Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 27 Ιούνη
  • Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ
  • Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες
  • Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο Σάλεχ αποχωρεί, το καθεστώς παραμένει
Διεθνή

Υεμένη

Ο Σάλεχ αποχωρεί, το καθεστώς παραμένει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Δεκ 2011, 00:00

 Με τους ευνοϊκότερους όρους για τον ίδιο και την κάστα του, για τα γειτονικά δεσποτικά καθεστώτα και τους αμερικάνους πάτρωνές τους αποχωρεί τελικά από την εξουσία ο δικτάτορας της Υεμένης Αλί Σάλεχ μετά την υπογραφή από μέρους του της συμφωνίας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου στις 23 Νοεμβρίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει πλήρη ασυλία για τον ίδιο, τους στενούς συγγενείς του και συνεργάτες του για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά την 33χρονη θητεία του και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της 10μηνης λαϊκής εξέγερσης. Τη μεταβίβαση της εξουσίας στον αντιπρόεδρο και στενό συνεργάτη του στρατηγό Μανσούρ Χάντι, ενώ ο Αλί Σάλεχ θα διατηρήσει τον τίτλο του προέδρου μέχρι τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Το σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», την παράδοση της εξουσίας από το Σάλεχ μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου και την πραγματοποίηση προεδρικών εκλογών σε 60 μέρες, στις οποίες, σε συμφωνία με την αστική αντιπολίτευση, μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο αντιπρόεδρος Μανσούρ Χάντι. Ο γιος του δικτάτορα Αχμέντ παραμένει διοικητής της πανίσχυρης Ρεπουμπλικανικής Φρουράς και ο ανηψιός του των Κεντρικών Δυνάμεων Ασφάλειας.

Στις 7 Δεκεμβρίου ο Χάντι ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» για μια μεταβατική περίοδο 2 χρόνων, η οποία θα έχει την ευθύνη και για τη σύνταξη του νέου συντάγματος. Η κυβέρνηση αυτή αποτελείται από 35 υπουργούς, οι μισοί από την αντιπολίτευση και οι άλλοι μισοί από το κυβερνών κόμμα του Σάλεχ, από τους οποίους οι 9 ήταν υπουργοί της απερχόμενης κυβέρνησης. Με άλλα λόγια, ο νυν αντιπρόεδρος και προσεχώς πρόεδρος, που συγκεντρώνει την περισσότερη εξουσία, και οι μισοί υπουργοί είναι άνθρωποι του Σάλεχ, «σάρξ εκ της σαρκός» του καθεστώτος, και οι εκπρόσωποι της εξωνημένης αντιπολίτευσης είναι το «φύλο συκής», δηλαδή το ματωβαμένο καθεστώς  παραμένει ουσιαστικά άθικτο.

Στις δεδομένες συνθήκες, η συμφωνία αυτή ικανοποιεί σε σημαντικό βαθμό τη σαουδαραβική μοναρχία, για την οποία αποτελεί σοβαρή απειλή η συνέχιση της αναταραχής και του χάους στο μαλακό της υπογάστριο, για τα υπόλοιπα δεσποτικά καθεστώτα του Κόλπου, που θεωρούν επίσης απειλή μια σαφή νικηφόρα έκβαση της λαϊκής εξέγερσης στην Υεμένη καθώς και για τους αμερικάνους πάτρωνές τους, που θέλουν ασφαλείς τους θαλάσσιους δρόμους μεταφοράς του πετρελαίου.

Ομως η συμφωνία αυτή δεν ικανοποιεί καθόλου τη μεγάλη μάζα των διαδηλωτών και τη νεολαία που ξεκίνησε την εξέγερση τον περασμένο Φλεβάρη. Αυτοί απορρίπτουν τη συμφωνία, καταγγέλουν τις πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης που την αποδέχτηκαν και συμμετέχουν στην κυβέρνηση και συνεχίζουν να διαδηλώνουν απαιτώντας την τιμωρία του Σάλεχ και των στενών συνεργατών του, καθώς και ουσιαστικές πολιτικές αστικοδημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Με τα αιτήματα αυτά κατέβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους της πρωτεύουσας Σανάα και άλλων πόλεων της Υεμένης την περασμένη Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου.

Εκτός από το λαϊκό κίνημα, σοβαροί αποσταθεροποιητικοί παράγοντες για τις απόλυτα ελεγχόμενες πολιτικές εξελίξεις που επιχειρούν να δρομολογήσουν το καθεστώς και οι πάτρωνές του είναι η σιιτική εξέγερση στο βορρά, το αποσχιστικό κίνημα στη νότια Υεμένη και το ριζοσπαστικό ισλαμικό κίνημα, που έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης και έχει καταφέρει να θέσει υπό τον έλεγχό του περιοχές της επαρχίας Αμπιάν, έχοντας δώσει σκληρές μάχες με τον κυβερνητικό στρατό. Συνεπώς τίποτα δεν έχει τελειώσει και η κατάσταση θα παραμείνει εξαιρετικά ρευστή για απροσδιόριστο χρόνο.  Το τραγικό και στην περίπτωση της Υεμένης είναι ότι η έλλειψη οργανωμένης πολιτικής δύναμης ικανής να υπερασπίσει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των φτωχολαϊκών στρωμάτων άφησε ελεύθερο το πεδίο στις δυνάμεις της αστικής αντιπολίτευσης να πατήσουν στο αίμα των εκατοντάδων νεκρών και χιλιάδων τραυματιών αγωνιστών της εξέγερσης για να ανέβουν στο τρένο της εξουσίας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υεμένη

Μπρα-ντε-φερ εν μέσω διαδηλώσεων και απεργιών
Επόμενο άρθρο

Υεμένη

Απόπειρα διχασμού

Σχετικά Αρθρα

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

Διεθνή 26 Ιούν 2026, 20:29

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

Διεθνή 26 Ιούν 2026, 08:49

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

Διεθνή 26 Ιούν 2026, 07:14

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Διεθνή 25 Ιούν 2026, 22:09

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

Διεθνή 25 Ιούν 2026, 14:23

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

Διεθνή 25 Ιούν 2026, 10:02
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
Διεθνή

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

26 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί

26 Ιούν 2026, 08:31
Διεθνή

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

26 Ιούν 2026, 07:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
Καταστολή

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

24 Ιούν 2026, 18:37
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

1907: Καθιερώνεται το εκλογικό βιβλιάριο στην Ελλάδα.

1929: Ιδρύεται η Αγροτική Τράπεζα.

1986: Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κηρύσσει παράνομη τη βοήθεια των ΗΠΑ στους Κόντρας (Νικαράγουα).

1994: Βόμβα και βίαια επεισόδια στο Γιοχάνεσμπουργκ έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 24 ατόμων.

1999: Πεθαίνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υεμένη

    17Ν
    • Υεμένη

      Εφετείο 17Ν
  • Υεμένη

    ΕΛΑ
    • Υεμένη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υεμένη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υεμένη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υεμένη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υεμένη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υεμένη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υεμένη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υεμένη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υεμένη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υεμένη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υεμένη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υεμένη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υεμένη

      Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υεμένη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Ποιοι είμαστε
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Επικοινωνία
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Όροι χρήσης
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Ποιοι είμαστε
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Επικοινωνία
  • Υεμένη

    Υεμένη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo