Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy
  • Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;
  • Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου
  • Kτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ψήφισμα-κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
  • Χωρίς Νηπιαγωγό και εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης το 1ο τμήμα του 5ου Νηπιαγωγείου Ιλίου
  • Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Πανδημία: Σημαντική αύξηση θανάτων και νέων διασωληνώσεων
Υγεία

Πανδημία: Σημαντική αύξηση θανάτων και νέων διασωληνώσεων

Εβδομάδα 28/11-4/12

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Δεκ 2022, 19:02

Σημαντική αύξηση θανάτων και νέων διασωληνώσεων δείχνουν τα «πειραγμένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 28/11-4/12, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενδιαφέρεται μόνο για το παιχνίδι της προπαγάνδας με τη μείωση των κρουσμάτων covid, που τα αυξομειώνουν όπως γουστάρουν, αλλά και με το «μαϊμούδισμα» των σκληρών δεικτών.

Σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 154 θανάτους, αλλά με έναν απλό υπολογισμό από τους ίδιους τους επιμέρους αριθμούς της ίδιας ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ βρίσκουμε ότι οι θάνατοι ήταν 173! Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι ο συνολικός αριθμός των διασωληνωμένων είναι 91, όμως από τα στατιστικά στοιχεία της 1ης ΥΠΕ (τα παραθέτουμε στο τέλος) προκύπτουν 118 διασωληνωμένοι. Ας σημειωθεί ότι η 1η ΥΠΕ, όπως αναφέρει, αντλεί στοιχεία από το ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ, που είναι αρμόδιο για τις διακομιδές στις ΜΕΘ. Δεν μπορεί, λοιπόν, να φουσκώνει τον αριθμό των διασωληνωμένων. Αντίθετα, τον «μαϊμουδίζει» προς τα κάτω ο ΕΟΔΥ.

Την εβδομάδα 28/11-4/12, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης (λέμε τώρα) του ΕΟΔΥ, που δημοσιεύτηκε σήμερα, έχουμε τα παρακάτω δεδομένα, τα οποία παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη.

  • Τα κρούσματα ήταν 44.010. Ημερήσιος μέσος όρος 6.287 (έναντι 6.312 την προηγούμενη εβδομάδα). Ο ΕΟΔΥ, για να μη χαλάσει την παράδοση της «μαϊμουδιάς», ανακοίνωσε 43.748 κρούσματα. «Εθαψε» 262 κρούσματα (αυτή είναι η τάξη μεγέθους των κρουσμάτων που «θάβει» κάθε εβδομάδα το τελευταίο τρίμηνο). Φυσικά, τα κρούσματα από τη μια «μαϊμουδίζονται» δεόντως και από την άλλη είναι τυχαία και δεν ακολουθούν κάποια τακτική ιχνηλάτησης, με αποτέλεσμα σε καμιά περίπτωση να μην μας δίνουν ασφαλή ένδειξη για τη διασπορά του κοροναϊού και την πορεία της πανδημίας.
  • Οι εισαγωγές covid ασθενών στα νοσοκομεία, πάντα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ήταν 170 την ημέρα κατά μέσο όρο, έναντι 183 την προηγούμενη εβδομάδα και 194 την προ-προηγούμενη.

Σε ό,τι αφορά τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, την εβδομάδα 28/11-4/12, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, έχουμε:

  • 173 νεκρούς ή 25 την ημέρα κατά μέσο όρο (έναντι 131 νεκρών ή 19 την ημέρα κατά μέσο όρο την προηγούμενη εβδομάδα). Η παράδοση του «κρυψίματος» συνεχίστηκε, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 154 νεκρούς. «Εκρυψε» 19 νεκρούς (την προηγούμενη εβδομάδα «έκρυψε» 13)!
  • Σύνολο διασωληνωμένων 91. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 27 Νοέμβρη, είχαν ανακοινωθεί 93 διασωληνωμένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι ο αριθμός είναι «μαϊμουδισμένος» προς τα κάτω.
  • Ακριβή αριθμό νέων διασωληνώσεων δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πια, γιατί δεν μας δίνουν αριθμό αποσωληνωθέντων. Ξέρουμε το σύνολο των διασωληνωμένων, ξέρουμε το σύνολο των θανόντων, δεν ξέρουμε όμως το σύνολο όσων αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Μπορούμε, λοιπόν, να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι την εβδομάδα 28/11-4/12 είχαμε τουλάχιστον 171 νέες διασωληνώσεις (173 θανόντες μείον 2 που μειώθηκε ο συνολικός αριθμός των διασωληνωμένων). Δηλαδή, τουλάχιστον 24 νέες διασωληνώσεις την ημέρα κατά μέσο όρο (την προηγούμενη εβδομάδα 19). Σ’ αυτόν τον αριθμό πρέπει να προστεθεί ο αριθμός όσων αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ, για να έχουμε ακριβή αριθμό νέων διασωληνώσεων.
  • Σύνολο νεκρών από την αρχή της πανδημίας 34.482.

Οι μέσοι όροι του Νοέμβρη έχουν ως εξής:

  • Σύνολο θανάτων τον Νοέμβρη: 604 (Οκτώβρης: 594, Σεπτέμβρης: 538, Αύγουστος: 1.264, Ιούλης: 1.125,  Ιούνης: 387 νεκροί).
  • Μέσος ημερήσιος όρος θανάτων τον Νοέμβρη: 20 (Οκτώβρης: 19, Σεπτέμβρης: 18, Αύγουστος: 41, Ιούλης: 36,  Ιούνης: 13).
  • Μέσος ημερήσιος όρος διασωληνώσεων τον Νοέμβρη: τουλάχιστον 21 (Οκτώβρης: 20, Σεπτέμβρης: 17, Αύγουστος: 40, Ιούλης: 38,  Ιούνης: 13).

Οι μέσοι όροι του Δεκέμβρη έχουν ως εξής:

  • Σύνολο θανάτων τον Δεκέμβρη: 98 (Νοέμβρης: 604, Οκτώβρης: 594, Σεπτέμβρης: 538, Αύγουστος: 1.264, Ιούλης: 1.125,  Ιούνης: 387 νεκροί).
  • Μέσος ημερήσιος όρος θανάτων τον Δεκέμβρη: 25 (Νοέμβρης: 20, Οκτώβρης: 19, Σεπτέμβρης: 18, Αύγουστος: 41, Ιούλης: 36,  Ιούνης: 13).
  • Μέσος ημερήσιος όρος διασωληνώσεων τον Δεκέμβρη: τουλάχιστον 25 (Νοέμβρης: 21, Οκτώβρης: 20, Σεπτέμβρης: 17, Αύγουστος: 40, Ιούλης: 38,  Ιούνης: 13).

Επαναλαμβάνουμε ότι ο ακριβής αριθμός των νέων διασωληνώσεων είναι μεγαλύτερος, όμως δεν μας επιτρέπουν να τον υπολογίσουμε, γιατί δεν μας δίνουν τον αριθμό των ασθενών που αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Αυτό το κάνουν σκόπιμα, για να μην αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός ότι έχουμε σωρεία νέων διασωληνώσεων. Αναλυτικά γι’ αυτό το τεράστιο θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας με τίτλο: Ελλάδα: πρώτη στον κόσμο σε νεκρούς και τρίτη σε κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Οι προοπτικές, όπως είπαμε, δεν είναι ευοίωνες, διότι έχουμε πολλές εισαγωγές και νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία, που θα φέρουν περισσότερες βαριές νοσήσεις, διασωληνώσεις, θανάτους.

Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για εμβολιασμό και για τήρηση των μέτρων προστασίας (ειδικά για χρήση μάσκας). Είναι η άμυνά μας απέναντι στην πανδημία ενός επικίνδυνου ιού και στην πανδημία του καπιταλισμού που ενδιαφέρεται μόνο για την «κανονικότητα» του κέρδους.

04.12.2022, 20.00μμ_ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1ης ΥΠΕ & ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Μητσοτάκης επιβραβεύει με μπόνους το σώμα των δολοφόνων και βασανιστών

Εβδομάδα 28/11-4/12

Επόμενο άρθρο Η κρατική εγκατάλειψη και ο νόμος του κέρδους δολοφονούν

Εβδομάδα 28/11-4/12

Σχετικά Αρθρα

Καιάδας για τα άτομα με αναπηρία

Υγεία 1 Σεπ 2025, 14:13

Σε φιάσκο ολκής κατέληξε η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ

Εδωσαν τη «δουλειά» σε ιδιώτη με 11 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Υγεία 26 Ιούλ 2025, 06:32

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

Υγεία 5 Ιούλ 2025, 07:30

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37
Ροή Ειδήσεων
Uncategorized

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy

16 Σεπ 2025, 14:32
Αγροτικά

Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;

16 Σεπ 2025, 13:46
Παιδεία

Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου

Επιστολή διαμαρτυρίας των γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου για τα κενά

16 Σεπ 2025, 12:20
Αγροτικά

Kτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ψήφισμα-κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

16 Σεπ 2025, 12:03
Παιδεία

Χωρίς Νηπιαγωγό και εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης το 1ο τμήμα του 5ου Νηπιαγωγείου Ιλίου

16 Σεπ 2025, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών

15 Σεπ 2025, 18:40
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

15 Σεπ 2025, 14:17
Διεθνή

Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής

15 Σεπ 2025, 12:03
Αθλητισμός

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

15 Σεπ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

Ημέρα προστασίας του όζοντος.

Μαλαισία, Σιγκαπούρη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1963).

Μεξικό: Εθνική γιορτή (1810).

Νέα Γουινέα (Παπούα): Εθνική γιορτή (1975).

1848: Καταργείται η δουλεία σε όλα τα γαλλικά εδάφη.

1920: Βόμβα στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ – ΗΠΑ), τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

1968: Μετάδοση αντιδικτατορικών συνθημάτων του ΠΑΜ επί δεκάλεπτο με μαγνητόφωνο στην Αιόλου.

1969: Το ΕΔΚ ανατινάζει δύο πυλώνες της ΔΕΗ στην Ελευσίνα με σκοπό τη διακοπή ρεύματος κατά την έναρξη των πανευρωπαϊκών αγώνων.

1982: Σφαγές Παλαιστινίων στα λιβανέζικα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα από λιβανέζους Φαλαγγίτες υπό την εποπτεία του ισραηλινού στρατού.

1982: Εκτελείται ως προδότης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Σαντέκ Γκομπτζαντέχ.

1991: Βομβιστική ενέργεια των μαοϊκών ανταρτών “Φωτεινό Μονοπάτι” προκαλεί το θάνατο επτά ατόμων στο Περού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Εφετείο 17Ν

      Εβδομάδα 28/11-4/12

  • ΕΛΑ

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εβδομάδα 28/11-4/12

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Εβδομάδα 28/11-4/12

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Εβδομάδα 28/11-4/12

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Εβδομάδα 28/11-4/12

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Εβδομάδα 28/11-4/12

      Εβδομάδα 28/11-4/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Εβδομάδα 28/11-4/12

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Επικοινωνία

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Όροι χρήσης

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Ποιοι είμαστε

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Επικοινωνία

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    Εβδομάδα 28/11-4/12

  • Όροι χρήσης

    Εβδομάδα 28/11-4/12

    Εβδομάδα 28/11-4/12

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo