Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 14 Αυγούστου
  • Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)
  • Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο
  • Σαν σήμερα 13 Αυγούστου
  • Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Δικαιοσύνη-μαντρόσκυλο του κεφαλαίου
Καταστολή

Δικαιοσύνη-μαντρόσκυλο του κεφαλαίου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Οκτ 2006, 00:00
Ξεσαλωμένη η αστική Δικαιοσύνη σφίγγει όλο και περισσότερο τα λουριά, υπερασπιζόμενη ανοιχτά και χωρίς προσχήματα τα συμφέροντα της κεφαλαιοκρατίας. Ο εκλεκτός της ΝΔ, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρ. Κεδίκογλου, έφτασε στο σημείο να στείλει εγκύκλιο σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, με την οποία χαρακτηρίζει καταχρηστικές και πέραν των ορίων του νόμου τις δικαστικές αποφάσεις σε διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων, που ακυρώνουν απολύσεις εργαζόμενων.
 
Συγκεκριμένα, με την εγκύκλιό του ο Ρ. Κεδίκογλου χαρακτηρίζει μη νόμιμες τις αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων «όταν επιδιώκεται η παραμονή εργαζομένων στην υπηρεσία μέχρι την επίλυση των εργασιακών διαφορών μεταξύ αυτών και του εργοδότη, οπότε διατηρείται μια εργασιακή σχέση με πλήρη ικανοποίηση του δικαιώματος των αιτούντων, χωρίς να εξετάζεται το βάσιμο της απαιτήσεώς τους».
 
Να το κάνουμε «λιανά» μέσα από ένα παράδειγμα. Ενας εργοδότης απολύει έναν εργαζόμενο για συνδικαλιστική δράση (φαινόμενο συνηθισμένο). Ο εργαζόμενος θεωρεί την απόλυση παράνομη και προσφεύγει στα δικαστήρια που επιλύουν εργατικές διαφορές. Επειδή, όμως, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε δυο-τρία χρόνια, προσφεύγει ταυτόχρονα και στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να παραμείνει στην εργασία του μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή του επί της ουσίας. Είναι συχνό το φαινόμενο οι δικαστές να δίνουν αυτό το δικαίωμα στον εργαζόμενο. Δηλαδή, να υποχρεώνουν τον εργοδότη να τον κρατάει στη δουλειά μέχρι να δικαστεί η κύρια υπόθεση. Μάλιστα, αυτό έχει παρατηρηθεί σε υποθέσεις συμβασιούχων του Δημοσίου, που καλύπτουν πάγιες ανάγκες και έχουν κερδίσει τέτοιες υποθέσεις.
 
Ερχεται, λοιπόν, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ασκεί ωμό εκβιασμό πάνω στους δικαστές των κατώτερων βαθμίδων. Τους λέει ότι δεν πρέπει να κάνουν δεκτές αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, γιατί έτσι ικανοποιείται πλήρως το δικαίωμα των εργαζόμενων που παραμένουν στη δουλειά! Θεωρεί, δηλαδή, ότι ο εργοδότης πρέπει να έχει το δικαίωμα να απολύει εντελώς ανεξέλεγκτα και ο εργαζόμενος να περιμένει δυο και τρία χρόνια μέχρι να δικαιωθεί. Ποιος εργαζόμενος μπορεί να περιμένει τόσο καιρό; Οι περισσότεροι, όταν δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στη δουλειά μέσω των ασφαλιστικών μέτρων, θα παραιτηθούν και από την κυρίως αγωγή. Γιατί στο μεταξύ θα πρέπει να ψάξουν για άλλη δουλειά. Κι αν βρουν άλλη δουλειά, δεν θα την αφήσουν για να γυρίσουν στην προηγούμενη, που είχαν προβλήματα με τον εργοδότη τους.
 
Σ’ αυτό ακριβώς αποσκοπεί η παρέμβαση Κεδίκογλου. Οσο για το χαρακτηρισμό «ωμή παρέμβαση», που δώσαμε παραπάνω, δε νομίζουμε ότι χρειάζονται πολλές διευκρινίσεις. Οι διαφορές αυτές κρίνονται από δικαστές της πρώτης βαθμίδας, που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα, ν’ ανέβουν τα σκαλιά της ιεραρχίας στο δικαστικό σώμα. Οταν, λοιπόν, ο παντοδύναμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου έρχεται και τους λέει ότι παρανομούν όταν δικαιώνουν έναν εργαζόμενο στα ασφαλιστικά μέτρα και του επιτρέπουν να παραμείνει στη δουλειά μέχρι να εξεταστεί στην ουσία η εργατική διαφορά με τον εργοδότη του, πόσοι απ’ αυτούς θα έχουν το θάρρος να υπακούσουν σ’ αυτό που υπαγορεύει η συνείδησή τους; Ακόμα και αν δεν τους ενδιαφέρει η καριέρα, έχουν το φόβο ότι μπορούν να φάνε ένα «σουτ» από την πόλη που βρίσκονται και να ψάχνουν στο χάρτη για να βρουν τον τόπο της μετάθεσής τους.
 
Για ποια προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών μπορεί να γίνεται λόγος, λοιπόν; Και για ποια Δικαιοσύνη – αποκούμπι του απλού πολίτη, όπως αρέσκονται να λένε στις πανηγυρικές ομιλίες τους οι μεγαλοδικαστές και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι; Βλέπουμε εδώ, σε απλές περιπτώσεις, πόσο απροκάλυπτα παίρνει το μέρος των καπιταλιστών και του κράτους-εργοδότη η ηγεσία της Δικαιοσύνης.
 
Θέλετε να το δούμε και βαθύτερα; Το Σύνταγμα υποτίθεται πως υποχρεώνει το κράτος να μεριμνά ώστε οι πολίτες του να έχουν εργασία. Ο δικαστής που καλείται να εξετάσει μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενός απολυθέντα εργαζόμενου δεν αποφασίζει αυθαίρετα. Ακούει επιχειρήματα και από τη μια και από την άλλη πλευρά και θα δικαιώσει τον εργαζόμενο, αποφασίζοντας την (προσωρινή) παραμονή του στη δουλειά μόνο όταν έχει πειστεί ότι είναι βασιμότατα τα επιχειρήματα που επικαλείται ο εργαζόμενος για να αποδείξει ότι η απόλυσή του είναι παράνομη. Δεν διαπνέονται από φιλεργατικά ή φιλάνθρωπα αισθήματα οι δικαστές που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Το νόμο εφαρμόζουν, εκτιμώντας τα πραγματικά περιστατικά. Εκείνο που τους ζητείται από τον Κεδίκογλου είναι ν’ αφήσουν στην άκρη τα πραγματικά περιστατικά και να εφαρμόζουν το νόμο σε κάθε περίπτωση όπως συμφέρει τους εργοδότες. Ετσι, η διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα καταντήσει μια νομική διαδικασία κενή περιεχομένου. Θα ισχύει μόνο για άλλες διαφορές, αλλά όχι για παράνομες απολύσεις εργαζόμενων.
 
Στο μεταξύ, μαζί με τον Κεδίκογλου κινήθηκε και ο άλλος εκλεκτός της σημερινής κυβέρνησης, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, που άσκησε αναίρεση σε δικαστική απόφαση που είχε δικαιώσει συμβασιούχους του ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με την αναίρεση Σανιδά, το μοναδικό όργανο που μπορεί να κρίνει υποθέσεις συμβασιούχων είναι το ΑΣΕΠ! Τα δικαστήρια δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τέτοιες υποθέσεις και να δικαιώνουν συμβασιούχους, ακόμα και όταν οι συμβασιούχοι καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες! Δηλαδή, οι δικαστές θεωρούνται αναρμόδιοι!!
 
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΛεονταρισμοί εκ του ασφαλούς
Επόμενο άρθρο 33 μήνες φυλακή για πέντε δολοφονημένους εργάτες

Σχετικά Αρθρα

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

Καταστολή 12 Αυγ 2026, 09:42

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

Καταστολή 9 Αυγ 2026, 12:30

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

Καταστολή 7 Αυγ 2026, 05:16

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

Καταστολή 3 Αυγ 2026, 09:41

Πήγαν να ζητήσουν άσυλο και τους συνέλαβαν

Μια μητέρα με δύο μικρά παιδιά οδηγήθηκε σε κρατητήριο και αντιμετώπισε απέλαση – Μια έγκυος γυναίκα και ο σύντροφός της κρατήθηκαν χωρίς καταγραφή επί σχεδόν έναν μήνα!

Καταστολή 28 Ιούλ 2026, 09:52

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

Καταστολή 23 Ιούλ 2026, 10:12
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

Πορτογαλία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1385).
Πακιστάν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1947).
Μπαχρέιν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).
1909: Στρατιωτικό κίνημα στο Γουδί.
1941: Συστήνονται ειδικά δικαστήρια εναντίον των κομμουνιστών στη Γαλλία.
1949: Εκτελούνται ο πρόεδρος Χουσνί Ζαγίμ και ο πρωθυπουργός Μόχσεν αλ-Μπαράλι της Συρίας μετά από νέο στρατιωτικό πραξικόπημα.
1954: Εκτελείται ο Νίκος Πλουμπίδης.
1956: Πεθαίνει ο Bertolt Brecht.
1974: «Αττίλας 2» στην Κύπρο – Αποχωρεί η Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.
1988: Μέλη της 17Ν εισβάλλουν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και αφού κλειδώνουν αστυνομικούς στο κρατητήριο αφαιρούν όπλα και πυρομαχικά.
1994: Συλλαμβάνεται στο Σουδάν ο Κάρλος (Ιλιτς Ραμίρες Σάντσες).
1996: Δολοφονείται ο Σολωμός Σολωμού στην πράσινη γραμμή της κατεχόμενης Κύπρου από τούρκους στρατιώτες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι Η.Π.Α. έχουν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! Ο Ναυτικός Αποκλεισμός μας αποκαλείται, από όλους, «ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ», και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει το Ιράν γι’ αυτό. Δεν έχουν Ναυτικό, δεν έχουν Πολεμική Αεροπορία, οι εναπομείναντες στρατιώτες τους παραμένουν απλήρωτοι, το ΙRGC (Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης) έχει αποδεκατιστεί και τρέπεται σε φυγή, και η «Ηγεσία» τους είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αβέβαιη! Δεν έχουν Χρήματα – η χώρα τους είναι «ρημαγμένη». Το μόνο που έχουν είναι ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και 300% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, και η κατάσταση χειροτερεύει! Το Ιράν είναι πλέον μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, Οχι Πια ο Νταής της Μέσης Ανατολής. Δόξα στον Αλλάχ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ

Truth Social

(Ανάμεσα σε δεκάδες αναρτήσεις προσωπικής υποστήριξης [endorsement] διάφορων ρεπουμπλικανών υποψήφιων για τη Βουλή, τη Γερουσία, θέσεις Κυβερνήτη και πολιτειακού εισαγγελέα, στις οποίες κυριαρχεί το… πλούσιο λεξιλόγιό του [τέσσερα επίθετα εναλλάσσονται: fantastic, incredible, tremendous, great], πετάει και μια ανάρτηση για τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ενας λογικός άνθρωπος τη διαβάζει και τρίβει τα μάτια του, ψιθυρίζοντας: μα τι λέει ο ξεμωραμένος; Ας αναλογιστούμε, όμως, ότι η ίδια η συνθήκη της επικράτησης του Τραμπ αρχικά στο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μετά σε πανεθνικό εκλογικό επίπεδο – που αφορά μόλις το ένα τρίτο όσων έχουν δικαίωμα ψήφου – στηρίζεται σε μια βάση παραλογισμού, ανορθολογισμού, τερατολογίας, σκοταδισμού. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό έτοιμο να πιστέψει ό,τι «φίδια» του πει ο Τραμπ. Αυτό το κοινό θέλει να κρατήσει ενεργό ώστε να πάει να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη και να μειώσει τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών. Τι να τους πει; «Δυστυχώς, χάσαμε τον πόλεμο κατά του Ιράν»; Δε γίνεται. Να τους πλακώσει σε αναλύσεις για τη «ρευστότητα» και την «πολυπλοκότητα» της κατάστασης; Ούτε ο ίδιος μπορεί να κάνει τέτοιες αναλύσεις, ούτε αυτοί τις καταλαβαίνουν. Θα πετύχαινε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει. Τους πλακώνει λοιπόν στην τερατολογία και στο φιδεμπόριο. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια «φίδια» – όπως διδάσκει το δόγμα Γκέμπελς – στο τέλος κάποιοι μπορεί να τον πιστέψουν. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει. Κι αν μέχρι τον Νοέμβρη έρθει σε συμφωνία, ικανοποιώντας τις – παλιές και νέες – απαιτήσεις του Ιράν, αυτός θα  πλακωθεί σε νέα ψέματα: «νίκησα το Ιράν, άνοιξα το Ορμούζ». Τα υπόλοιπα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία δε θα τα αναφέρει, με τη βεβαιότητα ότι μεγάλο μέρος των φανατικών του MAGA δε θα δώσει σημασία. Γι’ αυτό και οι Δημοκρατικοί, που ως κόμμα έχουν τα χάλια τους, δεν προσπαθούν τόσο να πάρουν κόσμο από το MAGA, όσο να πάρουν κόσμο από την αποχή και να τον οδηγήσουν στην κάλπη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo