Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Ιούλη
  • Γάζα: Ο πόλεμος φθοράς γονατίζει το σιωναζιστικό στρατό
  • Διώκουν συνδικαλίστριες επειδή επεδίωξαν να συνομιλήσουν με την Αυτής Υψηλότητα Λίνα Μενδώνη
  • Οι σιωναζιστές χειρότεροι από το Κτήνος
  • Ανυποχώρητη η Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα
  • Η ευλογιά καλπάζει και ο Τσιάρας (με τον Κέλλα και παρατρεχάμενους) κάνει φιέστες προπαγάνδας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Απελευθερώνονται όλοι/ες οι παλαιστίνιοι κρατούμενες/οι
Διεθνή

Απελευθερώνονται όλοι/ες οι παλαιστίνιοι κρατούμενες/οι

Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Φεβ 2025, 10:46

Υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος μού είπε ότι η κρίση στη συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων σχετικά με την απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων «πλησιάζει στη λύση». Πρόσθεσε ότι το ζήτημα ήταν μια «εντελώς περιττή κρίση» που προέκυψε λόγω της απόφασης του Νετανιάχου να καθυστερήσει την απελευθέρωσή τους.

Μπαράκ Ραβίντ (Ιστότοπος Walla, γνωστός για τις σχέσεις του με το σιωνιστικό στρατιωτικό κατεστημένο)

Υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε, τηρώντας ανωνυμία: Η κρίση στη συμφωνία των ομήρων οδεύει προς λύση. Ηταν μια κρίση απολύτως περιττή. Προέκυψε λόγω της απόφασης του Νετανιάχου να καθυστερήσει την απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων.

Axios

Η Χαμάς πέτυχε τους στόχους της μέσω των τελετών παράδοσης των αιχμαλώτων. Χρησιμοποίησε αυτές τις εκδηλώσεις για να ενισχύσει τον έλεγχό της στη Γάζα και να επιδείξει τη δύναμή της, συμπεριλαμβάνοντας εκπροσώπους άλλων παρατάξεων και παίζοντας για πρώτη φορά τον επίσημο παλαιστινιακό εθνικό ύμνο. Η Χαμάς δεν χρειάζεται πλέον αυτές τις τελετές, καθώς έχει επιτύχει τον σκοπό τους. Τώρα προτιμά να αποκομίσει μεγαλύτερα οφέλη, όπως η εξασφάλιση της απελευθέρωσης περισσότερων κρατουμένων, η απόκτηση πρόσθετων πόρων και η διατήρηση της εκεχειρίας.

Εγιάλ Οφερ (ισραηλινός αναλυτής)

Η Χαμάς μάς ξεπερνά στον ψυχολογικό πόλεμο, καθώς εμείς αντιδρούμε αντί να παίρνουμε την πρωτοβουλία. Η Χαμάς έχει αναπτύξει τις ικανότητές της στον ψυχολογικό πόλεμο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, αξιοποιώντας τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα για να ενισχύσει τα μηνύματά της. Η απελευθέρωση των Ισραηλινών αιχμαλώτων, καθώς και η παράδοση των σορών τεσσάρων Ισραηλινών στρατιωτών, ήταν μέρος ενός διπλού παιχνιδιού που εφαρμόζει η οργάνωση από την αρχή του πολέμου, επιβάλλοντας την ψυχολογική της ατζέντα στο Ισραήλ.

Κανάλι 13 (Ισραήλ)

Εγινε όπως ακριβώς το είπαμε:

Θα τους αποφυλακίσει και θα πει κι ένα τραγούδι – Πρόκληση Νετανιάχου: Ανέβαλε την αποφυλάκιση της 7ης ομάδας παλαιστίνιων κρατούμενων

Χτες το βράδυ, η σιωναζιστική κυβέρνηση της οντότητας έβαλε και πάλι την ουρά στα σκέλια και ήρθε σε συμφωνία με την Παλαιστινιακή Αντίσταση, για την ολοκλήρωση «με μια πράξη» και με ταυτόχρονη διαδικασία των ανταλλαγών κρατούμενων (νεκρών ή ζωντανών σε ό,τι αφορά τους σιωνιστές αιχμάλωτους).

Τα σιωνιστικά μίντια, που από τη Δευτέρα μέχρι και χτες το βράδυ έπαιζαν το παιχνίδι του ψυχολογικού πολέμου, διαδίδοντας «πληροφορίες» για επικείμενη υποχώρηση της Χαμάς και διάφορα «φίδια» για σχέδια ανταλλαγής, πήγαν για μια ακόμα φορά «στον κουβά». Χτες το βράδυ, αναγκάστηκαν να ανατρέξουν πρώτα στις πληροφορίες που μετέδιδε το Αλ-Τζαζίρα και μετά στην… επίσημη ιστοσελίδα της Χαμάς, δεδομένου ότι ο Νετανιάχου και οι υπουργοί του (Κατζ, Σάαρ και Σμότριτς), που είχαν πάρει την προκλητική απόφαση να αναβάλουν την απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατούμενων το περασμένο Σάββατο, παραβιάζοντας ωμά τη συμφωνία, είχαν εξαφανιστεί.

Η Χαμάς υπήρξε σταθερή μέχρι το τέλος, δηλώνοντας και χτες: Δεν θα συζητήσουμε καμία πρόταση, πριν από την απελευθέρωση της ομάδας κρατούμενων που καθυστερεί, ενώ εξετάζουμε το ενδεχόμενο οι μελλοντικές παραδόσεις αιχμαλώτων να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.

Ο απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, είχε αναβάλει την προγραμματισμένη για την Τετάρτη (σήμερα) επιστροφή του στη Μέση Ανατολή. Αν και φρόντισε να καλύψει τον Νετανιάχου, δηλώνοντας (όπως μετέδωσε το κρατικό σιωνιστικό κανάλι ΚΑΝ), ότι ο λόγος που δεν ταξίδεψε στο Ισραήλ δεν είναι η έλλειψη προόδου, αλλά το γεγονός ότι συμβαίνουν πολλά στην Ουάσιγκτον, βγήκε η Haaretz και αποκάλυψε ότι ο λόγος που ο Γουίτκοφ δεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή είναι ότι δε θέλει να υπάρξει καμιά αμερικανική παρέμβαση στην εμπλοκή που δημιουργήθηκε στην εφαρμογή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός. Ο Νετανιάχου δημιούργησε την κρίση, αυτός πρέπει να την επιλύσει, ώστε να επιστρέψει ο Γουίτκοφ.

Τα ίδια, με το δικό του σιβυλλικό τρόπο, επιβεβαίωσε και ο Τραμπ: Εχω καταστήσει σαφές ότι εναπόκειται στον Νετανιάχου και το Ισραήλ να διαχειριστούν τη Χαμάς σχετικά με τους ομήρους. Δεν νομίζω ότι η Χαμάς με χλευάζει (!!!) όσον αφορά την απειλή ότι δεν θα απελευθερώσει τους ομήρους. Φαίνεται ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή εξελίσσεται σχετικά καλά. Οι Καταριανοί θέλουν να τελειώσει όλο αυτό το χάος στη Μέση Ανατολή!

«Οπως τα έκανες να τα φας», ήταν το μήνυμα του Τραμπ στον «φίλο Μπίμπι». Κι αυτός, ο «πολύς» Νετανιάχου, αμέσως μετά το «κράξιμο» της Haaretz, έδωσε εντολή να υπογράψουν οι εκπρόσωποί του την… υποσυμφωνία, ώστε να ολοκληρωθούν οι ανταλλαγές της πρώτης φάσης, όπως απαιτούσε η αντιπροσωπεία της Χαμάς, υπό τον Χαλίλ Αλ-Χάια, που βρισκόταν στην Αίγυπτο.

Πρώτα μεταδόθηκαν πληροφορίες από το Al Jazeera, που επικαλέστηκε αξιόπιστες πηγές (οι οποίες ποτέ δεν έχουν διαψευστεί ως τώρα): Επιτεύχθηκε συμφωνία με τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων για την επίλυση της κρίσης σχετικά με τη μη απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων. Συμφωνήθηκε η απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων που δεν αφέθηκαν ελεύθεροι το Σάββατο και η ανταλλαγή των σορών σε μία μόνο φάση. Η απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων και η παράδοση των σορών θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα σύμφωνα με το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Αμέσως άρχισαν να το «γλυκαίνουν» και οι σιωνιστές δημοσιογράφοι που έχουν καλές πηγές στο στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες.

Ο Αλμογκ Μπόκερ: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει ότι επιτεύχθηκε κατανόηση για την επιστροφή των σορών των τεσσάρων νεκρών σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση παλαιστίνιων κρατουμένων: «Η κατεύθυνση είναι θετική και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί αύριο».

Ο Μπαράκ Ραβίντ (επικαλούμενος ισραηλινό αξιωματούχο): Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε οριστικά την επίτευξη συμφωνίας για την επίλυση της κρίσης στην ανταλλαγή αιχμαλώτων. Η Αίγυπτος ζητά από τη Χαμάς να παραδώσει τέσσερις σορούς έως αύριο το βράδυ (μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης). Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι σοροί θα μεταφερθούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού από τη Χαν Γιούνις στο πέρασμα Κερέμ Σαλόμ χωρίς τελετές, ενώ οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι θα απελευθερωθούν σταδιακά. «Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαλήθευσης των σορών, θα αφεθούν ελεύθεροι αφού περιμένουν στο Κερέμ Σαλόμ».

Τα μπέρδευε σκόπιμα ο σιωνιστής δημοσιογράφος με τις «άκρες» στο στρατό, θέλοντας να απαλύνει λίγο την ξεφτίλα του Νετανιάχου με εκείνα τα περί σταδιακής απελευθέρωσης των παλαιστίνιων κρατούμενων. Ηρθε, όμως η επίσημη ανακοίνωση της Χαμάς και… ξεμπέρδεψε τα πράγματα.

Η ανακοίνωση της Χαμάς

Το κλιμάκιο της ηγεσίας του Κινήματος Χαμάς, με επικεφαλής τον Δρ. Χαλίλ αλ-Χάια, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Κάιρο, όπου συναντήθηκε με αιγύπτιους αξιωματούχους. Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην εφαρμογή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, η ανταλλαγή αιχμαλώτων και η προετοιμασία των διαπραγματεύσεων για τη δεύτερη φάση της.

Η αντιπροσωπεία της Χαμάς τόνισε τη σαφή της θέση για την απόλυτη και ακριβή τήρηση όλων των όρων και σταδίων της συμφωνίας.

Επιτεύχθηκε επίσης συμφωνία για την επίλυση του ζητήματος της καθυστέρησης στην απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων, οι οποίοι έπρεπε να είχαν αφεθεί ελεύθεροι στην τελευταία φάση. Συμφωνήθηκε ότι η απελευθέρωσή τους θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την παράδοση των σορών των ισραηλινών κρατουμένων, σύμφωνα με την πρώτη φάση της συμφωνίας, καθώς και με την απελευθέρωση του αντίστοιχου αριθμού παλαιστίνιων γυναικών και παιδιών.

Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης – Χαμάς

Τρίτη: 26 Σαμπάν 1446 Η
Αντίστοιχα: 25 Φλεβάρη 2025

Το Δίκτυο Quds, επικαλούμενο πηγές, μετέδωσε:

Η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ταυτόχρονα μεταξύ της Κατοχής και της Αντίστασης, με την Αίγυπτο να επιβλέπει τον μηχανισμό του συγχρονισμού, διασφαλίζοντας ότι η Κατοχή θα τηρήσει τη δέσμευσή της για την απελευθέρωση των παλαιστίνιων κρατουμένων. Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης, η Πέμπτη θα είναι η ημέρα ανταλλαγής των εναπομεινασών σορών, καθώς και μιας νέας λίστας παλαιστίνιων γυναικών και παιδιών κρατουμένων από τη Γάζα. Την Πέμπτη θα απελευθερωθεί η ομάδα των κρατουμένων, της οποίας η απελευθέρωση είχε αναβληθεί από την Κατοχή το περασμένο Σάββατο, και ο αριθμός τους εκτιμάται σε περισσότερους από 600, μαζί με τη νέα ομάδα κρατουμένων.

Δευτέρα και Τρίτη, οι σιωναζιστές ζητούσαν μια απεμπλοκή που θα έδειχνε μια έστω μικρή υποχώρηση της Χαμάς. Ζητούσαν, να παραδώσει η Χαμάς τις τελευταίες τέσσερις σορούς σιωνιστών αιχμάλωτων, για ν’ αφήσουν αυτοί τους 600+ παλαιστίνιους κρατούμενους που έπρεπε να έχουν απελευθερώσει το περασμένο Σάββατο. Η Χαμάς δεν το συζητούσε καν. Μετά κατέβηκαν στο «δώστε μας δύο σορούς τώρα, για ν’ αφήσουμε τους 600+ παλαιστίνιους κρατούμενους, και τις άλλες δύο σορούς μετά». Ανένδοτη η Χαμάς. Μετά κατέβηκαν στο «δώστε μας μία σορό, για ν’ αφήσουμε τους 600+ παλαιστίνιους κρατούμενους, και τις άλλες τρεις μετά». Ο Αλ-Χάια είχε… κουφαθεί.

Τι επιδίωκαν ο Νετανιάχου με τον συνεταίρο του Σμότριτς; Να πουν στο σιωνιστικό όχλο: «Είδατε; Τους στρίψαμε τ’ αρ@@@δια και αναγκάστηκαν να μας δώσουν επιπλέον σορούς» (έστω και μία!). Η Χαμάς παρέμεινε ανένδοτη, γιατί τα στελέχη της δεν είναι τίποτα πρωτάρηδες χεσμένοι από το φόβο. Αν έκαναν έστω και μια μικρή υποχώρηση τώρα, ήξεραν ότι αυτό θα ήταν μήνυμα αδυναμίας, που οι σιωναζιστές θα το εκμεταλλεύονταν ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη φάση. Δεν είχαν κανένα λόγο να υποχωρήσουν. Ξέρουν τη δύναμη της Αντίστασης και του παλαιστινιακού λαού και έχουν σωστή εκτίμηση του πραγματικού συσχετισμού δυνάμεων.

Ετσι, οι σιωναζιστές αναγκάστηκαν να αποδεχτούν μια συμφωνία στην οποία η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν παραχωρεί τίποτα, αλλά αντίθετα κερδίζει κάτι σημαντικό.

  • Η συμφωνία προβλέπει «σκούπα» για τις ανταλλαγές της πρώτης φάσης: η Αντίσταση θα παραδώσει τέσσερα πτώματα και θα απελευθερωθούν όλοι οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι που προβλέπονταν να απελευθερωθούν σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση των τελευταίων από τους 33 ζωντανούς και νεκρούς σιωνιστές αιχμάλωτους. Θα απελευθερωθούν όλοι/ες/όλα: ισοβίτες, βαρυποινίτες, όμηροι από τη Γάζα, το σύνολο των γυναικών και παιδιών ομήρων από τη Γάζα. Ούτε ένας/μία/ένα λιγότερο από τους αριθμούς που προβλέπει η συμφωνία. Μπορεί ο Νετανιάχου να πουλήσει σαν κέρδος το γεγονός ότι καθυστέρησε πέντε μέρες την απελευθέρωση των 600+ παλαιστίνιων κρατούμενων; Ούτε γι’ αστείο.
  • Το μεγάλο κέρδος για την Αντίσταση είναι η ταυτόχρονη ανταλλαγή, με τους Αιγύπτιους να εγγυώνται την τήρησή της. Δηλαδή, η Αντίσταση θα παραδώσει στους Αιγύπτιους τα τέσσερα πτώματα, οι σιωναζιστές θα απελευθερώσουν ταυτόχρονα τους κρατούμενους στη Δυτική Οχθη και την Ιερουσαλήμ και θα παραδώσουν ταυτόχρονα στους Αιγύπτιους τους υπόλοιπους παλαιστίνιους κρατούμενους (για Γάζα και για απέλαση στο εξωτερικό), ώστε να συμπληρωθεί το προβλεπόμενο σύνολο, και μόνο τότε οι Αιγύπτιοι θα τους παραδώσουν τα τέσσερα πτώματα.

Θα εφαρμοστεί, δηλαδή, το μοντέλο της «Συμφωνίας Σαλίτ» του 2011. Ο αιχμάλωτος σιωνιστής στρατιώτης Σαλίτ παραδόθηκε στους Αιγύπτιους (στην παράδοση επικεφαλής ήταν οι μάρτυρες διοικητές των Αλ-Κασάμ, Αχμαντ Αλ-Τζάμπαρι και Μαρουάν Ισα) και οι Αιγύπτιοι τον έδωσαν στους σιωναζιστές μόνο όταν βεβαιώθηκε η απελευθέρωση των προβλεπόμενων 1.027 παλαιστίνιων κρατούμενων.

Επειδή η Αντίσταση έχει και άλλους αιχμάλωτους (η Χαμάς ουδέποτε ανακοίνωσε πόσοι είναι ζωντανοί και πόσοι νεκροί – οι αριθμοί που κυκλοφορούν είναι… «εκτιμήσεις» των σιωναζιστών), κατοχυρώνει πλέον το δικαίωμα της ταυτόχρονης ανταλλαγής κατά τη δεύτερη φάση της συμφωνίας. Ετσι, οι σιωναζιστές χάνουν τη δυνατότητα να κάνουν μπαμπεσιές, όπως αυτή του περασμένου Σαββάτου ή εκείνη της πρώτης δόσης ανταλλαγής, όταν καθυστερούσαν για ώρες την απελευθέρωση των Παλαιστίνιων.

  • Το επιχείρημα ότι η Αντίσταση δε θα κάνει τελετή παράδοσης των τεσσάρων σορών είναι για γέλια. Το έχουν «κάψει» οι ίδιοι οι σιωνιστές αναλυτές (δείτε την τοποθέτηση του Εγιάλ Οφερ στην κορυφή της σελίδας). Η Αντίσταση παρέδωσε με λαμπρές παρελάσεις νίκης 25 ζωντανούς αιχμάλωτους και 4 σορούς. Το αν θα παραδώσει τις 4 τελευταίες σορούς χωρίς τελετή είναι εντελώς αδιάφορο μπροστά στο μεγάλο κέρδος της ταυτόχρονης ανταλλαγής. Αφήστε που οι υπεύθυνοι της αντιστασιακής προπαγάνδας της Χαμάς κάτι μπορεί να σκεφτούν (έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα εφευρητικοί στην ανάπτυξη της αντιστασιακής προπαγάνδας που τονώνει το ηθικό και το αίσθημα περηφάνιας λαού και μαχητών).

Και να μην ξεχνάμε ότι μια συμφωνία δεν κρίνεται από τις λαμπρές τελετές (όσο χρήσιμες κι αν είναι), αλλά πρωτίστως από την ουσία της. Ο Σαλίτ παραδόθηκε χωρίς καμιά τελετή στους σιωναζιστές (μέσω Αιγυπτίων), αλλά ανταλλάχτηκε με 1.027 παλαιστίνιους κρατούμενους, μεταξύ των οποίων εξέχοντα στελέχη της Αντίστασης, όπως ο Γιάχια Σινουάρ και άλλοι. Τώρα, με την ολοκλήρωση της ανταλλαγής της πρώτης φάσης, οι σιωναζιστές είναι υποχρεωμένοι την Κυριακή να αποσυρθούν από το Διάδρομο της Φιλαδέλφεια στη Ράφα, όπως αποσύρθηκαν ήδη από το Διάδρομο Νετζαρίμ στο κέντρο της Λωρίδας. Να μπουν περισσότερα κοντέινερ και σκηνές και περισσότερα βαριά μηχανήματα, πέραν της βοήθειας, όπως προβλέπει η συμφωνία.

Οι ίδιοι οι σιωνιστές δημοσιογράφοι και πανελίστες δεν παρέλειψαν να επισημάνουν ότι κάθε φορά που δέχεται ένα χαστούκι, ο Νετανιάχου κάνει κάποια στρατιωτική επιχείρηση σε άλλο μέτωπο, για να αποπροσανατολίσει. Είναι το modus operandi του στην επικοινωνιακή διαχείριση των ηττών του. Χτές έκανε σφοδρούς βομβαρδισμούς και χερσαίες στρατιωτικές κινήσεις στη Συρία και τα παπαγαλάκια του προσπαθούσαν να αναδείξουν αυτό σε ζήτημα της ημέρας και όχι τη νέα υποχώρηση στο μέτωπο της Γάζας.

ΥΓ1. Οι Αμερικανοί φρόντισαν και χτες να επαναλάβουν ότι θέλουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η διοίκηση Τραμπ εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Γουίτκοφ δήλωσε στην κρατική σιωνιστική τηλεόραση: Το Ισραήλ θα στείλει αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο ή το Κατάρ και ενδέχεται να ταξιδέψω εκεί την Κυριακή για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Θα συζητηθεί η εφαρμογή της δεύτερης φάσης και η διασφάλιση της απελευθέρωσης περισσότερων κρατουμένων.

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ δήλωσε: Ο πρόεδρος Τραμπ παραμένει προσηλωμένος στο τρέχον σχέδιό του για την ανοικοδόμηση της Γάζας και επιδιώκει να συζητήσει τα σχέδιά του με τους Ισραηλινούς και τους Αραβες.

Ο Γουίτκοφ έσπευσε να… διευκρινίσει: Αυτό που συζητάμε για τη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι σχέδιο εκκένωσης των Παλαιστινίων. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί σύνοδος με κτηματομεσίτες και πολεοδόμους από τη Μέση Ανατολή για να συζητηθεί το σχέδιο διαχείρισης του Τραμπ για το μέλλον της Γάζας. Πολλές χώρες επικοινώνησαν με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να προσφέρουν τη συμμετοχή τους σε μια μόνιμη λύση για τον πληθυσμό της Γάζας.

Οπως αντιλαμβάνεστε, αυτές οι παπαριές λέγονται για να στηρίξουν τον Νετανιάχου και την κυβέρνησή του. Πρακτική σημασία έχει μόνο η δεύτερη φάση της συμφωνίας, που θα σφραγίσει τη νίκη της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

ΥΓ2. Η Χαμάς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη χτεσινοβραδινή συμφωνία. Πού είναι η ανακοίνωση της κυβέρνησης Νετανιάχου; Ο-ε-ο;

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανεπιστημιακοί: Η μεταμφίεση των κολλεγίων σε πανεπιστήμια του ενός ορόφου

Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Επόμενο άρθρο Νίκος Μαζιώτης: Οι επαναστάτες δεν «σωφρονίζονται» και δεν «βελτιώνονται ηθικά»

Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Σχετικά Αρθρα

Γάζα: Ο πόλεμος φθοράς γονατίζει το σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 24 Ιούλ 2025, 21:05

Ανυποχώρητη η Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση παρέδωσε την απάντησή της στους σιωναζιστές και τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

Διεθνή 24 Ιούλ 2025, 13:45

Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό

Διεθνή 23 Ιούλ 2025, 17:10

Αμπού Ομπάιντα: Είμαστε πανέτοιμοι για έναν μακρύ πόλεμο φθοράς του εχθρού

Διεθνή 21 Ιούλ 2025, 10:26

Ξεκλήρισαν την οικογένεια του διοικητή της Μπέιτ Χανούν, Χουσεΐν (Αμπού Χάμζα) Φαγιάντ

Με στοχευμένο χτύπημα στο κατάλυμα του εκτοπισμού της

Διεθνή 21 Ιούλ 2025, 09:57

Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»

Διεθνή 20 Ιούλ 2025, 21:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο πόλεμος φθοράς γονατίζει το σιωναζιστικό στρατό

24 Ιούλ 2025, 21:05
Εργατικά

Διώκουν συνδικαλίστριες επειδή επεδίωξαν να συνομιλήσουν με την Αυτής Υψηλότητα Λίνα Μενδώνη

Την πρόεδρο και μία εργαζόμενη του Πανελλήνιου Σωματείου Εκτακτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού, που ήθελαν να εκθέσουν τα αιτήματα του κλάδου

24 Ιούλ 2025, 20:13
Κόντρες

Οι σιωναζιστές χειρότεροι από το Κτήνος

24 Ιούλ 2025, 19:02
Διεθνή

Ανυποχώρητη η Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση παρέδωσε την απάντησή της στους σιωναζιστές και τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

24 Ιούλ 2025, 13:45
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και ο Τσιάρας (με τον Κέλλα και παρατρεχάμενους) κάνει φιέστες προπαγάνδας

24 Ιούλ 2025, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2025, 00:01
Κόντρες

Ο Θάνος της σφαλιάρας

23 Ιούλ 2025, 19:51
Πολιτική

Στο κενό θα πέσουν οι κυβερνητικές απειλές για καταστολή στο αντι-σιωνιστικό κίνημα

23 Ιούλ 2025, 18:31
Παιδεία

Οργή φοιτητών και πανεπιστημιακών για τη γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα που παρουσιάζει τα πανεπιστήμια ως άντρα εγκληματικότητας

Ολοκληρώθηκε η «διαβούλευση» του πολυνομοσχέδιου-σκούπα

23 Ιούλ 2025, 17:37
Καταστολή

Από τη δαιμονοποίηση στην ποινικοποίηση: Οταν το άσυλο μετατρέπεται σε έγκλημα

23 Ιούλ 2025, 17:32
Διεθνή

Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό

23 Ιούλ 2025, 17:10
Πολιτική

Oλοι-ες στην αντισιωνιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 25/7 στις 20:00 στο Μοναστηράκι

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

23 Ιούλ 2025, 12:49
Εργατικά

Ιδιωτικά σχολεία: Συνθήκες εργασιακής εξόντωσης και ηθικής απαξίωσης των εκπαιδευτικών

23 Ιούλ 2025, 12:27
Αγροτικά

Ιδού η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ (ντοκουμέντα)

Μονόδρομος η καταδίκη κατά το κατηγορητήριο των εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

23 Ιούλ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Σύρος: «Ξύδι, ξύδι και καλό ταξίδι» – Εφυγε το κρουαζιερόπλοιο, χωρίς να κατεβάσει τους σιωνιστές τουρίστες

22 Ιούλ 2025, 18:50
Καταστολή

Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη

22 Ιούλ 2025, 12:07
Καταστολή

Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά

22 Ιούλ 2025, 11:27
Πολιτική

Kαι στη Σύρο και παντού: Εξω τα σιωναζίδια από την Ελλάδα

22 Ιούλ 2025, 09:41
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

Ολλανδία: Ημέρα ανεξαρτησίας.

Τυνησία: Ημέρα δημοκρατίας (1957).

1917: Καταδικάζεται σε θάνατο η κατάσκοπος της Γερμανίας Μάτα Χάρι.

1929: Ψηφίζεται ο Ν.4299 γνωστός ως “ιδιώνυμο“.

1934: Ναζί δολοφονούν τον αυστριακό καγκελάριο Ενγκελμπερτ Ντόλφους.

1944: Δολοφονείται από δωσίλογους ασφαλίτες μετά από φριχτά βασανιστήρια η Ηλέκτρα Αποστόλου.

1949: 24 έμποροι και βιομήχανοι συλλαμβάνονται ως ενισχυτές του ΚΚΕ.

1995: Βομβιστική επίθεση σημειώνεται στο μετρό του Παρισιού, επτά νεκροί και ογδόντα τραυματίες.

2000: Δολοφονείται 22χρονος πρόσφυγας από αξιωματικό του στρατού στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

2002: Συλλαμβάνεται ο Πάτροκλος Τσελέντης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Εφετείο 17Ν

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • ΕΛΑ

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Επικοινωνία

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Όροι χρήσης

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Ποιοι είμαστε

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Επικοινωνία

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

  • Όροι χρήσης

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

    Σε μια πράξη και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συμφωνίας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo