Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 12 Μάη
  • Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!
  • To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν
  • Βόλεμα των «μαύρων»
  • Πολιτικό μάρκετινγκ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ελάχιστες πιθανότητες προσέγγισης στη «Γενεύη 2»
Διεθνή

Συρία

Ελάχιστες πιθανότητες προσέγγισης στη «Γενεύη 2»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Φεβ 2014, 00:00

Με ελάχιστες πιθανότητες να υπάρξει προσέγγιση στα κρίσιμα ζητήματα στον πόλεμο της Συρίας συγκαλείται στις 10 Φλεβάρη η «Γενεύη 2» για το δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων. Η έκβαση του πρώτου γύρου, που έληξε στις 31 Γενάρη, προδιαγράφει λίγο – πολύ το αποτέλεσμα και του δεύτερου γύρου, καθώς ο συσχετισμός δυνάμεων σε στρατιωτικό και πολιτικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει.

Υστερα από μια βδομάδα διαπραγματεύσεων σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης, τα αντίπαλα στρατόπεδα δεν κατέληξαν σε συμφωνία σε κανένα ζήτημα. Ούτε στο ζήτημα της πολιορκίας από τον κυβερνητικό στρατό στην παλιά πόλη της Χομς και στο άνοιγμα διαδρόμων ανθρωπιστικής βοήθειας, στο οποίο φάνηκε αρχικά να υπάρχει κάποια προσέγγιση, γιατί οι όροι που έθετε η κυβέρνηση απορρίφθηκαν από την αντιπολίτευση και το αντίθετο. Η μεν κυβέρνηση επέτρεπε την αποχώρηση των γυναικών και των παιδιών από την πολιορκημένη πόλη, θέτοντας ως όρο την καταγραφή των ονομάτων των αντρών που θα αποχωρούσαν μαζί τους στα σημεία ελέγχου, γεγονός που σχεδόν σίγουρα θα κατέληγε στη σύλληψή τους, όπως έγινε σε άλλες περιοχές που είχαν χάσει οι αντάρτες. Οι δε αντάρτες απαιτούσαν πλήρη άρση της πολιορκίας, ώστε να μπορεί ο καθένας να φύγει από την παλιά πόλη παίρνοντας μαζί του τα όπλα του. Ούτε στο ζήτημα της κατάπαυσης του πυρός στο Χαλέπι, που είχε προταθεί από τη Μόσχα στις παραμονές της συνόδου. Ούτε πολύ περισσότερο στο ζήτημα της μεταβατικής κυβέρνησης χωρίς τον Ασαντ, όπως ζητά η αντιπολίτευση, με την κυβερνητική αντιπροσωπεία όχι μόνο να μη συζητά καν την παραίτηση του Ασαντ, αλλά να αντιπροτείνει ως κεντρικό θέμα της συνόδου τον πόλεμο κατά της «τρομοκρατίας».

Στις διαπραγματεύσεις αντανακλάται κάθε φορά ο συσχετισμός δυνάμεων ανάμεσα στους αντιπάλους και αποτυπώνεται στις αποφάσεις που παίρνονται. Στη Συρία, ο συσχετισμός δυνάμεων δεν άλλαξε στο δεκαήμερο που μεσολάβησε ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων. Ούτε, όπως φαίνεται, μπορεί να αλλάξει δραματικά χωρίς ευρείας έκτασης δυτική στρατιωτική επέμβαση.

Το καθεστώς Ασαντ ενίσχυσε τη διαπραγματευτική του θέση στρατιωτικά και πολιτικά στη διάρκεια του 2013. Ο Ασαντ δεν πιέζεται να παραιτηθεί όταν ελέγχει τις 13 από τις 14 επαρχιακές πρωτεύουσες και τις πιο πολυπληθείς περιοχές. Σε στρατιωτικό επίπεδο υπάρχει σχετική στασιμότητα. Οι γραμμές στα πολεμικά μέτωπα αλλάζουν αργά, όμως ο κυβερνητικός στρατός ανακαταλαμβάνει βήμα βήμα περιοχές στη Δαμασκό, στη Χομς και στο Χαλέπι, που είχαν καταληφθεί από τους αντάρτες το 2012. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσει μια καθαρή νίκη. Γιατί οι αντάρτες ελέγχουν σημαντικά τμήματα στη βόρεια και ανατολική Συρία και ο κυβερνητικός στρατός έχει υποστεί σοβαρές απώλειες και δεν διαθέτει επαρκείς δυνάμεις για να πολεμά ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα, γι’ αυτό και εφαρμόζει την τακτική του αποκλεισμού θυλάκων που ελέγχονται από τους αντάρτες, βομβαρδίζοντάς τους από ξηρά και αέρα, ώστε να αναγκαστεί ο άμαχος πληθυσμός να τους εγκαταλείψει και να απομονωθούν όσοι παραμείνουν.

Από την άλλη, η πολιτική αντιπολίτευση βρίσκεται σε δυσμενέστερη θέση από κάθε άλλη φορά. Ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις έχει μικρή πολιτική και στρατιωτική επιρροή στη Συρία. Η πλειοψηφία των ανταρτών δεν τον αναγνωρίζει ως εκπρόσωπο ούτε δεσμεύεται να εφαρμόσει τις αποφάσεις της «Γενεύης 2». Συν τοις άλλοις, από τις 3 Γενάρη μαίνεται ένας «εμφύλιος» πόλεμος στις γραμμές των ανταρτών, ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL) από τη μια και άλλες ισχυρές ένοπλες ομάδες (Ισλαμικό Μέτωπο, Αλ Νούσρα κ.ά.)  από την άλλη, με περισσότερους από 1000 αντάρτες νεκρούς μέχρι στιγμής. Η αντιπροσωπεία του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού στις διαπραγματεύσεις αντλεί τη διαπραγματευτική της ισχύ κυρίως  από την υποστήριξη που της παρέχουν ο Λευκός Οίκος με τους δυτικούς και άραβες εταίρους του, οι οποίοι ανησυχούν για την ενίσχυση των ακραίων ισλαμιστών ανταρτών στη Συρία και τις επιπτώσεις της στη Μέση Ανατολή και, όπως φαίνεται, επιδιώκουν να πετύχουν σε πρώτη φάση μια αποκλιμάκωση του πολέμου, ασκώντας ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στο καθεστώς Ασαντ και τους στενούς συμμάχους του για να πετύχουν όσο το δυνατόν πιο «αξιοπρεπή» συμβιβασμό. Στις συνθήκες αυτές, με τη Ρωσία να εξακολουθεί να στηρίζει το καθεστώς Ασαντ, το Λευκό Οίκο να προσπαθεί να δώσει σοβαρή υπόσταση σε μια ανυπόληπτη και διασπασμένη αντιπολίτευση και την πλειοψηφία των ένοπλων ομάδων να δρουν αυτόνομα, ακόμη και οι τοπικές συμφωνίες κατάπαυσης του πυρός που μπορεί να επιτευχθούν θα είναι εύθραυστες. Οπως φαίνεται, ο πόλεμος έχει μακρύ δρόμο ακόμη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Συρία

Παγώνουν τα επιδόματα σε βούλγαρους και ρουμάνους φοιτητές
Επόμενο άρθρο

Συρία

Καθεστώς τρόμου και αίματος

Σχετικά Αρθρα

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

Διεθνή 11 Μάι 2026, 14:07

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

Διεθνή 11 Μάι 2026, 12:23

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Διεθνή 10 Μάι 2026, 12:09

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

Διεθνή 10 Μάι 2026, 10:04

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

Διεθνή 10 Μάι 2026, 09:32

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

Διεθνή 9 Μάι 2026, 10:02
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

Ημέρα νοσηλευτριών.

1936: Ογκώδεις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά, άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο της Μακρονήσου.

1969: Καταδίκες δεκαέξι μελών και στελεχών του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1971: Συλλαμβάνονται τέσσερις βομβιστές του ΠΑΚ.

1972: Βομβιστικές επιθέσεις της RAF σε Ακουρσμπουργκ και Μόναχο, πέντε τραυματίες αστυνομικοί και εξήντα καταστραμμένα αυτοκίνητα.

1974: Καταδίκη 27 ατόμων από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για συμμετοχή στην οργάνωση “Αρης Βελουχιώτης“.

1979: Βόμβα στην αίθουσα του εργατοδικείου στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

1981: Πεθαίνει ο αγωνιστής του IRA Francis Hughes μετά από 59 μέρες απεργίας πείνας.

1985: Φασίστες της ΕΠΕΝ υπό τον Μάκη Βορίδη επιτίθενται σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία.

1998: Βόμβες σε δύο εκθέσεις αυτοκινήτων σε Κατεχάκη και Μεσογείων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Συρία

    17Ν
    • Συρία

      Εφετείο 17Ν
  • Συρία

    ΕΛΑ
    • Συρία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Συρία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Συρία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Συρία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Συρία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Συρία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Συρία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συρία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Συρία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Συρία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Συρία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Συρία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Συρία

      Συρία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Συρία

      Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Συρία

      Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Συρία

      Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Συρία

    Συρία

    Ποιοι είμαστε
  • Συρία

    Συρία

    Επικοινωνία
  • Συρία

    Συρία

    Όροι χρήσης
  • Συρία

    Συρία

    Ποιοι είμαστε
  • Συρία

    Συρία

    Επικοινωνία
  • Συρία

    Συρία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo