Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ
  • Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!
  • Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη
  • Πορτοκαλί κατάθλιψη
  • Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι
  • Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Alitalia πέθανε… ζήτω η Ita!
Διεθνή

Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

Η Alitalia πέθανε… ζήτω η Ita!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Οκτ 2020, 09:56

Τέσσερις μήνες μετά από την εθνικοποίησή του, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ιταλίας, η γνωστή Alitalia… κηδεύτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής! Η… κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη και ήταν αρκετά τσουχτερή: 3 δισ. ευρώ, μετά από την κυβερνητική απόφαση για τη γέννηση μιας νέας εταιρίας με το όνομα «ITA» (Italia Trasporti Aereo Spa). Σε 30 μέρες η κυβερνητική απόφαση θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και η νέα εταιρία αναμένεται -αν δεν υπάρξουν κωλύματα- να ξεκινήσει τη λειτουργία της στις αρχές του 2021.

Η Alitalia όλα αυτά τα χρόνια έμοιαζε με… μαύρη τρύπα. Οσα λεφτά από τα δημόσια ταμεία και να δόθηκαν (και δόθηκαν πολλά, γύρω στα 10 δισ. Ευρώ από το 2008 που ιδιωτικοποιήθηκε), όσες «διασώσεις» κι αν έγιναν (και έγιναν πολλές, γύρω στις έξι τα 11 τελευταία χρόνια που ήταν ιδιωτική), η εταιρία εμφανιζόταν να καρκινοβατεί.

Η Alitalia σήμερα μεταφέρει περίπου τον ίδιο αριθμό επιβατών με πριν από δέκα χρόνια (γύρω στα 21.3 εκατομμύρια το χρόνο, αριθμός που ισοδυναμεί με λιγότερο από το ένα έκτο της Ryanair ή της Lufthansa και το ένα πέμπτο περίπου της Easy Jet). Ωστόσο, ο αριθμός των επιβατών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων αυξήθηκε το 2019 κατά 4.7% σε σχέση με το 2018 και κατά 18.3% σε σχέση με το 2017 που είχε πτωχεύσει. Το δε 2018, η εταιρία έδειχνε να βελτιώνει κάπως τα οικονομικά της. Είχε αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων κατά 6,7% κατά μέσον όρο και παρά το γεγονός ότι εμφάνιζε ζημιές, αυτές ήταν μικρότερες κατά 80% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ομως, ο στόχος της αύξησης των εσόδων κατά 30%, που είχε τεθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας το 2017, δεν επιτεύχθηκε ποτέ μέχρι το 2019. Αντ’ αυτού, τα έσοδά της το 2019 ήταν μόλις 1,1 δισ. ευρώ, δηλαδή λιγότερα από τα μισά του 2017 (2.9 δισ. ευρώ). Ταυτόχρονα είχε συσσωρεύσει χρέη πάνω από 3.3 δισ. ευρώ! Ο κοροναϊός της έδωσε τη χαριστική βολή.

Ακόμα εκκρεμούν οι «έλεγχοι» της Κομισιόν για τις ενέσεις με ζεστό χρήμα στην Alitalia την τελευταία διετία. Η πρώτη έγινε τον Απρίλη του 2018 και αφορούσε το ποσό των 900 εκατομμυρίων ευρώ και η δεύτερη τον Οκτώβρη του 2019, με 400 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ. Τότε η εταιρία δεν ήταν κρατική αλλά ιδιωτική. Το 51% των μετοχών της κατείχε -από το 2008- η ιταλική εταιρία Compagnia Aerea Italiana – CAI και το υπόλοιπο 49% η Etihad Airways (εθνικός αερομεταφορέας των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων με έδρα το Αμπού Ντάμπι, που οικονομικά πάει κατά διαβόλου τα τελευταία χρόνια).

Αυτό όμως δεν εμπόδισε το ιταλικό κράτος να τους δώσει απλόχερα λεφτά και να επαναλάβει το… τάισμα ακόμα κι όταν δεν είχαν επιστρέψει το πρώτο δάνειο των 900 εκατομμυρίων ευρώ! Τώρα η Κομισιόν επανέρχεται και εγκρίνει άλλα 200 εκατομμύρια ευρώ κρατική βοήθεια για να καλύψει η εταιρία τις απώλειές της λόγω κοροναϊού! Σύμφωνα με το Politico, τα λεφτά που δόθηκαν για τη διάσωση της χρεοκοπημένης Alitalia (με 200 έως 300 εκατομμύρια ζημιές το χρόνο την τελευταία πενταετία) ισοδυναμούσαν με τα χρήματα που δόθηκαν για το πακέτο διάσωσης λόγω κοροναϊού στην Υγεία και είναι τα διπλάσια από αυτά που δόθηκαν για την Παιδεία!

Ο νέος αερομεταφορέας θα διαθέτει γύρω στους 6.500 εργαζόμενους –λίγο περισσότερους από τους μισούς που έχει σήμερα– καμιά εκατοστή αεροσκάφη και «προίκα» 3 δισ. ευρώ. Ο υπουργός Μεταφορών, Πατουανέλι, δε μάσησε τα λόγια του: «Εχουμε ήδη ανοίξει το διάλογο με τα σωματεία, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρούμε ένα σενάριο χωρίς απολύσεις», είπε χωρίς ντροπή. Ηδη, λόγω κοροναϊού, από τους 11.600 εργαζόμενους της εταιρίας οι 6.800 έχουνε πάει στο σπίτι τους και ζουν με το επίδομα που τους δίνει η κυβέρνηση, που είναι ίσο με το 80% του μισθού τους. Σκεφτειτε ότι το 2004 η Alitalia είχε 22.000 εργαζόμενους! Μην ανησυχείτε όμως. Ο κύριος υπουργός υποσχέθηκε ότι τα σωματεία θα έχουν θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Η συνδικαλιστική γραφειοκρατία πάντα τους είναι χρήσιμη…

Τους είναι χρήσιμη, γιατί το 2004 ήταν η συνδικαλιστική γραφειοκρατία που «για το καλό της εταιρίας» είχε αποδεχτεί την απόλυση 3.800 εργαζόμενων και το «χάρισμα» των ασφαλιστικών εισφορών που θα έπρεπε να πληρώσουν οι καπιταλιστές για δύο ολόκληρα χρόνια! Είχε αποδεχτεί ταυτόχρονα και πάγωμα μισθών και αύξηση ωρών εργασίας με τα ίδια λεφτά (βλ.https://eksegersi.gr/diethni/oνειδος/). Αξιος ο μισθός της!

Τι πέτυχαν για τους εργαζόμενους; Μια τρύπα στο νερό. Ολα αυτά τα χρόνια το κράτος τάισε τους καπιταλιστές με ζεστό χρήμα και πριν από λίγους μήνες την εθνικοποίησε. Τώρα θα φτιάξει νέα εταιρία απολύοντας σχεδόν τους μισούς! Οι καπιταλιστές που χρεοκόπησαν την Alitalia (CAI & Etihad) δεν ξέρουμε πόσα πήραν από την εθνικοποίησή της. Δυστυχώς, στοιχεία δε βρήκαμε όσο κι αν ψάξαμε. Ακόμα και τίποτα όμως να μην τους έδωσαν, και μόνο που τους απάλλαξαν από τα χρέη φτάνει. Ικανοποιημένοι θα είναι, αφού… την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί θα ιδιωτικοποιηθεί, αν είναι κερδοφόρα. Αν ξαναφαλιρίσει, έχει ο… θεός! Αυτός θα είναι ξανά το κράτος που θα αναλάβει το καθήκον να την «εξυγιάνει», μειώνοντας ίσως ακόμα περισσότερο τους μισθούς των εργαζομένων και πληρώνοντας τα χρέη των καπιταλιστών, πάντα με τα λεφτά των Ιταλών φορολογουμένων (της εργατικής τάξης και των εργαζόμενων μικροαστικών στρωμάτων πρωτίστως). Και το μαρτύριο του… Σισύφου θα συνεχίζεται. Μη ρωτάτε για εργασιακά δικαιώματα. Αυτά είναι… «ιδεοληψίες» άλλων εποχών!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη
Επόμενο άρθρο

Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

Ποιους ενοχλεί το τραγούδι «Του Αδόλφου τα εγγόνια» των Υπεραστικών;

Σχετικά Αρθρα

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 13:01

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

Διεθνή 4 Νοέ 2026, 13:18

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή 4 Νοέ 2026, 13:03

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

Διεθνή 4 Νοέ 2026, 12:32

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Διεθνή 3 Νοέ 2026, 13:51

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

Διεθνή 3 Νοέ 2026, 10:39
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

Αγγλία: Ημέρα Gai Fawkes.

1605: Συλλαμβάνονται ο Γκάι Φοκς και οι συνεργάτες του σε τούνελ κάτω από τη Βουλή των Λόρδων με 36 βαρέλια πυρίτιδα.

1944: Ο Γεώργιος Παπανδρέου εν αγνοία του υπουργικού συμβουλίου ανακοινώνει τη διάλυση του ΕΛΑΣ και των άλλων οργανώσεων στις 10 Νοεμβρίου.

1968: Συλλήψεις και παραπομπή 41 ατόμων σε στρατοδικείο, 34 καταδίκες.

1969: Τέσσερις καταδίκες μελών του ΑΕΜ, μία μέλους του τροτσκιστικού Κομμουνιστικού Διεθνιστικού Κόμματος και πέντε μελών του ΠΑΜ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    17Ν
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Εφετείο 17Ν
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    ΕΛΑ
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι είμαστε
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Επικοινωνία
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Όροι χρήσης
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι είμαστε
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Επικοινωνία
  • Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo