Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Γενάρη
  • Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»
  • Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα
  • Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»
  • Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω
  • Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Οι Βούδες της ατομικής συμφεροντολογίας
Καταστολή

Οι Βούδες της ατομικής συμφεροντολογίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Μαρ 2021, 09:45

Χθες το βράδυ, δημοσιεύτηκε ανοιχτή επιστολή φοιτητών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Επικαλούνται «την συμπαράσταση και άμεση παρέμβασή σας στην πρωτοφανή κατάσταση που έχει προκύψει με την υπόθεση Κουφοντίνα». Σημειώνουν ότι «από τη στιγμή που εκτίεται κανονικά η ποινή ενός κρατουμένου, αυτός χρήζει σύμφωνης με το νόμο μεταχείρισης, ίσης με τους άλλους κρατούμενους». Τονίζουν ότι «ισχυρισμοί πολιτικών προσώπων, όπως ότι οι γιατροί θα είναι υπεύθυνοι για την κατάληξη του Δ. Κουφοντίνα, είναι παραπλανητικοί και αβάσιμοι», υπενθυμίζοντας  ότι «σύμφωνα με τις αποφάσεις διεθνών ιατρικών συνεδρίων περί ιατρικής δεοντολογίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και του ΟΗΕ και της Διεθνούς Αμνηστίας, η υποχρεωτική σίτιση αποτελεί ανθρώπινο βασανιστήριο και δεν νοείται ιατρική πράξη ενάντια στη θέληση του ασθενούς».

Και καταλήγουν: «Κάνουμε έκκληση λοιπόν σε εσάς ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ικανοποιήσετε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα για δίκαιη μεταχείριση. Ολα δείχνουν πως πλέον είναι στο χέρι σας να διασφαλίσετε το ύψιστο αγαθό της ανθρώπινης ζωής, ώστε να ανοίξετε ένα παράθυρο ελπίδας που αποσκοπεί στη βελτίωση του σωφρονιστικού συστήματος στην Ελλάδα. Κλείνοντας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους γιατρούς που έχουν αναλάβει την περίθαλψή του και αποφασίζουν να αρνηθούν την υποχρεωτική του σίτιση».

Από το περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής φαίνεται πως δεν πρόκειται για φοιτητές προσκείμενους πολιτικοϊδεολογικά στον ακροαριστερό ή τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Πρόκειται για ανθρώπους που απλά έχουν συγκλονιστεί με αυτά που πληροφορούνται καθημερινά. Ως άνθρωποι που διδάσκονται την ιατρική επιστήμη και έχουν ήδη επαφή με το χώρο του νοσοκομείου, μπορούν να αντιληφθούν την απελπισία των συναδέλφων τους στη ΜΕΘ της Λαμίας. Απελπισία, όχι επειδή βγαίνει ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-υπουργός και τους απειλεί ότι θα είναι υπεύθυνοι αν δεν σιτίσουν υποχρεωτικά τον Κουφοντίνα, αλλά επειδή βλέπουν έναν άνθρωπο να σβήνει καθημερινά μπροστά στα μάτια τους και οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον βοηθήσουν να παραμείνει στη ζωή, διότι ο ίδιος τους το απαγορεύει και είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τη βούλησή του.

Στις συνθήκες μιας απεργίας πείνας οι όροι αντιστρέφονται. Την πρωτοβουλία έχει ο απεργός πείνας και όχι οι γιατροί. Οι γιατροί απλώς είναι σε εγρήγορση να παρέμβουν, εάν και όταν τους το ζητήσει ο απεργός πείνας. Αυτή η αντιστροφή των όρων δημιουργεί τεράστια πίεση στους γιατρούς. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παγκόσμια ιατρικά συνέδρια έχουν ασχοληθεί κατ’ επανάληψη με το ζήτημα των απεργιών πείνας και έχουν εκδώσει ad hoc διακήρυξη γι’ αυτό (Διακήρυξη για τους απεργούς πείνας), την οποία συνεχώς επικαιροποιούν.

Είχαν, λοιπόν, έναν επιπλέον λόγο αυτοί οι 66 (αν τους μετρήσαμε καλά) φοιτητές και φοιτήτριες της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης να εμφανιστούν δημόσια με αυτή την ανοιχτή επιστολή προς την ΠτΔ. Μόνο που μιλούν «εις ώτα μη ακουούσης». Εχει γίνει και άλλα παρέμβαση με ανοιχτή επιστολή νομικών και πανεπιστημιακών στην ΠτΔ. Εγινε και η γνωστή παρέμβαση με τις εκκλήσεις στους λογαριασμούς της στα social media. Διαβάσουμε ότι παρά το συνεχές σβήσιμο των συνεργατών της, ο αριθμός των αναρτήσεων έφτασε τις 27.000! Εντυπωσιακός αριθμός, πράγματι. Εντυπωσική και η… κώφωση της ΠτΔ.

Η κ. Σακελλαροπούλου παραμένει… Βούδας. Στρατιωτάκι ακούνητο αμίλητο, όπως θα ‘λεγε και ο Πολύδωρας. Βλέπει μπροστά στα μάτια της να παραβιάζεται με τον πιο ωμό τρόπο η αστική νομιμότητα (νομικός είναι, το ξέρει πολύ καλά) και εξαιτίας αυτής της παραβίασης να οδηγείται προς το θάνατο ένας απεργός πείνας (ο πρώτος ιστορικά στη χώρα μας, ο πρώτος στην Ευρώπη μετά από τέσσερις δεκαετίες, ο πρώτος τον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα), αλλά αυτή… Βούδας. Δεν τοποθετείται ούτε καν έμμεσα: με μια διαρροή από το περιβάλλον της (γνωστά πράγματα στην αστική πολιτική).

Το ίδιο ισχύει για τον αρχιεπίσκοπο και τους δεσποτάδες του, τους φορείς της αγάπης, της φιλαλληλίας (λέμε τώρα). Ολόκληρο πρωτοσέλιδο του έφτιαξε η ΕφΣυν. Κάποιος θεολόγος επιστρατεύτηκε για να το γράψει, ώστε να περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κλισέ της χριστιανικής ιδεολογίας, περί αγάπης, συγχώρεσης και τα παρόμοια. Βούδας και ο Ιερώνυμος.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή των κοινωνιών που δημιουργούνται σοβαρές ρωγμές στο στρατόπεδο των κυρίαρχων. Είναι τότε που οι κυβερνήσεις (πάντοτε συγκυριακές στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες) ξεφεύγουν πολύ από τα όρια. Τότε, ακόμα και στο αστικό στρατόπεδο υπάρχουν συνειδήσεις που εξεγείρονται ή απλώς άνθρωποι και φορείς που δε θέλουν μια «σαλεμένη» κυβέρνηση να προκαλέσει γενικότερη ζημιά στο σύστημα. Τις τελευταίες εβδομάδες το βλέπουμε αυτό το φαινόμενο. Βλέπουμε μια κυβέρνηση να ενεργεί σαν να βρισκόμαστε σε συνθήκες εμφύλιου πολέμου, ενώ δε βρισκόμαστε σε τέτοιες συνθήκες. Και βλέπουμε ανθρώπους που φωνάζουν «μπάστα».

Οχι η Σακελλαροπούλου, όχι ο Ιερώνυμος. Αυτοί ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που κοιτάζουν μόνο το στενό συμφέρον τους. Η Σακελλαροπούλου «χρωστάει» στον Μητσοτάκη την εκλογή της και δε θέλει να του βάλει κανένα εμπόδιο. Του αφήνει το πεδίο εντελώς ελεύθερο από κάθε δική της -έστω και έμμεση- παρέμβαση. Ο Ιερώνυμος κάνει μπίζνες με την κυβέρνηση. Μιλάει δημόσια μόνο όταν πρέπει να υπερασπιστεί την κάστα του και τις μπίζνες της. Στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η σιωπή τους είναι πράγματι εκκωφαντική.

Οχι, δεν απευθύνουμε εμείς καμιά έκκληση είτε στη Σακελλαροπούλου είτε στον Ιερώνυμο. Απλώς, παρακολουθούμε, καταγράφουμε, ερμηνεύουμε. Λειτουργούμε (και) ως χρονικογράφοι, αφήνοντας υλικό για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο τελευταίο καταφύγιο των λυσσασμένων
Επόμενο άρθρο Η αρμοδιότητα των εισαγγελέων τελειώνει εκεί που αρχίζει η αρμοδιότητα των γιατρών

Σχετικά Αρθρα

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

Καταστολή 18 Ιαν 2026, 08:55

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

Καταστολή 3 Ιαν 2026, 08:48

«Ευρώπη σφίξε κι άλλο το ζωνάρι»: όταν η κτηνωδία βαφτίζεται «σταθερή πρόοδος»

Καταστολή 31 Δεκ 2025, 08:34
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

22 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

21 Ιαν 2026, 21:15
Διεθνή

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

21 Ιαν 2026, 19:10
Παιδεία

Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»

21 Ιαν 2026, 14:57
Κόντρες

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

21 Ιαν 2026, 14:44
Η παπάρα

Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή

21 Ιαν 2026, 12:38
Διεθνή

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

21 Ιαν 2026, 11:32
Παιδεία

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

21 Ιαν 2026, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

1925: Οι κατάδικοι θα χρησιμοποιούνται για έργα του δημοσίου. Ιδρύεται Αγροτική Φυλακή στην Τίρυνθα.

1933: Με εντολή του Ελευθέριου Βενιζέλου η χωροφυλακή χτυπά 3.000 απολυμένους εργάτες στη Νάουσα (τέσσερις νεκροί, είκοσι τραυματίες).

1955: Βίαια επεισόδια σε συζήτηση για τους φακέλους και τις διώξεις αριστερών. Ο βουλευτής του “Συναγερμού” Κ. Παπαδόπουλος άρπαξε από τα μαλλιά τον βουλευτή Διαμαντή, χτυπώντας και βρίζοντάς τον.

1973: Τρίτη δίκη της “Ελληνικής Αντίστασης” για σχεδιαζόμενη απόδραση του Αλέκου Παναγούλη, έντεκα καταδίκες.

1987 : Απόπειρα πραξικοπήματος κατά της Κορασόν Ακίνο (Φιλιππίνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητέ φίλε Israel, […] η σημερινή σου παρουσία αποκτά μια θετική διάσταση στο πλαίσιο των ήδη άριστων και στρατηγικών αμυντικών μας σχέσεων. Γιατί η αμυντική μας συνεργασία πλέον, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα: Από την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα και τις κοινές ασκήσεις μέχρι τη στρατηγική σύγκλιση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αμυντική τεχνολογία και βιομηχανία. […] Eνας άλλος πυλώνας συνεργασίας είναι η Τριμερής με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «3+1». Δηλαδή, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενικά, λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Oπως ξέρετε, στην περιοχή μας πολλά διακυβεύονται από αποσταθεροποιητικές πρακτικές, από αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου, από αμφισβήτηση του Δικαίου της Θάλασσας. Η Ελλάδα υπερασπίζεται την κυριαρχία της, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματά της, χωρίς να απειλεί οιονδήποτε, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε. […] Oπως είναι φυσικό, «εκμεταλλεύτηκα» την παρουσία του Υπουργού στην Αθήνα, ανταλλάξαμε απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, του υπογράμμισα τον σταθεροποιητικό και έντιμο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, διατηρώντας αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ και εγκάρδιες σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. […] Και, βέβαια, από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και υποστηρίξαμε το δικαίωμα σας, κύριε Υπουργέ, για αυτοάμυνα. Και στηρίζουμε το αίτημα για την επιστροφή της σoρού και του τελευταίου ομήρου. […] Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μεταξύ μας αποτελούν πάντα ένα σκαλοπάτι για τη βελτίωση των σχέσεων μας, αλλά λειτουργούν και ως σταθεροποιητικός παράγων για την ευρύτερη περιοχή.

Nικος Δένδιας

(Ο Δένδιας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον σφαγέα Ισραέλ Κατζ, δεξί χέρι του Νετανιάχου στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Και επέλεξε να μην πει ούτε δυο τυπικά λόγια «ίσων αποστάσεων». Πλήρης ταύτιση με τους σιωναζιστές. Τους οποίους είχε το θράσος να χαρακτηρίσει παράγοντα σταθερότητας της περιοχής! Ποιους; Αυτούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις μισές χώρες της περιοχής και που προβάλλουν απροκάλυπτα ως στρατηγικό τους στόχο το «Μεγάλο Ισραήλ», ένα αυτοκρατορικό μόρφωμα που θα καταπιεί χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Συρία, και θα διαμελίσει άλλες, όπως η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και η Τουρκία! Ο Δένδιας άκουσε -συγκατανεύοντας- τον Κατζ να λέει -δύο φορές μάλιστα- ότι Ελλάδα και Ισραήλ «μοιράζονται κοινές αξίες». Τον άκουσε να ονοματίζει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που και το ελληνικό κράτος έχει ψηφίσει. Παραβιάζοντας το διεθνές στάτους που αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας το Τελ Αβίβ. O ελληνικός λαός πρέπει να βάλει τέρμα σ’ αυτή την ντροπή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo