Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;
  • Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;
  • Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;
  • Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»
  • Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα
  • Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Η Χρύσα Χοτζόγλου δεν είναι μόνη
Εργατικά Παιδεία

Η Χρύσα Χοτζόγλου δεν είναι μόνη

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Μάι 2025, 08:33

Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου, εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά η δικαστική προσφυγή κατά της Δυνητικής Αργίας στην οποία τέθηκε, με προσωπική παρέμβαση Πιερρακάκη, η αγωνίστρια εκπαιδευτικός Χρύσα Χοτζόγλου.

Η αργία στη Χρύσα Χοτζόγλου αποτελεί ένα τρομοκρατικό μήνυμα προς όλους τους εκπαιδευτικούς, που εδώ και τέσσερα χρόνια δίνουν έναν επίμονο, αποφασιστικό αγώνα ενάντια στην επιστροφή του επιθεωρητισμού, που ευσχήμως αποκαλείται «αξιολόγηση» και αποτέλεσε και αποτελεί μία από τις προβεβλημένες «μεταρρυθμίσεις» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γιατί εκτός από την επιβολή «σιγής νεκροταφείου» συναρτάται με την κατάταξη-κατηγοριοποίηση σχολείων, την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Με τον αγώνα τους οι εκπαιδευτικοί έχουν στραπατσάρει την «πετυχημένη» εικόνα του απερχόντα υπουργού Παιδείας Πιερρακάκη, όπως κατεδάφισαν και την εικόνα της πρώην υπουργού Κεραμέως, η οποία στιγματίστηκε ως η πλέον μισητή υπουργός Παιδείας των τελευταίων ετών.

Ο Πιερρακάκης είχε κυριολεκτικά «χάσει τη μπάλα» στο ζήτημα της αξιολόγησης, γι’ αυτό και έκανε κινήσεις πανικού. Εξ ου και η χουντικής έμπνευσης απόφαση να θέσει σε Δυνητική Αργία την εκπαιδευτικό Χρύσα Χοτζόγλου για συνδικαλιστικούς λόγους, πετώντας στα σκουπίδια ακόμα και την απόφαση του Πειθαρχικού που με ψήφους 5-0 την είχε απαλλάξει. Την προκλητική αυτή απόφαση, πρέπει να τη δούμε σε συνάρτηση και με την πλήρη αποτυχία του στον τομέα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπου καταρρέει το κυβερνητικό αφήγημα και αποδεικνύεται στην πράξη ότι πρόκειται για «μετενσάρκωση» των εγχώριων κολλεγίων.

Στο κάδρο μπαίνει αναπόφευκτα ο Μητσοτάκης, εμπνευστής αυτής της πολιτικής, όσο κι αν πασχίζουν οι σφουγγοκωλάριοί του και τα παπαγαλάκια των Μέσων Παραπληροφόρησης να τον απαλλάξουν. Το μίσος του ενάντια στην δημόσια εκπαίδευση και τους ανθρώπους της είναι μεγάλο και δεν κρύβεται. Γι’ αυτό, κυνικός και προκλητικός όπως πάντα, ο Μητσοτάκης απειλεί με απολύσεις τους εκπαιδευτικούς που «επί της αρχής» είναι ενάντια στην αξιολόγηση, θυμίζοντας μετεμφυλιακές καταστάσεις, όπου διωκόταν το φρόνημα και απολύονταν οι «χαρακτηρισμένοι» αριστεροί, οι κομμουνιστές δημόσιοι υπάλληλοι μόνο και μόνο για τις ιδέες τους.  

Το πογκρόμ ενάντια στους εκπαιδευτικούς, με χιλιάδες παραπομπές σε πειθαρχικά (πάνω από 2.000) και ειδικά το θέσιμο της Χρύσας Χοτζόγλου ένα βήμα πριν την απόλυση (την πρώτη ίσως απόλυση εκπαιδευτικού μετά τη χούντα) πρέπει να σημάνει γενικό συναγερμό και να ενεργοποιήσει την συμπαράσταση και συμπαράταξη όλης της εργαζόμενης κοινωνίας.

Για σήμερα έχει αποφασιστεί στάση εργασίας 11:00-14:00 από την ΕΛΜΕ Πειραιά, ενώ δεκάδες εκπαιδευτικά σωματεία καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά.

Ανακοίνωση των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Συσπειρώσεων Κινήσεων ΔΕ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/05 ΣΤΙΣ 11:30π.μ.

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Κολοκοτρώνη 55 (κοντά στον σταθμό μετρό «Δημοτικό Θέατρο»)

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/5 ΣΤΙΣ 9:00π.μ. ΣΤΟ ΣΤΕ

Την Παρασκευή 09/05 εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά η πρώτη δικαστική προσφυγή (Προσωρινή Διαταγή) ενάντια στην απαράδεκτη, αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση του πρώην υπουργού, Κ. Πιερρακάκη, για Δυνητική Αργία της συναδέλφισσας Χρύσας Χοτζόγλου, η οποία διώκεται για την συνδικαλιστική της δράση. 

Καλούμε όλους/-ες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Διοικητικό Εφετείο, για να στηρίξουμε το αίτημα για παύση της δυνητικής αργίας και να απαιτήσουμε να γυρίσει ΤΩΡΑ η Χρύσα στην δουλειά της, στο σχολείο και τους μαθητές της! Να ανακληθεί η απαράδεκτη υπουργική απόφαση που την έθεσε σε αργία! 

Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ, μέσω των δηλώσεων του ίδιου του πρωθυπουργού, οξύνουν την επίθεση απέναντι στη σθεναρή αντίσταση του εκπαιδευτικού κινήματος. Επιδιώκουν να ανοίξουν τη συζήτηση για «απομακρύνσεις» και απολύσεις από το δημόσιο σχολείο. Απειλούν τις/τους απεργούς εκπαιδευτικούς ακόμη και για το φρόνημά τους, την σκέψη τους και την συνδικαλιστική τους δράση. Χιλιάδες εκπαιδευτικοί όμως συνεχίζουν έναν αγώνα που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν κάμπτεται! Έχουν δηλώσει απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση, κόντρα στην τρομοκρατία, τα παράνομα πειθαρχικά, τη δυνητική αργία, τις καθαιρέσεις και κάθε αυταρχικό μηχανισμό. 

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουμε την αντίστασή μας στην εμπορευματοποίηση και κατηγοριοποίηση του σχολείου, στην μετατροπή του σε εξετασιοκεντρικό κάτεργο, στην καταπάτηση της δημοκρατίας και της ισότητας στους συλλόγους διδασκόντων με διευθυντές/ντριες managers που αποφασίζουν και διατάσσουν. Συνεχίζουμε να παλεύουμε ενάντια στην υποχρηματοδότηση και διεκδικούμε χρήματα για υγεία και παιδεία και όχι για το σφαγείο του πολέμου και τους εξοπλισμούς. Αγωνιζόμαστε ενάντια στις συγχωνεύσεις, τα 25άρια τμήματα, το πετσοκομμένο προσωπικό. 

Οι διαρκείς αγώνες μας τους έχουν χαλάσει τα σχέδια στην προώθηση των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην εκπαίδευση! Φοβούνται την ελευθερία λόγου και την συνδικαλιστική δράση! Αυτό επιδιώκουν να χτυπήσουν θέτοντας σε δυνητική αργία την Χρύσα, εξαπολύοντας πογκρόμ διώξεων, ποινικοποιώντας το φρόνημα!

ΔΕΝ θα τους περάσει! Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!

Στηρίζοντας το αίτημα της Χρύσας στο διοικητικό εφετείο, διεκδικούμε την ελευθερία σκέψης και περιφρουρούμε συνδικαλιστικά δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αίμα! Δίνουμε με την δυναμική μας παρουσία απάντηση στις απειλές του πρωθυπουργού! 

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ Παρασκευή 09/05, 11:30 ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Επίσης , ο ΠΑΝΣΥΕΡ ΕΟΠΥΥ και η ΠΟΠΟΚΠ καταγγέλλοντας την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ να προχωρήσουν σε εκχώρηση του ελεγκτικού έργου σε ιδιωτικούς φορείς , πρακτική που πλήττει ευθέως τον δημόσιο χαρακτήρα του Οργανισμού και βάζει σε κίνδυνο την ποιότητα , τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη στο σύστημα υγείας, υπέβαλαν προσφυγή στο ΣτΕ κατά της ανάθεσης , η οποία εκδικάζεται στις 9/5/2025. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι δίνουμε δυναμικό “παρόν” την Παρασκευή 9/5 στις 9:00π.μ. στο ΣτΕ.

Εκτύπωση 🖨
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 9 Μάη

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

Επόμενο άρθρο 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

Σχετικά Αρθρα

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

Παιδεία 21 Σεπ 2026, 08:34

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

Παιδεία 16 Σεπ 2026, 05:38

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 21:36

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

Παιδεία 15 Σεπ 2026, 21:31

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 12:01

Τσίπρας για εκπαίδευση: Υποσχεσιολογία και παλιές συνταγές της εποχής Γαβρόγλου με αντιδραστικά υλικά

Παιδεία 13 Σεπ 2026, 10:05
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

21 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
Διεθνή

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

20 Σεπ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

20 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

19 Σεπ 2026, 00:01
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
Κόντρες

Κουλοτούμπα

18 Σεπ 2026, 14:04
Πολιτισμός

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

18 Σεπ 2026, 10:18
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

Ημέρα ειρήνης.

Ημέρα της νόσου του Alzheimer.

Ημέρα ελεύθερου λογισμικού.

Ημέρα ευρωπαϊκής συνεργασίας.

Μάλτα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964).

Φιλιππίνες: Ημέρα ευχαριστιών.

1939: Δολοφονείται από εθνικοσοσιαλιστές ο αγγλόφιλος ρουμάνος πρωθυπουργός Αρμάντ Καλινέσκου.

1949: Δημιουργείται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία Γερμανίας.

1956: Απαγχονίζονται στις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας από τους Αγγλους οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Μιχαήλ Κοτσόφτας, Στέλιος Μαυρομάτης και Ανδρέας Παναγίδης.

1969: Ανατίναξη πύργου της ΔΕΗ στη γραμμή Χαλκηδόνας-Αλιβερίου με αποτέλεσμα διήμερη διακοπή λειτουργίας της (ΕΔΚ).

1974: Νομιμοποιείται το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

1980: Εισβολή του Ιράκ στο Ιράν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Εφετείο 17Ν

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • ΕΛΑ

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Επικοινωνία

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Όροι χρήσης

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Ποιοι είμαστε

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Επικοινωνία

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

  • Όροι χρήσης

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

    Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo