Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;
  • Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο
  • Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια
  • ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο
  • Σαν σήμερα 22 Ιούνη
  • «Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Παγώνουν τα επιδόματα σε βούλγαρους και ρουμάνους φοιτητές
Διεθνή

Βρετανία

Παγώνουν τα επιδόματα σε βούλγαρους και ρουμάνους φοιτητές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Φεβ 2014, 00:00

Μετά τα μέτρα περικοπής των επιδομάτων ανεργίας για τους μετανάστες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που τέθηκαν σε εφαρμογή από την 1η Γενάρη, στόχος της αντιμεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθεί η βρετανική κυβέρνηση έχουν γίνει οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που σπουδάζουν στη Βρετανία.

Οπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Guardian» (31/01/14), η βρετανική κυβέρνηση έχει αναστείλει από τον περασμένο Νοέμβρη τη χορήγηση των επιδομάτων συντήρησης και των δανείων στους φοιτητές που προέρχονται από τις δύο αυτές χώρες, επικαλούμενη την αύξηση των αριθμού των φοιτητών από τις χώρες αυτές που κάνουν αίτηση για επίδομα συντήρησης και χρηματοδότησης των διδάκτρων στα πανεπιστήμια, χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της. Η απόφαση αυτή επεκτάθηκε αργότερα για όλους τους φοιτητές που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και σπουδάζουν σε ιδιωτικά κολλέγια  και έχουν ζητήσει επίδομα συντήρησης. Ωστόσο, μέχρι στιγμής εφαρμόζεται μόνο για τους  Βούλγαρους και τους Ρουμάνους που σπουδάζουν είτε σε δημόσια είτε σε ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, όποιος πολίτης από χώρα της ΕΕ έχει ζήσει τουλάχιστον τρία χρόνια στη Βρετανία πληρεί τις προϋποθέσεις για να καταθέσει αίτηση χορήγησης επιδόματος συντήρησης και χρηματοδότησης με δάνειο των διδάκτρων του στο πανεπιστήμιο. Οι βρετανικές αρχές επικαλούνται ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν ψευδή στοιχεία, γι’ αυτό και καλούνται τώρα οι βούλγαροι και οι ρουμάνοι φοιτητές να αποδείξουν την τρίχρονη παραμονή τους στη χώρα πριν από την υποβολή της αίτησής τους, καταθέτοντας λογαριασμούς υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, δημοτικά τέλη ή τραπεζικά στοιχεία που είναι στο όνομά τους. Στοιχεία που πολλοί μετανάστες δεν έχουν, γιατί δυσκολεύονται να συντηρούν δικό τους σπίτι και συνήθως φιλοξενούνται ή συγκατοικούν με άλλους ή γιατί δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς που να τους κινούν χωρίς διακοπή.

Από το πάγωμα της χορήγησης επιδομάτων συντήρησης και δανείων πλήττονται 7.500 περίπου Βούλγαροι και Ρουμάνοι που σπουδάζουν στη Βρετανία, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα επιβίωσης και κάποιοι αναγκάζονται να διακόψουν τις σπουδές τους. Το μέτρο αυτό συμπίπτει με την εντεινόμενη επίσημη ξενοφοβική ρατσιστική προπαγάνδα περί «εισβολής ζητιάνων και απατεώνων» από τις δύο αυτές χώρες από την 1η Γενάρη που καταργούνται οι περιορισμοί εργασίας γι’ αυτούς στη Βρετανία.

Ο στόχος είναι σαφής. Η δραστική μείωση της χορήγησης επιδομάτων συντήρησης και δανείων στους ήδη φοιτητές και ταυτόχρονα φρένο στην εισροή υποψήφιων φοιτητών.

Φυσικά, οι περιορισμοί και τα εμπόδια που ορθώνει η αντιμεταναστευτική πολιτική της βρετανικής κυβέρνησης αφορούν όλους τους μετανάστες από χώρες της Ε.Ε. και όχι μόνο τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους. Απλά οι τελευταίοι είναι πιο εύκολος στόχος και εξυπηρετούν καλύτερα την κυβερνητική προπαγάνδα. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της πολιτικής είναι η απαγόρευση από 1η Γενάρη υποβολής αίτησης για επίδομα ανεργίας σε όλους τους μετανάστες από χώρες της Ε.Ε. πριν περάσει τρίμηνο παραμονής τους στη χώρα. Μετά το τρίμηνο, υποχρεούνται να υποβληθούν στο βελτιωμένο Habitual Residence Test (τεστ συνήθους κατοικίας), στο οποίο οι μετανάστες θα πρέπει να απαντήσουν σε πληθώρα ερωτημάτων και να δώσουν πειστικές αποδείξεις για το αληθές των ισχυρισμών τους. Για πρώτη φορά θα πρέπει να εξηγήσουν τι προσπάθειες έκαναν για να βρουν δουλειά πριν έρθουν στη Βρετανία και αν τα αγγλικά τους είναι καλά για να μη γίνουν εμπόδιο στην εξεύρεση εργασίας.

Ομως ακόμη κι αν περάσουν το παραπάνω τεστ, δεν θα δικαιούνται επίδομα ανεργίας για περισσότερο από έξι μήνες. Μετά το εξάμηνο, «μόνο αυτοί που θα προβάλλουν βάσιμες αποδείξεις ότι έχουν πραγματικές πιθανότητες να βρουν δουλειά θα μπορέσουν να συνεχίσουν να το διεκδικούν». Και μιλάμε για ένα πενιχρότατο, εξευτελιστικό για τα δεδομένα της Βρετανίας, επίδομα ανεργίας, 230 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών και 350 για τους άνω των 25 το μήνα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Βρετανία

Ενα χρόνο φυλακή επειδή έγραφε «βίαια μυνήματα»!
Επόμενο άρθρο

Βρετανία

Ελάχιστες πιθανότητες προσέγγισης στη «Γενεύη 2»

Σχετικά Αρθρα

Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν παρουσίασε τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ιράν–ΗΠΑ και υπογράμμισε την πρόοδο προς μια διαρκή κατάπαυση του πυρός

Διεθνή 22 Ιούν 2026, 12:52

Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια

Διεθνή 22 Ιούν 2026, 11:51

ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο

Αποκαλύφτηκε πλήρως ότι το Ισραήλ είναι μια απλή μαριονέτα των Αμερικανών

Διεθνή 22 Ιούν 2026, 10:15

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 21 Ιούν 2026, 19:43

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

Διεθνή 21 Ιούν 2026, 09:30

Η Κοόρτη του Φοίνικα

Διεθνή 20 Ιούν 2026, 09:36
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;

22 Ιούν 2026, 14:03
Διεθνή

Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν παρουσίασε τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ιράν–ΗΠΑ και υπογράμμισε την πρόοδο προς μια διαρκή κατάπαυση του πυρός

22 Ιούν 2026, 12:52
Διεθνή

Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια

22 Ιούν 2026, 11:51
Διεθνή

ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο

Αποκαλύφτηκε πλήρως ότι το Ισραήλ είναι μια απλή μαριονέτα των Αμερικανών

22 Ιούν 2026, 10:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούνη

22 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

21 Ιούν 2026, 19:43
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούνη

Ημέρα σκαραβαίου.

Ημέρα των στρουμφ.

Κονγκό: Ημέρα στρατού.

Ελ Σαλβαδόρ: Ημέρα δασκάλων.

1882: Ιδρύεται το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

1929: Επεισόδια μεταξύ εργατών και χωροφυλακής έξω από το ιταλικό εργοστάσιο (Θεσσαλονίκη).

1943: Ρατσιστικές εξεγέρσεις σημειώνονται στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) 29 νεκροί.

1998: Βόμβα σε υποκατάστημα της «Alpha bank» στην οδό Αχαρνών (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Βρετανία

    17Ν
    • Βρετανία

      Εφετείο 17Ν
  • Βρετανία

    ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Βρετανία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Βρετανία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρετανία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρετανία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Βρετανία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Βρετανία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρετανία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρετανία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Βρετανία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Ποιοι είμαστε
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Επικοινωνία
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Όροι χρήσης
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Ποιοι είμαστε
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Επικοινωνία
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo