Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη
  • Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση
  • «Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη
  • Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια
  • «Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»
  • Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τζενίν: Nεο μακελειό από το σιωνιστικό στρατό
Διεθνή

Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

Τζενίν: Nεο μακελειό από το σιωνιστικό στρατό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιαν 2023, 11:12

Το πρωί της Πέμπτης 26 Γενάρη, ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού που επέβαιναν σε πολιτικό αυτοκίνητο εισέβαλαν στο προσφυγικό στρατόπεδο της Τζενίν στη Δυτική Οχθη, πυροβολώντας οποιονδήποτε κάτοικο προσπάθησε να τους εμποδίσει. Συνοδεία των ειδικών δυνάμεων ήταν δεκάδες θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού, που απέκλεισαν το σημείο που κατευθύνονταν οι ειδικές δυνάμεις.

Οι κάτοικοι του στρατοπέδου είχαν σημάνει συναγερμό λίγα λεπτά πριν την εισβολή, μόλις εντόπισαν το πολιτικό όχημα που μετέφερε τα ισραηλινά κομάντο να προσεγγίζει το στρατόπεδο.

Στόχος της ισραηλινής επιδρομής ήταν οι στοχευμένες δολοφονίες μαχητών της Αντίστασης στην περιοχή, ενώ μαχητές της Αντίστασης παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, απάντησαν ένοπλα στη νέα επίθεση των σιωνιστών. Ο ισραηλινός στρατός δολοφόνησε 9 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους μια 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν την εισβολή ο ισραηλινός στρατός έκοψε το ρεύμα και το Ιντερνετ και μπλόκαρε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ενώ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει επιθετικές χειροβομβίδες και βαριά πυρά μέσα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή. Πριν την αποχώρηση του, κατεδάφισε με μπουλντόζες το σπίτι του Αλάα αλ Σαμπάγκχ, στελέχους των Ταξιαρχιών Μαρτύρων του Αλ Ακσα, ένοπλου σκέλους της Φατάχ, ο οποίος είχε δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα από πυρά ισραηλινού ελικόπτερου. 

Η εισβολή έγινε σε περιοχή της επονομαζόμενης Ζώνης Α, στην οποία υπεύθυνη για την αστυνόμευση και τη διοίκηση είναι η Παλαιστινιακή Αρχή, ενώ κατά τη διάρκεια της εισβολής ισραηλινοί στρατιώτες απαγόρευσαν σε ασθενοφόρα να προσεγγίσουν την περιοχή για να πάρουν τους νεκρούς και τους τραυματίες και δε δίστασαν να τα πυροβολήσουν σε ευθεία βολή. Ταυτόχρονα επιτέθηκαν στο νοσοκομείο της Τζενίν, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης, και πέταξαν δακρυγόνα στο παιδιατρικό τμήμα, προκαλώντας ασφυξία στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Η βαρβαρότητα της επίθεσης ήταν τέτοια, που ο Μαχμούντ Αμπάς, ενώ σιωπούσε σε παρόμοιες επιθέσεις τις προηγούμενες μέρες, αναγκάστηκε να την καταδικάσει, ενώ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του δήλωσε ότι η Παλαιστινιακή Αρχή παύει τη συνεργασία ασφαλείας με τους σιωνιστές. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις λίγο μετά από ένα μακέλεμα Παλαιστινιών από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Οχθη, γι’ αυτό και κανείς μέσα στον παλαιστινιακό λαό και στους σιωνιστές δε δίνει σημασία σε τέτοιες δηλώσεις. Αυτό που δε διευκρίνισε ο Αμπάς είναι αν η διακοπή της συνεργασίας με τους σιωνιστές θα περιλαμβάνει και την παροχή πληροφοριών σ’ αυτούς για τις κινήσεις της Αντίστασης στη Δυτική Οχθη, που χωρίς αυτές ο ισραηλινός στρατός δε θα μπορούσε να προχωρήσει στις αλλεπάλληλες δολοφονίες μαχητών της Αντίστασης τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο της ΠΑ Wafa, την ημέρα της επίθεσης κηρύχτηκε γενική απεργία στη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ενώ η ΠΑ κάλεσε τους Παλαιστίνιους να διαδηλώσουν ενάντια στις ισραηλινές δυνάμεις καταστολής στα στρατιωτικά σημεία ελέγχου της Δυτικής Οχθης. Tο απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο ισραηλινός στρατός δολοφόνησε άλλον ένα Παλαιστίνιο στο χωριό Αλ Ραμ, δίπλα στην Ιερουσαλήμ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην επιδρομή στη Τζενίν.

Οι τελευταίες δολοφονίες ανεβάζουν τον αριθμό των δολοφονημένων Παλαιστίνιων στη Δυτική Οχθη από την αρχή του 2023 στους 30, με 5 παιδιά ανάμεσα τους, ενώ τον βαρύτερο φόρο αίματος τον έχει πληρώσει η Τζενίν με 15 νεκρούς, αποτέλεσμα της προσπάθειας των σιωνιστών να περιορίσουν την ανάπτυξη των ένοπλων οργανώσεων της Αντίστασης στα προπύργιά της Τζενίν και Νάμπλους.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ και ανθρωπιστικών οργανώσεων, το 2022 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες δολοφονίες Παλαιστίνιων στη Δυτική Οχθη μετά το τέλος της δεύτερης Ιντιφάντα το 2005, με 170 νεκρούς.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

Σαν σήμερα 27 Γενάρη
Επόμενο άρθρο

Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

Σιωναζισμός

Σχετικά Αρθρα

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 22:44

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 19:24

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

Πολιτισμός 14 Οκτ 2025, 10:49

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 10:02

Τραμπ: «Ο πόλεμος στη Γάζα τελείωσε»

Υποχρέωσε τον Νετανιάχου να επαναλάβει το ίδιο

Διεθνή 13 Οκτ 2025, 13:26

Αρχισε η ανταλλαγή κρατούμενων ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και τους σιωναζιστές

Διεθνή 13 Οκτ 2025, 11:37
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Πολιτισμός

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

14 Οκτ 2025, 10:49
Διεθνή

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

14 Οκτ 2025, 10:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

13 Οκτ 2025, 19:39
Διεθνή

Τραμπ: «Ο πόλεμος στη Γάζα τελείωσε»

Υποχρέωσε τον Νετανιάχου να επαναλάβει το ίδιο

13 Οκτ 2025, 13:26
Καταστολή

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

13 Οκτ 2025, 11:53
Διεθνή

Αρχισε η ανταλλαγή κρατούμενων ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και τους σιωναζιστές

13 Οκτ 2025, 11:37
Διεθνή

Η Αντίσταση ξεπαστρεύει τους δωσίλογους

Γενική αμνηστία σε όσους δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, εφόσον παραδοθούν εντός μιας εβδομάδας

13 Οκτ 2025, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Τα σιωνιστικά μίντια περνάνε πριονοκορδέλα τον Νετανιάχου και θρηνούν για την «επάνοδο της Χαμάς»

12 Οκτ 2025, 22:25
Διεθνή

Δωσίλογοι απήγαγαν και δολοφόνησαν παλαιστίνιο δημοσιογράφο στην Πόλη της Γάζας

12 Οκτ 2025, 21:03
Αθλητισμός

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

12 Οκτ 2025, 20:40
Διεθνή

Πιο γρήγοροι από τους Κινέζους…

12 Οκτ 2025, 19:48
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

Ημέρα αγρότισσας.

Ημέρα πλυσίματος χεριών.

Ημέρα τυφλών.

1907: Η Εβστιλία Ρογκοζινίκοβα εκτελεί τον διευθυντή των φυλακών της Πετρούπολης, Μαξιμόφσκι.

1920: Φασίστες πυρπολούν τα γραφεία σοσιαλιστικής εφημερίδας στην Τεργέστη (Ιταλία).

1945: Εκτελείται για προδοσία ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Πιερ Λαβάλ.

1951: Δολοφονείται ο πακιστανός πρωθυπουργός Λιακουάτ Αλή Χαν.

1973: Σε έφοδο τανκς κατά φοιτητών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη σκοτώνονται πάνω από τριακόσια άτομα.

1979: Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον στην πρώτη παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    17Ν
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εφετείο 17Ν
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    ΕΛΑ
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Ποιοι είμαστε
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Επικοινωνία
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Όροι χρήσης
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Ποιοι είμαστε
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Επικοινωνία
  • Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Εννιά Παλαιστίνιοι νεκροί

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo