Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Από αναβολή σε αναβολή η δίκη των μπάτσων-δολοφόνων του Βασίλη Μάγγου
  • Σαν σήμερα 19 Φλεβάρη
  • Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει
  • Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»
  • Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες
  • Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση ξεσκεπάζει τη διγλωσσία του Μπάιντεν
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση ξεσκεπάζει τη διγλωσσία του Μπάιντεν

Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Ιούν 2024, 21:02

Η Χαμάς έστειλε μια επιστολή στις παλαιστινιακές οργανώσεις και αραβικά κόμματα αναφορικά με τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός. Το Quds Network έκανε εκτενή αναφορά στην επιστολή και το Resistance News Network τη μετέφρασε στα αγγλικά.

Σύμφωνα με το Quds Network, στην επιστολή η Χαμάς δηλώνει ότι, σε συμφωνία με τις οργανώσεις της Αντίστασης, έχει πάντοτε επιδείξει ευελιξία και θετικό πνεύμα έναντι των προσπαθειών των διαμεσολαβητών σε όλους τους προηγούμενους γύρους διαπραγματεύσεων. Αυτό κορυφώθηκε στην ανακοίνωση αποδοχής της πρότασης των διαμεσολαβητών στις 6 Μάη, όταν το Κίνημα διαπίστωσε ότι η πρόταση περιλάμβανε τα θεμελιώδη απαραίτητα και ευθυγραμμιζόταν με τη λογική του μόνιμου τερματισμού του πολέμου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του λαού μας, περιλαμβανόμενων μιας μόνιμης κατάπαυσης του πυρός και της επιθετικότητας, της πλήρους απόσυρσης [του σιωναζιστικού στρατού] από τη Λωρίδα, της επιστροφής των εκτοπισμένων, της ροής ανθρωπιστικής βοήθειας, της ανοικοδόμησης και μιας σοβαρής συμφωνίας ανταλλαγής κρατούμενων.

Αποσπάσματα της επιστολής της Χαμάς:

«Η Κατοχή απέρριψε την πρόταση των διαμεσολαβητών και απάντησε με χυδαία επίθεση στη Ράφα και κατοχή του περάσματος. Πραγματοποίησαν πολλές σφαγές και πυρπόλησαν τις σκηνές των εκτοπισμένων μαζί με τους κατοίκους τους. Συνεχίζουν τον πόλεμο πείνας, που αποτελεί μια συστηματική τακτική εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού. Ολα αυτά οδήγησαν στην παρεμπόδιση των προσπαθειών των διαμεσολαβητών».

«Οταν ο πρόεδρος Μπάιντεν έκανε τις δηλώσεις του, το Κίνημα ανακοίνωσε το καλωσόρισμα των όσων είπε, επειδή έδινε τα αναγκαία θεμέλια για να φτάσουμε σε μια συμφωνία που επιτυγχάνει μόνιμη κατάπαυση του πυρός, απόσυρση του κατοχικού στρατού από τη Λωρίδα, ροή μεγάλων ποσοστήτων βοήθειας, επιστροφή των εκτοπισμένων, ανοικοδόμηση και ανταλλαγή κρατούμενων. Το Κίνημα δε δίστασε να ανακοινώσει αμέσως τη θετική του στάση έναντι αυτών των δηλώσεων, καθώς βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με το έγγραφο της 6ης Μάη και περιλαμβάνουν τα απαραίτητα θεμέλια, τα πιο σημαντικά από τα οποία είναι η μόνιμη κατάπαυση του πυρός και η απόσυρση από τη Λωρίδα».

«Οταν το Κίνημα μελέτησε το περιεχόμενο της πρότασης που αναφέρθηκε από τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος είχε πει ότι αυτή ήταν η ισραηλινή πρόταση, τη βρήκε να στερείται των θετικών θεμελίων που αναφέρθηκαν στις δηλώσεις Μπάιντεν. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ό,τι υπάρχει στο χαρτί και σε ό,τι δήλωσε ο Μπάιντεν, γεγονός που προκαλεί πολλή σύγχυση και αντιπαράθεση. Είναι αυτά που είπε ο Μπάιντεν η προσωπική του ερμηνεία του εγγράφου ή αυτά είναι φραστικές συμφωνίες με μέρη της ισραηλινής πλευράς ή είναι κάτι άλλο;»

«Μετά τη μελέτη του περιεχόμενου της ισραηλινής πρότασης, βρέθηκε ότι δε θέτει τα σωστά θεμέλια για την απαραίτητη συμφωνία. Δεν εγγυάται μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός παρά μόνο μια προσωρινή. Δεν συνδέει στενά τις τρεις φάσεις που συνομολογούνται, αλλά αντίθετα έχει αποσυναρμολογήσει τις γέφυρες που μεταφέρουν τη συμφωνία από τη μια φάση στην άλλη, με σκοπό να διασπάσει την ενότητα της συμφωνίας σε όλα της τα στάδια, υποβιβάζοντάς την σε μια μόνο φάση, κατά την οποία η επιθετικότητα σταματά προσωρινά, ενώ οι δυνάμεις τους παραμένουν στο έδαφος της Λωρίδας. Σε αντάλλαγμα, η Κατοχή αποκτά το κεφάλαιο των κρατούμενων, που την ενδιαφέρει, για να συνεχίσει μετά τον γενοκτονικό πόλεμο ενάντια στο λαό μας».

Στην επιστολή της η Χαμάς και οι αντιστασιακές οργανώσεις εμμένουν στα σωστά θεμέλια για την επίτευξη μιας συμφωνίας και εκφράζουν την ετοιμότητά τους να συμφωνήσουν σε κάθε συμφωνία που θα περιλαμβάνει αυτά τα θεμέλια, που αποτελούν θεμελιώδεις αρχές, και «γι’ αυτό δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συμφωνία στην οποία δεν συνομολογείται ρητά η μόνιμη κατάπαυση του πυρός. Δεν έχει νόημα μια συμφωνία που επιτρέπει στις κατοχικές δυνάμεις να παραμείνουν στη γη μας και επιτυγχάνει μόνο αυτό που θέλει η κατοχή για την απελευθέρωση των κρατουμένων της, ενώ συνεχίζει τη γενοκτονία και τον πόλεμο πείνας ενάντια στο λαό μας».

Στην επιστολή η Χαμάς σημειώνει την ανησυχία της για τους κινδύνους μιας απόφασης του Συμβουλίου Ασφάλειας [του ΟΗΕ] που θα εκδοθεί προτού επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στα μέρη, επιπρόσθετα και σε ένα προκαταρκτικό σχέδιο απόφασης που αποσκοπεί στην άσκηση πίεσης στο Κίνημα και τις παλαιστινιακές οργανώσεις.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κινήματος Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, Δρ. Μοχάμεντ Αλ-Χίντι, δήλωσε στο Palestine Today:

Η ισραηλινή πρόταση που πλασαρίστηκε από τον Μπάιντεν δεν περιλαμβάνει το σταμάτημα της επιθετικότητας στη Λωρίδα της Γάζας. Η Αντίσταση, μετά απ’ όλους αυτούς τους μήνες της καταστροφής, συνεχίζει να αντιμετωπίζει και να στοχεύει την Κατοχή στη Λωρίδα της Γάζας. Πρέπει να γίνει καθαρό ότι η Κατοχή θα παύσει μόνιμα το πυρ στη Λωρίδα της Γάζας. Πρέπει να διασφαλίσουμε την υλοποίηση της κατάπαυσης του πυρός. Το Ισραήλ πρέπει να εξαναγκαστεί να αποσυρθεί από τη Λωρίδα της Γάζας. Η Αντίσταση είναι σε καλή φόρμα και θα καθορίσει την έκβαση αυτής της αναμέτρησης. Ολα τα μέρη έχουν συμφωνήσει στην πλήρη απόσυρση του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

Οσο για τον παλαιστινιακό λαό, αυτός ο άνδρας που ορκίζεται εκδίκηση μετά τους τελευταίους βομβαρδισμούς στους προσφυγικούς καταυλισμούς Αλ-Μαγάζι και Αλ-Μπουρέιζ στην κεντρική περιοχή της Λωρίδας, μιλάει εκ μέρους όλων: Αυτό που έρχεται γι’ αυτούς είναι μεγαλύτερο. Ορκίζομαι, κάθε σπίτι θα πάρει την εκδίκησή του.

Ο άνδρας περιγράφει ότι καθόταν στην κλινική, γεμάτη από εκτοπισμένους, όταν άρχισαν να τους χτυπούν οι βόμβες των σιωναζιστών. Eχουμε πολλά τέτοια βίντεο, τραβηγμένα από απλούς Παλαιστίνιους που τα ανεβάζουν στα social media. Δημοσιεύουμε ένα, εντελώς ενδεικτικά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/06/ekdikisi_andras_AlMaghazi.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣκάνδαλο παρακολουθήσεων: Ο Μητσοτάκης έχει «δέσει» την πλειοψηφία της ΑΔΑΕ

Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Ιούνη

Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Σχετικά Αρθρα

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

Διεθνή 18 Φεβ 2026, 21:04

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη των μπάτσων-δολοφόνων του Βασίλη Μάγγου

19 Φεβ 2026, 13:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Φλεβάρη

19 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

18 Φεβ 2026, 21:04
Πολιτισμός

Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»

«Η ειρήνη δεν είναι άρωμα που ψεκάζεται πάνω από τη βία για να αισθάνονται άνετα οι εξουσίες», δήλωσε η σκηνοθέτιδα από την Τυνησία

18 Φεβ 2026, 19:49
Παιδεία

Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες

18 Φεβ 2026, 14:34
Υγεία

Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!

18 Φεβ 2026, 13:15
Η παπάρα

Εκλογική στρατηγική fabriqué en France

18 Φεβ 2026, 12:06
Αθλητισμός

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

18 Φεβ 2026, 10:22
Αθλητισμός

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

18 Φεβ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Φλεβάρη

Αιθιοπία: Ημέρα μαρτύρων (1930).

1937: Ομάδα αιθιόπων ανταρτών αποπειράται να εκτελέσει τον ιταλό αντιβασιλέα της χώρας, 2.000 συλλήψεις.

1947: Ανακοινώνεται η ίδρυση στρατοπέδου εθνικού φρονηματισμού στη Μακρόνησο.

1977: Βόμβα ακροδεξιών στα γραφεία της Πολιτιστικής Λέσχης Παγκρατίου.

1978: Προσπάθεια αιγυπτίων κομάντο –χωρίς να έχουν άδεια της κυπριακής κυβέρνησης– να απελευθερώσουν τους επιβάτες αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών που κρατούν ομήρους αεροπειρατές στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, καταλήγει σε σύγκρουση με τις κυπριακές αρχές ασφαλείας, δεκαεπτά νεκροί.

1986: Βόμβες (ΕΛΑ) στο ΥΠεΧωΔΕ και σε παράρτημά του (η μία δεν εξερράγη).

1990: Εκτελείται ο ψυχίατρος Μάριος Μαράτος (Επαναστατική Αλληλεγγύη).

1998: Βόμβα στα γραφεία της αμερικανικής εταιρείας «General Motors» (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Εφετείο 17Ν

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • ΕΛΑ

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Επικοινωνία

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Όροι χρήσης

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Ποιοι είμαστε

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Επικοινωνία

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

  • Όροι χρήσης

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

    Δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας αν δε γίνουν δεκτοί οι θεμελιώδεις όροι μας διαμηνύουν η Χαμάς και οι άλλες αντιστασιακές οργανώσεις

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo