Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο
  • Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)
  • Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς
  • Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες
  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων
  • Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εχει duty free η Γάζα;
Διεθνή

Εχει duty free η Γάζα;

Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιαν 2025, 11:27

Από τις λίγες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αμέσως μετά την παράδοση των τριών γυναικών αιχμάλωτων από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στον Ερυθρό Σταυρό, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι κρατούσαν από μια μικρή χάρτινη σακούλα, σαν αυτές που φέρουν οι ταξιδιώτες των διεθνών πτήσεων, που συνηθίζουν να αγοράζουν κάτι από τα duty free των αεροδρομίων. Μία γυναίκα, μάλιστα, φορούσε στο λαιμό της ένα κολιέ, τουριστικού τύπου, που αποτελούταν από σημαιούλες και χάρτες της Παλαιστίνης.

Τα διεθνή Μέσα σχολίασαν ότι οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ έδωσαν αναμνηστικά στις πρώην αιχμάλωτές τους. Τα σιωνιστικά Μέσα άρχισαν να αφρίζουν από λύσσα: «Εκμετάλλευση», «ψυχολογικός εκβιασμός», «ψυχολογική πλύση εγκεφάλου από κτήνη» και άλλα παρόμοια… γλαφυρά. Φρόντισαν, μάλιστα, να θολώσουν τις σακούλες, για να μην φαίνεται το λογότυπο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ.

Το βίντεο των Αλ-Κασάμ κυκλοφόρησε πολύ πιο σύντομα απ’ όσο εμείς το περιμέναμε και έλυσε όλες τις απορίες. Δείτε το:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/Qasam_video_release_hostages_19-1-25.mp4

 

Παρακολουθήστε: Η πρώτη ομάδα αιχμαλώτων σιωνιστών παραδόθηκε στη Λωρίδα της Γάζας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της συμφωνίας “Κατακλυσμός του Αλ-Ακσά” για την ανταλλαγή αιχμαλώτων.
—
Σημείωση:
Οι Αλ-Κασάμ παρέδωσαν στις αιχμάλωτες πιστοποιητικά με τίτλο “Απόφαση για την απελευθέρωση αιχμαλώτου”, επισημαίνοντας ότι η Αντίσταση ενεργούσε με τους δικούς της όρους.

0:35 – Τακμπίρ του Εΐντ.

0:44 – “Χαιρετισμοί στις Ταξιαρχίες Ιζελντίν!”

1:25 – Εγγραφα του Ερυθρού Σταυρού που επιβεβαιώνουν ότι παρέλαβαν τους σιωνιστές αιχμαλώτους.

1:54 – [Μαχητής προς το λαό] “Η παρουσία σας στη βόρεια Γάζα οδήγησε στη νίκη μας”.

Το βίντεο δείχνει ότι οι αιχμάλωτες παίρνουν με ευχαρίστηση τα δώρα που τους προσφέρουν οι μαχητές Αλ-Κασάμ. Φαίνεται, δε, να έχουν οικειότητα με τους μαχητές που είναι δίπλα τους. Μία από τις κρατούμενες, την ώρα που κατεβαίνει από το βανάκι των Κασάμ για να επιβιβαστεί στο τζιπ του Ερυθρού Σταυρού, χτυπάει φιλικά στο χέρι έναν Παλαιστίνιο που επιβλέπει τη μεταφορά.

Προφανώς, πρόκειται για τους μαχητές της περίφημης Μονάδας Σκιών, που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των αιχμάλωτων. Οι αιχμάλωτες πέρασαν 15 μήνες μαζί μ’ αυτούς τους μαχητές, που είναι άνθρωποι μορφωμένοι, πολύγλωσσοι, με διδακτορικά. Και γιατί να μην αισθάνονται ευγνωμοσύνη γι’ αυτούς τους ανθρώπους; Τόσοι αιχμάλωτοι και αιχμάλωτες σκοτώθηκαν από τους σιωναζιστικούς βομβαρδισμούς, ενώ αυτές γλίτωσαν. Γλίτωσαν χάρη στην προστασία που τους προσέφεραν αυτοί οι μαχητές.

Οι κρατούμενες, λοιπόν, πήραν τη σακούλα που περιείχε το αποφυλακιστήριό τους, ένα χάρτη της Παλαιστίνης, φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας και κάποια αναμνηστικά σαν το κολιέ που η μία απ’ αυτές φόρεσε στο λαιμό της. Μόνη της το φόρεσε, δεν την υποχρέωσε κανένας. Κάθε σακούλα περιείχε, επίσης, «Πιστοποιητικό αποφοίτησης από τη Γάζα», που συνοδευόταν από πίνακα βαθμών στην εκμάθηση της αραβικής γλώσσας!

Ναι, οι «Σκιές» έκαναν μαθήματα αραβικών στις αιχμάλωτες! Ολοι μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό για κάποιον/α που βρίσκεται σε μια -έτσι κι αλλιώς οδυνηρή- αιχμαλωσία, η οποία γινόταν πιο οδυνηρή από το φόβο του θανάτου από τους σιωναζιστικούς βομβαρδισμούς. Μια σύγκριση με τα βασανιστήρια που υφίστανται οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές αρκεί. Δείτε την εικόνα της Χαλίντα Ζαράρ, μόλις αποφυλακίστηκε χτες τη νύχτα, και συγκρίντε την με την εικόνα των τριών ισραηλινών αιχμάλωτων που ήταν μια χαρά στην υγεία τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/HalidaJarrar_free_19-1-25.mp4

Η απελευθέρωση των τριών πρώτων αιχμάλωτων έγινε με όλους τους διεθνείς τύπους. Συντάχτηκαν αποφυλακιστήρια, τα οποία υπογράφτηκαν από τον επικεφαλής των Αλ-Κασάμ και τον επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού. Κάθε κρατούμενη παρέλαβε το αποφυλακιστήριό της, που αναφέρει τα στοιχεία ταυτότητάς της, πού και πότε συνελήφθη και πότε αποφυλακίζεται. Η υπογραφή αυτών των εγγράφων αποτελεί και μια οιονεί διεθνή αναγνώριση των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ ως εθνικοαπελευθερωτικής αντιστασιακής οργάνωσης και όχι ως «τρομοκρατών».

ΥΓ1. Παρά τις σκληρές συνθήκες υπό τις οποίες πολέμησαν επί 15 μήνες, οι μαχητές των ελίτ δυνάμεων Αλ-Κασάμ δεν έχασαν το χιούμορ τους. Αν προσέξατε, οι περισσότεροι φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου. Επειδή κατά τις ανταλλαγές κρατούμενων τον Νοέμβρη του 2023 μερίδα των ΜΜΕ είχε ασχοληθεί με τα μάτια ενός μαχητή, χτες φόρεσαν γυαλιά. Ηταν σαν να έλεγαν: «Δείτε τα όπλα μας και όχι τα μάτια μας».

ΥΓ2. Τα λόγια του ελίτ μαχητή προς τους παραληρούντες Παλαιστίνιους, στο τέλος του βίντεο, λένε τη μεγάλη αλήθεια: Νικήσαμε επειδή εσείς παραμείνατε ακλόνητοι στη βόρεια Γάζα! Ενας άλλος μαχητής είχε πει χτες το πρωί την ατάκα της ημέρας: Εύκολο να είσαι πολεμιστής, αλλά δύσκολο να είσαι σαν τον λαό της Γάζας!

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανηγυρισμοί νίκης κατά την απελευθέρωση των 90 παλαιστίνιων κρατούμενων

Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Επόμενο άρθρο Αμπού Ομπάιντα: Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Κατοχής

Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σχετικά Αρθρα

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 21:14

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 12:01

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

Διεθνή 9 Φεβ 2026, 19:42

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

Διεθνή 8 Φεβ 2026, 11:36

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

Διεθνή 7 Φεβ 2026, 13:42
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

Ημέρα κόκκινου χεριού (για παιδιά που στρατεύονται σε πολέμους).
ΗΠΑ: Ημέρα Λίνκολν.
Μιανμάρ: Ημέρα ένωσης.
1945: Υπογράφεται η συμφωνία της Βάρκιζας.
1946: Απολογισμός ενός έτους από τη συμφωνία της Βάρκιζας: 1.192 νεκροί, 6.413 τραυματίες, 70.000 συλλήψεις, 165 βιασμοί γυναικών, 6.567 ληστείες, 572 επιδρομές σε τυπογραφεία, 100.000 καταδιωκόμενοι και 166 ομάδες ακροδεξιών οπλοφόρων δρουν στη χώρα.
1980: Βόμβα στη βιοτεχνία «Πέρλα» (ΕΛΑ).
1981: Βόμβες στα γραφείο της ΒΕΟ, της ΔΕΗ και σε λεωφορείο της σχολικής επιχείρησης “Βυζάντιο” (ΕΛΑ).
1981: Καταστρέφεται από βόμβα το αυτοκίνητο του πρώην αξιωματικού της χωροφυλακής και προσωπάρχη της «Balkan Export» Καραυγουστή.
1992: Βόμβα που είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου «Καν Καν» βρέθηκε και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο 17Ν

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • ΕΛΑ

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Ποιοι είμαστε

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo