Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη
  • Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή
  • Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2

Al-Qasam Productions

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Μάι 2025, 11:48

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ παρουσίασαν το δεύτερο βίντεο της σειράς επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης». Κάθε σχόλιο είναι περιττό. Αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει, παραθέτοντας στο τέλος το πολεμικό ανακοινωθέν της παλαιστινιακής αντιστασιακής οργάνωσης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/Pyles_Kolasis_2.mp4

🚨🟢 Ταξιαρχίες  του Μάρτυρα Ιζ Ελ-Ντιν Αλ-Κασάμ:

— Δείτε: Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης» ανατολικά της Ράφα, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ πραγματοποίησαν σύνθετη ενέδρα εναντίον στρατιωτών του εχθρού κοντά στον κόμβο Αλ-Μασρού, ανατολικά της πόλης Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Επιχείρηση Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα

— Σημειώσεις:
0:15 – (Περίληψη προηγούμενου επεισόδιου) Ας ανοίξουν διάπλατα οι Πύλες της Κόλασης. Ας γίνει κάθε σπίτι και σοκάκι στη Ράφα μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, για να θερίσει τις ζωές των επίλεκτων δυνάμεών σας.

1:11 – Η σύνθετη ενέδρα ξεκίνησε με στοχοποίηση του ισογείου ενός σπιτιού όπου είχαν οχυρωθεί εχθρικοί στρατιώτες, χρησιμοποιώντας πολλαπλά βλήματα κατά οχυρώσεων και κατά τεθωρακισμένων. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένοπλη σύγκρουση με κατάλληλο οπλισμό. Οι μαχητές των Αλ-Κασάμ υποχώρησαν στην είσοδο μιας σήραγγας, παρασύροντας τους στρατιώτες του εχθρού σε προσχεδιασμένη ενέδρα με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Μόλις οι στρατιώτες έφτασαν στο σημείο της ενέδρας, ενεργοποιήθηκαν τα εκρηκτικά, προκαλώντας νεκρούς και τραυματίες. Οι μαχητές μας παρακολούθησαν ελικόπτερα εκκένωσης.

4:00 – «Ο θεός είναι ο μεγάλος και σ’ αυτόν ανήκει κάθε έπαινος»

Ο Ράμι Αμπού Ζουμπάιντα, παλαιστίνιος ερευνητής, ειδικός στις Ισραηλινές Υποθέσεις (ήταν κρατούμενος στις σιωνιστικές φυλακές και απελευθερώθηκε τον περασμένο Φλεβάρη, κατά την 7η ανταλλαγή κρατούμενων) έκανε το εξής σχόλιο:

Η σημερινή επιχείρηση που εκτέλεσαν οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανατολικά της Ράφα, στο πλαίσιο της σειράς “Πύλες της Κόλασης”, αποτελεί μια ποιοτική αναβάθμιση στις τακτικές της Αντίστασης, καθώς πραγματοποιήθηκε παγίδευση μιας ισχυρής πεζής δύναμης του ισραηλινού στρατού σε μια καλά οργανωμένη ενέδρα και ανατίναξη εκρηκτικών μηχανισμών που προκάλεσαν νεκρούς και τραυματίες στις τάξεις του εχθρού.

Αυτή η επιχείρηση επιβεβαιώνει:

👈 Την κατοχή της πρωτοβουλίας στον τομέα από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ, παρά τη σφοδρότητα των μαχών.

👈 Τη δυνατότητα της Αντίστασης να σχεδιάζει προσεκτικά και να εκμεταλλεύεται τα αδύνατα σημεία του εχθρού.

👈 Οτι η Ράφα θα παραμείνει ανοιχτό πεδίο εξάντλησης για την Κατοχή.

👈 Τη συνεχιζόμενη πίεση στον ισραηλινό στρατό, που αναστατώνει τους υπολογισμούς του και διαλύει τους στόχους του.

💢 Το μήνυμα της επιχείρησης είναι σαφές: Δεν έχετε ασφάλεια στη γη της Γάζας.

Κι άλλο ένα σχόλιο του ίδιου:

💢 Τις τελευταίες δύο ημέρες, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ πυροδότησαν έναν πρωτοφανή τομέα κόλασης στη Ράφα, μέσω μιας σειράς ταυτόχρονων ενεδρών και στοχευμένων επιθέσεων, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Πύλες της Κόλασης”, που επιβεβαιώνει ότι η Αντίσταση δεν έχει σπάσει, αλλά έχει περάσει σε φάση έξυπνης στρατηγικής εξάντλησης.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών:

👈 Νεκροί και τραυματίες ισραηλινοί στρατιώτες σε καλά οργανωμένες ενέδρες στη Ράφα, που ανάγκασαν τον εχθρό να χρησιμοποιήσει ελικόπτερα για εκκένωση υπό πυκνές εχθρικές επιθέσεις.

👈 Ο ισραηλινός στρατός απέτυχε να απομακρύνει τους στρατιώτες του χερσαία, λόγω των σφοδρών συγκρούσεων, και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ελικόπτερα και να εξαπολύσει πυκνό πυρ κατά την επιχείρηση εκκένωσης.

👈 Η ταυτόχρονη πραγματοποίηση των ενεδρών στη Ράφα επιβεβαιώνει ότι οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ διαθέτουν μια κεντρική, αποκεντρωμένη επιτελική ομάδα, ικανή να συντονίζει και να εκτελεί ακριβείς επιθέσεις παρά τον αποκλεισμό και τις παρεμβολές.

Τι σημαίνουν αυτές οι επιχειρήσεις;

👈 Ότι η “Ράφα” δεν ήταν μια κατεχόμενη περιοχή όπως πίστευε ο εχθρός, αλλά ένας ενεργός τομέας στην τακτική της Αντίστασης.

👈 Οτι οι “Πύλες της Κόλασης” δεν είναι απλά ένα σύνθημα, αλλά μια νέα επιθετική επιχειρησιακή φάση.

👈 Οτι ο εχθρός πληρώνει κάθε μέτρο προόδου του – νεκροί, τραυματίες, προβλήματα ανεφοδιασμού και αναστάτωση στις πληροφορίες.

💢 Συμπέρασμα: Ο ισραηλινός στρατός, που υποσχέθηκε να τελειώσει την Αντίσταση στη Ράφα, βρέθηκε σε μια κόλαση που δεν περίμενε: Μαχητές που εμφανίζονται από σήραγγες, εκρηκτικά που εκρήγνυνται από τα έγκατα της γης, ενέδρες που ανατρέπουν τα οχήματά του και μια μάχη που μετατρέπεται σε καθημερινή εξάντληση με αίμα. Ο εχθρός δεν μάχεται έναν κανονικό στρατό, αλλά ένα ευέλικτο δίκτυο αντίστασης που διαχειρίζεται το πεδίο ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο ΡΚΚ παραδίδει τα όπλα και αυτοδιαλύεται

Al-Qasam Productions

Επόμενο άρθρο Πάντα τέτοια: Ακυρώθηκε εκδήλωση της σιωνιστικής πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη

Al-Qasam Productions

Σχετικά Αρθρα

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

Διεθνή 7 Νοέ 2025, 14:06

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

Διεθνή 6 Νοέ 2025, 11:45

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

Διεθνή 6 Νοέ 2025, 10:47

Από το Σαρμ ελ-Σέιχ του 1996 στο Σαρμ ελ-Σέιχ του 2025: Η Αντίσταση συνεχίζεται και εντείνεται

Διεθνή 5 Νοέ 2025, 17:51

Νετανιάχου: Εγκλημα είναι η αποκάλυψη της κακοποίησης των παλαιστίνιων κρατούμενων και όχι η κακοποίηση!

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 20:03

Αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της οικογένειας Ραζάμπ και άλλα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 19:23
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

9 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Καταστολή

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

7 Νοέ 2025, 11:34
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

7 Νοέ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Καταστολή

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

5 Νοέ 2025, 21:43
Κόντρες

Μητσοτάκη, είσαι απαράδεκτος

5 Νοέ 2025, 18:54
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

Ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού.

Καμπότζη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1953).

1921: Γενική απεργία στη Ρώμη, συγκρούσεις εργατών σιδηροδρόμων με φασίστες.

1923: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ που υπό την απειλή όπλου σε μπυραρία του Μονάχου αναγκάζει Βαυαρούς ηγέτες να τον υποστηρίξουν («πραξικόπημα της μπυραρίας»).

1974: Πεθαίνει ο Χόλγκερ Μάινς (RAF) από απεργία πείνας.

1989: Πτώση του τείχους του Βερολίνου.

1994: Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κρίνει ένοχο τον Γιώργο Κοσκωτά για τέσσερις κακουργηματικές πράξεις και τον καταδικάζει σε κάθειρξη 25 ετών.

1995: Ο Γιασέρ Αραφάτ επισκέπτεται για πρώτη φορά επίσημα το Ισραήλ για να συλλυπηθεί τη χήρα του Γιτζάκ Ράμπιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Al-Qasam Productions

    • Εφετείο 17Ν

      Al-Qasam Productions

  • ΕΛΑ

    Al-Qasam Productions

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Al-Qasam Productions

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Al-Qasam Productions

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Al-Qasam Productions

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Al-Qasam Productions

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Επικοινωνία

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Όροι χρήσης

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Ποιοι είμαστε

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Επικοινωνία

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Όροι χρήσης

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo