Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας
  • Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ
  • H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean
  • «”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»
  • Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα
  • Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Κράτος εν κράτει ο «ιδιωτικός στρατός»
Πολιτική

Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

Κράτος εν κράτει ο «ιδιωτικός στρατός»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιούν 2018, 00:00

«Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;». Ενας γνωστός αστικός μύθος αποδίδει αυτή τη φράση στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, μετά τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, το αίμα του οποίου δεν ήθελε να του λερώσει τα χέρια (μολονότι γνώριζε τα πάντα για τις συμμορίες των ακροδεξιών τραμπούκων της «Καρφίτσας»). Ο Καραμανλής παρίστανε πως δε γνωρίζει ποιος κυβερνούσε τη χώρα, όμως για την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ξέρουμε καλά ποιος «κυβερνά». Αυτός δεν είναι το επίσημα κράτος, που εκπροσωπείται από τη δημοτική αρχή, αλλά μια δράκα τραμπούκων-χούλιγκαν, που επιβάλλουν το δικό τους «νόμο», πάντα με τις πλάτες του κεντρικού κράτους και των κατασταλτικών του μηχανισμών.
 
Τα αίσχη του «ιδιωτικού στρατού» του καπιταλιστή Μελισσανίδη είναι γνωστά από το 2014, που άρχισε να υλοποιείται το σκάνδαλο της «Αγιασοφιάς». Ο ίδιος ο καπιταλιστής, σε συνέντευξη που έδωσε στο Ζάππειο τον Ιούλη του 2014, τέσσερις μέρες αφότου οι τραμπούκοι -πάντα με τις πλάτες της αστυνομίας- είχαν σακατέψει κόσμο, είχαν βανδαλίσει και αποπειραθεί να κάψουν τη «Στρούγκα», είχε αρνηθεί ότι έχει «προσωπικό στρατό», αλλά δεν παρέλειψε να πει ότι «αν κάποιοι αντέδρασαν, αντέδρασαν γιατί βλέπουν την αδικία»! Προφανώς, είναι εντελώς συμπτωματικό το γεγονός ότι οι «ανεξάρτητοι άνθρωποι» που «αντιδρούν στην αδικία», κινούνται πάντοτε οργανωμένα και πάντοτε όταν η «αδικία» αφορά τα σχέδια του big boss. Εδώ την περασμένη Τρίτη, η ναυαρχίδα των «υπαλληλικών» Μέσων, υπό τον τίτλο «Σταθερά στο πλευρό Βασιλόπουλου ο… ΑΕΚτζής Λαφαζάνης!», κατηγορούσε τον πρόεδρο της ΛΑΕ και πρώην υπουργό (ο οποίος -σημειωτέον- δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει το σκάνδαλο, μολονότι είχε ενημερωθεί εγγράφως και με όλα τα στοιχεία από εμάς), ότι «ως υπουργό τον είδαμε να διαδηλώνει έξω από εγκαταστάσεις επιχείρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη(!)». «Κάτι που δεν αφορά άμεσα την ΑΕΚ, αλλά έχει τη σημασία του», συμπλήρωνε ο «υπάλληλος». Ο Λαφαζάνης είναι «εχθρός της ΑΕΚ» επειδή διαδήλωνε ενάντια στη ρυπογόνα επιχείρηση του Μελισσανίδη στη Δραπετσώνα, κυνηγώντας ψηφαλάκια στις γειτονιές του Πειραιά!
 
Ο «ιδιωτικός στρατός», εδώ και μερικές μέρες έχει καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που συνορεύει με το εργοτάξιο του γηπέδου Μελισσανίδη. Και βέβαια, οι υπάλληλοι του δήμου απέχουν από την εργασία τους, γιατί δε θέλουν να βρεθούν με σπασμένα κεφάλια (το λιγότερο) ή με το απορριμματοφόρο καρφωμένο πάνω σε κανένα δέντρο.
 
Δε θα παρασυρθούμε στη συζήτηση για το αν τα κτίσματα του Δήμου είναι αυθαίρετα και υπάρχει απόφαση κατεδάφισής τους. Αυτό δεν το αρνείται κανένας, ούτε ο Δήμος. Μάλιστα, η σημερινή δημοτική διοίκηση ακολούθησε και σ' αυτή την περίπτωση την αρχή του «κατευνασμού», που κρατάει εδώ και τέσσερα χρόνια απέναντι στις οργανωμένες επιθέσεις των τραμπούκων, μολονότι έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις απ' αυτούς. Ανακοίνωσε ότι θα γκρεμίσει άμεσα κάποια κτίσματα σε πλάτος 10 μέτρων από το όριο του γηπέδου, ώστε η εταιρία του Μελισσανίδη να μπορεί να ανοίξει και τον βόρειο πεζόδρομο που θα περικλείει το γήπεδο, ενώ έχει δρομολογήσει και τις διαδικασίες μετεγκατάστασης του αμαξοστάσιου, που απαιτούν λεφτά από την κυβέρνηση, φυσικά. Σε τίποτα δεν τους εμπόδιζε ο Δήμος να συνεχίσουν τα έργα. Ούτε τους δημιουργούσε κάποια καθυστέρηση. Η μεγάλη εκκρεμότητα που έχουν είναι οι δύο υπογειοποιήσεις, χωρίς τις οποίες το γήπεδο παραμένει τυφλό (οι υπογειοποιήσεις, δηλαδή τα δημόσια έργα, θα λειτουργούν ως ράμπες για το ιδιωτικό έργο του γηπέδου! – στο τέλος μπορεί να το δούμε και αυτό: να λειτουργεί το γήπεδο παράνομα, χωρίς να έχουν γίνει οι υπογειοποιήσεις και χωρίς να λειτουργεί το υπόγειο γκαράζ!). Ηθελαν, όμως, να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη. Για μια ακόμα φορά.
 
Δε θα μπαίναμε σ' αυτή τη συζήτηση ακόμα και αν ο Δήμος δεν είχε δρομολογήσει τη μετεγκατάσταση του αμαξοστάσιου και δεν ακολουθούσε πολιτική «κατευνασμού» απέναντι στην επιχείρηση του Μελισσανίδη, γιατί η ουσία του ζητήματος είναι άλλη. Είναι η εγκαθίδρυση του «νόμου της μαφίας» στην περιοχή. Αυτά που ζει η πόλη με την κατάληψη του αμαξοστάσιου δεν είναι ένα «ξαφνικό γεγονός», αλλά ένα ακόμα επεισόδιο στην τετράχρονη δράση της καπιταλιστικής «μαφίας», που χρησιμοποιεί ως δύναμη κρούσης τους χούλιγκαν. Αν ο Δήμος παρανομεί, υπάρχουν νομικές διαδικασίες που τις προβλέπει η έννομη τάξη του ελληνικού αστικού κράτους. Οταν αυτό δεν απέδωσε (έκαναν καταγγελία και οι μπάτσοι έσπευσαν να συλλάβουν τέσσερις εργαζόμενους που απλώς βρίσκονταν στη δουλειά τους, για να τους αφήσουν μετά ελεύθερους, με εισαγγελική εντολή), ανέλαβαν να γίνουν οι ίδιοι μπάτσοι και εισαγγελείς ταυτόχρονα, καταλαμβάνοντας το γκαράζ και δηλώνοντας ότι ο Δήμος δε δικαιούται πλέον να χρησιμοποιεί το χώρο.
 
Η πρακτική αυτή είναι ίδια με την πρακτική των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, που υποκαθιστούσαν την αστυνομία και έκαναν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στις λαϊκές αγορές, διαλύοντας πάγκους και χτυπώντας αλλοδαπούς μικροπωλητές, γιατί -όπως έλεγαν- δεν είχαν άδεια. Ετσι και οι χούλιγκαν, κατέλαβαν το αμαξοστάσιο ενός Δήμου και εμποδίζουν την αποκομιδή των σκουπιδιών από μια πόλη, επειδή -λέει- αυτό πρέπει να μεταφερθεί αλλού και τα κτίσματα να κατεδαφιστούν.
 
Οταν οι εργάτες καθαριότητας κάνουν απεργία και αποκλείουν αμαξοστάσια και χωματερές, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους, ξεσηκώνεται το αστικό σύμπαν και τους κατηγορεί για κοινωνική αναλγησία. Κι αφού φτιαχτεί το κλίμα, αναλαμβάνουν δράση τα ΜΑΤ, με επιχειρήσεις που συνήθως γίνονται τα χαράματα. Πόσες φορές δεν τις έχουμε «ζήσει» αυτές τις εικόνες! Οταν, όμως, μια δράκα τραμπούκων, που δεν υπερασπίζονται κανένα δίκιο, κανένα εργασιακό δικαίωμα, εκτός από τα συμφέροντα ενός καπιταλιστή που κατασκευάζει ένα ιδιωτικό έργο, καταλαμβάνει ένα αμαξοστάσιο, τα αστικά ΜΜΕ σιωπούν (είναι πολλά τα λεφτά από τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ) και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

Δεν είναι γραφικότητα…
Επόμενο άρθρο

Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

Περιφέρεια Αττικής: Θα δώσει 20 εκατ. ευρώ στην εταιρία του Μελισσανίδη;

Σχετικά Αρθρα

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 13:39

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

Πολιτική 9 Οκτ 2026, 10:14

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

Οικονομία 8 Οκτ 2026, 20:26

Ξεβρακώθηκαν η κυβέρνηση και οι εργολάβοι του Μετρό

Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να δοθούν στους κατοίκους της Κυψέλης όλα τα έγγραφα που αρνούνταν να τους χορηγήσουν

Περιβάλλον 8 Οκτ 2026, 14:35

3 χρόνια από την 7η Οκτώβρη: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Πολιτική 7 Οκτ 2026, 19:27

Γραμμή 4 Μετρό: Αυτό που έγινε στην Κυψέλη είναι έγκλημα κυβέρνησης και εργολάβων

Περιβάλλον 6 Οκτ 2026, 21:48
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
Οικονομία

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

8 Οκτ 2026, 20:26
Εργατικά

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

8 Οκτ 2026, 14:43
Περιβάλλον

Ξεβρακώθηκαν η κυβέρνηση και οι εργολάβοι του Μετρό

Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να δοθούν στους κατοίκους της Κυψέλης όλα τα έγγραφα που αρνούνταν να τους χορηγήσουν

8 Οκτ 2026, 14:35
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

8 Οκτ 2026, 14:11
Διεθνή

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

8 Οκτ 2026, 13:54
Κόντρες

Εμπρός αφεντικό, μη σκύβεις το κεφάλι, με τη Λεωνόρα αντίσταση και πάλι

8 Οκτ 2026, 13:09
Εργατικά

Ο Σπυράδωνης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του ΕΣΥ

ΕΔΕ ενάντια σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές του ΨΝΑ, επειδή του χάλασαν τηλεοπτικό «στήσιμο»

8 Οκτ 2026, 10:17
Διεθνή

Γάζι Χαμάντ: Οι Αμερικανοί και οι μεσολαβητές πρέπει να υποχρεώσουν την Κατοχή να τηρήσει τη συμφωνία, αλλιώς θα καταρρεύσει

8 Οκτ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

3 χρόνια από την 7η Οκτώβρη: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

7 Οκτ 2026, 19:27
Παιδεία

Παιδιά ενός κατώτερου θεού οι μαθητές με αναπηρία

7 Οκτ 2026, 18:47
Διεθνή

IRGC: Ο Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα ήταν η αρχή του τέλους για τον σιωνισμό

7 Οκτ 2026, 18:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

Ημέρα ταχυδρομείων.

Ουγκάντα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

Περού: Ημέρα εθνικής αξιοπρέπειας (1968).

1934: Θανατώνεται στη Μασσαλία ο βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος Α’ από μέλος της Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης.

1946: Οι τρομοκρατικές ομάδες του Κατσαρέα δολοφονούν 45 δημοκρατικούς πολίτες στη Λακωνία.

1969: Δυο βόμβες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1973: Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πλήττουν τη Δαμασκό, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1977: Βόμβα στη Λέσχη Αξιωματικών του προσωπικού των βάσεων στο Ελληνικό (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΚΝΕ στα Πετράλωνα.

1990: Τα ΜΑΤ επιτίθενται κατά απεργών της «Olympic catering» στέλνοντας 22 άτομα στο νοσοκομείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    17Ν
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Εφετείο 17Ν
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    ΕΛΑ
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Ποιοι είμαστε
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Επικοινωνία
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Όροι χρήσης
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Ποιοι είμαστε
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Επικοινωνία
  • Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Χούλιγκαν έχουν καταλάβει το αμαξοστάσιο του Δήμου στη Φιλαδέλφεια!

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo