Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΟΙΕΛΕ: Οχι νέα θύματα από την κακοκαιρία
  • Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Καμιά δυσμενής μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
  • Ψεύτικη αγωνία για το «άγιο φως» και αντι-μουσουλμανική προβοκάτσια
  • Παραλίγο να σκοτώσει τον σιωναζιστή Ισραήλ Κατζ η Λιβανέζικη Αντίσταση!
  • Να καταδικαστούν οι βασανιστές-δολοφόνοι του Βασίλη Μάγγου
  • Διεργασίες «εν κρυπτώ» από τη διοίκηση του δήμου Αθηναίων για το καθεστώς χρηματοδότησης των σχολείων μετά την 1η Αυγούστου 2026
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Παίχτες-υπάλληλοι των εταιριών
Διεθνή

Παίχτες-υπάλληλοι των εταιριών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Ιούλ 2020, 00:00

«Η αλήθεια είναι ότι οι αποφάσεις σας σχετικά με το ποια μηνύματα επιτρέπονται και ποια λογοκρίνονται -όπως και οι αποφάσεις λογοκρισίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας- αποτελούν από μόνες τους δηλώσεις σχετικά με τις αξίες του πρωταθλήματός σας. Αν έχω δίκιο -αν το NBA είναι πιο αφοσιωμένο στην προώθηση των συμφερόντων του Κ.Κ.Κ. παρά στο να στηρίζει την πατρίδα του- οι θαυμαστές σας αξίζει να γνωρίζουν ότι αυτή είναι η άποψή σας. Εάν όχι, αποδείξτε μου ότι κάνω λάθος. Αφήστε τους παίκτες σας να υπερασπιστούν τους Ουιγούρους και τους πολίτες του Χονγκ Κονγκ. Αφήστε τους να υποστηρίξουν την αμερικανική επιβολή του νόμου, εάν το επιθυμούν. Δώστε τους την επιλογή να γράψουν ‘’Back the Blue’’ στις φανέλες τους. Ή ‘’Υποστηρίξτε τα στρατεύματά μας’’.  Ισως και το ‘’ο Θεός ευλογεί την Αμερική’’. Τι θα μπορούσε να είναι πιο αμερικανικό από αυτό;».
 
Τα παραπάνω αποτελούν τμήμα της προκλητικής επιστολής που έστειλε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστάκος από το Μιζούρι, Τζος Χάλεϊ, στον κομισάριο του ΝΒΑ Ανταμ Σίλβερ, την οποία δημοσίευσε και στο Τουίτερ, ζητώντας του να υιοθετήσει τα παραπάνω συνθήματα, που εκφράζουν την ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ, και να συνταχθεί με την επίσημη αμερικανική πολιτική στο ζήτημα της Κίνας.
 
Πώς απάντησε η λίγκα του NBA; «Η επιστολή εξετάζεται».
 
Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπιζόμαστε τον κομισάριο, ο οποίος ως συλλογικός εκφραστής των συμφερόντων των ομάδων προσπαθεί να πετύχει την επανέναρξη του πρωταθλήματος που διακόπηκε στις 11 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων εκατοντάδων εκατομμυρίων από τις ομάδες και τα τηλεοπτικά δίκτυα.
 
Στο μεταξύ, το κίνημα που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ για τα δικαιώματα της αφροαμερικανικής κοινότητας ανάγκασε ορισμένους από τους παίχτες, που στην πλειοφηφία τους είναι Αφροαμερικανοί, να σκεφτούν την αποχή από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στην αμερικανική ηγεσία. Για να καμφθούν οι αντιδράσεις τους, ο κομισάριος αποδέχτηκε την πρόταση της ένωσης των παικτών (πρόκειται για το συνδικαλιστικό τους όργανο) για αναγραφή συγκεκριμένων συνθημάτων στις φανέλες, όπως «Black Lives Matter», «Power to the People», «Justice, Peace, Equality» κ.ά., δίνοντάς τους έτσι το άλλοθι ότι ταυτόχρονα κάνουν το χρέος τους απέναντι στην κοινότητά τους.
 
Οι σταρ του ΝΒΑ θεώρησαν, ως φαίνεται, ότι έπραξαν το καθήκον τους με το να κατέβουν σε μια «ελεγχόμενη» διαδήλωση καταγγελίας της αστυνομικής βίας και της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ και έτσι δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην επανέναρξη των αγώνων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την καταβολή των υπόλοιπων δόσεων των συμβολαίων τους.
 
Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει μια υποχώρηση στο δόγμα «No politica», χωρίς να εξασφαλίσει και την προβολή των δικών του συνθημάτων. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι η ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ προηγείται της έναρξης κάθε αναμέτρησης, ενώ τα τιμώμενα πρόσωπα είναι σχεδόν πάντα βετεράνοι των πολέμων του Ιράκ και του Αφγανιστάν ή μπάτσοι.
 
Ας μην προβάλλουν, λοιπόν, o Giannis και η παρέα του τη δήθεν φιλολαϊκή τους στάση και την υπεράσπιση των μειονοτήτων, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να «φουσκώνουν» οι λογαριασμοί τους στις τράπεζες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜπανανία
Επόμενο άρθρο Η «Παπαστράτος» καταγράφει παράνομα τα βιομετρικά στοιχεία των εργατών της!

Σχετικά Αρθρα

Ψεύτικη αγωνία για το «άγιο φως» και αντι-μουσουλμανική προβοκάτσια

Διεθνή 31 Μαρ 2026, 20:54

Παραλίγο να σκοτώσει τον σιωναζιστή Ισραήλ Κατζ η Λιβανέζικη Αντίσταση!

Διεθνή 31 Μαρ 2026, 14:58

19+2 βίντεο | «Μόλις η δύναμη εισέλθει στη ζώνη πυρός της Χεζμπολά, δεν σου μένει τίποτ’ άλλο από το να προσεύχεσαι να βγεις ζωντανός»

Το όνειρο του Σμότριτς και η σκληρή πραγματικότητα σε σειρά βίντεο

Διεθνή 31 Μαρ 2026, 13:23

Απροκάλυπτοι ναζί

Διεθνή 31 Μαρ 2026, 08:54

Οι Υεμενίτες δεν κάνουν πλάκα

Διεθνή 30 Μαρ 2026, 13:58

Made in Iran

Διεθνή 30 Μαρ 2026, 13:32
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Οχι νέα θύματα από την κακοκαιρία

Να ληφθούν άμεσα μέτρα σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ιδιωτικά ΣΑΕΚ και Κέντρα Μελέτης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

31 Μαρ 2026, 21:24
Εργατικά

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Καμιά δυσμενής μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Απεργία 1 Απριλίου και συγκέντρωση στα Προπύλαια 10.30 πμ

31 Μαρ 2026, 21:00
Διεθνή

Ψεύτικη αγωνία για το «άγιο φως» και αντι-μουσουλμανική προβοκάτσια

31 Μαρ 2026, 20:54
Διεθνή

Παραλίγο να σκοτώσει τον σιωναζιστή Ισραήλ Κατζ η Λιβανέζικη Αντίσταση!

31 Μαρ 2026, 14:58
Καταστολή

Να καταδικαστούν οι βασανιστές-δολοφόνοι του Βασίλη Μάγγου

Οχι στα πρόστυχα δικαστικά τερτίπια

31 Μαρ 2026, 14:07
Παιδεία

Διεργασίες «εν κρυπτώ» από τη διοίκηση του δήμου Αθηναίων για το καθεστώς χρηματοδότησης των σχολείων μετά την 1η Αυγούστου 2026

31 Μαρ 2026, 13:44
Διεθνή

19+2 βίντεο | «Μόλις η δύναμη εισέλθει στη ζώνη πυρός της Χεζμπολά, δεν σου μένει τίποτ’ άλλο από το να προσεύχεσαι να βγεις ζωντανός»

Το όνειρο του Σμότριτς και η σκληρή πραγματικότητα σε σειρά βίντεο

31 Μαρ 2026, 13:23
Εργατικά

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Νέα κινητοποίηση στην Τρίπολη – Οχι στις διώξεις των συναδέλφων

31 Μαρ 2026, 11:10
Διεθνή

Απροκάλυπτοι ναζί

31 Μαρ 2026, 08:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάρτη

31 Μαρ 2026, 00:01
Εργατικά

Απορρίφτηκε η αίτηση ακύρωσης της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Nέα «κατά παραγγελία» απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά

30 Μαρ 2026, 20:23
Παιδεία

Απειλές για έξωση αν οι εστιακοί φοιτητές δεν αποδεχτούν την ελεγχόμενη είσοδο

Καταγγελία του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας EKΠΑ

30 Μαρ 2026, 19:28
Πολιτική

Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το δικαστήριο δικαίωσε πλήρως την Παρασκευή Τυχεροπούλου

Διατάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της στον (νέο) ΟΠΕΚΕΠΕ και να της καταβληθεί αποζημίωση

30 Μαρ 2026, 18:55
Διεθνή

Οι Υεμενίτες δεν κάνουν πλάκα

30 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Made in Iran

30 Μαρ 2026, 13:32
Διεθνή

Οι οικονομικές επιπτώσεις για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό μετά την εξαπόλυση του πολέμου κατά του Ιράν

30 Μαρ 2026, 12:52
Εργατικά

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ούτε ένα κουλούρι την ημέρα

30 Μαρ 2026, 12:09
Διεθνή

Το Ισραήλ και το Εξάγωνο των Συμμαχιών — Στόχοι και Επιπτώσεις

Πολιτική Ανάλυση

30 Μαρ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάρτη

30 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Οι σιωναζιστές γλίτωσαν τους δωσίλογους, σκοτώνοντας δυο μαχητές της Αντίστασης

29 Μαρ 2026, 22:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάρτη

Ημέρα αποθήκευσης αρχείων.

Μάλτα: Ημέρα δημοκρατίας (1974).

1907: Συλλαμβάνονται 28 άτομα για συνομωσία με σκοπό την εκτέλεση του τσάρου, εκτελούνται τρεις.

1931: Ιδρύεται η Εργατική Εστία «για οικονομική, ηθική και πνευματική προαγωγή των εργαζομένων».

1946: Επίθεση ανταρτών στο αστυνομικό σταθμό Λιτοχώρου, νεκροί εννιά χωροφύλακες, δύο λοχίες κι ένας οπλίτης της εθνοφυλακής.

1957: Σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Στέφανος Σαράφης.

1991: Ρουκέτα κατά του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» (17Ν).

1991: Τρεις βόμβες σε διάστημα δέκα λεπτών σε δυο υποκαταστήματα της τράπεζας «CitiBank» σε Κυψέλη και Αμπελοκήπους (ΕΛΑ-1η Μάη).

1992: Δεύτερη φορά στόχος βομβιστικής επίθεσης το κέντρο «Καν Καν» (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Ρουκέτα κατά των γραφείων του ΠαΣοΚ στη Χαριλάου Τρικούπη (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo