Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο
  • Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα
  • Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δεν υπάρχει συμφωνία χωρίς τη συμμετοχή της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Διεθνή

Δεν υπάρχει συμφωνία χωρίς τη συμμετοχή της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Ιαν 2024, 09:22

Χτες, το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ ανακοίνωσε ότι με τη μεσολάβηση του Κατάρ επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για τη μεταφορά φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα. Η συμφωνία περιλαμβάνει την εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας για πολίτες με αντάλλαγμα την παράδοση φαρμάκων που χρειάζονται οι σιωνιστές κρατούμενοι στη Γάζα.

Την ανακοίνωση της καταριανής κυβέρνησης επιβεβαίωσε το Γραφείο Πρωθυπουργού του Ισραήλ, λέγοντας τη μισή αλήθεια: Αύριο ξεκινά η μεταφορά φαρμάκων σε ισραηλινούς κρατούμενους στη Γάζα.

Η πρώτη παρατήρηση είναι αυτονόητη: η κυβέρνηση της σιωνιστικής οντότητας διαπραγματεύεται με τη Χαμάς, ως εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης και κυβερνών κόμμα στη Λωρίδα της Γάζας. Με κανέναν άλλο και κυρίως όχι με την Παλαιστινιακή Αρχή του «εξαφανισμένου» Μαχμούντ Αμπάς, που δεν παίζει και δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο στις υποθέσεις της Λωρίδας.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η σιωνιστική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τη Χαμάς, με μεσολαβητές Καταριανούς, Αιγύπτιους και Αμερικανούς (τώρα και Γάλλους). Το ίδιο συνέβη και με την προσωρινή ανθρωπιστική εκεχειρία και την ανταλλαγή κρατούμενων γυναικών και παιδιών σε αναλογία 1:3 (ένας/μία Ισραηλινός/ή για τρεις Παλαιστίνους/ες).

Και η δεύτερη παρατήρηση είναι αυτονόητη: καμιά συμφωνία δεν μπορεί να υπάρξει στη Γάζα χωρίς τη συμμετοχή και τη σύμφωνη γνώμη της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Αυτή έχει τον τελικό λόγο, αυτή καθορίζει το πλαίσιο. Η εν λόγω συμφωνία έχει ανθρωπιστικό πλαίσιο, πίσω απ’ αυτό όμως υπάρχει σημαντικό πολιτικό περιεχόμενο. Η Αντίσταση δε δέχτηκε ανισοτιμία σε βάρος των Παλαιστίνιων. Δηλαδή, να εισαχθούν τα φάρμακα που χρειάζονται σιωνιστές αιχμάλωτοι (όπως ζητούσαν οι σιωναζιστές), την ώρα που δεν εισάγονται φάρμακα για ασθενείς και τραυματίες Παλαιστίνιους. Η συμφωνία περιλαμβάνει φάρμακα για όλους και επιπλέον βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον παλαιστινιακό άμαχο πληθυσμό.

Παρατήρηση τρίτη: Ουδείς παρεμβαίνει στο ζήτημα των σιωνιστών αιχμάλωτων, εκτός από την Αντίσταση. Αυτή έχει την ευθύνη να τους χορηγήσει τα φάρμακά τους και κανένας άλλος. Η δέσμευσή της θεωρείται έγκυρη και ειλικρινής και αυτό αναγκάστηκαν να το αναγνωρίσουν εν τοις πράγμασι οι σιωναζιστές.

Θυμίζουμε πως όταν συμφωνήθηκε η προσωρινή ανθρωπιστική εκεχειρία, για να τη σερβίρει στο σιωνιστικό όχλο ο Νετανιάχου είχε ανακοινώσει πως ένας από τους όρους της δήθεν προέβλεπε ότι ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός θα επισκεφθεί τους σιωνιστές αιχμάλωτους στη Γάζα. Τίποτα τέτοιο δεν προβλεπόταν, φυσικά (σιγά που θα άφηνε η Αντίσταση διάφορους ρουφιάνους να εντοπίσουν χώρους κράτησης αιχμάλωτων). Η Αντίσταση δεν ασχολήθηκε με τη μπουρδολογία του Νετανιάχου. Αφησε την πράξη να μιλήσει. Ουδείς από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό ή κάποιον οργανισμό του ΟΗΕ επισκέφτηκε οποιονδήποτε σιωνιστή αιχμάλωτο. Η δε παράδοση των σιωνιστών κρατούμενων, στο πλαίσιο της ανταλλαγής, γινόταν σε ώρα και τόπο που όριζε η Αντίσταση, οι μαχητές της οποίας εμφανίζονταν ξαφνικά σαν φαντάσματα, παρέδιδαν τους κρατούμενους (με τους γνωστούς πλέον φιλικούς αποχαιρετισμούς) και αποχωρούσαν, κάποιες φορές μέσα σε ζητωκραυγές και αποθέωση από πλήθη Παλαιστίνιων.

Παρατήρηση τέταρτη: η Αντίσταση αποδείχτηκε συνεπής και στο ζήτημα των φαρμάκων. Ενώ ο Νετανιάχου, σε ρόλο ψευτόμαγκα νταή, δήλωνε πως η στρατιωτική πίεση θα οδηγήσει στην εισαγωγή φαρμάκων μόνο για τους σιωνιστές κρατούμενους στη Γάζα, στελέχη της Χαμάς δήλωναν πως αυτό που συζητείται με τη μεσολάβηση του Κατάρ είναι εισαγωγή φαρμάκων για όλους και βοήθειας για τον παλαιστινιακό πληθυσμό. Αυτό ακριβώς ανακοίνωσε χτες το ΥΠΕΞ του Κατάρ. Ο σιωναζιστής Νετανιάχου για μια φορά ακόμα αποδείχτηκε… Ζήκος.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Μούσα Αμπού Μαρζούκ, δήλωσε ότι τέθηκαν μια σειρά όροι στη συμφωνία των φαρμάκων.
1. Για κάθε κουτί με φάρμακα για τους κρατούμενους, θα εισάγονται χίλια κουτιά για τον παλαιστινιακό λαό.
2. Τα φάρμακα θα παρέχονται από χώρα που εμπιστευόμαστε.
3. Ο Ερυθρός Σταυρός θα διανείμει φάρμακα σε τέσσερα νοσοκομεία σε όλη τη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων για τους κρατούμενους.
4. Περισσότερη βοήθεια και τρόφιμα θα μεταφερθούν επίσης στη Γάζα.
5. Η σιωνιστική οντότητα δεν θα μπορεί να επιθεωρεί αποστολές φαρμάκων.
Σε αντίθεση με ό,τι ισχυρίζονται οι σιωναζιστές, ο Μαρζούκ δήλωσε ότι τα φάρμακα θα προμηθεύει το Κατάρ και όχι η Γαλλία, την οποία δεν εμπιστεύονται.

Ολα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Αντίσταση πέτυχε μια ακόμα επιμέρους νίκη. Μια νίκη που δε θα μπορούσε να επιτευχθεί αν δεν υπήρχε η αντιστασιακή εποποιία στα πεδία των μαχών και η αποτελεσματική απόκρουση του σιωναζιστή εισβολέα σε όλα τα μέτωπα, από το βορρά μέχρι το νότο της Λωρίδας της Γάζας.

Ο Αμνόν Αμπράμοβιτς, μεγαλοδημοσιογράφος και από τους διασημότερους αναλυτές στη σιωνιστική οντότητα, φανατικός πολιτικός αντίπαλος του Νετανιάχου αλλά πιστός σιωνιστής (παρασημοφορημένος με το Ανώτατο Μετάλλιο Ανδρείας του σιωνιστικού στρατού για τη συμμετοχή του στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ως διοικητής τεθωρακισμένου), σε συνέντευξή του στο Κανάλι 12, περιέγραψε με λίγα… κομψά λόγια την πορεία προς την επικείμενη ήττα του σιωναζιστικού στρατού:

«Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει μια προφανής λογική πλάνη εδώ. Λέμε πως αν συνεχίσουμε τον πόλεμο με αυτή την ένταση, o Σινουάρ θα συμφωνήσει να επιστρέψει τους ομήρους μόνο με το σπαθί στο σβέρκο του. Αλλά, αν συμφωνεί να επιστρέψει τους ομήρους, σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε το σπαθί από το σβέρκο του. Ενα άλλο ζήτημα: όταν μιλάμε για έναν πόλεμο, τι εννοούμε; Εκείνοι που λένε “μέχρι το τέλος, να κατακτήσουμε τη Χαν Γιούνις και τη Ράφα, μέχρι να νικήσουμε, μέχρι την ήττα της Χαμάς, την εξάλειψη της Χαμάς, την καταστροφή της Χαμάς”, δεν λένε την αλήθεια. Γιατί η εποχή των νικών πέρασε και οι εικόνες της νίκης τελείωσαν και η τελευταία νίκη ήταν τον Οκτώβρη του 1973».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/Amnon_Abramovich.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 17 Γενάρη

Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

Επόμενο άρθρο Γαλάζια αλητεία…

Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

Σχετικά Αρθρα

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 21 Ιούν 2026, 19:43

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

Διεθνή 21 Ιούν 2026, 09:30

Η Κοόρτη του Φοίνικα

Διεθνή 20 Ιούν 2026, 09:36

Πορτραίτα ηρώων

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 20:24

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 19:52

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 14:43
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

21 Ιούν 2026, 19:43
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημερα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φολίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Εφετείο 17Ν

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • ΕΛΑ

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Επικοινωνία

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Όροι χρήσης

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Ποιοι είμαστε

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Επικοινωνία

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

  • Όροι χρήσης

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

    Aνακοινώθηκε συμφωνία για εισαγωγή φαρμάκων και βοήθειας στη Γάζα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo