δεν είναι έγκλημα. Εάν θέλετε να με καταδικάσετε για το λάθος που έκανα, θα ζήσω με αυτό το βάρος, αλλά δεν αντέχω να καταδικαστούν άλλοι άνθρωποι».

Αύριο, οι 10 αγωνιστές θα βρίσκονται στην 97η ημέρα απεργία πείνας, όπως την οργανώνουν αυτοί στην Τουρκία. Η 3η συνεδρίαση του δικαστηρίου έγινε στις 12 Δεκέμβρη του 2022. Η απόφαση του δικαστηρίου να γίνει η 4η συνεδρίαση μετά από 29 ημέρες, ενώ γνωρίζει ότι οι 10 από τους 11 αγωνιστές βρίσκονταν ήδη σε απεργία πείνας επί 68 ημέρες, έδειξε προκατάληψη και εμπάθεια.

Σχολιάζοντας την προηγούμενη συνεδρίαση σε άρθρο με τίτλο: Δεν είναι λαμόγια είναι αγωνιστές για την ελευθερία, γράφαμε μεταξύ άλλων:

  • Οι 10 από τους 11 αγωνιστές από την Τουρκία βρίσκονται σε απεργία πείνας μακράς διάρκειας εδώ και 68 ημέρες και το δικαστήριο του Κορυδαλλού (Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας) όρισε νέα δικάσιμο στις 10 Γενάρη!
  • Η εισαγγελέας Εφετών Ουρανία Σταθέα χαρακτήρισε, με προκλητικό τρόπο, «έμμεσο καταναγκασμό» της έδρας την τήρηση των πρακτικών της δίκης με φωνοληψία, που προβλέπεται ως υποχρέωση από το άρθρο 143 παρ. 1 του ισχύοντος ΚΠΔ!
  • Ξεπερνά κάθε πρόκληση το γεγονός ότι οι εφτά από τους έντεκα αγωνιστές συνελήφθησαν στις 20 Μάρτη του 2020 και κατηγορήθηκαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορία την οποία υιοθέτησε το δικαστήριο του πρώτου βαθμού, καταδικάζοντάς τους τον Ιούλη του 2021, ενώ 10 μήνες πριν από τη σύλληψή τους είχαν αθωωθεί από τη βασική κατηγορία της ασφαλίτικης κατασκευής, ότι ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης!
Εκτύπωση 🖨
11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕλεύθερος μετά από 40 χρόνια!

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Επόμενο άρθρο Λαγός ο Συρίγος ο υφυπουργός και ο Τσίπρας εθνικιστής και ξενόδουλος

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Σχετικά Αρθρα

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 12:01

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

Καταστολή 10 Φεβ 2026, 18:31

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

Καταστολή 10 Φεβ 2026, 10:44

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

Καταστολή 10 Φεβ 2026, 07:57

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

Καταστολή 9 Φεβ 2026, 14:23

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

Καταστολή 8 Φεβ 2026, 11:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

13 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

Ημέρα ερωτευμένων.

1901: Ο φοιτητής Πιοτρ Κάρποβιτς εκτελεί τον υπερσυντηρητικό υπουργό Παιδείας Μπογκολέμποφ (Ρωσία).

1901: Στρατιωτικός νόμος στη Μαδρίτη για καταστολή εξεγερμένων κατά της φορολογίας.

1902: Στρατιωτικός νόμος στην Τεργέστη καθώς οι απεργίες για μείωση του ωραρίου εργασίας εξελίσσονται σε αιματηρή εξέγερση.

1947: Αντάρτες καταλαμβάνουν τη Σπάρτη κι ελευθερώνουν τους 233 αριστερούς κρατούμενους στην πόλη.

1973: Αστυνομική εισβολή εναντίον 1.500 φοιτητών στο ΕΜΠ, άγριοι ξυλοδαρμοί, εκατό συλλήψεις, έντεκα παραπομπές.

1974: Συλλαμβάνονται τρία άτομα που μετέφεραν αντιδικτατορικές προκηρύξεις του ΚΚΕ εσ. από τη Δυτική Γερμανία.

1993: 120 χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- υπογράφουν στο Παρίσι σύμβαση για κατάργηση των χημικών όπλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο 17Ν

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • ΕΛΑ

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επικοινωνία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Όροι χρήσης

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Ποιοι είμαστε

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επικοινωνία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Όροι χρήσης

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo