Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 4 Ιούλη
  • Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος
  • ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές
  • Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα
  • Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δείγμα ισχύος ή αδιεξόδου;
Διεθνή

Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

Δείγμα ισχύος ή αδιεξόδου;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Νοέ 2008, 00:00

Η προκλητικότατη αμερικάνικη επίθεση σε συριακό έδαφος (για πρώτη φορά), που έγινε την περασμένη Κυριακή από τέσσερα αμερικάνικα ελικόπτερα που απογειώθηκαν από το Ιράκ με στόχο γνωστό «τρομοκράτη» που οργανώνει την μεταφορά αράβων μαχητών από τη Συρία στο Ιράκ, φαντάζει «ανεξήγητη». Κι αυτό όχι μόνο γιατί γίνεται σε μία περίοδο που η διέλευση των μαχητών από τα συριακά σύνορα στο Ιράκ φαίνεται να έχει μειωθεί κατά πολύ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ίδιων των αμερικάνων στρατηγών (από 100 το μήνα που ήταν το 2006 σε 20 το μήνα τους τελευταίους μήνες), αλλά και γιατί η Συρία έχει δείξει ότι προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και τους Σιωνιστές έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τις δύο πλευρές. Τον περασμένο μήνα μάλιστα ο σύριος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal (30/9/08) δήλωσε ότι ο διάλογος με τους Αμερικάνους βρίσκεται σε καλό σημείο, ενώ φαίνεται να βρίσκονται σε εξέλιξη έμμεσες συνομιλίες με το Ισραήλ, με τη μεσολάβηση της Τουρκίας, για τις οποίες ο σύριος πρόεδρος δήλωσε ότι επιζητεί να γίνουν απευθείας τον επόμενο χρόνο (σύμφωνα με την ισραηλινή Haaretz 27/10/08).

Ομως, πίσω από την «ανεξήγητη» αυτή ενέργεια, που στοίχισε τη ζωή σε οχτώ πολίτες (μεταξύ των οποίων ένας ψαράς και τρία παιδιά), δεν κρύβεται μόνο η «προειδοποίηση» της Ουάσινγκτον προς τους Σύριους να εντείνουν τον κατασταλτικό τους ρόλο στους μαχητές που διέρχονται τα σύνορα με το Ιράκ, όπως ανέφερε ανώνυμος αμερικάνος αξιωματούχος στην Ουάσινγτον Ποστ (28/10/08). Κρύβεται και η αδυναμία της Ουάσινγκτον να αντιμετωπίσει τη δυσμενή γι’ αυτή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή. Στο Ιράν –που αποτελεί το νούμερο ένα αγκάθι για την αμερικάνικη πολιτική– δε μπορεί όχι μόνο να επιτεθεί αλλά ούτε να εφαρμόσει ένα αποτελεσματικό οικονομικό εμπάργκο. Αλλωστε, η πολιτική σταθερότητα στο Ιράκ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ιρανική επιρροή. Στο Λίβανο, η Χεζμπολά είναι πλέον μια καταξιωμένη πολιτική δύναμη (μέχρι και ο γιός του Χαρίρι σύρθηκε σε συνομιλίες με το Νασράλα) και κανείς δε μπορεί να την πειράξει. Τι απομένει λοιπόν; Ο τελευταίος «κρίκος» των χωρών που «αβαντάρουν την τρομοκρατία», δηλαδή η Συρία που την ίδια στιγμή που τείνει χείρα φιλίας στις ΗΠΑ επιτρέπει τη δράση των παλαιστινιακών οργανώσεων και συσφίγγει τις σχέσεις της με το Ιράν και τη Ρωσία.

Οι Αμερικάνοι έστειλαν το μήνυμα ότι όσο θα βρίσκονται στο Ιράκ θα μπορούν να διεξάγουν «χειρουργικές επιθέσεις» στις γειτονικές χώρες, αν αυτές δε συμμορφωθούν στις υποδείξεις τους για συμβολή στον «αγώνα κατά της τρομοκρατίας». Ομως, κι αυτές οι «χειρουργικές επιθέσεις» έχουν τα όριά τους και είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Το μόνο που κατορθώνουν τελικά είναι να πυροδοτούν την οργή στους αραβικούς λαούς και να ανατροφοδοτούν τα αμερικάνικα αδιέξοδα σε μια από τις πιο στρατηγικές και συνάμα εκρηκτικές περιοχές του πλανήτη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

Σταχυολογώντας τα σημάδια της κρίσης…
Επόμενο άρθρο

Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

Time is not important…

Σχετικά Αρθρα

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

Διεθνή 3 Ιούλ 2026, 12:04

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

Διεθνή 3 Ιούλ 2026, 09:00

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

Διεθνή 2 Ιούλ 2026, 21:01

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

Διεθνή 2 Ιούλ 2026, 19:07

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 13:32

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 09:32
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
Διεθνή

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

2 Ιούλ 2026, 21:01
Διεθνή

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

2 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
Κόντρες

Τώρα με το app ποιος τους πιάνει

2 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

ΗΠΑ: Ημέρα Ανεξαρτησίας.

Ιταλία: Ημέρα Garibaldi (1807).

Φιλιππίνες: Ημέρα φιλιππινοαμερικανικής φιλίας (1946).

1848: Εκδίδεται το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο“.

1948: Η Γιουγκοσλαβία αποβάλλεται από την Κομινφόρμ.

1958: Επαναστατική εξέγερση στο Ιράκ, εκτελούνται ο βασιλιάς Φεϊζάλ Β’, ο πρωθυπουργός Νουρί Ες Σαΐντ και ο πρίγκιπας διάδοχος.

1982: Αυτοκτονεί ο πρόεδρος της Δομινικανής Δημοκρατίας Σιλβέστερ Γκουσμάν Φερνάντες.

1994: Εκτελείται ο σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Ομέρ Σιπαχίογλου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    17Ν
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Εφετείο 17Ν
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    ΕΛΑ
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Ποιοι είμαστε
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Επικοινωνία
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Όροι χρήσης
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Ποιοι είμαστε
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Επικοινωνία
  • Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Αμερικάνικη επίθεση στη Συρία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo