Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα
  • Σαν σήμερα 8 Μάη
  • Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)
  • Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων
  • Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας
  • Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Αθλιότητα και υποκρισία σε αντιμεταναστευτικό φόντο
Διεθνή

Αμερικάνικο «shutdown»

Αθλιότητα και υποκρισία σε αντιμεταναστευτικό φόντο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιαν 2019, 00:00

Τα χαμόγελα στο 116ο Κογκρέσο στην ιστορία των ΗΠΑ έχουν πια παγώσει, καθώς η Βουλή των Αντιπροσώπων ελέγχεται πλέον από τους Δημοκρατικούς. Η «μεγάλη αντιπαράθεση» βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Τραμπ να τραβάει το σκοινί παίζοντας μια χαρά το παιχνίδι του «σκληρού διαπραγματευτή» που… δεν αστειεύεται με την ασφάλεια της χώρας! Γι’ αυτό και αποφάσισε να οδηγήσει τα πράγματα στο μερικό κλείσιμο των υπηρεσιών της αμερικάνικης κυβέρνησης, από τη στιγμή που δεν υιοθετήθηκε ακόμα η πρότασή του για γενναία χρηματοδότηση της κατασκευής του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, που ξεκίνησε την εποχή της διακυβέρνησης Μπους, συνεχίστηκε επί Ομπάμα και ολοκληρώνεται επί Τραμπ. Ο Τραμπ ζητά 5.6 δισ. δολάρια, οι Δημοκρατικοί δέχονται λιγότερα από τα μισά, κι έτσι έκλεισαν οι κυβερνητικές υπηρεσίες. Πώς όμως έγινε αυτό; Καλό είναι να υπενθυμίσουμε ορισμένα πράγματα που τα γράψαμε αναλυτικά την τελευταία φορά που έγινε το ίδιο πράγμα (πριν από πεντέμισι χρόνια, τον Οκτώβρη του 2013, βλ.  https://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/20031.Τι-κρύβεται-πίσω-από-το-αμερικάνικο-«shut-down»-1 και https://www.eksegersi.gr/issue/747/Διεθνή/20092.Τι-κρύβεται-πίσω-από-το-αμερικάνικο-«shut-down»-2).

Γράφαμε τότε: «Εδώ και δύο περίπου χρόνια (σ.σ. το 2011), ένας νέος όρος εισήχθη στο διεθνές οικονομικό λεξιλόγιο. Ο όρος “δημοσιονομικός γκρεμός“. Αναφέρεται στον “μπαμπούλα“ μιας χρεοκοπίας του αμερικάνικου δημοσίου, που έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο του 2011, όταν ο Ομπάμα δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί αν οι ηλικιωμένοι Αμερικανοί θα πάρουν στα χέρια τους τις επιταγές των συντάξεών τους στην περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία στο Κογκρέσο για την αύξηση του ορίου του ομοσπονδιακού χρέους. Μετά από πολλά χρόνια, στη διάρκεια των οποίων το δημόσιο χρήμα έρρεε άφθονο, χρηματοδοτώντας αιματηρούς πολέμους στο εξωτερικό (Ιράκ, Αφγανιστάν) και στηρίζοντας τους καπιταλιστικούς κολοσσούς, σύμφωνα με το δόγμα “toobigtofail“ (πολύ μεγάλος για να καταρρεύσει), ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Οπως όλα τα αστικά κράτη που… σέβονται τον εαυτό τους, το αμερικάνικο κράτος έσπευσε να επιβεβαιώσει τα λόγια του γερο-Κάρολου, που ενάμιση αιώνα πριν βροντοφώναζε, ότι το δημόσιο χρέος είναι το “πιστεύω“ του κεφαλαίου και πως το μόνο πράγμα που πραγματικά “ανήκει“ στο λαό είναι το δημόσιο χρέος του».

Η απάντηση των αμερικάνικων κυβερνήσεων στην έκρηξη του δημόσιου χρέους ήταν… περισσότερα δάνεια! Το ανώτατο όριο δανεισμού, που είχε θεσπιστεί το 1917 προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα μιας πτώχευσης του αμερικάνικου Δημοσίου, αυξάνεται επανειλημμένα από το Κογκρέσο, προκειμένου να καλυφθούν τα κρατικά έξοδα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το 2013 το όριο δανεισμού ήταν λίγο κάτω από τα 17 τρις. δολάρια, ενώ τώρα έχει εκτιναχθεί πάνω από τα  21.5 τρις.! Αυξήθηκε δηλαδή λίγο παραπάνω από 25% μέσα σε μία πενταετία.

Προκειμένου να αυξηθεί κάθε φορά το όριο δανεισμού, θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων (Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών). Αυτό όμως δεν έγινε, λόγω της διαφωνίας στο ύψος της χρηματοδότησης του τείχους με το Μεξικό και έτσι, από τις 22 Δεκέμβρη, η αμερικάνικη κυβέρνηση τελεί υπό μερικό κλείσιμο (shutdown), που αφορά το 25% των υπηρεσιών της. Το αποτέλεσμα είναι να μένουν απλήρωτοι 800 χιλιά-δες δημόσιοι υπάλληλοι και να κλείσουν πολλές υπηρεσίες εννέα υπουργείων (μεταξύ των οποίων τα υπουργεία Εσωτερικής Ασφάλειας, Δικαιοσύνης, Γεωργίας, Εμπορίου, Εσωτερικών και Οικονομικών).

Από αυτούς τους εργαζόμενους, άλλοι έχουν σταλεί στα σπίτια τους κι άλλοι αναγκάζονται να δουλέψουν τζάμπα! Πολλές υπηρεσίες υπολειτουργούν, με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα, όχι μόνο στα Μουσεία, στα εθνικά πάρκα και στις τουριστικές υπηρεσίες, αλλά και στην καθαριότητα, στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, στα δικαστήρια, ακόμα και στις φυλακές, με τα αμερικάνικα ΜΜΕ να διηγούνται σπαρταριστές ιστορίες για το πώς… κακοπερνούν οι φύλακες και για την καζούρα που δέχονται από τους κρατούμενους που τρώνε… καλύτερα απ’ αυτούς οι οποίοι δουλεύουν απλήρωτοι!

Με τον τρόπο αυτό, το αμερικάνικο Δημόσιο κάνει τις… οικονομίες του εις βάρος των υπαλλήλων του και του αμερικάνικου λαού και ο Τραμπ κοκορομαχεί με τους Δημοκρατικούς για την «ασφάλεια της χώρας» από τους «εισβολείς», που πριν από λίγες μέρες δέχτηκαν ξανά τα… χριστουγεννιάτικα δακρυγόνα στα σύνορα με το Μεξικό για να μην περάσει… κουνούπι στο αμερικάνικο έδαφος! Η αθλιότητα και η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αμερικάνικο «shutdown»

Ξανά στους δρόμους τα Κίτρινα Γιλέκα
Επόμενο άρθρο

Αμερικάνικο «shutdown»

Ιταλία: Αντίθεση στον αντιμεταναστευτικό νόμο Σαλβίνι

Σχετικά Αρθρα

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

Διεθνή 8 Μάι 2026, 09:44

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

Διεθνή 7 Μάι 2026, 12:26

Ο Μητσοτάκης, τα Εμιράτα και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Διεθνή 6 Μάι 2026, 10:03

Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

Διεθνή 5 Μάι 2026, 21:57

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

Διεθνή 5 Μάι 2026, 18:20

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»

Δεν υπάρχει «κίτρινη γραμμή» ούτε «ζώνη ασφαλείας», και δεν θα υπάρξει

Διεθνή 4 Μάι 2026, 14:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
Πολιτική

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

6 Μάι 2026, 14:53
Διεθνή

Ο Μητσοτάκης, τα Εμιράτα και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

6 Μάι 2026, 10:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάη

6 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

5 Μάι 2026, 21:57
Κόντρες

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

5 Μάι 2026, 20:22
Διεθνή

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

5 Μάι 2026, 18:20
Πολιτική

Ο ανασφαλής πρωθυπουργός και ο πρόθυμος Τζαβέλλας

5 Μάι 2026, 14:39
Η παπάρα

Καλέ πώς τα λες, θα μου πέσει ο καφές

5 Μάι 2026, 10:28
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

Ημέρα Ερυθρού Σταυρού – Ερυθράς Ημισελήνου.

Ημέρα μεσογειακής αναιμίας.

1936: Σε διαδήλωση καπνεργατών στη Θεσσαλονίκη σκοτώνονται δώδεκα και τραυματίζονται 282 διαδηλωτές εργάτες.

1949: Ιδρύεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

1971: Δίκη πέντε μαρξιστών – λενινιστών φοιτητών στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

1972: Ανακαλύπτεται βόμβα της ΑΑΑ στο Καλαμάκι.

1973: Βόμβες με σημαντικές υλικές ζημίες σε Πλάκα και Αμπελόκηπους.

1981: Βόμβες στην Αγορανομία Αθηνών, στο τμήμα Αλλοδαπών και στο κτίριο της υποδιεύθυνσης Τροχαίας, ενώ άλλη μία έξω από το ΙΓ’ αστυνομικό τμήμα δεν εξερράγη (ΕΛΑ).

1989: Απόπειρα με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά του πρώην υπουργού Γιώργου Πέτσου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    17Ν
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Εφετείο 17Ν
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    ΕΛΑ
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Αμερικάνικο «shutdown»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Αμερικάνικο «shutdown»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Αμερικάνικο «shutdown»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Αμερικάνικο «shutdown»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αμερικάνικο «shutdown»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Αμερικάνικο «shutdown»

    Ποιοι είμαστε
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Αμερικάνικο «shutdown»

    Επικοινωνία
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Αμερικάνικο «shutdown»

    Όροι χρήσης
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Αμερικάνικο «shutdown»

    Ποιοι είμαστε
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Αμερικάνικο «shutdown»

    Επικοινωνία
  • Αμερικάνικο «shutdown»

    Αμερικάνικο «shutdown»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo