Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
  • Σαν σήμερα 11 Αυγούστου
  • Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα
  • Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή
  • Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης
  • Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»«Εμείς χωρίς αυτούς τα πάντα, αυτοί χωρίς εμάς το τίποτα»
Αθλητισμός

«Εμείς χωρίς αυτούς τα πάντα, αυτοί χωρίς εμάς το τίποτα»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Οκτ 2014, 00:00

Δυο απώλειες είχαμε τις προηγούμενες μέρες. Ο θρυλικός Μητσάρας και ο Λουκάνικος, ο σκύλος σύμβολο στις πορείες, ξεκίνησαν για το τελευταίο τους ταξίδι. Οι πορείες θα είναι πλέον πιο φτωχές χωρίς το συντροφικό γαύγισμα του «Λουκάνικου», ενώ μάταια θα αναζητούμε τη χαρακτηριστική φιγούρα του Μητσάρα με τα αυτοσχέδια χαρτόνια του και τα ευρηματικά μηνύματά του. Εκτός από την παρουσία του στο κίνημα, ο αγαπημένος μας Μητσάρας είχε σταθερή παρουσία και συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα. Οπαδός του Πανιωνίου και θαμώνας της «πλατείας», αλλά ταυτόχρονα και φίλος των οπαδών όλων των ομάδων (μόνο οι ακροδεξιοί και οι νεοναζί του δημιουργούσαν προβλήματα, όμως με την παρέμβαση των υπόλοιπων οπαδών κατάφερνε να γυρίζει ανενόχλητος στις εξέδρες και να στέλνει το αγωνιστικό του μήνυμα με τα χαρτόνια του).

Αν και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι τα «έχει χαμένα», εξαιτίας της εμφάνισης και της αντισυμβατικής συμπεριφοράς του, όσοι των γνώριζαν καλύτερα ξέρουν ότι το μυαλό του δούλευε ρολόι και ο αντισυμβατικός τρόπος ζωής ήταν επιλογή του.  Ενας σύγχρονος στωικός φιλόσοφος που είχε αντικαταστήσει το φανάρι (του Διογένη) με το πλακάτ, με βαθιά κοινωνική ευαισθησία, συμπαραστάτης σε κάθε διωκόμενο. Τον θυμόμαστε την πρώτη μέρα της πρώτης δίκης της 17Ν έξω από το τρομοδικείο στις φυλακές Κορυδαλλού, να φωνάζει μόνος του το σύνθημα «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» για να κατακρίνει το κλίμα τρομοϋστερίας που προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν οι δημοσιορουφιάνοι. Οταν η πλειοψηφία των «επαναστατών» έδινε όρκους πίστης στην αστική νομιμότητα και  κρατούσε αποστάσεις από τους αγωνιστές της 17Ν, ο Μητσάρας δεν πήγε με το ρεύμα, αλλά είχε την κρίση να ταχθεί με το σωστό.

Στους δύσκολους καιρούς, που η εργατική τάξη βιώνει καθημερινά την επίθεση ενάντια στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά της, η γνήσια λαϊκή μορφή του Μητσάρα θα μας λείψει, όπως και το γαύγισμα του «Λουκάνικου» στην κεφαλή της πορείας.
 
Πολλές φορές έχουμε τονίσει στην «Κ», ότι η επικοινωνιακή ομάδα του Μελισσανίδη είναι για τα πανηγύρια. Οι δήθεν δημοσιογράφοι στα κιτρινόμαυρα site όχι μόνο δεν μπορούν να προβάλλουν τα επιχειρήματα του Γατούλη για να παραμυθιάσουν τους κιτρινόμαυρους οπαδούς, αλλά αντίθετα ενισχύουν τη θέση και την απήχηση των δικών μας θέσεων και των αγωνιζόμενων κατοίκων. Ο Μελισσανίδης έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την επικοινωνιακή του αδυναμία και προσπαθεί να βρει στηρίγματα σε ορισμένες πρόθυμες αθλητικές εφημερίδες. Την περασμένη Πέμπτη, σε αθλητική εφημερίδα, τα κιτρινόμαυρα παπαγαλάκια στο ρεπορτάζ για την ΑΕΚ μιλούσαν για «περίεργες» κινήσεις του δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και της περιφερειάρχη Αττικής. Το δημοσίευμα κατηγορεί τον Βασιλόπουλο ότι δε λέει τα ονόματα αυτών που προσπαθούν να  αφανίσουν και να καταστρέψουν το Αλσος, και τη Δούρου γιατί δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της στο θέμα της χρηματοδότησης του γηπέδου.

Επειδή, όμως, αυτά τα δεδομένα είναι στενάχωρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που βλέπουν το όνειρο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχώς να απομακρύνεται, φροντίζουν να κάνουν αβάντα στον Γατούλη. Υποβαθμίζουν τις διεργασίες που σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, το δήμο και την περιφέρεια και στέλνουν το «αισιόδοξο» μήνυμα ότι ο Γατούλης και οι συνεργάτες του  έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση της οικοδομικής άδειας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες και να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες.

Καλό το παραμύθι σας, μάγκες, αλλά δεν έχει δράκο. Οσο για την οικοδομική άδεια, οι πιθανότητες να βγει είναι όσες και οι πιθανότητες του Βενιζέλου να παραμείνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές…

Οποιος διάβασε τη συνέντευξη Ανδριόπουλου στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της περασμένης βδομάδας, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Ο άνθρωπος που «τρέχει» το project του Γατούλη δε διστάζει να αδειάσει εν ψυχρώ και τα παπαγαλάκια και τον «παλαιοκομματικό» Ν. Στράτο, που διαβεβαίωναν ότι «τέλη Οκτώβρη πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες». Ασε που επειδή ξέρει, αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα καθυστέρησης χρόνων, μετά από προσφυγή στο ΣτΕ. Για τα δε λεφτά της Περιφέρειας, λέει ότι μπορεί να τα μπλοκάρει το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως έκανε με τον Παναθηναϊκό, ενώ τα παπαγαλάκια διαβεβαίωναν ότι «εμάς δεν μας αφορά». Λέει, βέβαια, κι αυτός την ψεματάρα του. Οτι κατέθεσε φάκελο κι ότι η ΔΟΚΚ τον μελετά, ενώ η ΔΟΚΚ δεν έχει ανοίξει καν το φάκελο με τη μια σελίδα περιεχόμενο.
 
Της π@@@@ας γίνεται στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στους τρεις αγώνες με προπονητή τον Ρανιέρι η ομάδα έχει δυο εντός έδρας ήττες και μια ισοπαλία εκτός και με βάση τη μέχρι στιγμής αγωνιστική της εικόνα ο επόμενος αγώνας με τα Νησιά Φερόε φαντάζει ντέρμπι. Μέχρι στιγμής ο ιταλός προπονητής της Εθνικής ψάχνει να βρει το αγωνιστικό σύστημα και τους παίχτες που θα υλοποιήσουν τα πλάνα του στο γήπεδο, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει. Πετυχαίνει το αντίθετο, αφού οι αγωνιστικές «αναζητήσεις» του έχουν μπερδέψει τους πάντες.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους, ότι ο στόχος της συμμετοχής της Εθνικής στο EURO της Γαλλίας, είναι μάλλον απίθανο να επιτευχθεί και με δεδομένο ότι άπαντες στην ΕΠΟ είχαν συνδέσει την παρουσία του Ρανιέρι στον πάγκο της ομάδας με αυτό το στόχο, η λογική λέει ότι πολύ σύντομα ο Σαρρής και η παρέα του θα ψάχνουν για νέο προπονητή. Βέβαια, επειδή είμαστε στην Ελλάδα και όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, η διοίκηση της ΕΠΟ, αντί να προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους στην κριτική των δημοσιογράφων για την εικόνα της Εθνικής, επέλεξε την ευθεία αντιπαράθεση μαζί τους και με ανακοίνωσή της επί της ουσίας τους κατηγορεί ότι με την κριτική τους κάνουν κακό στην ομάδα και ευθύνονται για τα άσχημα αποτελέσματα.

Απαξίωση είναι η λέξη που ταιριάζει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε περισσότερο γι’ αυτό. Το μόνο που μένει είναι να ξυπνήσουν οι κάθε λογής ελληναράδες και να αρχίσουν να ζητούν έλληνα προπονητή στον πάγκο της Εθνικής. Εμπρός για την επιστροφή στην εποχή του κυρίου κυρ-Κώστα και του κυρίου κυρ-Χρήστου.

             Κος Πάπιας
        papias@eksegersi.gr

 
ΥΓ. Ο τίτλος της στήλης ήταν σύνθημα σε ένα από τα ευρηματικά πλακάτ του Μητσάρα. Με 10 λέξεις λέει τα πάντα…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – Πέμπτη 16.10.14
Επόμενο άρθρο ΓΙΑΝ ΝΤΕΜΑΝΖ – ‘71

Σχετικά Αρθρα

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

Αθλητισμός 12 Ιούλ 2026, 09:57
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
Αγροτικά

Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας

8 Αυγ 2026, 10:21
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

8 Αυγ 2026, 09:50
Διεθνή

Μπακαεΐ: Για να διεκδικήσεις τα λάφυρα του πολέμου, πρέπει να έχεις κερδίσει τον πόλεμο

8 Αυγ 2026, 09:36
Παιδεία

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

8 Αυγ 2026, 05:27
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Αυγ 2026, 00:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

Τσαντ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).
1965: 34 νεκροί σε ρατσιστικές ταραχές στο Λος Αντζελες.
1973: Εξι καταδίκες βομβιστών της ΕΑΝ.
1976: Στο Κέιπ Τάουν σκοτώνονται δεκαεπτά μαύροι και τραυματίζονται πενήντα σε καταστολή εξέγερσης από την αστυνομία.
1981: Ο Νικήτας Βενιζέλος επανιδρύει το Κόμμα Φιλελευθέρων.
1987: Βόμβα στο Καβούρι με στόχο Αμερικανούς, δέκα τραυματίες.
1990: Ποινή τριάμισι ετών στον Νίκο Αθανασόπουλο για την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού.
1996: Τουρκοκύπριοι και τούρκοι «Γκρίζοι λύκοι» ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου τον κύπριο διαδηλωτή Τάσο Ισαάκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo