Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021
  • Eνας ακούραστος φιδέμπορας
  • «Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»
  • Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος
  • Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;
  • ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Νίκος Μαζιώτης: Οι επαναστάτες δεν «σωφρονίζονται» και δεν «βελτιώνονται ηθικά»
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Οι επαναστάτες δεν «σωφρονίζονται» και δεν «βελτιώνονται ηθικά»

Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Φεβ 2025, 11:31

Για μια ακόμα φορά, έκτη στη σειρά, το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Μαζιώτη, που έχει εκτίσει πάνω από τα 4/5 της ποινής του. Η αιτιολογία είναι πάγια πλέον: «διότι δεν σωφρονίστηκε και δεν επέδειξε ηθική βελτίωση»!

Πρόκειται για πρόκληση. Η οποία δεν μας εκπλήσσει, όπως δεν εκπλήσσει τον ίδιο τον Νίκο Μαζιώτη. Ο Μαζιώτης είναι ένας αναρχικός επαναστάτης και όχι κάποιος νεοναζιστής εγκληματίας. Το αστικό κράτος εξαντλεί πάνω στους επαναστάτες πολιτικούς κρατούμενους όλο το μένος του, όλο το ταξικό του μίσος, επειδή αμφισβήτησαν το μονοπώλιό του στη βία. Δε διστάζει να κουρελιάζει τον ίδιο το «νομικό πολιτισμό» του, για τον οποίο κατά τα άλλα επαίρεται. Τα όποια δικαιώματα αναγνωρίζει το αστικό ποινικό σύστημα στους κρατούμενους δεν ισχύουν για τους επαναστάτες πολιτικούς κρατούμενους.

Δημοσιεύουμε κείμενο του Νίκου Μαζιώτη για τη νέα απόρριψη της αίτησής του για υφ’ όρον αποφυλάκιση.

26/2/2025

 Για μια ακόμα φορά, την 6η κατά σειρά, το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας με τιμά  με την απόφασή του να απορρίψει το αίτημά μου για υφ’ όρoν αποφυλάκιση με το αιτιολογικό ότι δεν «σωφρονίστηκα» και ότι δεν επέδειξα «ηθική βελτίωση»! Δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι έχουν δίκιο!

Πράγματι, ένας συνεπής αγωνιστής, ένας επαναστάτης, ένας αναρχικός όπως εγώ, δεν θα μπορούσε να τον «σωφρονίσει» και να τον «βελτιώσει ηθικά» η φυλακή όσα χρόνια και αν είναι έγκλειστος. 

Ενας συνεπής αγωνιστής, ένας επαναστάτης, ένας αναρχικός, μπορεί να δίνει τη ζωή του στον αγώνα, όπως ο σύντροφος στον Επαναστατικό Αγώνα Λάμπρος Φούντας, μπορεί να ρισκάρει τη ζωή του για τον αγώνα, να κινδυνεύει να τον σκοτώσουν οι πραιτωριανοί του κράτους, όπως παραλίγο να γίνει στην περίπτωσή μου, μπορεί να περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή –ήδη έχω βγάλει 12 χρόνια για τον Επαναστατικό Αγώνα και άλλα 4 παλιότερα–, αλλά δεν επιτρέπεται να κάνει βήμα πίσω, να επιδείξει μετάνοια ή αναθεώρηση ή με άλλα λόγια, στη γλώσσα του δικαστικού συμβουλίου, «σωφρονισμό» και ηθική» βελτίωση. Αρα, από αυτή την άποψη, όλες οι αποφάσεις των δικαστικών συμβουλίων, οι 6 του συμβουλίου Πλημμελειοδικών και 1 του συμβουλίου Εφετών, με τιμούν και μου δείχνουν ότι είμαι στο σωστό δρόμο. 

Αν έλεγα τα αντίθετα, θα άρχιζα να αναρωτιέμαι μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος και έχω παραβιάσει τις ηθικές αρχές και αξίες μου. Η μόνη μου ένσταση είναι η αναφορά του συμβουλίου περί «προσχηματικής» καλής συμπεριφοράς εκ μέρους μου. Αυτό με αδικεί πραγματικά. Αν ίσχυε ένα τέτοιο πράγμα, στις ακροάσεις του συμβουλίου, εντελώς «προσχηματικά», σε αντίθεση με ό,τι πιστεύω, γι’ αυτά που έχω καταδικαστεί και για τα πειθαρχικά που έχω διαπράξει, θα ψέλλιζα συγγνώμες και μετάνοιες, όπως κάνουν οι περισσότεροι ποινικοί κρατούμενοι για να πετύχουν την αποφυλάκισή τους. Ομως κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για μένα. 

Η τελευταία απορριπτική απόφαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με εξαιρεί ουσιαστικά από τη δυνατότητα για υφ’ όρoν αποφυλάκιση, παρότι έχω ήδη εκτίσει κάτι παραπάνω από τα 4/5 της ποινής μου. 

Μέσα στη γενικότερη, τα τελευταία χρόνια, αυστηροποίηση της ποινικής και «σωφρονιστικής» νομοθεσίας, στα πλαίσια της οποίας αυξήθηκαν τα όρια των ποινών, αυξήθηκαν τα όρια χορήγησης της υφ’ όρoν αποφυλάκισης και των αδειών, με το δικαίωμα της υφ’ όρον αποφυλάκισης αλλά και τις άδειες να είναι υπό κατάργηση, θεσμοθετήθηκαν οι φυλακές αυξημένης ασφάλειας (κάτι ανάλογο με τις παλιές φυλακές τύπου Γ΄ προς το χειρότερο), θα είμαι ίσως ο πρώτος με ποινή 20 ετών κάθειρξης που θα εκτίσω όλη την ποινή –και τα 5/5– χωρίς δυνατότητα αναστολής, προσεγγίζοντας την έκτιση ποινής ισόβιας κάθειρξης, δηλαδή τα 16 χρόνια σύμφωνα με τον παλιό ποινικό κώδικα.

Αυτή η αυστηροποίηση της ποινικής και «σωφρονιστικής» καταστολής είναι συνέπεια και ένας κρίκος σε μια μακρά αλυσίδα της κοινωνικο-πολιτικής εξελικτικής πορείας που ξεκινάει από την ήττα της κοινωνικής και λαϊκής εξέγερσης εναντίον των μνημονίων του 2010-2012, την οπισθοχώρηση των κοινωνικών αγώνων και καταλήγει στον κρατικό και καθεστωτικό ολοκληρωτισμό που ζούμε σήμερα. 

Nίκος Μαζιώτης, 

καταδικασμένος για τον Επαναστατικό Αγώνα

4η πτέρυγα φυλακές Δομοκού

Εκτύπωση 🖨
ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑπελευθερώνονται όλοι/ες οι παλαιστίνιοι κρατούμενες/οι

Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

Επόμενο άρθρο Χειρότεροι από πεινασμένα ζώα (ανατριχιαστικό βίντεο)

Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

Σχετικά Αρθρα

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

Καταστολή 28 Μάι 2026, 19:00

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

Καταστολή 28 Μάι 2026, 11:41

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 27 Μάι 2026, 22:30

Συνήγορος του Πολίτη: Η Αστυνομία ευθύνεται για το θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ

Να μπει τέλος στη συγκάλυψη - Να ανασυρθεί άμεσα η υπόθεση από το αρχείο

Καταστολή 27 Μάι 2026, 13:56

Νομικό πραξικόπημα η αίτηση αναίρεσης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

Καταστολή 25 Μάι 2026, 19:55

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

Καταστολή 22 Μάι 2026, 10:42
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
Διεθνή

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

27 Μάι 2026, 20:04
Υγεία

Aμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεσαι και πρωταθλητής στο… άλμα εις ύψος

«Αττικό»: Τοποθέτηση τομεάρχη με παράκαμψη δεκάδων εργαζόμενων

27 Μάι 2026, 19:12
Πολιτική

Γκαμπόρ Ματέ: Η γενοκτονία στη Γάζα είναι χειρότερη από το Αουσβιτς

27 Μάι 2026, 15:01
Καταστολή

Συνήγορος του Πολίτη: Η Αστυνομία ευθύνεται για το θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ

Να μπει τέλος στη συγκάλυψη - Να ανασυρθεί άμεσα η υπόθεση από το αρχείο

27 Μάι 2026, 13:56
Διεθνή

Aνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη…

27 Μάι 2026, 12:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Μάη

27 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Εξομάλυνση σχέσεων με το Ισραήλ μόνο με ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος

26 Μάι 2026, 21:52
Παιδεία

Δήμος Αθήνας: Καμιά απάντηση για εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα για την καλή λειτουργία των σχολείων

26 Μάι 2026, 20:35
Οικονομία

Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες

Παράτησε το οικόπεδο «Δυτικά της Κρήτης» η Κοινοπραξία των πετρελαιάδων με επικεφαλής την ExonMobill

26 Μάι 2026, 19:40
Πολιτική

Επεσε και μπουνίδι ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δημητριάδη

26 Μάι 2026, 18:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

1941: Ιδρύεται η “Εργατική Αλληλεγγύη” από κομμουνιστές που επέστρεψαν από τη Φολέγανδρο.

1961: Δολοφονείται ο δικτάτορας της Δομινικανής Δημοκρατίας Ραφαέλ Τρουχίγιο.

1961: Ιδρύεται η Διεθνής Αμνηστία από τον Πίτερ Μπένενσον (Λονδίνο). Νόμπελ ειρήνης το 1977.

1974: Βόμβα φασιστών σκοτώνει έξι και τραυματίζει 94 άτομα σε αντιφασιστική πορεία στη Μπρέσια (Ιταλία).

1979: Υπογράφεται στο «Ζάππειο» η συμφωνία ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

1988: Εκτελείται ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Νορντίν (17Ν).

1988: Πυροβολισμός στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Κόκκινη Γραμμή).

1997: Εκτελείται ο εφοπλιστής Κώστας Περατικός (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Εφετείο 17Ν

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • ΕΛΑ

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Επικοινωνία

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Όροι χρήσης

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Ποιοι είμαστε

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Επικοινωνία

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

  • Όροι χρήσης

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ’ όρον αποφυλάκισής του

    Kείμενο για την απόρριψη της 6ης (!) αίτησης υφ' όρον αποφυλάκισής του

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo