Επιχείρηση αναστήλωσης του προσωπικού του προφίλ στον αραβικό κόσμο, μετά την «περιπέτεια» με τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι, ξεκίνησε ο πρίγκηπας-διάδοχος του σαουδαραβικού θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Πρώτος σταθμός του το Κάιρο, όπου τον υποδέχτηκε ο δικτάτορας στρατηγός Αμπντελφατάχ αλ Σίσι.
Ο Σίσι χρωστάει στους Αμερικανούς την επικράτησή του, μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα με το οποίο ανέτρεψε τον εκλεγμένο πρόεδρο και την εκλεγμένη κυβέρνηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ ο Μπιν Σαλμάν χρωστάει επίσης στους Αμερικανούς τη στήριξή του στην ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, παρά τη διεθνή κατακραυγή για τη δολοφονία του Κασόγκι, την οποία διέταξε ο ίδιος και εκτέλεσαν στενοί του συνεργάτες.
Τελευταία Νέα :
- Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς
- Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη
- Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση
- Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ναρκισσιστική διαταραχή








