Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
  • Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τα γαλάζια τρολ «γλεντάνε» τον Νικόλα
Κόντρες

Τα γαλάζια τρολ «γλεντάνε» τον Νικόλα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιούλ 2024, 11:59

Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου τα «τσακάλια» του Διαδικτύου και των ερτζιανών να ανασύρουν δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη, που ως υποψήφιος διαφήμιζε σαν ένα από τα προσόντα του το ότι μπορεί να σταματήσει τη δεύτερη θητεία της Ούρσουλα(ς). Αν εκλεγώ εγώ και μερικοί άλλοι σαν εμένα, η κυρία Φον ντερ Λάιεν πολύ δύσκολα θα επανεκλεγεί, γιατί θα αναγκαστεί να περάσει τη βάσανο της ακρόασης, έλεγε ο και πιανίστας Νικόλας. Τώρα, τον γλεντάνε τα τρολ της γαλάζιας «ομάδας αλήθειας».


Και ο Βαξεβάνης «γλεντάει» τον Μπουμπούκο

Kαι ο Κώστας Βαξεβάνης «γλεντάει» τον ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανό-υπουργό Μπουμπούκο. Και με το δίκιο του, αφού ο Αδωνις του την είχε πέσει, προεξοφλώντας ότι «θα αθωωθεί εκ νέου ο μεγαλύτερος Φιλέλληνας της εποχής μας»! Τι έγινε με τον «φίλο Μπομπ» Μενέντες είναι γνωστό: guilty on all counts («ένοχο για όλες τις κατηγορίες») έκριναν οι ένορκοι του Μανχάταν τον «μεγαλύτερο Φιλέλληνα της εποχής μας»!

Ο Βαξεβάνης δηλώνει ότι «πραγματικά λυπάται». Εμείς, από την άλλη, πλέουμε σε πελάγη χαράς.

Κλαίμε!

Το χειρότερο για τον Δραγασάκη δεν είναι να του κάνει μαθήματα «αριστεροσύνης» ο Κασσελάκης, αλλά να τον ειρωνεύονται ο Μάρκος (Χατζησάββας) και ο Νίκος (Καρανίκας). «Ο Δραγασάκης δεν ήταν ποτέ номенклату́ра [νομενκλατούρα]. Ηταν από εκείνους που μέσω της αμφιλεγόμενης έννοιας της “θεσμικότητας” εγγυούνταν διά βίου την αναπαραγωγή της номенклату́ра ενάντια σε βάση και ηγεσία ταυτόχρονα. Αποφράς ημέρα σήμερα για την ΤτΕ!», έγραψε ο και σλαβομαθής Μάρκος.«Φτιάξανε κόμματα από διασπάσεις και τα μετατρέψανε σε κόμματα με επετηρίδα στελεχών και μια ολιγαρχία της ηγεσίας που το πρώτο πράγμα που κατάφεραν ήταν να αποκοπούν από την κοινωνία αλλά ταυτόχρονα να μιλάνε στο όνομα της ελίτ και να συσσωρεύουν τον πλούτο της Αριστεράς που εκτός από προνόμια οικονομικά ήταν και ο πλούτος της γνώσης που παρήγαγε ο συλλογικός βίος», σχολίασε ο… βαθύς μαρξιστής Νίκος.

Αντανακλαστικά Ραν-Ταν-Πλαν και από τους δύο. Αλλά και δείγμα βαθιάς ανησυχίας από το στρατόπεδο ΣτέΚας. Γιατί ο Δραγασάκης έχει στηρίγματα στον αστικό χώρο και αν δραστηριοποιηθεί για τη δημιουργία του «νέου κόμματος Τσίπρα», θα έχει διεισδυτικότητα. Οσο για εμάς, όπως αντιλαμβάνεστε… κλαίμε για τα παρατράγουδα της «κυβερνώσας Αριστεράς».

ΥΓ. Ολα τα λεφτά ήταν η λακωνική παρέμβαση του τιτανοτεράστιου Βαγγέλη Αντώναρου. «Να πω ότι δεν χαίρομαι…», έγραψε στο Facebook, χωρίς να κατονομάζει την πηγή της χαράς του! Χαίρεται ο δεξιός Αντώναρος επειδή έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ρεβιζιονιστής (το πάλαι) Δραγασάκης! Ζουν ανεπανάληπτες εποχές στην «κυβερνώσα».

Τσιπροπονηριές

Οι Τσιπραίοι που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για να φύγουν όταν τους κάνει νόημα ο Alexius Tsiprius Kiginatus, απάντησαν με ψυχραιμία και κουτοπονηριά: ναι μεν διαφωνούμε με τον Δραγασάκη που αποχώρησε, όμως είναι τοτέμ και τα τοτέμ πρέπει να τα προσκυνάμε.

«Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν με βρίσκει σύμφωνη. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία», έγραψε στα σόσιαλ μίντια η Ολγάρα η τσίφτισσα, η καραμπουζουκλού. «Η απαξίωση των συντρόφων, όταν χωρίζουν οι δρόμοι μας, είναι ξένη στον δικό μου κώδικα αρχών και αξιών», έγραψε -μεταξύ πολλών άλλων- ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Προσυπογράφω κάθε λέξη. Οι διαφωνίες μας όλα αυτά τα χρόνια, πολλές. Ο σεβασμός, δεδομένος», έγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης, αναπαράγοντας την ανάρτηση Βασιλειάδη.

Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μας;

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι αν εκλεγεί θα κάνει υπουργό Οικονομικών τον CEO της JPMorgan Τζέιμι Ντίμον. Για τον αμερικάνικο κρατικομονοπωλιακό καπιταλισμό αυτό είναι σύνηθες. Μεγαλοστελέχη μονοπωλίων καλούνται να υπηρετήσουν σε υπουργικές θέσεις κι όταν τελειώσει η θητεία τους εκεί επιστρέφουν στις επιχειρήσεις. Εκεί δεν έχουν τις ευρωπαϊκές «ντροπούλες» και δεν κρύβουν ότι τα μονοπώλια καθορίζουν άμεσα τις βασικές πολιτικές του κράτους.

Το πήραν οι σφουγγοκωλάριοι του Κούλη και αναφώνησαν: «χαράς ευαγγέλια»! Διότι, λέει, «ο Ντίμον αποτελεί φαν της οικονομικής πολιτικής Μητσοτάκη και έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας όλα αυτά τα χρόνια» (POLITICAL)! Eπομένως «αυτό από μόνο του είναι ένας καλός οιωνός για την ελληνική κυβέρνηση και για τη συνεργασία της σε ενδεχόμενη αλλαγή της διοίκησης του Λευκού Οίκου από τον Νοέμβριο και μετά»!

Το διανοείστε; Ο CEO της JPMorgan είναι φαν του… παγκόσμιας εμβέλειας ηγέτη Κούλη και όχι ο Κούλης τσιράκι του CEO της JPMorgan  και άλλων τέτοιου επιπέδου CEO!

Παπανώτας και Κασσελάκης τα ξαναβρίσκουν. Μας είχε προϊδεάσει ο Παπανώτας, μετά την… τυχαία συνάντησή του με τον Κασσελάκη στο διάδρομο ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Οπότε η νυχτερινή συνάντησή τους «παρά θιν αλός» (α, ρε Ομηρε, τι μας έκανες με τις ωραίες φράσεις σου) εμάς τουλάχιστον δεν μας εξέπληξε. Ξέρετε τι μας εξόργισε; Οτι η συνάντηση έγινε σε ουζερί στη… Λούτσα! Ε, όχι, ρε παιδιά. Στη Λούτσα; Χάθηκε μια Βουλιαγμένη, μια Γλυφάδα έστω; Εκτός αν οι δύο άνδρες θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι συχνάζουν σε… παρακμιακά μέρη, με κάτι φθαρμένες ψάθινες καρέκλες και κάτι πολυθρόνες σκηνοθέτη που τους έχει αλλάξει τα φώτα η αλμύρα, μαζί με όλη τη… μπασκλασαρία της Δυτικής Αθήνας. 

Μόλις σκεφτήκαμε τη δεύτερη εκδοχή, ηρεμήσαμε. Αυτό είναι. Πήγαν στη Λούτσα για να στείλουν το μήνυμα ότι είναι λαϊκά παιδιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, συναντήθηκαν φόρα παρτίδα, με τη βεβαιότητα ότι κάποιο κινητό θα σηκωνόταν και θα απαθανάτιζε το δείπνο συμφιλίωσης με ουζάκι, γαύρο τηγανητό και χωριάτικη.

Πρόοδος, αλλά θέλει δουλειά ακόμα

Η Κεραμέως γιόρτασε τα γενέθλιά της, όχι με μία ή δύο αλλά με τέσσερις τούρτες, όπως πληροφορηθήκαμε από την POLITICAL που δημοσίευσε φωτογραφική σύνθεση (αριστερά) του Τάκη Παρασκευόπουλου, διευθυντή του πολιτικού της γραφείου, γνωστού και ως «καρδινάλιου», τίτλο… τιμής που του επιδαψίλευσαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Παιδείας.

Από τις φωτογραφίες του «καρδινάλιου» μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι συντελέσθη πρόοδος τινά σε σχέση με παρόμοια εκδήλωση στο υπουργείο Παιδείας προ διετίας, όπου η τούρτα θύμιζε μανουάλι σε ξωκκλήσι κατά τη διάρκεια εμποροζωοπανηγύρεως (σε τέτοιες περιστάσεις φτιάχνουν μανουάλια με λαμαρίνες, γιατί περιμένουν πελατεία, η οποία κάπου πρέπει να ακουμπήσει τον οβολό της). Μάλλον είχαν επιλέξει τότε να ενισχύσουν το προφίλ της «θεούσας» υπουργού (φωτογραφία κάτω).

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι σφουγγοκωλάριοι της Κεραμέως δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με αυτούς του Χατζηδάκη, που εμπνεύστηκαν την τούρτα με τον υπουργό-σούπερμαν των ιδιωτικοποιήσεων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι «Χούθι» βομβάρδισαν το Τελ Αβίβ!
Επόμενο άρθρο Απέλυσαν συνδικαλίστρια γιατρό και μετά αναγκάστηκαν να της ανανεώσουν τη σύμβαση

Σχετικά Αρθρα

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

Κόντρες 27 Αυγ 2026, 19:40

Η Ημέρα του Κλόουν

Κόντρες 26 Αυγ 2026, 20:26

Μετά τας πανηγύρεις

Κόντρες 25 Αυγ 2026, 20:43

Make America Ηungry Αgain

Κόντρες 24 Αυγ 2026, 20:09

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo