Στον προϋπολογισμό της περιφέρειας Αττικής στο Πρόγραμμα Ενταγμένων Εργων 2018 είναι εγγεγραμμένα και τα 20 εκατ. που προορίζονται για το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο που αυτό το γήπεδο τυπικά πρέπει να είναι γήπεδο του ερασιτεχνικού σωματείου ΑΕΚ, το οποίο -ως μη κερδοσκοπικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου- μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια. Αν το γήπεδο ανήκει σε κερδοσκοπικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, όπως είναι μια ανώνυμη εταιρία, η περιφέρεια απαγορεύεται να το χρηματοδοτήσει.
Ολοι ξέρουμε πως η παράνομη και διάτρητη άδεια έχει βγει στο όνομα της συμφερόντων Μελισσανίδη εταιρίας «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, ενώ την τελευταία στιγμή μπήκε σαν τσόντα και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ολες οι μελέτες έχουν εγκριθεί στο όνομα της «Δικέφαλος 1924» ενώ και τα εγκεκριμένα σχέδια φέρουν μόνο το δικό της λογότυπο. Δε δικαιούται, λοιπόν, η περιφέρεια να δώσει ούτε ένα ευρώ από τον προϋπολογισμό της για την κατασκευή ενός έργου, που προορίζεται μόνο για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ανήκει σε μια ανώνυμη εταιρία.
Οι κουτοπόνηροι της περιφέρειας, στη στήλη που αναφέρει τον φορέα αρμοδιότητας, έχουν γράψει «Διάφοροι» (εν αντιθέσει π.χ. με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου ως φορέας αρμοδιότητας αναφέρεται ο ΠΑΟ). Μ' αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να κρύψουν την παρανομία. Από τη στιγμή που η άδεια γράφει «Δικέφαλος 1924» ΑΕ αυτή η εγγραφή στον προϋπολογισμό της περιφέρειας έπρεπε να διαγραφεί άμεσα.
Τελευταία Νέα :
- Δήμος Αθήνας: αγνοεί τα αιτήματα των σχολείων, δεν δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα του προσεισμικού ελέγχου, παραχωρεί τους σχολικούς χώρους για εξετάσεις κερδοσκοπικών φορέων
- Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας
- Εστιακοί Φοιτητές Θεσσαλονίκης: Κινδυνεύουμε με έξωση αν δεν υπογράψουμε το εκβιαστικό τελεσίγραφο-ιδιωτικό συμφωνητικό του νέου εσωτερικού κανονισμού
- Σαν σήμερα 4 Μάη
- Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024
- Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας







