Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα
  • Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy
  • Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;
  • Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου
  • Kτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ψήφισμα-κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
  • Χωρίς Νηπιαγωγό και εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης το 1ο τμήμα του 5ου Νηπιαγωγείου Ιλίου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Γάζα: πρώτος αντάρτης είναι ο λαός
Διεθνή

Γάζα: πρώτος αντάρτης είναι ο λαός

Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Οκτ 2023, 06:00

Ο Παλαιστίνιος που βλέπετε στο βίντεο να μοιράζει γλυκά στην αγορά της Γάζας μόλις έχασε ολόκληρη την οικογένειά του από ισραηλινές βόμβες. «Δε φοβάμαι, θα γίνουμε όλοι μάρτυρες» φωνάζει. Σε άλλο, μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο ακούγεται να λέει: «Σκοτώθηκε όλη η οικογένειά μου, εκτός από εμένα και αυτό το παιδί, που είχε πάει να πάρει ψωμί. Οσο και να χτυπάτε, τα σπίτια μας και τα νοσοκομεία, όσο και να σκοτώνετε τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας, δεν πρόκειται να φύγουμε. Εδώ θα μείνουμε και θα πεθάνουμε κι εμείς. Σκοτώθηκε η γυναίκα μου, σκοτώθηκαν τα παιδιά μου εκτός από ένα, γι’ αυτό μοιράζω γλυκά. Νετανιάχου, δεν σε φοβόμαστε»!

Ανατριχιάζεις όταν το βλέπεις. Αλλά σκουπίζεις αμέσως τα δάκρυά σου. Αυτός ο λαός δε θέλει δάκρυα, θέλει αλληλεγγύη. Αυτός ο λαός δεν πρόκειται να ηττηθεί, γιατί δε λογαριάζει καμιά θυσία μπροστά στον πόθο για λευτεριά. Το αποδεικνύει εδώ και 75 χρόνια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/0-02-05-6995b6704638c91ae6c9b560df6c214df1fd024385535dd08a0423196d64a0bd_27b4f374a39.mp4

Aυτά τα παιδιά της Παλαιστίνης, γράφουν στα πόδια και στα χέρια τους τα ονόματά τους. Αν σκοτωθούν από τους σιωνιστικούς βομβαρδισμούς, δεν θέλουν να καταγραφούν ως «ανώνυμοι νεκροί».

«Αν το χέρι μου επιβιώσει, αυτό είναι το όνομά μου. Οχι δε θα έχω πεθάνει» έγραψε ένα κορίτσι.

Τρία παιδιά της οικογένειας Νατίλ είχαν γράψει τα ονόματά τους στα πόδια τους. Σκοτώθηκαν και τα τρία. Ολόκληρες οικογένειες θάβονται κάτω από τα ερείπια και ξεκληρίζονται. Ομως δεν εγκαταλείπουν τις εστίες τους. Δεν πρόκειται να γίνουμε για δεύτερη φορά πρόσφυγες φωνάζουν. Γι’ αυτό τα παιδιά γράφουν τα ονόματά τους στο σώμα τους, φοβούμενα ότι δε θα υπάρχει κανείς από την οικογένεια να τα αναγνωρίσει.

إنها مثل رسالة الوداع…

يتم كتابة أسماء الأطفال الفلسطينيين على أذرعهم في حالة تعرضهم للقتل، حتى يمكن التعرف على جثثهم.💔🇵🇸#Gaza_Genocide #Gaza_under_attack
pic.twitter.com/pbxwplmqF3

— محمد جوهر (@MJOHAR83) October 23, 2023

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Γραφείου Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα, που έγινε χθες το βράδυ στις 21:15, ο αριθμός των μαρτύρων από τις 7 Οκτώβρη έφτασε τους 5.791, συμπεριλαμβανόμενων 2.360 παιδιών, 1.292 γυναικών και κοριτσιών και 295 ηλικιωμένων, επιπλέον των 1.550 μαρτύρων που αγνοούνται κάτω από τα ερείπια και 16.297 τραυματιών.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 25 Οκτώβρη

Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

Επόμενο άρθρο Ξύλο σε ορθόδοξους πιστούς και παπάδες στην Ιερουσαλήμ

Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

Σχετικά Αρθρα

Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών

Διεθνή 15 Σεπ 2025, 18:40

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

Διεθνή 15 Σεπ 2025, 14:17

Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής

Διεθνή 15 Σεπ 2025, 12:03

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

Διεθνή 14 Σεπ 2025, 00:05

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Διεθνή 13 Σεπ 2025, 13:06

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

16 Σεπ 2025, 19:31
Πολιτισμός

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy

16 Σεπ 2025, 14:32
Αγροτικά

Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;

16 Σεπ 2025, 13:46
Παιδεία

Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου

Επιστολή διαμαρτυρίας των γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου για τα κενά

16 Σεπ 2025, 12:20
Αγροτικά

Kτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ψήφισμα-κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

16 Σεπ 2025, 12:03
Παιδεία

Χωρίς Νηπιαγωγό και εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης το 1ο τμήμα του 5ου Νηπιαγωγείου Ιλίου

16 Σεπ 2025, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών

15 Σεπ 2025, 18:40
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

15 Σεπ 2025, 14:17
Διεθνή

Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής

15 Σεπ 2025, 12:03
Αθλητισμός

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

15 Σεπ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

Ημέρα προστασίας του όζοντος.

Μαλαισία, Σιγκαπούρη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1963).

Μεξικό: Εθνική γιορτή (1810).

Νέα Γουινέα (Παπούα): Εθνική γιορτή (1975).

1848: Καταργείται η δουλεία σε όλα τα γαλλικά εδάφη.

1920: Βόμβα στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ – ΗΠΑ), τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

1968: Μετάδοση αντιδικτατορικών συνθημάτων του ΠΑΜ επί δεκάλεπτο με μαγνητόφωνο στην Αιόλου.

1969: Το ΕΔΚ ανατινάζει δύο πυλώνες της ΔΕΗ στην Ελευσίνα με σκοπό τη διακοπή ρεύματος κατά την έναρξη των πανευρωπαϊκών αγώνων.

1982: Σφαγές Παλαιστινίων στα λιβανέζικα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα από λιβανέζους Φαλαγγίτες υπό την εποπτεία του ισραηλινού στρατού.

1982: Εκτελείται ως προδότης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Σαντέκ Γκομπτζαντέχ.

1991: Βομβιστική ενέργεια των μαοϊκών ανταρτών “Φωτεινό Μονοπάτι” προκαλεί το θάνατο επτά ατόμων στο Περού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Εφετείο 17Ν

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • ΕΛΑ

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Επικοινωνία

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Όροι χρήσης

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Ποιοι είμαστε

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Επικοινωνία

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

  • Όροι χρήσης

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

    Τα παιδιά της Γάζας γράφουν στα σώματά τους τα ονόματά τους, για να μην ταφούν σαν «άγνωστοι νεκροί»

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo