Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια
  • Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών
  • Προβοκάτσια Μοσάντ – ΕΥΠ/ΚΥΠ – Αντιτρομοκρατικής
  • Το τζογάρισμα της Ντάχια: Πώς η κλιμάκωση του Νετανιάχου κατέληξε σε ιρανική νίκη
  • Oλα τα σιωναζιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη
  • Φαντάζεστε τον Μητσοτάκη να αποχωρεί από τηλεοπτική συνέντευξη;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Οταν ο Γατούλης θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…
Αθλητισμός

Οταν ο Γατούλης θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Νοέ 2014, 00:00


«Είμαστε από τη Δυτική Αφρική – Δεν είμαστε ιός» έγραφε το μπλουζάκι του Τζον Καμαρά, στο παιχνίδι Λαμία-Λάρισα (1-0). Ο παίχτης, με αφορμή την απόφαση της ομάδας του να μην τον αφήσει να προπονηθεί με τους άλλους παίχτες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν είναι φορέας του ιού Εμπολα, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό και την τρομοϋστερία για τον Εμπολα. Σύμφωνα, όμως, με την πειθαρχική επιτροπή της Football League, παραβίασε την οδηγία που δεν επιτρέπει να προβάλλονται «μηνύματα» με συνθήματα σε μπλουζάκια ή πανό, και ο Καμαρά κλήθηκε σε απολογία! Τα σχόλια περιττεύουν.

Στο πρωτοσέλιδο του επίσημου οργάνου του Μελισσανίδη διαβάσαμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα επεισόδια που έκαναν οι οργανωμένοι της ΑΕΚ πριν και μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη. Πριν την έναρξη του αγώνα, μια ομάδα οπαδών της ΑΕΚ προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και συγκρούστηκε με τους μπάτσους που προσπάθησαν να τους αποτρέψουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Η ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το γήπεδο ήταν αποπνικτική και για το λόγο αυτό ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «Γατούλης» είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση και για το λόγο αυτό θα καλέσει σε συνάντηση τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ για να βρεθεί ο σωστός (κατά τον Γατούλη) τρόπος υποστήριξης της ομάδας. Ο Μελισσανίδης πιστεύει ότι επειδή οι σχέσεις που έχει με τη νέα ηγεσία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είναι πολύ καλές, μέσα απ’ αυτές τις συναντήσεις θα καταφέρει να περάσει τη «γραμμή» του και να ελέγξει τη μεγάλη μάζα των οπαδών. Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει είναι ότι για να παραμείνει στο πλευρό του η μεγάλη μάζα των οπαδών, πρέπει να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Ποιες είναι αυτές; Να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Football League και να μπορεί να σταθεί απέναντι σε ομάδες της Super League.

Μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να πείσει τον κόσμο της ΑΕΚ, γιατί δεν τα έχει καταφέρει. Παρά το γεγονός ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες και πολύ πιο ποιοτικό από αυτό των άλλων ομάδων, η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι ελκυστική και δυσκολεύεται να πάρει τη νίκη απέναντι σε έμπειρες ομάδες. Το γεγονός ότι υπάρχουν συσκέψεις της κιτρινόμαυρης διοίκησης με το προπονητικό team της ομάδας, προκειμένου να σχεδιαστούν οι μεταγραφές που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη (επιθετικός περιοχής, δεξί εξτρέμ και αμυντικό χαφ), δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αρχικός σχεδιασμός δεν ήταν απόλυτα πετυχημένος. Οσο λοιπόν η απόδοση της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, οι οπαδοί θα μουρμουράνε στις εξέδρες.

Το δεύτερο σημείο που θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις ο Μελισσανίδης είναι η ανέγερση του νέου γηπέδου. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μην έχει αντιδράσεις, παρά το γεγονός ότι οι υποσχέσεις του για την ημερομηνία έναρξης των έργων δεν έχουν γίνει πράξη. Οσο περνάει ο χρόνος, η κατάσταση θα γίνεται πιο δύσκολη για τον Γατούλη, αφού θα ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα φανεί ακόμη και στον πιο ευκολόπιστο οπαδό ότι το νέο γήπεδο θα παραμείνει μακέτα. Εμείς γνωρίζουμε, από το συνεχές ρεπορτάζ που κάνει η «Κόντρα», ότι αυτή η στιγμή δε θ’ αργήσει πολύ.

Τότε, παρά τον έλεγχο της ηγεσίας των οργανωμένων οπαδών, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για τον Μελισσανίδη, γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δείξει στο παρελθόν ότι δεν ανέχεται να τον κοροϊδεύουν. Ιδιαίτερα όταν έχει βάλει «πλάτη» και έχει κάνει υποχωρήσεις, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όραμα του γηπέδου. Αλλωστε, αν εξαιρέσουμε τα «εξαπτέρυγα», τους «υπαλλήλους» και τους βλάκες, ο υπόλοιπος κόσμος, η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ, απλώς ανέχεται τον Μελισσανίδη (στη βάση της γνωστής οπαδικής λογικής «αφού αυτός έχει τα φράγκα, τι να κάνουμε;»), χωρίς ποτέ να έχει ξεχάσει πως συμπεριφέρθηκε στο παρελθόν, όταν πούλησε την ΑΕΚ στον Τροχανά και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Είναι, λοιπόν, περισσότεροι από τους αφελείς οι καχύποπτοι.

Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος που θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας στο προσεχές μέλλον. Ο Μελισσανίδης, όταν καταλάβει ότι δεν μπορεί να δουλεύει άλλο τους κιτρινόμαυρους οπαδούς, θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για να απεμπλακεί από την ομάδα και να την (ξανα)κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Δε θα είναι απίθανο η αφορμή αυτή να είναι κάποια ενέργεια των οπαδών ή μια αντίστοιχη κατάσταση με αυτή που έγινε στη Ριζούπολη. Για τον Γατούλη είναι πολύ εύκολο να στήσει μια τέτοια προβοκάτσια, την οποία θα χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι για να φύγει από την ομάδα, φορτώνοντας την ευθύνη στους οργανωμένους οπαδούς και βάζοντας σε αντιπαράθεση τον κόσμο της ΑΕΚ.

Τέτοιου είδους προβοκάτσια έχει γίνει και στο παρελθόν, όταν μια ομάδα οπαδών μπήκε στο γήπεδο και σταμάτησε τον αγώνα, γιατί έπρεπε η ομάδα να πέσει κατηγορία για να την αναλάβει ως σωτήρας ο Γατούλης. Το έχουμε πει και παλιότερα, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δείξει στο παρελθόν ότι δε μασάει και δεν χειραγωγείται από τους προέδρους που «ασελγούν» σε βάρος της ομάδας του. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει αυτή την παράδοση που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει το σεβασμό ακόμη και των αντίπαλων οπαδών ή θα παραμείνει δέσμιος των επιχειρηματικών σχεδίων του Μελισσανίδη και με τη ρετσινιά ότι ξεπούλησε τα ιδανικά του για τα συμφέροντα του καπιταλιστή προέδρου της ομάδας.

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

Ευκαιρία για μπίζνες…

Είχαμε γράψει σε παλιότερο φύλλο, ότι η κρατική χρηματοδότηση προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, έχει υποστεί πολύ μεγάλη μείωση, με αποτέλεσμα τα φράγκα που μπαίνουν στα ταμεία της κάθε ομοσπονδίας να καλύπτουν σχεδόν αποκλειστικά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τον αθλητισμό στην αγκαλιά των πολυεθνικών εταιριών, οι οποίες προκειμένου να εξασφαλίσουν την προβολή τους και να δείξουν το «κοινωνικό τους πρόσωπο» θα έδιναν κάποια φράγκα, με τα οποία θα εξασφάλιζαν, εκτός από την προβολή τους, και τον τίτλο του χορηγού του ελληνικού αθλητισμού.

…και φιέστες

Την περασμένη Δευτέρα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία βράβευσε τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της και συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν έμπνευση του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των αθλητικών Ομοσπονδιών και η έλλειψη χρημάτων για την προετοιμασία των αθλητριών και των αθλητών που μπορούν να πιάσουν το όριο και να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ανάμεσα στους χορηγούς φιγουράρουν τράπεζες, πολυεθνικές, στοιχηματικά site, όμως –κατά παράδοξο τρόπο- δεν συμμετέχει η ΟΠΑΠ ΑΕ. Πιθανόν οι Τσέχοι που «τρέχουν» τον ΟΠΑΠ έκριναν ότι δεν αξίζει να ρίξουν φράγκα στο συγκεκριμένο project. O Καπράλος καμάρωνε στην εκδήλωση γιατί κατάφερε να βρει τα φράγκα για να στείλει αθλητές στους αγώνες του Ρίο, όμως ουσιαστικά έπαιξε το παιχνίδι της κυβέρνησης που αποποιήθηκε την ευθύνη της χρηματοδότησης του αθλητισμού και άνοιξε ορθάνοιχτα την πόρτα στις πολυεθνικές και το μεγάλο κεφάλαιο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο4η δίκη ΣΠΦ – 47η συνεδρίαση, Τρίτη 4.11.14
Επόμενο άρθρο Δυο ημέρες, μία νύχτα

Σχετικά Αρθρα

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

Αθλητισμός 8 Ιούν 2026, 09:11

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

Αθλητισμός 14 Μάι 2026, 11:02

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

Αθλητισμός 12 Μάι 2026, 08:29

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

Αθλητισμός 28 Μαρ 2026, 08:26

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

Αθλητισμός 24 Φεβ 2026, 19:39
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια

9 Ιούν 2026, 22:31
Διεθνή

Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών

9 Ιούν 2026, 21:50
Καταστολή

Προβοκάτσια Μοσάντ – ΕΥΠ/ΚΥΠ – Αντιτρομοκρατικής

9 Ιούν 2026, 21:36
Διεθνή

Το τζογάρισμα της Ντάχια: Πώς η κλιμάκωση του Νετανιάχου κατέληξε σε ιρανική νίκη

9 Ιούν 2026, 13:46
Πολιτισμός

Oλα τα σιωναζιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

9 Ιούν 2026, 12:49
Διεθνή

Φαντάζεστε τον Μητσοτάκη να αποχωρεί από τηλεοπτική συνέντευξη;

9 Ιούν 2026, 11:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

9 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Aναμενόμενα και μη

8 Ιούν 2026, 19:53
Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ | Το Ιράν ανακοινώνει παύση των επιχειρήσεων κατά του Ισραήλ

Προειδοποιεί για ισχυρότερη απάντηση αν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

8 Ιούν 2026, 14:57
Διεθνή

Τραμπ: «Εγώ παίρνω όλες τις αποφάσεις. Αυτός [ο Νετανιάχου] δεν είναι εκείνος που αποφασίζει»

8 Ιούν 2026, 14:32
Αθλητισμός

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

8 Ιούν 2026, 09:11
Παιδεία

Πολλαπλό βιβλίο: Παράνοια, αντιεκπαιδευτική σκοπιμότητα, άνομα συμφέροντα ή όλα μαζί;

Να διαλέξουν οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού ανάμεσα σε 257 τίτλους βιβλίων μέχρι τις 18 Ιουνίου;

8 Ιούν 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

7 Ιούν 2026, 11:15
Διεθνή

Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ

7 Ιούν 2026, 09:34
Διεθνή

«Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»

7 Ιούν 2026, 08:40
Παιδεία

Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια

7 Ιούν 2026, 07:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

H Παλαιστίνη «εισέβαλε» ορμητικά και στη Biennale

6 Ιούν 2026, 11:18
Διεθνή

Τι έρχεται μετά την καταστροφή της Γάζας; Μια απάντηση στον Γκιντεόν Λεβί

6 Ιούν 2026, 10:22
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

1963: Παραιτείται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής από την πρωθυπουργία μετά τη ρήξη του με το παλάτι.

1967: Συλλαμβάνονται εννιά κάτοικοι των χωριών Σέλλια και Σουρή Χανίων “ενώ επραγματοποίουν παράνομον κομμουνιστικήν συγκέντρωσιν”.

1969: Συλλαμβάνεται ο δραπέτης Αλέξανδρος Παναγούλης μετά από κατάδοση των Π. Περδικάρη και Δ. Πατίτσα σε διαμέρισμα (Πάτμου 51) στα Πατήσια).

1972: Παραπέμπονται στο στρατοδικείο επτά μέλη της οργάνωσης “Κίνημα 20ής Οκτώβρη“.

1997: Τερματίζεται η βρετανική κυριαρχία στο Χονγκ Κονγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo