Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
  • Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»«Εγραψε» και την Κομισιόν ο Μητσοτάκης
Κόντρες

«Εγραψε» και την Κομισιόν ο Μητσοτάκης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Μαρ 2023, 13:09

Μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβούλιου, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις αποκάλυψε ότι στις 14 Φλεβάρη η Κομισιόν ζήτησε από την Αθήνα γραπτές «διευκρινίσεις» για τις εξαγωγές του παράνομου κατασκοπευτικού λογισμικού Predator στο Σουδάν και τη Μαδαγασκάρη. Ακόμα όμως δεν έχει πάρει απάντηση. 

Κι ούτε πρόκειται να πάρει απάντηση, συμπληρώνουμε εμείς. Για ευνόητους λόγους. Αλλά και η Κομισιόν δεν τραβάει κανένα ζόρι. Εγραψε μια τυπική επιστολή, για να μην την κατηγορούν ότι δεν κάνει τη δουλειά της, και την πέταξε σε κάποιο συρτάρι για να διασκεδάζουν οι αράχνες. Ενώ αν ήταν για κάνα οικονομικό θέμα, π.χ. για το ξεπούλημα κάποιας ελληνικής κρατικής επιχείρησης, νέφτι στον κώλο –που λέει ο λόγος- θα του έβαζε του Μητσοτάκη.

Σύμπτωση;

Μια μέρα μετά τις «αποκαλύψεις» για το «δίκτυο τρομοκρατών» που έδωσε η Μοσάντ στην ΕΥΠ/ΚΥΠ και «εξάρθρωσε» η Αντιτρομοκρατική, συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ και ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων Spike Nlos από το Ισραήλ. Συγκεκριμένα, θα αγοραστούν 17 αυτοκινούμενα συστήματα για το Στρατό Ξηράς με 300 βλήματα, 9 συστήματα για τα ελικόπτερα Apache AH-64A με 100 βλήματα για την Αεροπορία Στρατού, 4 συστήματα για τις κανονιοφόρους «Μαχητής» και 4 συστήματα για τα ταχύπλοα MARK-V με 55 βλήματα συνολικά. Κόστος δεν ανακοινώθηκε αλλά πρόκειται για χοντρή παραγγελία που θα δώσει δουλειά για καιρό στη σιωνιστική πολεμική βιομηχανία (το πρώτο σύστημα θα παραδοθεί μετά από ενάμιση χρόνο). Πώς να μην υποπτεύεται κανείς ότι το «τρομοκρατικό δίκτυο» είναι μέρος του «ντιλ» για τα όπλα; Ούτε είναι τυχαίο, βέβαια, ότι ο Μητσοτάκης έσπευσε να κλείσει την παραγγελία αφού είχε ανακοινώσει το χρόνο των εκλογών. Μην πάει ο νους σας στις… αθέατες πλευρές τέτοιων «ντιλ». Απλά ο άνθρωπος δεν ήθελε ν’ αφήσει… εκκρεμότητες στην επόμενη κυβέρνηση.

Σύμπτωση, σύμπτωση!

Δύο βιβλία έχει προλογίσει ο Κώστας Καραμανλής ο δάμαλος τους τελευταίους μήνες. Ενα του Μανώλη Κοττάκη και ένα του Γιώργου Χαρβαλιά. Kαι οι δύο είναι αρθρογράφοι του Συγκροτήματος Φιλιππάκη και πρωταγωνιστούν σε μια εκστρατεία απαξίωσης του Μητσοτάκη, τον οποίο θεωρούν τελειωμένο, προεξοφλούν την ήττα του στις εκλογές και έμμεσα ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ για να επανέλθει το κόμμα στη γαλάζια κοιτίδα του. Το γεγονός είναι ασφαλώς… συμπτωματικό.

Tρένο!

«Οι εξαγωγές πηγαίνουν τρένο», είπε ο Μητσοτάκης κάποια στιγμή στην προεκλογική φιέστα του Γέρακα. Και χασκογέλαγε, με το δικό του μοναδικό τρόπο. 

Δεν το σκέφτηκε, ούτε του είπε κανείς να μη χρησιμοποιεί στις μεταφορικές εκφράσεις τη λέξη τρένο; Ωχ, καημένε, ποιος ασχολείται πια με το έγκλημα στα Τέμπη; Μόνο οι οικογένειες που έθαψαν τα απανθρακωμένα και διαμελισμένα σώματα των παιδιών τους. Και κάποιοι… κολλημένοι αριστεροί.

Last Dance

«Last dance» έγραψε ο Ανδρουλάκης στο Twitter, βάζοντας και βιντεάκι από την τελευταία ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο. Μην βιαστείτε να ανακαλύψετε αναφορά στη μεγάλη επιτυχία του Καρβέλα και της Βίσση(ς). Διότι τι έλεγε το ποπ ανοσιούργημα; «Σε μια νύχτα θα ‘χουν όλα τελειώσει κτλ. κτλ.». Κι ο Ανδρουλάκης, ως γνωστόν, δεν έχει σκοπό να τελειώσει τη νύχτα της 21ης Μάη του 2023 (εκτός αν έχει και δεν μας το λέει). Οπότε η μόνη αναφορά που απομένει είναι αυτή στο ντοκιμαντέρ για την καριέρα του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν. Λάτρης του μπάσκετ ο Ανδρουλάκης (το πλήρωσε με ένα βαρύ τραύμα στο πόδι, όπως θυμόμαστε), λέτε να επιχείρησε να συγκριθεί με τον Air Jordan; Οταν θεωρεί τον εαυτό του… υποψήφιο πρωθυπουργό, γιατί να μη συγκριθεί και με τον Τζόρνταν; Εκτός αν η αναφορά ανήκει στην κατηγορία «γράφουμε και καμιά μακακία για να περάσει η ώρα».

Παρακαλώ να σταματήσετε να γελάτε. Δηλαδή ποιον θέλατε να κρεμάσει στο γραφείο του ο γίγαντας Γιάννης Αμανατίδης, τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Δεν ξέρουμε αν έχει παραχθεί μαζικά η αφίσα του Τσίπρα με το… γαμάτο σύνθημα, αλλά από την… εθνική υπερηφάνεια που αποπνέει το δεύτερο σκέλος του συνθήματος υποπτευόμαστε ότι  την έκανε ειδική παραγγελία ο γίγαντας Αμανατίδης. Δεν είναι δύσκολο, άλλωστε, καθώς αυτό το στιλάκι βγαίνει με μια απλή κίνηση στο Photoshop και γι’ αυτό είναι γεμάτο το Διαδίκτυο από αφίσες διάφορων περασμένες από το φίλτρο… αστρόσκονη. Αλλο είναι το πρόβλημά μας. Ο Γιάννης είναι γνωστός (και) για τη βαθιά θρησκευτική του πίστη, την οποία όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ αλλά τη διατυμπανίζει (τη διατυμπάνιζε και όταν ήταν υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος και για τις σχέσεις με το ανά την υφήλιο ορθόδοξο ιερατείο). Θα περιμέναμε, λοιπόν, στη φωτογραφική σύνθεση να υπάρχει και μια –μικρή έστω- εικόνα της Παναγιάς (ο τόνος στη λήγουσα, σύντροφοι διορθωτές) ή έστω του αϊ-Δημήτρη που είναι και πολιούχος της Θεσσαλονίκης όπου εκλέγεται ο Γιάννης.

Ανύπαρκτος ο δήθεν μεγαλολομπίστας

Στο Λευκό Οίκο έγινε η καθιερωμένη ετήσια δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Ο Μπάιντεν μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενος από τον Ελπιδοφόρο (έτσι γίνεται πάντοτε). Το ζεύγος Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον είχε τον πρώτο λόγο, ως πολιτογραφημένοι Ελληνες (αναμενόμενο, πού θα βρισκόταν περισσότερο γκλάμορ;). Ξέρετε τι μας έκανε εντύπωση; Οτι στη σύντομη ομιλία που είχαν γράψει για τον Μπάιντεν, υπήρξε αναφορά στον πεθαμένο γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνις, στον παπά Αλέξανδρο Καρλούτσο, στους λομπίστες Αντι και Μάικ Μάνατος, στον πανεπιστημιακό Ντένις Ασάνις, ακόμη και στον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ («έχουμε έναν κύριο που κάθεται εκεί που νομίζω ότι πρέπει να είναι Ελληνας» είπε ο Μπάιντεν – το λες και καρφί), αλλά το όνομα του Εντι Ζεμενίδις, που εμφανίζεται ως μεγαλολομπίστας που δουλεύει για τα «εθνικά συμφέροντα», δεν ακούστηκε. Προφανώς είναι ανύπαρκτος για τον Λευκό Οίκο, αλλά ο τύπος ξέρει «να δουλεύει καλά τη μηχανή» σε Ελλάδα και Κύπρο, κυρίως με προβοκατόρικες «ειδήσεις».

Ταξική μεροληψία Μητσοτάκη

Ο Κώστας Καραμανλής ο κούτσικος θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ λένε όλες οι πληροφορίες. Ποιος θα την πληρώσει; Ο Θέμης ο Χειμάρας, ο φωτοτύπης από τη Φθιώτιδα, που πήρε κάποιες ψιλοδουλειές για το μαγαζί ενόσω ήταν βουλευτής. Ταξική μεροληψία, Θέμη μου. Οι μικροί την πληρώνουν πάντα, ενώ τα τζάκια δεν τα πειράζει κανένας. Ο Θέμης, πάντως, γνήσιος στρατιώτης της παράταξης, ήταν παρών στην περατζάδα του Κούλη στη Λαμία. Στο κάτω-κάτω, δε χάνει και τίποτα. Με τη ΝΔ να βγάζει λιγότερους βουλευτές και με Σταϊκούρα-Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας, μάλλον δε θα έβγαινε αυτή τη φορά. Την επόμενη μπορεί να επανέλθει, καθώς θα έχει λήξει η… ποινή του.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΦτηνιάρης προβοκάτορας
Επόμενο άρθρο Της διαπλοκής το κάγκελο

Σχετικά Αρθρα

Είναι φασίστας και το ξέρει

Κόντρες 12 Σεπ 2025, 14:14

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

Κόντρες 9 Σεπ 2025, 21:02

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

Κόντρες 8 Σεπ 2025, 13:01

Γεννήθηκε ο πρώτος φυλακισμένος Γιάχια

Κόντρες 4 Σεπ 2025, 14:20

Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Κόντρες 2 Σεπ 2025, 21:59

Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας αρθρογράφος;

Κόντρες 30 Αυγ 2025, 12:28
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo